Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

çoook tşklr kaydirigubbakcemile5
amin canım amiiin.sıkılma canım.bende senin gibi taktım kafama okadar yalan oldu şükür.
allah yardımcınız olsun inşallah .acil şifalar:Saruboceq:

yok dr bana sende siğil falan yok diyor.
yani ilk dr yanlış teşhis koymuş:dance: bende gördüğüm herşeye asit sürünce bünyem tepki vermiş.zaten gözle bakınca hayır bu
siğil değil dedi dr.allah beni o dr a tesadüfen gönderdi.
yoksa daha çok sürünücektim.

amin canım allah nerde şifa arayan varsa derman göndersin
inşllh.her işte bir hayır varmış,öyle olmasa sizleri
tanımayacaktım.hepinizi çoook seviyorum.herzaman yanınızdayım.
biliyorsunuz iyi olduğumdada hergün girdim topiğe opuyorumnanaktan

canımmm çok çok geçmiş olsun oh ne güzel herşey yolunda çok sevindim.

canım yaaa opuyorumnanaktan
biliyorum sevindiğiniziii.onun için dr um arar aramaz
topiğe koştum çooook tşklr darısı sizlere canlarım
veee herzaman yanınızdayım.opuyorumnanaktan

canım neredeyse 1 yıldır burdayım
iyiki geldim iyiki tanıştık.diğer topiktede çok
şeker arkadaşlarım var.çok tatlısınız.bu arada sanırım
ben herkesin ablasıyım kaydirigubbakcemile3
yaşım 41 de :kedi:

Aşı için para mı istiyorlar? :1shokhaoldumsmile Ne kadarmış peki? bilmiyorumkismile

asının tek doz fıyatı 277 tl ben arkadsım dan tek cozunu 170 aldım sonra baska bı arkadıma soledım dırek depoda 100 tl werdı ezaneler fıs kesıo ya tanıdık warsa ucuza alıons ıste

ahey ahey ahey :)

canım her şeyde bir hayır vardır moralini bozma lütfn olumlu düşün emin ol bir gün gelicek bu iletten hepimiz kurtulacagız . bizler salak birkac siğile savaşamayacak kadar zavalı degiliz bak bi çok arkadaş bu siğileri yenmişler o arkadaşları kendimize örnek almalıyız stresten uzak durmalıyız kafamızı sadece o siğilere odaklamamalıyız tatlım herşey iyi olcak allahın izniyleopuyorumnanaktan

abla siğilin yok diye bizlerden uzak durma senin deneymlerine ve teselilerine cok ihtiyacım olacak a.s.

asının tek doz fıyatı 277 tl ben arkadsım dan tek cozunu 170 aldım sonra baska bı arkadıma soledım dırek depoda 100 tl werdı ezaneler fıs kesıo ya tanıdık warsa ucuza alıons ıste

helin sen nasılsın iyisindir inşalla siğil falan yok dimi allah uzaketsin bacım

abla siğilin yok diye bizlerden uzak durma senin deneymlerine ve teselilerine cok ihtiyacım olacak a.s.

olurmu ablacııım.benim zaten bayağıdır bişey yok ama yinede burdayım.
hala inanamıyorum zaten.
bende sizdenim merak etme canıımopuyorumnanaktan

canım yaaa opuyorumnanaktan
biliyorum sevindiğiniziii.onun için dr um arar aramaz
topiğe koştum çooook tşklr darısı sizlere canlarım
veee herzaman yanınızdayım.opuyorumnanaktan

yani senin başta gidipte siğil dedikleri ve siğil tedavisi gördüğün aslında, siğil değilmişti alerji gibi bişeymiymişşşş. eğer ööleyse çok sşanslısın ki yanlış tedaviden dolayı sana bişi olmamışşş. bu arada çokkkkkkkkkkkkkkkkkk evindim tatlımmmmm.

bu arada epilasyonu hala araştırıorum bi güzellik merkezi buldum temiz bi yer. fiyatıda uygun. makinaları da soğutucu bşlıklı olandanmış

evet canıııım opuyorumnanaktan.
ben yaktırma falan yaptırmadım ama.podofilm sürdüğüm yer zaten
siyah düz bişeydi .dr görünce bu asla değil ama yine test yapalım
için rahat etsin dedi.zaten diğerleri küçük kabarıklarda ben asit sürdükçe cildimin
verdiği tepki imiş.
dün bizim pk na atmışlar bitene kadar 950 tl yazıyor.
çok saçma ve yalan.çünki hiç bitmiyor onlarınki :1no2:
referansı olmayan yeri tercih etme canım.kaydirigubbakcemile5

zemuszemus

YOK JANIM BENIM BEN COK IYIMM aşı sayesınde hersey cok mutluyum AŞI OLMAK BENI kurtardı ...Şeniz

ya bende şu mayısın beşinde sonucu ögrenicem hemen aşı olucam yaa cok sevindim tatlım ya harikasınnnnn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…