• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ben haftada bır we ıkı haftada bır her banyo sonrası pamuga sırke suruorm sende ole yap korkma sıgıl yoksa yoktur bır sure agdayla alma agda sıgıllerı dagıtmak ıcın yer arıo

Vajina ve makat çevresine mi süreyim canım? Vajinaya bir zararı olmaz dimi? :utangac:

Vajina ve makat çevresine mi süreyim canım? Vajinaya bir zararı olmaz dimi? :utangac:

korkma bısı olmaz her hafta bır kes pamuga sırkeyı dok bolca sur bı kre aksam yatarken sabah yıkamayı unutma ama :) kendıne ıyı bak gerısını boswer asınıda olduysan korkma

Slm kızlar.
Bugünlerimi çok beklemiştim.çok mutluyum ki siğillerimden kurtuldum.kızlar inanırmısınız 2,5 aydır bende siğil çıkmıyor.allah bu hastalığı kimseye yasatmasın.14 ay cektim ben bu hastalığı.ben bagısıklık sıstemımı guçlendırı seyler kullandım.bunlar zencefil 50gr,tarçın 70gr,çörekotu 50gr,keçi boynuzu 100gr,hindistan cevizi 100gr,bunların hepsını cektirip,1250 gr balla karısıtırıp sabah, öğle ve aksam bı tatlı kaşığı yedim.bı de ben gardasil aşımın ıkı dozunu da yaptırdım.3. doz aşımda mayısta yaptıracagım.ama tabiki öncelerı çok yaktırdım.dondurdum,aldara kullandım.ameliyatını bile oldum.sirkeyı bende kullandım ama bı faydası olmadı.bılseydım ılk basta aşımı yaptırııdım ve bu bıtkilerden kullanırdım.bu bıtkı karısımım bıtmedı hala kullanıyorum.bu yazdığım bıtkılerı denemenızı tavsıye ederım.mutlaka ama mutlaka imkanınız varsa aşınızı da yaptırın.siteye yenı arkadaşlar gelmıs çok üzüldüm.hepinize geçmiş olsun kızlar.ALLAH BU HASTALIĞI KİMSEYE YAŞATMASIN.BEN BU HASTALIKTAN KURTULDUM DARISI SİZE KIZLARR...hihoyyyt

arkadaşım çok geçmiş olsun çok sevindirici iyileşmiş olman allah bir daha yaşatmasın inşallah.bende 3. kez yaktırdım ama bilmiyorum çok çabuk çoğalıyorlar yaktırdım 1 hafta oldu tekrar çıktılar zaten bu perşembe LEEP yapıcaklar bana rahim ağzını traşlıycaklar yani sonuçlarım bu aptal siğller yüzünden riskli çıktı CİN 2 geldi biopsi sonuçlarım...şimdi sen ameliyatını oldum demişsin onu biraz anlatırmısın bana nasıl bir ameliyattı bu benim doktorum aşı olayını tavsiye etmedi mesela sen alıcağını almışsın aşı korumak içindir tedavi için değil diyor aklım karışık yani biraz anlatırsan sevinirim...

canim ben 3 farkli dr gittim bu sigiller icin...3 u de simdilik mudahaleye gerek yok hamileligini riske atmayalim dedi.zaten cok buyuk degiller eger buyuk olsaydi keserek alirdik dediler. en buyugu toplu igne basi kadardi dr a gttigimde.hala da oyleler hatta bi kaci dustu sirke sayesinde kuculenlerde var ama bunun yanisira makatimda cikmiiiisss:( hemoroit gibi duruyor...sis yani...o beni uzuyor...birde o bolgedekini aldiktan yada yaktiktan sonra daha cok canim yanacak..ve nasil yakacaklar aklim almiyorr...:(((

canım arkadaşım sen neden saldın kendini yineeee !!!! benimde aynı şekildeydiler makatımda vardı 2-3 tane birden hemde büyümüşlerdi bende hemoroid de var aynı zamanda bir tane siğil taaam hemoroidin üstünde çıkmıştı dedim allahım bunu nasıl yakıcaklar hiçde bişey olmadı valla gayette güzel yaktılar takma kafana bende yeni çıkanlar var ben bu sefer kendim sürdüm ilacı annem yardım etti saolsun sık sık tekrarlıyor bende ama bir şekilde geçicek bak güzel örnekleride var kurtulan arkadaşlarımız yazmışlar iyi olcak herkes inşallah sanırım biraz sabırlı olmak lazım arkadaş 14 ay uğraştım diyor kolay değil zırt diye olmuyo demekki üzme kendiniiii...

yağmurgüüm sana bişi sorcam hatırladığım kadarıyla sen genital bölgene lazer yaptırmıştın. şimdi bende bu siğillerden korkuğum içinn hep ağdayla uğraşmayayım diye de lazer yaptırcam. siğilim yok ama dikkat etmem gereken hususlr ne. makinalarına baktım temiz bi yer gibi ama riske atmamak için ne yaptırmam gerek onlara. oksijenli su makinaya sürseler yeterli olmaz bence. ben tüm vücut yaptırcam uğraşmaktan bıktım tüylerle. hem siğiller içinde en ideali tüysüz olması.

canım arkadaşım sen neden saldın kendini yineeee !!!! benimde aynı şekildeydiler makatımda vardı 2-3 tane birden hemde büyümüşlerdi bende hemoroid de var aynı zamanda bir tane siğil taaam hemoroidin üstünde çıkmıştı dedim allahım bunu nasıl yakıcaklar hiçde bişey olmadı valla gayette güzel yaktılar takma kafana bende yeni çıkanlar var ben bu sefer kendim sürdüm ilacı annem yardım etti saolsun sık sık tekrarlıyor bende ama bir şekilde geçicek bak güzel örnekleride var kurtulan arkadaşlarımız yazmışlar iyi olcak herkes inşallah sanırım biraz sabırlı olmak lazım arkadaş 14 ay uğraştım diyor kolay değil zırt diye olmuyo demekki üzme kendiniiii...

yaa napayim avaloncum ister istemez kafama takiyorum...tam unutmusken sigillerimin varligini yeni cikan bir sigili kesfettigim an butun moralim altust oluyoo:( simdi birde makat bolgesindekileride farkedince korktum...sanki orayiyakinca tuvaletii falan yaparken cok canim yanacagi hissine kapildim:((( birde stres herzaman var hayatimda...sigilimi takmasam kafaya baska birseyi takiyorum sinirden stresten yine cogaliyoo bu lanet sigiller...suan yine canim biseye sikkin mesela....

yağmurgüüm sana bişi sorcam hatırladığım kadarıyla sen genital bölgene lazer yaptırmıştın. şimdi bende bu siğillerden korkuğum içinn hep ağdayla uğraşmayayım diye de lazer yaptırcam. siğilim yok ama dikkat etmem gereken hususlr ne. makinalarına baktım temiz bi yer gibi ama riske atmamak için ne yaptırmam gerek onlara. oksijenli su makinaya sürseler yeterli olmaz bence. ben tüm vücut yaptırcam uğraşmaktan bıktım tüylerle. hem siğiller içinde en ideali tüysüz olması.

canım öncelikle şu buz sürerek yapılandan
uzakdur:olmaz:
komplesör gibi soğuk hava üfüren var o hem daha sağlıklı
hemde çabuk ve daha az acıtıyor.herkese aynı aleti ve buzluğu
sürerek belkide bulaşıcı oluyor diğerleri. eyvahedigeldismile
biraz pahalı ama hem sağlıklı hem sonuçlar daha iyi.
birde paket program yapanlara rağbet etme insanı resmen
süründürüyorlar.iyi araştır masalcım.önemli olan sağlık.
ama lazer sayesinde ben kesin kurtuldum :dance:
darısı başına canım kaydirigubbakcemile5

korkma bısı olmaz her hafta bır kes pamuga sırkeyı dok bolca sur bı kre aksam yatarken sabah yıkamayı unutma ama :) kendıne ıyı bak gerısını boswer asınıda olduysan korkma

Aşıyı olmayı düşünüyorum kadın doğumamı soracağım onu? Birde elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi kullanıyorsun tatlım? :utangac:

kızlarrrrr bişey sorucam.siğillerine sirke sürenlerin siğilleri nasıl düştü kararıp mı düştü arkadaşlar

bırakın sırkeyle ugrasmayı ya derının 3 katınıda tedavı eden ıçılıncede vıruslerı yok eden kantron yagını kullanın...benım ne karardı ne bişe oldu hiçbişe yokmuş gıbı düştu..okdr ogne koter yedım bırtane iziyok guzel Rabbımın hedıyesi...

bırakın sırkeyle ugrasmayı ya derının 3 katınıda tedavı eden ıçılıncede vıruslerı yok eden kantron yagını kullanın...benım ne karardı ne bişe oldu hiçbişe yokmuş gıbı düştu..okdr ogne koter yedım bırtane iziyok guzel Rabbımın hedıyesi...

miriana sen kantron yagini nasil kullandin? sigillerin uzerinde beklettinmi? gunde kac kere suruyoruz?

yaa napayim avaloncum ister istemez kafama takiyorum...tam unutmusken sigillerimin varligini yeni cikan bir sigili kesfettigim an butun moralim altust oluyoo:( simdi birde makat bolgesindekileride farkedince korktum...sanki orayiyakinca tuvaletii falan yaparken cok canim yanacagi hissine kapildim:((( birde stres herzaman var hayatimda...sigilimi takmasam kafaya baska birseyi takiyorum sinirden stresten yine cogaliyoo bu lanet sigiller...suan yine canim biseye sikkin mesela....

üzme kendini canım ya benimde biri düşüyo biri çıkıyor evet çok inacı şeyler bu siğiler ama o asle bizi yenemeyecek biz onu nakaut edeceyiz hayat zor hepimizin haytındında bi çok istemedigimiz can sıkıcı durumlar oluyor hepimiz bi çok sorunla mücadele ediyoruz ama hiç bir şey bizden daha önemli değil ilk hedefimiz sağlımız olmalı gerisi teferuat diyeceyz proğlemler bitmez am biz onları görmezden gelebiliriz :hooray:

arkadaşım bizi bilgilendirdiğin için teşekr ederim ama kafama takıldı bu sirke,kantor yağı bunların siğile iyi geldiğini nerden biliyosunuz dr söyledi yoksa kendinizmi denediniz ayrıca nasıl kulanılıyor bu yağ aktarlardanmı temin edebiliyoruz markası falan varmı ?

mayısın 5 de gelmedi giti ya smar testn sonucunu çok merak ediyorum lütfen negatif çıksın lütfen ..:lepi:

miriana sen kantron yagini nasil kullandin? sigillerin uzerinde beklettinmi? gunde kac kere suruyoruz?

Kantaron yağı antiseptik antibakteriyel kanama durdurucu yara ve yanık iyileştirici iltihap önleyicidir. Hastalığın türüne göre haricen ve dahilen kullanılır. Hücre yenileyici niteliği sebebiyle özellikle yara ve yanıklarda oldukça etkilidir. Kantaron yağı 2-3 sene boyunca tazeliğini ve etki gücünü muhafaza eder.
Hücre yenileyici Kantaron Yağı
Kantaron yağı hem kantaron bitkisinin hem de zeytinyağının şifasını bünyesinde barındırır. Eski çağlardan beri kullanılan kantaron yağının mikrop öldürücü ve damar büzücü etkisi modern araştırmalarla da kanıtlanmış durumdadır. En beklenmedik anda ihtiyaç duyabileceğiniz kantaron yağı pek çok ailenin evden eksik etmediği doğal yardımcısıdır.

SEWGILI HIRANUR kantoron yagı sıgılın sadece kasıntısını we ızlerını gecırır hepsı o ONUN HARICINDE SIGILLERLE ALAKALI BI YARARI YOK... YARa we tedawı surecınde etkılıdır hepsı bu ......

SIGILERIN TEKRAR CIKMAMASI ıcın ası olman lazım kendıne ıyı bakman wıtamın alman lazım,yesılı bol tuketmen bıde

mayısın 5 de gelmedi giti ya smar testn sonucunu çok merak ediyorum lütfen negatif çıksın lütfen ..:lepi:

inşallah temiz çıkar canım.
benim dr umda bana bugün mail atacak sonucu
bende merakla bekliyorum.umarım herkes kurtulur birgün.
geçmişolsun merosll cum kaydirigubbakcemile5

canım öncelikle şu buz sürerek yapılandan
uzakdur:olmaz:
komplesör gibi soğuk hava üfüren var o hem daha sağlıklı
hemde çabuk ve daha az acıtıyor.herkese aynı aleti ve buzluğu
sürerek belkide bulaşıcı oluyor diğerleri. eyvahedigeldismile
biraz pahalı ama hem sağlıklı hem sonuçlar daha iyi.
birde paket program yapanlara rağbet etme insanı resmen
süründürüyorlar.iyi araştır masalcım.önemli olan sağlık.
ama lazer sayesinde ben kesin kurtuldum :dance:
darısı başına canım kaydirigubbakcemile5

bende lazere basladım ayın 16 da baslıorm uzaktan atıs yapan soguk hawa uflemelı nd yag lazer

dıot lazere gıttım bı atıs yapn dedım kolumua atıs yaptılar we ankarada en ıyı lazer merkeslerınden bırıydı ustelık kolum yandı

medıcanada aleksandırayda gıttım yandım bıttım acısından duramadım

cıwas lazer merkesıne gıtttım genıtal koltuk altı tum bacak ws sansına 500 dedı parasından gectım ben jelll suruyor sonra ondan sonrafa makına deyıo tenıne rahatısz oldum

sımdı tunalıda paket we kol altını ND YAG LAZER COK MUTLUYUM COK ILGILENIOLAR BENLE:)

KORKMA BENCE kendıne ıyı bak bıde olumlu olumsuz ası ol ası pranı bırıktır ası olmak cok onemlı KIMISI CAHILCE YOK MOK ne grek war desede rahım kanserıne we yuksek tıpte hpv tıplerınden korunmak ıcın ası olun

CAHILCE YAKLAŞIMLAR FIKRINIZI DEYISTIRMESIN .....AŞI OLUN

bende lazere basladım ayın 16 da baslıorm uzaktan atıs yapan soguk hawa uflemelı nd yag lazer

dıot lazere gıttım bı atıs yapn dedım kolumua atıs yaptılar we ankarada en ıyı lazer merkeslerınden bırıydı ustelık kolum yandı

medıcanada aleksandırayda gıttım yandım bıttım acısından duramadım

cıwas lazer merkesıne gıtttım genıtal koltuk altı tum bacak ws sansına 500 dedı parasından gectım ben jelll suruyor sonra ondan sonrafa makına deyıo tenıne rahatısz oldum

sımdı tunalıda paket we kol altını ND YAG LAZER COK MUTLUYUM COK ILGILENIOLAR BENLE:)

aaaa o jel sürülen berbat :umursamaz:.sonuçta o üflemeli ve uzaktan atışlıyı tercih edin.
yani heryerin vıcık vıcık jel veaynı alatle herkese sürülüyor.
sonradaaaa bulaşşın mikroplar:1shok:

Back