• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım moralini bozma.senin siğillerin büyüklüğü ne kadar?bence başka bir doktora göster bence.çünkü mutlaka iyi kötü bir çözüm yolu söyler.senin doktorun hiçbir şey demedi mi bu siğillerin hakkına ya

canim ben 3 farkli dr gittim bu sigiller icin...3 u de simdilik mudahaleye gerek yok hamileligini riske atmayalim dedi.zaten cok buyuk degiller eger buyuk olsaydi keserek alirdik dediler. en buyugu toplu igne basi kadardi dr a gttigimde.hala da oyleler hatta bi kaci dustu sirke sayesinde kuculenlerde var ama bunun yanisira makatimda cikmiiiisss:( hemoroit gibi duruyor...sis yani...o beni uzuyor...birde o bolgedekini aldiktan yada yaktiktan sonra daha cok canim yanacak..ve nasil yakacaklar aklim almiyorr...:(((

slm bende aynı sorunla karşılaşmıştım. 7 aylık hamileydim. aynı şeyleri banada söylemişti. fakat ben başka bi dr. gittim bunu sadece vücudun dirençsiz kalamsından kaynaklandığını söyledi ve lokal anestesi aile 5 dak. aldı. tekrar çıkması durumunda 1 aspirinin üzerine 2-3 damla limon damlatıp sürmemi önerdi. şükür kutuldum çokda sağlıklı bi bebek dünyaya getirdim. geçmiş olsun sizede.opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun.verdiğin yöntem içinde teşekkür ederiz bu paylaşımlar çok güzel.senin siğil içerde oluşmadı deme canım?

canim ben 3 farkli dr gittim bu sigiller icin...3 u de simdilik mudahaleye gerek yok hamileligini riske atmayalim dedi.zaten cok buyuk degiller eger buyuk olsaydi keserek alirdik dediler. en buyugu toplu igne basi kadardi dr a gttigimde.hala da oyleler hatta bi kaci dustu sirke sayesinde kuculenlerde var ama bunun yanisira makatimda cikmiiiisss:( hemoroit gibi duruyor...sis yani...o beni uzuyor...birde o bolgedekini aldiktan yada yaktiktan sonra daha cok canim yanacak..ve nasil yakacaklar aklim almiyorr...:(((

hiç moralini bozma mutlaka geçicek bunlar.şimdi hamilesin daha hassassın o yüzden takıyorsun biliyorum ama allaha şükür tedavisi var bebişini kucağına aldıktan sonra bir güzel tedavinede başlarsın geçerrr giderr.bendede takıntı var malesef her gördüğüm şeyi siğil sanıyorum.mesela benim küçük dudakların altından başlayarak şerit gibi var karşılıklı ama onlar yapısı sanırım ama acaba siğilmi diyorum :(

arkadaslar size birsey sorcam.simdi bir arkadasimiz aspirin ve limon iyi geliyor yazmis ya.bir umutla birazdan deniycem bakalim.ama vajina girisime surmeyim dimi? cunku hamileyim ya belki yanlislikla icime kacarsa aspirin bebege zarar verebilir diye dusunuyorum.cunku aspirin icmek yasak ya gebelikte ordan bu kaniya vardim:) diger bolgelere sureyim diyorum.siz ne dersiniz? vajinanin disina sursem iclere girmeden bi zarari olurmu

Son düzenleme:
canım doktor çok önemli deme bu durumda. insanın psikolojisini düzeltiyor.birde internette siğillere bakınca resmen insanı delirtiyorlar sanki ölümcül bir hastalıkmış gibi lanse ediyorlar.aslında çok normal hemen hemen herkeste çıkabilen bir durum.bende aynı senin gibiyim :)) her gördüğümü siğil sanıyorum.sen hep onların üstüne siğil ilacı sürdünmü hep

sürdünmü ne kelimeeeee:1no2:
ben resmen tual gibi fırçaladımdııı kaydirigubbakcemile3

ama dr senin siğil dediğin şeyler siğil değil,cildin tepki vermiş ilaçlara
ve şekil değiştirmiş birdaha sakın bişey sürme dedi.
çok şükürki benimkiler zararsızmış.ellemesem çoğalacak değilmiş.
kanserede asla yol açmaz dedi dr.tabi bu bendeki basit tür için söylenen bişey.
inşallah herkesinki basit olsun.çabucak düzelsin.
zaten netten resimlere bakıp kafayı yemek üzereydim.
aaaaaayy neydi o günler eyvahedigeldismile

arkadaslar size birsey sorcam.simdi bir arkadasimiz aspirin ve limon iyi geliyor yazmis ya.bir umutla birazdan deniycem bakalim.ama vajina girisime surmeyim dimi? cunku hamileyim ya belki yanlislikla icime kacarsa aspirin bebege zarar verebilir diye dusunuyorum.cunku aspirin icmek yasak ya gebelikte ordan bu kaniya vardim:) diger bolgelere sureyim diyorum.siz ne dersiniz? vajinanin disina sursem iclere girmeden bi zarari olurmu

sakın sürme bence.ben hamileyken tüy dökücü sürdüm ve düşük yaptım.
sakın sürmeeeee.uzağa sürebilirsin.

slm arkadaşlar benimde hpv vardı durmadan çogalan küçük karnı bahar şeklinde şeyler bir çok doktorlar rahim kanserine yol açar dedi çok korktum yakacagız veya donduracagız dedile ama sürekli çogalıyorlardı eşimde birşey yok zaten erkekler taşıyormuş 10 sene uyuyormuş bu virüsler erkekte yaa sonra avrasya hospıtıl diye bi hastane var zeytin burnunda nurcan hanım var allah razı olsun o doktorumdan beni kurtardı bir krem verdi çok pahalı ama devlet karşılıyor isterse milyar olsun almamız geren bir krem 6hafta sürdü tedavim kontrole gittim hiç bir şeyim kalmamış tertemiz olmuşum herşey yoluna girdi ama arkadaşlar bu tür virüsler sadece eşlerden geçmiyormuş başkasını iç çamaşırını giyince krozet tuvaletlerden muayne esnasından her türlü geçiyormuş dikkatli olalım herkese acil şifalar diliyorum doktor seçiminizi çok iyi yapın arkadaşlar

hıranur bı oncekı sayfada sana verdıgım cevabı okurmusun lutfen !

siğiller ortada degılken kadının bulaştırıcılıgı azdır ama yok degıldır..ama erkeklerın yuzde 70 ınde sıgıl cıkmaz ve bulaştırıcılıga sahıptr...

cok sevindim sizin adiniza .siz bu aspirin ve limonu denedinizmi daha once? yani bu sekilde sigillerin yok oldugunu gordunuzmu?

hıranur sırke olsn lımon olsun bunlar zaten yakıcı sırke gbı lımon da ama ben genede sırke kullanman taraftarıyım aslında koter ol dıcem ama koter sonrası ılesmeye basladımı daha ıyı gelıcenı dusunuorm

Yoklar tatlım, fakat içime kurt düştü işte sormak istedim. eyvahedigeldismile

ben haftada bır we ıkı haftada bır her banyo sonrası pamuga sırke suruorm sende ole yap korkma sıgıl yoksa yoktur bır sure agdayla alma agda sıgıllerı dagıtmak ıcın yer arıo

aspırın kanı sulandırır derler ama tam aksıneee zarar werme olasıgılı cok yuksektır sakın ola hamıleyken kullanmasın OZELLIKLE SOLUYORUM ASPIRIN RAHIM DUWARINI INCELTEN SOKTURUCU NITELIKTE BI ILACTIR ONA GORE gercı kulak copule suruolmus pek bısı olcanı sanmıorm ben ama bence dedım gbı lımon we sırke kullan

Slm kızlar.
Bugünlerimi çok beklemiştim.çok mutluyum ki siğillerimden kurtuldum.kızlar inanırmısınız 2,5 aydır bende siğil çıkmıyor.allah bu hastalığı kimseye yasatmasın.14 ay cektim ben bu hastalığı.ben bagısıklık sıstemımı guçlendırı seyler kullandım.bunlar zencefil 50gr,tarçın 70gr,çörekotu 50gr,keçi boynuzu 100gr,hindistan cevizi 100gr,bunların hepsını cektirip,1250 gr balla karısıtırıp sabah, öğle ve aksam bı tatlı kaşığı yedim.bı de ben gardasil aşımın ıkı dozunu da yaptırdım.3. doz aşımda mayısta yaptıracagım.ama tabiki öncelerı çok yaktırdım.dondurdum,aldara kullandım.ameliyatını bile oldum.sirkeyı bende kullandım ama bı faydası olmadı.bılseydım ılk basta aşımı yaptırııdım ve bu bıtkilerden kullanırdım.bu bıtkı karısımım bıtmedı hala kullanıyorum.bu yazdığım bıtkılerı denemenızı tavsıye ederım.mutlaka ama mutlaka imkanınız varsa aşınızı da yaptırın.siteye yenı arkadaşlar gelmıs çok üzüldüm.hepinize geçmiş olsun kızlar.ALLAH BU HASTALIĞI KİMSEYE YAŞATMASIN.BEN BU HASTALIKTAN KURTULDUM DARISI SİZE KIZLARR...hihoyyyt

Slm kızlar.
Bugünlerimi çok beklemiştim.çok mutluyum ki siğillerimden kurtuldum.kızlar inanırmısınız 2,5 aydır bende siğil çıkmıyor.allah bu hastalığı kimseye yasatmasın.14 ay cektim ben bu hastalığı.ben bagısıklık sıstemımı guçlendırı seyler kullandım.bunlar zencefil 50gr,tarçın 70gr,çörekotu 50gr,keçi boynuzu 100gr,hindistan cevizi 100gr,bunların hepsını cektirip,1250 gr balla karısıtırıp sabah, öğle ve aksam bı tatlı kaşığı yedim.bı de ben gardasil aşımın ıkı dozunu da yaptırdım.3. doz aşımda mayısta yaptıracagım.ama tabiki öncelerı çok yaktırdım.dondurdum,aldara kullandım.ameliyatını bile oldum.sirkeyı bende kullandım ama bı faydası olmadı.bılseydım ılk basta aşımı yaptırııdım ve bu bıtkilerden kullanırdım.bu bıtkı karısımım bıtmedı hala kullanıyorum.bu yazdığım bıtkılerı denemenızı tavsıye ederım.mutlaka ama mutlaka imkanınız varsa aşınızı da yaptırın.siteye yenı arkadaşlar gelmıs çok üzüldüm.hepinize geçmiş olsun kızlar.ALLAH BU HASTALIĞI KİMSEYE YAŞATMASIN.BEN BU HASTALIKTAN KURTULDUM DARISI SİZE KIZLARR...hihoyyyt

çok sevindim çok geçmiş olsun canım.allah ömür boyu bir daha göstermesin sana o siğilleri.ne güzel kurtuldun.işte böyle güzel sonuçlar insana moral veriyor.ama şu varki herkes bunu yenicek.yenilmeyecek bir durum değil.siğilde neymiş biz ondan değil o bizden korksun.tekrar geçmiş olsun

çok sevindim çok geçmiş olsun canım.allah ömür boyu bir daha göstermesin sana o siğilleri.ne güzel kurtuldun.işte böyle güzel sonuçlar insana moral veriyor.ama şu varki herkes bunu yenicek.yenilmeyecek bir durum değil.siğilde neymiş biz ondan değil o bizden korksun.tekrar geçmiş olsun

laktoz teşekkürler canım.ılk basta tedavi,moral ve sabır gerektiren bı hastalık.darısı bu hastalıkla ugraşan herkese canımm.kaydirigu:lepi:bbakcemile3

Slm kızlar.

COK SEWINDIM JANIM BENIM şu bır gercek AŞİ OLMADAN BENCE SU BIR GERCEK YENILMESI ZOR BI RAHATSIZLIK..................

Slm kızlar.

KIZLAR Ası olmadan sıgıllerden kurtulmak zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar sizin bu siğillerin görüntüsü nasıldı?tek tek ayırt edebiliyormuydunuz?tabi çok olanlarında karnıbahar görüntüsü şeklinde miydi?mesela bakıncaküçük bir et parçası gibi mi????

Back