avaloncum ben senin sonuclarin bugun cikacak diye hatirliyordum.birsey yazmismsin bugun diye baktim goremeyince gecmise baktim yarin ogrenecekmissin.insallah sonucun temiz cikacak..ama yinede bizi haberdar et olurmu canim? sevgiler:1hug:
canım benim sonuçlarım çıktı bugün malesef pek iyi degil CIN 2 çıktı sonuç yani LEEP yapıcaklar rahim ağzını çıkarıcaklar doktorum biopsiyi alırkende söylemişti ordaki lezyonun biraz büyük olduğunun işte ilkini 1 hafta 10 gün sonra yapıcak tekrarlarsa 2.defa yapılır dedi eğer oda fayda etmezse rahimi alırız dedi..ayrıca yeniden çıkan siğillerim vardı onlarıda bir ilaçla yaktı çooook yanıyolar şu anda bakalım çıkarsa tekrar gel onlarada sürelim dedi çünkü minik olanlar oluyo görünmüyo yada oluşum aşamasındakiler zor belli ediyo kendini atladıklarımız olursa onlarıda yakarız dedi işte benden haberler bu kadar.... amaa kızlar hepinize sölüyorum sakın ihmal etmeyin bu işleri morallerinizide bozmayın ben daha sakinim şimdi hangi hastalık olursa olsun başından fark edilmesi çok önemli kontrollerinizi aksatmayın!!!!! AYRICA BENİM DURUMUN BÖYLE DİYE HERKES AYNI SORUNU YAŞIYCAK DİYE DE BİRŞEY YOK MORALLERİNİZ BOZULMASIN HEMEN...KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNNNNN....
yaa canim sana yardimci olmayi cok isterim ama tam olarak nasil birsey sordugunu anlayamadim..ama o bolgeyle ilgili benimde suphelerim var...eskiden sigilimiz olmadigi icin durup dururken o bolgeyi incelemiyorduk.simdi sigiller yuzunden hergun gore gore vajinamizi tanima firsatimiz oldu...bende acaba su normalmi? bu normalmi??? diye dusunuyorum ama nasi tarif edecegimide bilmiyorum...benimde senden bir farkim yok yani...
yaa canim sana yardimci olmayi cok isterim ama tam olarak nasil birsey sordugunu anlayamadim..ama o bolgeyle ilgili benimde suphelerim var...eskiden sigilimiz olmadigi icin durup dururken o bolgeyi incelemiyorduk.simdi sigiller yuzunden hergun gore gore vajinamizi tanima firsatimiz oldu...bende acaba su normalmi? bu normalmi??? diye dusunuyorum ama nasi tarif edecegimide bilmiyorum...benimde senden bir farkim yok yani...
canım benim sonuçlarım çıktı bugün malesef pek iyi degil CIN 2 çıktı sonuç yani LEEP yapıcaklar rahim ağzını çıkarıcaklar doktorum biopsiyi alırkende söylemişti ordaki lezyonun biraz büyük olduğunun işte ilkini 1 hafta 10 gün sonra yapıcak tekrarlarsa 2.defa yapılır dedi eğer oda fayda etmezse rahimi alırız dedi..ayrıca yeniden çıkan siğillerim vardı onlarıda bir ilaçla yaktı çooook yanıyolar şu anda bakalım çıkarsa tekrar gel onlarada sürelim dedi çünkü minik olanlar oluyo görünmüyo yada oluşum aşamasındakiler zor belli ediyo kendini atladıklarımız olursa onlarıda yakarız dedi işte benden haberler bu kadar.... amaa kızlar hepinize sölüyorum sakın ihmal etmeyin bu işleri morallerinizide bozmayın ben daha sakinim şimdi hangi hastalık olursa olsun başından fark edilmesi çok önemli kontrollerinizi aksatmayın!!!!! AYRICA BENİM DURUMUN BÖYLE DİYE HERKES AYNI SORUNU YAŞIYCAK DİYE DE BİRŞEY YOK MORALLERİNİZ BOZULMASIN HEMEN...KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNNNNN....
hiranurcum valla tercüman oldun canım sağol.
evet hiç dikkat etmediğimiz için eskiden
şimdi eskiden nasıldı tam bilmiyoruz ve herşeyden şüpheleniyoruz.
anlatmak istediğim tamda buydu.alkisalkisalkis
çok üzüldüm tez zamanda bu günleride atlatırsın inş cnm.bişey sorucam senin siğillerle tanışman ne zamandı dıştamıydı ilk önce?
canım çok üzüldüm ama seninde böyle dikdurmanı
kutluyorum.yapacak bişeyyok tabi,sonuçta başımıza geldi çekiyoruz
inşallah ilk tedavin iyigelir çok geçmişolsun bitanem :teselli:
avaloncum Allah acil sifalar versin.ama seninde dedigin gibi erken teshis cok onemli..sukur ki bu hastalik ilerlemeden tedaviye basladin.hersey guzel olacak Allahin izniyle.insallah 2.operasyona gerek kalmadan atlatacaksin...opuyorum canim..opuyorumnanaktan
canım arkadaşım dualarınızı benden esirgemeyin bana yeter çok teşekkür ediyorum sana güzel dileklerin için seninde dediğin gibi allahın izniyle atlatıcaz bir şekilde rahim bile alınıcaksa alınsın yani ilerleyip yayılacağına daha sonra şükür 1 tanede evladım var :1hug:allah olmayanlara versin...kısmet neyse onu yaşıyoruz moralim daha iyi ama bu sefer öpüyorum seni kocamaaaan opuyorumnanaktan
tamam canim cok sagol,kullanacagim. mantara da iyi geliyor sanirim sirke degil mi?
ben vajinamdaki sigilleri dün fark ettim vebugün araştırdım..şekil itibariyle siğil olduguna kararverdim..inşallah yanılıyrmdr.çok korkuyorumm..doktora gtmedim..tedaviside mümkün deilmiş ne yapmalıbana yardımcı olun lütfenn ((kendimi igrenç hissediyrumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?