siğilerden dolayı yaklaşık bir aydır dr gidiyorum. her gitigimde küçülmüş diyor ama malesef tam olarak kaybolmuyor daha kac zaman gideceym bilmiyorum zaten smar testin sonucunuda bekliyorum ölüyorum korkudan eşim de siğil yok kesin ondan bulaşmışır bana ya bu ne ya kadın olmak ne zor şey aslında bide başka korkularda düştü içime sizlerede oluyormu bilmem ama kıskanclık krizlerim tuuyor off kendime olan güvenim sarsıldı acabalar kafamın içindeeeeee mafoldumben
inşallah tekrarlamaz saglıklı günle hepimizin : olsunnnn
çok tşklr. canım inşallah herkes acilen düzelir.
allah hepimizin yardımcısı olsun.kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım çok sevindim senin adına umarım smear sonucunda ıyı cıkar bende ıyıyım yolunda gidio hersey kurtulcaz galıba hepimiz biz daha güçlü çıkıcaz bu virüslerden
canım çok sevindim senin adına umarım smear sonucunda ıyı cıkar bende ıyıyım yolunda gidio hersey kurtulcaz galıba hepimiz biz daha güçlü çıkıcaz bu virüslerden
yağmurgülcüm sana yazmıstım ama galıba yanlıs mesajdan alıntı yapmısımohaoldumsmile
1 sene önce vardı ben de sonra yaktırdım geçtiler, bir daha çıkmadılar fakat önümüzdeki hafta kontrole gideceğim ne olur ne olmaz diye. Hem bu arada ilişkiye girdim acaba erkek arkadaşıma da geçmiş midir yav? :uhm:
yağmurgülcüm sana yazmıstım ama galıba yanlıs mesajdan alıntı yapmısımohaoldumsmile
canım benim ,tabiki yenicez .seninde yolunda gitmesine
sevindim sağlığıyın.umarım birgün bu topik sadece
sohbet için girdiğimiz bölüm olur.opuyorumnanaktan
yelız ası ıhtıyacın olursa yardımcı olabılırm
dogumdan sonra her 6 ayd a bır smaer aldırman lazım
ben sıgıllerımı keşfettıgımde 4 haftalık hamıleymişim..5.5 haftasında ogrendım..benım hamıleyken koter tedavısı yapıldı yakıldı 3 ayda 4-5 kez..hızla çoğalıyordu..aşıda olamıordum hamıleyım dıye..delırmek uzereydım cok kkötu gunlerdı..sonra bebegımı kaybettım..baktım caresını bulamıyorum..yaktr yaktr btmıyor ıyıce arastrdım sonra kırmızı kantoorn yagı ıle sorunumu çözdum..anında sıgıl düşürdu ve benım 9 aydır sıgılım yok buna ragmen her banyodan sonra gazlı bez ıle iç dış heryere pansuman yapıyorumkantoron yagı ıle dezenfekte edıyor....sızın bebek buyuk oldugu ıcın zarar verır dıye yakmıyor galıba...
zaten cogu kişide hamılelgn zoruna cıkıyor bagıısklık sıstemı düştugunden...
umarım normal dogum yapmıyorsunuzdur zıra bebege bulaşıyor..sezaryen olun..
acıl şifalar.
Doktorum bu siğilleri görünce normal doğum şansın kalmadı dedi ve 3 hafta sonra kısmetse sezaryan ile doğum yapacağım. bu kantoron yağını nasıl bulabilirim.hamileliğim aşamasında bir şey kullanmak isemiyorum ama doğumdan sonra hemen tedaviye başlamak istiyorum. Bebeğe zarar versin istemem..
teşekürler
bende bunu merak ediyorum.. ben bi dr a göründüm onlar siğil dedi... başka bi dr a göründüm değil dedi.. hafif içerlerdeydi çünkü girişindeydi.. ama şuan çok güvendiğim bi dr um var.. o da değil dedi. herhangi bişey vermedi.. aşı dedi sadece.. gerçi pozitif çıktı ama kendime iyi bakarak hallederim diyorum.. düşünmeyin öyle en kötü şeyleri lütfen.. umursamazsanız o hastalık ilerlemeyecek inanın.. kaybolup gidicek varlığını unutup bigün test yaptırmaya gitmeyi hatırladığınzdada negatif çıkıcakzemuszemus sağlıklı günler hepimize...
Doktorum bu siğilleri görünce normal doğum şansın kalmadı dedi ve 3 hafta sonra kısmetse sezaryan ile doğum yapacağım. bu kantoron yağını nasıl bulabilirim.hamileliğim aşamasında bir şey kullanmak isemiyorum ama doğumdan sonra hemen tedaviye başlamak istiyorum. Bebeğe zarar versin istemem..
teşekürler
slm bende aynı sorunla karşılaşmıştım. 7 aylık hamileydim. aynı şeyleri banada söylemişti. fakat ben başka bi dr. gittim bunu sadece vücudun dirençsiz kalamsından kaynaklandığını söyledi ve lokal anestesi aile 5 dak. aldı. tekrar çıkması durumunda 1 aspirinin üzerine 2-3 damla limon damlatıp sürmemi önerdi. şükür kutuldum çokda sağlıklı bi bebek dünyaya getirdim. geçmiş olsun sizede.opuyorumnanaktan
benim günüm geçti bebeğin kalp atışları hızlanınca sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım. ama emin ol ben 2 gün içinde kutuldum.sende aspirin üzerine limon sıkıp sür. içine sürme emin ol inşlh kurtulacaksın.
cok sevindim sizin adiniza .siz bu aspirin ve limonu denedinizmi daha once? yani bu sekilde sigillerin yok oldugunu gordunuzmu?
[COLOR="Navy"]yaa arkadaslar benim makat bolgemdede cikmissufff napcam ben yaaa ordakileri nasil alcaklaar gelde moralini bozmaa ..napcam ben simdi...hic o bolgesinde cikan varmi??ne igrenc bi hastalik bu yaaa!! Allah beterinden saklasin ama cok uzuluyorum.....[/COLOR]
tabi cnm kesinlikle denedim yoksa asla önermezdim benden başka bikaç kişi daha yaptı ve eçti. denemenizi tafsiye ederim. 1 aspirin üzerine 2-3 damla limon sıkın kulak çöpü ile üzerine sürün.inşlh sizede iyi gelir.
canım aktarcılardan alabılırsın mumkunse defne&doğa markasının kını al kırmızısı olsun...sen merak etme bıtmese benım bıtmezdı yaktrdıgım gunun akşamına yaralarım geçmeden yenılerı cıkıyordu..keşke ozaman bulsaydım bu yağı bebegımden olmazdım..begege yag zarar vermez guzelım..sen kulak çöpüyle olan kısımlara ezerek sur..aynı kulak çöpuyle dıgerlerını yapma yeter..sen bı başla sonuclara ınanamıcaksın..ayrıca sezeryan sonrası dikişlı yerınede sur dikiş ızını ınanılmaz hızlı ıyıleştırıp acıyı azaltıp geçiriyor..karnınada sur canım sen al ondan 3-4 şişe yanında bulunsun..Doktorum bu siğilleri görünce normal doğum şansın kalmadı dedi ve 3 hafta sonra kısmetse sezaryan ile doğum yapacağım. bu kantoron yağını nasıl bulabilirim.hamileliğim aşamasında bir şey kullanmak isemiyorum ama doğumdan sonra hemen tedaviye başlamak istiyorum. Bebeğe zarar versin istemem..
teşekürler
[COLOR="Navy"]yaa arkadaslar benim makat bolgemdede cikmissufff napcam ben yaaa ordakileri nasil alcaklaar gelde moralini bozmaa ..napcam ben simdi...hic o bolgesinde cikan varmi??ne igrenc bi hastalik bu yaaa!! Allah beterinden saklasin ama cok uzuluyorum.....[/COLOR]
canım hemen moralini bozma,tabiki herkesin
çıkıyor bazı yerlerinde ,yalnız değilsin yani.
ama sende benim gibi her gördüğünü siğil sanma :sinifsinif:
dr la görüş o karar versin. kaydirigubbakcemile5
işte bu topik bu yüzden çok güzel.gerçekten derdi çekip
çare bulmuş yada tavsiye ettiklerini kendileri uygulamış ve sonuca ulaşmış
oluyorlar.dertlinin halinden derdi çeken anlar.
teşekkürler alaracım.bunu ilk defa duydum ve madem denedin
iyi geldi bende tavsiye edicem. geçmişolsun canım. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?