Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

mayısın 5 de gelmedi giti ya smar testn sonucunu çok merak ediyorum lütfen negatif çıksın lütfen ..:lepi:

Ben de mayısın 3ünü bekliyorum smear sonucu için tatlım. Umarım ikimizde de bir sorun çıkmaz. zemuszemus

yahuuu deli olucam ne zaman şu illet akıntı başlıyor arkadaşlar anında bir kaşıntı peydahlanıyor!!!aklımı oynatıcam vallahi bu akıntı başladımı arkası siğil zaten haftada bir çıkmaya başladı perşembe LEEP olucam inşallah ondan sonra kesilir tek umudum o iyice moralim bozulmaya başladı...

AYRICA GıTTıĞıM DOKTORU TAKMAYIP AŞI OLUCAM NERELERDE BULUNUR NASIL TEMıN EDıLıR YARDIMCI OLURSANIZ SEVıNıRıM...

Son düzenleme:
inşallah temiz çıkar canım.
benim dr umda bana bugün mail atacak sonucu
bende merakla bekliyorum.umarım herkes kurtulur birgün.
geçmişolsun merosll cum kaydirigubbakcemile5

teşekürederim yağmurgülü sonucunu payrlaşırsın bizimle inşalla defolup gitmiştir hayatından bu siğiler

bozma morelini avalon sürekli akınıntm var her ay muhakak bir hafta mantar oluyorum kaşıntı çürük peynir şeklinde berbat birşey travazol krem iyi geliyor belki sigille bir alakası yoktur

helincym teşkrederim canım olumlu düşünmeye calışşıyorum ama şu aşıyı dr önerirmi bana yada benmi isteyeyim anlamdım madem olmakta yarar var 1 ay dır neden
hiç birşey söylemiyor
(dr araştırma hastanesin de )

çünki siğil nemli yerleri seviyor.avaloncum
akıntının sebebi sürülen ilaç sirke ve veya diğer sürülen siğil temizleme
için önerilen şeyler.sürsek bir türlü sürmesek başka türlü :uhm:
nezaman bişeyler sürsem 3-5 gün akıntı oluyordu sürmeyince geçiyor zamanla.
artık biraz alışmalısın.
hastane yada kadın doğumcular yapıyor.yada eczaneden alıp vurdurabilirsin
çoğunluk onaylıyor.benim dr eğer simir temizse hiç gerekyok dedi.ama benim yaşım 41
kızınıza tavsiye ederim dedi.cinsel ilişkiye girmeden aşı olan daha avantajlı imiş.
kendi kızınada yapıcakmış 15 yaşını bitirir bitirmez.

teşekürederim yağmurgülü sonucunu payrlaşırsın bizimle inşalla defolup gitmiştir hayatından bu siğiler

tşklr canım umarım hepimiz için geçerlidir dileğin.
dr bana sendeki genital siğil değil ama yinede içimizi rahatlatalım istersen dedi.
hala bekliyorum mail atacak diye sonuç çıkmadı herhalde daha.sanada çok geçmişolsun tekrar.kaydirigubbakcemile5

bozma morelini avalon sürekli akınıntm var her ay muhakak bir hafta mantar oluyorum kaşıntı çürük peynir şeklinde berbat birşey travazol krem iyi geliyor belki sigille bir alakası yoktur

merosll cum bunun için bir dr a gittinmi.
bana yeni evlendiğimde geçirdiğim iltiaplanmayı anımsattı tarifin.
istersen bir araştır.öyleyse fitille bir haftada düzelirsin

Son düzenleme:

cunku bazı doktorlar asının korumadna ınnıoyor bazısı hpv bulastıktan sona bı ıse yaramadıı duunu kımı doktorlar asıya yas sınırı bıcmısler ama su bır gercek arkadsımda her hafta ıkı 3 sıgıl cıkıyuordu takı bır sene bu bole hatırlıyorsanız bahsedıyordum

aradsım gecen ay ası oldundan brı tek bır sıgıl cıkmadı ası olmanın amacı sıgıl cıkmaması dıl rahım kanserınden korusması we hpv sen su hpv 6 11sewıyesınde ısen senı hpv 11 16 dan koruma o yuzden ası ol bak helın dedı dı dersın

bu arada unutmadan doktorum akıntın olur dedın de bana fıtıl we ada cayı cıwan percemı papatya 100 gr al karıstır her gun sabah aksam ıc dedı fıtlle bırlıkte kullanınca o akıntımı aldı yane ala 1 sene gecmesıne ragmn ıcıyorm ayrıca cok da rahatlatıyor

Aşı için para mı istiyorlar? :1shokhaoldumsmile Ne kadarmış peki? bilmiyorumkismile

helincim biliyorumda miriana kantoron yagyla gecirmis sigillerini

Bendede siğil degılde degısık seyler cıktı önce sıvılce gıbı daha sonra degıstı ama cok zor kurtulması folikolit dedıler ama oda farklı bişey.başınıza geldimi hiç :/

canım gitim mantar dedi enmafoldumbenson siğiler için gitymdede mantar dedi fitil verdi ama ben hala o fitili alamadım

ben o 11 16 seviyesini nasıl ögrenecym smar test de cıkıyormu canım aşı olmak istyorum para bile biriktirdim neydi aşının ismi ya hani şu 4 korumalı olan ondn ama uyuz dr bişe söylemiyokiiii prodfolinni sürüyoo iyi iyi diyo başka bişe yok konuşamıyosun bile bi özell:jeyyar:emi gitsem yaa

canım gitim mantar dedi enmafoldumbenson siğiler için gitymdede mantar dedi fitil verdi ama ben hala o fitili alamadım

neden alamadınkii.almazsan geçmez ve çoğalır.
ve çamaşırlarını kaynatıp sıcak ütü ile ütüle.
ertelemeeeee hemen başla ilaca

tavsiye edilen ve paracı olmayan bir özele gidebiliyorsan
git bence.canım kafana çok takıp sitres olma.

neden alamadınkii.almazsan geçmez ve çoğalır.
ve çamaşırlarını kaynatıp sıcak ütü ile ütüle.
ertelemeeeee hemen başla ilaca

akşam başlıyorum canım ya teşkr ederim offfffffffff offffffffff hep cocuk kalsaydım keşke
evlilik ne zor birşeymiş iki yıl önce hiç böyle sorunlarım yoktu şimdi ise her gün bi proglem eyvahedigeldismile

tavsiye edilen ve paracı olmayan bir özele gidebiliyorsan
git bence.canım kafana çok takıp sitres olma.

aslında ilk özele gidtim yakılacak dedi bende önce bi araştırma hastanesine gideyim dedim ne de olsa araştırma hastanesi ya en azından içim rahat eder ama ne mümkün dr sanki zorla koymuşlar oraya gıcık bişe uzman falan ama bide erkek rahat ta olamıyorum aslında. soru sormak ne mümkün hemen tersliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…