Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

benımde hamıleyken cıktı ..uzun sure mucadele ettım cok kötu durumdaydım kantoron yagı sayesınde 10 aydır sıgılım yok sukurler olsun...

Merhaba,

bende 8 aylık hamileyken bu siğiller çıktı doktorum doğumdan sonra tedaviye başlayabileceğini söyledi. doğumuna 3 hafta daha var. Sizinde doğumdan sonra mı tedaviye başladınız nasıl bir süreç takip edildi beni bilgilendirirmisiniz.

Teşekkürler

canım yaaa valla çok tşklr iyiki varsınızopuyorumnanaktan.

evet sorma dr onu uyuşturup kesti ama akşam sen bi kana sanki ilk gece
üzerine batikonlu pamuk bastırdım 15 dk .neyse ilk güne geri döndüm 19 sene sonrakaydirigubbakcemile3

çok mutlu oldum senin adına en zazından içindeki şüpeler den kurtuldun darısı hepimizin başına :alkisalkisalkis

amin canım inşl.allah buderdi çeken nerdevarsa herkese
en acil tarafından şifasını versin inşallah.çok tşklr canım kaydirigubbakcemile5

sewgılı laktoz gıttım 8 doktor genelde 5 benle ılgılenmedıbanada ası olma dıyen de oldu hatta ıse yaramaz dıyende oldu ası ol dıyen de oldu ben ne olur olmaz tedbırımı aldım ASI OLUNMALI BU BI KRE TERCIH MESELESI sıgıller ılıe ılıglı cıkar cıkmaz kısının beslenme dengesı we moralıne baglı bısı dıe dusunuorm BENCE ASI OL DERIM SENDE

yelız ası ıhtıyacın olursa yardımcı olabılırm
dogumdan sonra her 6 ayd a bır smaer aldırman lazım

mrb ece sırke dok pamuga sona sıgıl olan yerlere 1 hafta sabah aksam sur hatta bı aksam sırkele pamuga dok yat

sıgıl warken cınsel ılıskıye gırme sakın olaaaa prezervatıf bıle korumuo cunku haberın olsn ıcerı yayılmasına neden olur

sıgıller gectınde esıne bulastırman zor bısı bıraz ılestınde bısı olmaz korkma

tekrarlama nedenı vucut dırencın dusuk oldunda cıkar hebern olsn yada agır bı hastalık gecırdınde domuz grıbı gbı cıkar

ınternettekı resımlere sakın ola bakmaaaaa alakası yok cunku

sana tawsıyem sırkeye hemen basla bugun cunku sırke asıttır dogal asıt,daha sonra aktara gıt macun al vucut dırencı yukselten daha sonra durmun war ıse eyer ası ol hemen

bu siğiller yeni dönemde çıkan bişey değil geçmişten beri olan birşey sadece tip değerlendirmesi yapılmıyordu o kadar.tabiki aşı tercih meselesi isteyen yaptırır canım.ama şu varki dikkat ettiğimiz sürece her şey geçicek herkese sağlık diliyorum.

efet çoktu tam vajna girişindeydi.karnıbahar gibiydi.aman bak sakın koparmaaaaaaa iice çoğalırrr. doktoruu dinleee. sirkedende vazgeçme siğilin geçinceye kadar.

şuan seninde siğil yok sanırım ve içeriyede bulaşmadı deme canım.bende bikini bölgesinde vardı bir dahada çıkmadı.sanırım o kopardıım yerlerde doğal yapısı.çünkü hiç siğil gibi değil yani en azından minicikte olsa bi et parçası olur ama bunlar yanyana dizili noktacıklar.çokta evhamlı olduğum için her gördüğüme siğil demeye başladım.

arkadaşlar merhaba herhalde bir aydır giremiorum foruma umarım hepiniz iyisinizdir madamçiçeği göremedim helincim sende iyisindir umarım benim 5 ay oldu çok şükür nüks yok kurtulcaz inşallah hepimiz:lepi:

arkadaşlar merhaba herhalde bir aydır giremiorum foruma umarım hepiniz iyisinizdir madamçiçeği göremedim helincim sende iyisindir umarım benim 5 ay oldu çok şükür nüks yok kurtulcaz inşallah hepimiz:lepi:

geçmiş olsun cnm ne güzel uzun zmandır yokmuş.senin içerde varmıydı

Kadın doğuma gideyim canım, teşekkür ederim bilgi verdiğin için. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm ne güzel uzun zmandır yokmuş.senin içerde varmıydı

canım benim heryerde vardı malesef cok yayılmıstı ama ole cok ıcerde deıldı yanı aynı anda mantar enfeksıyonuda gecırdıım ıcın cok hızlı bı yayılma olmustu ama gecıo buna ınanın

ben sıgıllerımı keşfettıgımde 4 haftalık hamıleymişim..5.5 haftasında ogrendım..benım hamıleyken koter tedavısı yapıldı yakıldı 3 ayda 4-5 kez..hızla çoğalıyordu..aşıda olamıordum hamıleyım dıye..delırmek uzereydım cok kkötu gunlerdı..sonra bebegımı kaybettım..baktım caresını bulamıyorum..yaktr yaktr btmıyor ıyıce arastrdım sonra kırmızı kantoorn yagı ıle sorunumu çözdum..anında sıgıl düşürdu ve benım 9 aydır sıgılım yok buna ragmen her banyodan sonra gazlı bez ıle iç dış heryere pansuman yapıyorumkantoron yagı ıle dezenfekte edıyor....sızın bebek buyuk oldugu ıcın zarar verır dıye yakmıyor galıba...
zaten cogu kişide hamılelgn zoruna cıkıyor bagıısklık sıstemı düştugunden...
umarım normal dogum yapmıyorsunuzdur zıra bebege bulaşıyor..sezaryen olun..

acıl şifalar.

arkadaşlar merhaba herhalde bir aydır giremiorum foruma umarım hepiniz iyisinizdir helincim sende iyisindir umarım benim 5 ay oldu çok şükür nüks yok kurtulcaz inşallah hepimiz:lepi:

selam canım. o göremediğin benim .sadece adımı değiştirdim.
yazmıyorum eski adımı zaten biliyorsun.birileri keşfe çıktıda
bende bu adı aldım ,işin özü ben hala burdayım.

geçen gün dr gittim.herşey yolunda.dr bunlar rahim ağzı kanseri yapan tip asla değil.
boşuna korkma dedi.hep diyorum ya ,dr çok önemlidiğerleri olmayan şeyleri bile yakmaya kalktı para için.simir sonucum pazartesi gelecek.
ondada sorun yoksa herşey süper hihoyyyt
sen nasılsın canım herşey yolundamı opuyorumnanaktan

Kadın doğuma gideyim canım, teşekkür ederim bilgi verdiğin için. opuyorumnanaktan

önemli değil birbirimize destek olmak için burdayız.
geçmişolsun canım opuyorumnanaktan

bebeğin için üzüldüm canım çok geçmişolsun.
allah daha kötüsünden korusun hepimizi
başa gelen çekiliyor.tek şey mücadeleyi bırakmamak.
haklısın zayıf anı buluyor bu illet.
birde erkeklerde görünürde birşey olmaya bilir,sadece taşıyıcı olarak
kalabilirlermiş.onada dikkat etmek lazım.
tekrar geçmişolsun.a.s.

Son düzenleme:

canım dr kesinlikle cinsel ilişkiye girmeyeceksin sabun kulanmayacaksın vajinanı muane eldiveniyle yıkayasaksın cıplak ele dokunmayacaksın dedi

siğilerden dolayı yaklaşık bir aydır dr gidiyorum. her gitigimde küçülmüş diyor ama malesef tam olarak kaybolmuyor daha kac zaman gideceym bilmiyorum zaten smar testin sonucunuda bekliyorum ölüyorum korkudan eşim de siğil yok kesin ondan bulaşmışır bana ya bu ne ya kadın olmak ne zor şey aslında bide başka korkularda düştü içime sizlerede oluyormu bilmem ama kıskanclık krizlerim tuuyor off kendime olan güvenim sarsıldı acabalar kafamın içindeeeeee mafoldumben

yaa kizlar birsey sorcam.vajina icinde olup olmadigi vajinal ultrasonla belli olurmu? yoksa illaha alttan muayne ilemi bakiyorlar? alttan muayneyle nasil anlasiliyor? nasil goruyorlar? biraz tuhaf bir soru oldu ama kafam karisti vallaha..

bende bunu merak ediyorum.. ben bi dr a göründüm onlar siğil dedi... başka bi dr a göründüm değil dedi.. hafif içerlerdeydi çünkü girişindeydi.. ama şuan çok güvendiğim bi dr um var.. o da değil dedi. herhangi bişey vermedi.. aşı dedi sadece.. gerçi pozitif çıktı ama kendime iyi bakarak hallederim diyorum.. düşünmeyin öyle en kötü şeyleri lütfen.. umursamazsanız o hastalık ilerlemeyecek inanın.. kaybolup gidicek varlığını unutup bigün test yaptırmaya gitmeyi hatırladığınzdada negatif çıkıcakzemuszemus sağlıklı günler hepimize...

çok iyi anlıyorum seni.. bende ilk böyle düşündüm.. ama benim direk eşimde çıkmıştı.. aylar öncesinden ben onların ne olduğunu anlayamadan ilişkiye bile giriyoduk yani.. malesef çok geç anladık :-( eşim yaktırdı eylülde 1 sene olcak tekrarlama olmadı allaha şükür iyi bakıyor kendine ;-) kendine güvenin sarsılmasın.. lütfen ama çok lütfen strese girme.. boşver bigün tamamen kurtulucaksın inşallah.. sevgiyle kal opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…