• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

akşam başlıyorum canım ya teşkr ederim offfffffffff offffffffff hep cocuk kalsaydım keşke
evlilik ne zor birşeymiş iki yıl önce hiç böyle sorunlarım yoktu şimdi ise her gün bi proglem eyvahedigeldismile

bir arkadaşımın msn indeki // KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIK, KALBİMİZ YERİNE
DİZLERİMİZ KANASAYDI \\ sözü geldi şimdi aklıma .:emir_bebek:
üzülme canım herderdin çaresi var,allah dermansız dert vermesin.opuyorumnanaktan

bağışıklık sisitemini güclendirmek icin aktardan arı sütü polen bal karışımı bi macun aldım yanıdada balık kapsülü aldım bakalım iyi gelicekmi?
inşllah başka bi rahatsızlıga neden olmaz

aslında ilk özele gidtim yakılacak dedi bende önce bi araştırma hastanesine gideyim dedim ne de olsa araştırma hastanesi ya en azından içim rahat eder ama ne mümkün dr sanki zorla koymuşlar oraya gıcık bişe uzman falan ama bide erkek rahat ta olamıyorum aslında. soru sormak ne mümkün hemen tersliyoo

herkesin derdi kendine yetiyor zaten.birde butip dr lar
insanı iyice üzüyor.yani insanın git evinde otur diyesi geliyor.
o dr un özeline bi gitsen kapıda karşılar mikrop .:umursamaz:

bir arkadaşımın msn indeki // KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIK, KALBİMİZ YERİNE
DİZLERİMİZ KANASAYDI \\ sözü geldi şimdi aklıma .:emir_bebek:
üzülme canım herderdin çaresi var,allah dermansız dert vermesin.opuyorumnanaktan

teşkr ederim canım ya sizde olmasanız cıldırırdım galibaaaaa iyiki varsınızzzz

bağışıklık sisitemini güclendirmek icin aktardan arı sütü polen bal karışımı bi macun aldım yanıdada balık kapsülü aldım bakalım iyi gelicekmi?
inşllah başka bi rahatsızlıga neden olmaz

tabiki bunun yanında maddi durumuna göre tedavini devam ettir.
sadece bu yetersiz olur.

bende lazere basladım ayın 16 da baslıorm uzaktan atıs yapan soguk hawa uflemelı nd yag lazer

dıot lazere gıttım bı atıs yapn dedım kolumua atıs yaptılar we ankarada en ıyı lazer merkeslerınden bırıydı ustelık kolum yandı

medıcanada aleksandırayda gıttım yandım bıttım acısından duramadım

cıwas lazer merkesıne gıtttım genıtal koltuk altı tum bacak ws sansına 500 dedı parasından gectım ben jelll suruyor sonra ondan sonrafa makına deyıo tenıne rahatısz oldum

sımdı tunalıda paket we kol altını ND YAG LAZER COK MUTLUYUM COK ILGILENIOLAR BENLE:)

helincim sende antalyadasın bende o halde sen yaptırdığına göre ve mutlu olduğuna göre bana son yazdığın yeri söölermisin bende gideyim, güvenemiorum çünki tekrar siğillenmekte istemiorum hastalıkkapmakta istemiorummm. fiyata sana ne dediler.könü 3000dedi koltukaltı,genital bölge,komple bacağa oraya yaptırmayacağım çok pahalı

canım öncelikle şu buz sürerek yapılandan
uzakdur:olmaz:
komplesör gibi soğuk hava üfüren var o hem daha sağlıklı
hemde çabuk ve daha az acıtıyor.herkese aynı aleti ve buzluğu
sürerek belkide bulaşıcı oluyor diğerleri. eyvahedigeldismile
biraz pahalı ama hem sağlıklı hem sonuçlar daha iyi.
birde paket program yapanlara rağbet etme insanı resmen
süründürüyorlar.iyi araştır masalcım.önemli olan sağlık.
ama lazer sayesinde ben kesin kurtuldum :dance:
darısı başına canım kaydirigubbakcemile5

makinayı gördüm ne jel sürülenden ne de hava üfleyenden, buzda sürülmüooo allah allah hangisi ki o zaman en iisi telefon edip sormak. ama bişi sürmüoz direk atış yapıos dedi

helincim sende antalyadasın bende o halde sen yaptırdığına göre ve mutlu olduğuna göre bana son yazdığın yeri söölermisin bende gideyim, güvenemiorum çünki tekrar siğillenmekte istemiorum hastalıkkapmakta istemiorummm. fiyata sana ne dediler.könü 3000dedi koltukaltı,genital bölge,komple bacağa oraya yaptırmayacağım çok pahalı

canım ben bu paket programa kesinlikle karşıyım.
verdiğim paralar boşa gitti.
ben özel bölge ve koltukaltı için 200 tl veriyorum .
neredeyse 2 aydır gitmesemde olur vaziyetindeyim.
yani çok iyi oluyor böyle a.s

makinayı gördüm ne jel sürülenden ne de hava üfleyenden, buzda sürülmüooo allah allah hangisi ki o zaman en iisi telefon edip sormak. ama bişi sürmüoz direk atış yapıos dedi

iyice araştırmadan girme canım bu işe.iyi olsun derken kötü olma.
iyi şanslar çünki şansada ihtiyacın var sanırım.yerimseniben

heeeeeeeeeeeeyy kızlaaaaaar.vaaaaaaaaaaaarryaaaaaaaaaa
benim siğilmiğil değilmiş derdim.cildim hassas olduğu için lazere tepki vermiş.
yani test sonucum gelmiş.dr um aradı ben sana demiştim
çok temiz sonuçlar dedi :dance:
allahım iyiki dr umu değiştirmişim.
darısı başınıza hepinizi çooook seviyorum.opuyorumnanaktan

ay çok sevindim tebrkederim canım yaaa ::teytey: :hooray:

aaaay arkadaşım çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallahhhhh...bu aralar benim herşeyim ters gidiyo ama bir şekilde düzelir umarım LEEP olucaktım yarın ama adet oldum malesef hiç beklenmedik bir şekilde ertelemek zorunda kaldık birde şu lanet siğiller var umarım onlardan da kurtulurum bir an önce...sen siğillerinden ne kadar zamanda kurtuldun hiç tekrarlamışmıydı senin siğillerin????

bozma morelini avalon sürekli akınıntm var her ay muhakak bir hafta mantar oluyorum kaşıntı çürük peynir şeklinde berbat birşey travazol krem iyi geliyor belki sigille bir alakası yoktur

aaah be arkadaşım bir anlasam ne olduğunu bak şimdide adet oldum LEEP işi kaldı haftaya ters gidiyor herşey bu ara moralim bozuluyor moral bozulunca bu lanet siğiller iyice çoşuyor...birde benim çok sık tekrar ediyor siğillerim sizinde öylemi ilk aldırdım 1 ay sonra çıktı 2.ye yakıldı ilaçla 1 hafta sonra tekrar çıktı bakalım yine yaktım 3 gün oldu inşallah çıkmaz oysa çokda dikkat ediyorum kendime bu kadar sık neden çıkıyolar anlamıyorum buda beni inanılmaz demorolize ediyor adette oldum üstüne tam olduk yani :1no2:

canımmm çok çok geçmiş olsun oh ne güzel herşey yolunda çok sevindim.

aaah be arkadaşım bir anlasam ne olduğunu bak şimdide adet oldum LEEP işi kaldı haftaya ters gidiyor herşey bu ara moralim bozuluyor moral bozulunca bu lanet siğiller iyice çoşuyor...birde benim çok sık tekrar ediyor siğillerim sizinde öylemi ilk aldırdım 1 ay sonra çıktı 2.ye yakıldı ilaçla 1 hafta sonra tekrar çıktı bakalım yine yaktım 3 gün oldu inşallah çıkmaz oysa çokda dikkat ediyorum kendime bu kadar sık neden çıkıyolar anlamıyorum buda beni inanılmaz demorolize ediyor adette oldum üstüne tam olduk yani :1no2:

bende yarın için dualarımla seninle diyecektim yazını gördüm.canım sıkma canını bu kadar düzelt moralini.birden fazla mı çıkıyor siğiller ve nerede?şimdi hemen pozitif düşünmeye başlıyorsun adetin biticek gidiceksin leep olacaksın siğillerindende kurtulacaksın.ve ondan sonrada bir daha sana hiç uğramayacak tamam mı tatlım

yagmurgulcum coooook sevindim..:hooray:.darisi bize:)hihoyyythihoyyyt

avaloncum benimde aklimdaydi senin yarin leep olacagin.sasirdim simdi adet oldum yazinca:) olsun canim moralini bozma.haftaya olursun.:teselli: insallah sonsuza kadar kurtulursun sonrada:Saruboceq:

Back