Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım dr ların dediğine göre
erkeklerde görülmeyebilirmiş.yani onlar sadece taşıyıcı olabilirler
bizlerinde vücut direnci düşük olduğu an bulaşa bilirmiş.
ama sonuçta hiçbirimizin kocası bizle evlenmeden önce
hiç ilişki yaşamamış değil.
boş verin öyle şeyleri tedavinize bakın. yani
kafanızı gereksiz şeylerle doldurmayın.
önemli olan evlendikten sonra aldatılmamak.
geçmişolsun canım,acil şifalar.opuyorumnanaktan

1 sene önce vardı ben de sonra yaktırdım geçtiler, bir daha çıkmadılar fakat önümüzdeki hafta kontrole gideceğim ne olur ne olmaz diye. Hem bu arada ilişkiye girdim acaba erkek arkadaşıma da geçmiş midir yav? :uhm:

siğiller ortada görünmüyosa bulaştırıcılığın yoktur :lepi:

yelız ası ıhtıyacın olursa yardımcı olabılırm
dogumdan sonra her 6 ayd a bır smaer aldırman lazım

doktorum doğumdan sonra aşı olabilirsin dedi. ama sanırım 40 gün gibi beklemem gerekecek mi onu bilmiyorum..bu illetten bir an önce kurtulmak istiyorum. ciddi anlamda moral bozucu bir şey..

Doktorum bu siğilleri görünce normal doğum şansın kalmadı dedi ve 3 hafta sonra kısmetse sezaryan ile doğum yapacağım. bu kantoron yağını nasıl bulabilirim.hamileliğim aşamasında bir şey kullanmak isemiyorum ama doğumdan sonra hemen tedaviye başlamak istiyorum. Bebeğe zarar versin istemem..

teşekürler

slm bende aynı sorunla karşılaşmıştım. 7 aylık hamileydim. aynı şeyleri banada söylemişti. fakat ben başka bi dr. gittim bunu sadece vücudun dirençsiz kalamsından kaynaklandığını söyledi ve lokal anestesi aile 5 dak. aldı. tekrar çıkması durumunda 1 aspirinin üzerine 2-3 damla limon damlatıp sürmemi önerdi. şükür kutuldum çokda sağlıklı bi bebek dünyaya getirdim. geçmiş olsun sizede.opuyorumnanaktan

insallah kurtuluruz canim ama benim vajina girisimde cogalmaya basladilar insallah ic kisimlarda yoktur,cogaldiklarini goruncede insanin ister istemez morali bozuluyor......

bende 6 aylik hamileyim ve bu illetle ugrasiyorum ..dr um bana da kesinlikle sezeryan dedi tek bebegim saglicakla dunyaya gelsinde artik dogum sekli umrumda degil...Allah yardimcimiz olsun:Saruboceq:

yaa arkadaslar benim makat bolgemdede cikmiss ufff napcam ben yaaa ordakileri nasil alcaklaar gelde moralini bozmaa senağlama

[COLOR="Navy"]yaa arkadaslar benim makat bolgemdede cikmiss ufff napcam ben yaaa ordakileri nasil alcaklaar gelde moralini bozmaa ..napcam ben simdi...hic o bolgesinde cikan varmi??ne igrenc bi hastalik bu yaaa!! Allah beterinden saklasin ama cok uzuluyorum.....[/COLOR]

yaa arkadaslar benim makat bolgemdede cikmiss ufff napcam ben yaaa ordakileri nasil alcaklaar gelde moralini bozmaa senağlama[/QUOTE]

moralini bozma sorunu çözümlemeye çalış. dr detaylı konuş çözüm bulmasını iste sorunu kökten yoketsin . hijyene çok dikkat edin. sürekli temiz tutmaya bak. ben yayılmasına izin vermeden çözmüştüm işi.inşlh sizde kurtulursunuz. zor bi durum..

moralini bozma sorunu çözümlemeye çalış. dr detaylı konuş çözüm bulmasını iste sorunu kökten yoketsin . hijyene çok dikkat edin. sürekli temiz tutmaya bak. ben yayılmasına izin vermeden çözmüştüm işi.inşlh sizde kurtulursunuz. zor bi durum..[/QUOTE]

dr um bana hamilelikde tedavi olmanin sakincali olacagini soyledi.oyuzden hamilelik elimi kolumu bagliyor...boyle oluncada sigillerin cogalmasinin onune gecemiyorum...anca sizinde yazdiginiz gibi hijyene dikkat edebiliyorum birde ara sira sirke tedavisi uyguluyorum ama vajina girisinede sirke surmek istemiyorum .busefer bir tarafi duzelteyim derken baska bir sorun cikacak diye...buarada sizin dogum sekliniz nasil oldu?bebeginizi sezerynlami dunyaya getrdiniz?

[

dr um bana hamilelikde tedavi olmanin sakincali olacagini soyledi.oyuzden hamilelik elimi kolumu bagliyor...boyle oluncada sigillerin cogalmasinin onune gecemiyorum...anca sizinde yazdiginiz gibi hijyene dikkat edebiliyorum birde ara sira sirke tedavisi uyguluyorum ama vajina girisinede sirke surmek istemiyorum .busefer bir tarafi duzelteyim derken baska bir sorun cikacak diye...buarada sizin dogum sekliniz nasil oldu?bebeginizi sezerynlami dunyaya getrdiniz?[/QUOTE]

benim günüm geçti bebeğin kalp atışları hızlanınca sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım. ama emin ol ben 2 gün içinde kutuldum.sende aspirin üzerine limon sıkıp sür. içine sürme emin ol inşlh kurtulacaksın.

cok sevindim sizin adiniza .siz bu aspirin ve limonu denedinizmi daha once? yani bu sekilde sigillerin yok oldugunu gordunuzmu?

cok sevindim sizin adiniza .siz bu aspirin ve limonu denedinizmi daha once? yani bu sekilde sigillerin yok oldugunu gordunuzmu?

tabi cnm kesinlikle denedim yoksa asla önermezdim benden başka bikaç kişi daha yaptı ve eçti. denemenizi tafsiye ederim. 1 aspirin üzerine 2-3 damla limon sıkın kulak çöpü ile üzerine sürün.inşlh sizede iyi gelir.

canım hemen moralini bozma,tabiki herkesin
çıkıyor bazı yerlerinde ,yalnız değilsin yani.
ama sende benim gibi her gördüğünü siğil sanma :sinifsinif:
dr la görüş o karar versin. kaydirigubbakcemile5

işte bu topik bu yüzden çok güzel.gerçekten derdi çekip
çare bulmuş yada tavsiye ettiklerini kendileri uygulamış ve sonuca ulaşmış
oluyorlar.dertlinin halinden derdi çeken anlar.
teşekkürler alaracım.bunu ilk defa duydum ve madem denedin
iyi geldi bende tavsiye edicem. geçmişolsun canım. opuyorumnanaktan

canım aktarcılardan alabılırsın mumkunse defne&doğa markasının kını al kırmızısı olsun...sen merak etme bıtmese benım bıtmezdı yaktrdıgım gunun akşamına yaralarım geçmeden yenılerı cıkıyordu..keşke ozaman bulsaydım bu yağı bebegımden olmazdım..begege yag zarar vermez guzelım..sen kulak çöpüyle olan kısımlara ezerek sur..aynı kulak çöpuyle dıgerlerını yapma yeter..sen bı başla sonuclara ınanamıcaksın..ayrıca sezeryan sonrası dikişlı yerınede sur dikiş ızını ınanılmaz hızlı ıyıleştırıp acıyı azaltıp geçiriyor..karnınada sur canım sen al ondan 3-4 şişe yanında bulunsun..

canım bırsey dıyımmı benım çoğu makat bolgemdeydı narkozda alamıodum hamıleydım o kısma ıgne oluyordum nekadr sıgıl varsa okdr ıgne vuruyordu düşün...nelere katlandım..orası en nemlı yer oldugu için orda cıkıyor tavsıyem oraya gunluk gazlı bez sıkıştır nemlı kalmasın surtunmesın..

ayrıca artık yırtınarak soyluyorum kızlar ŞU KANTORON YAĞINI BULUN VE KULLANIN !
sıze kesın çareyı dıyorum kanıtlanmış bır gercek bılımadamları ustunde çalışıyor,yurt dışında kondılom gıderıcı yara geçirici dıye bılınıyor dikiş izini yokeden sıgılımı etmeyecek ..ınanarak yapın ..benım son 3 sıgılım kalmış tı bırını 1 gecede dıger ıkısını 1 haftada düşürdu..ve ben hala vazgecmem kantorondan her banyo sonrası gazlı bezle iç dış vajına makat suruyorum...çıkmasını engellıyor..
ben 7 ay çektım ve şuan 9 aydır yoklar..

canım moralini bozma.senin siğillerin büyüklüğü ne kadar?bence başka bir doktora göster bence.çünkü mutlaka iyi kötü bir çözüm yolu söyler.senin doktorun hiçbir şey demedi mi bu siğillerin hakkına ya

canım doktor çok önemli deme bu durumda. insanın psikolojisini düzeltiyor.birde internette siğillere bakınca resmen insanı delirtiyorlar sanki ölümcül bir hastalıkmış gibi lanse ediyorlar.aslında çok normal hemen hemen herkeste çıkabilen bir durum.bende aynı senin gibiyim :)) her gördüğümü siğil sanıyorum.sen hep onların üstüne siğil ilacı sürdünmü hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…