Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hel_in şuan sende siğiller çıkmıyor deme?birde senin sadece dış genital bölgedemi vardı ?

bende yaklasık tek bı bolgede 40 tane fındık gbı sıgıl wardı makatta tam o daaaa nseee dagılanlarla yaklasık heralde 50 60 tane wardı doktor cok ıyı ısıkta gorum dıe amelyat masasında ıkı seferde 20 gun arayla koter yaptı....

koter sonrası ılesmeye basladında 2.den sonraa mantar oldum onun ıcın cıwan percemı we ada cayı karaıtırtır cay nıyetıne her gun ıc dedı ıltapı soker dedı batıcon solıyonu kremlerı cok duzenlı kullandım 1 ayda dustu

koter sonrası saten gunluk 1 yıldır hala bı tane kapsul balık yag ıcıorm bıde gnc urunu tum vıtamınlerı kapsayan vıtamın war ondan hala ıcıorm gunluk aksatmadan bol suylaaaa
1 ayda 4 hafta war hemen hemen cok yuklenmeym dıe bır hafta ayda bı kez vıtamın almıyorum sadece balık yagggı ıcıorum

koter sonrası 8 we oncesı 8 doktora gıttım kımı ası ol dedı kımı olma dedı ben oldum cunku sıgıl tekrar cıkabılırrr ama sadece hasta olup vucut dırencı dustundeeee bunun ıcın de vıtamınmlerımı hıc bırakmadım
asının amacı hpv 6 11 oldum ben amac hpv 11 16 dan korunmak yane bır ust tıpınden ası mutlaka ol sıgıl olsn olmasın
kaldıkı asıyı ılac depsoda calısan arkadasım getıtıtı uygun fıyata 277 tl yerıne tek dozu 170 tl geldı

sımdı eskısı gbı umursamıorm cunku kendıme ıyı bakıorm yesılı cok tuketıormmmmm cokkkkkk

bıde sıgılse eyer sıgılı besleyen rahım kanserını saglayan etken glıkoz seker we yogun yağlı mıktarıda şeyler tuketılmesıdır bunuda unutma

eyer sıgılse hemen gıt koter oll bıde aktardan macun al dırencı yukseltennn en az en az 3 ay sabah aksam ye sıgıllerın gecmesınde cok onemlı etken
arkadsım 3 kez koter oldu we doktor artık yaktırmakla bıtıremedı top x dıe bı macun aldı bır haftada o kadr sıgıl yok oldu doktor ınanamadı ws ws ws macun cok onemlıııı hemen doktoraaa surrr hoscakal

selam helincim ...Verdigin bilgi icin cok tesekkürler ))en dogrusu dr a gidip ne oldugunu ögrenmek olacak sanirim.yerimseniben

suurrr sırke dok pamuga kullann sana sadece sıvılce war weya sıgıl war dedın bolgeyeeeeee bu hafta doktora gıdene kadr

tesekkürler )hayir canim iltihap yok aynadan görebildigim kadar ..o kisimla ayni renk gibi..

canım o zaman siğil olabilir.herkeste çoğalmıyor mesela bende bir tane bikini bölgemde çıkmıştı uzun zaman önemsemedim.sonra doktora gittim asit ilacı verdi geçti.ama şimdide küçük dudaklara yakın bi yerde çok minik toplu iğne başından ufak bi et parçası var gerçi siğilmi yoksa değilmi bilmiyorum.kendi derim gibide görünüyor.inan insanın sinirleri bozuluyor.birde içerde çıkar diye korkusu yetiyor bence doktora git iyice baksın

Arkadaşlar aslında sirkenin çok fazla etkili olacağını düşünmediğim için denememiştim 1hafta önce aklıma geldi ve öylesine bi denemek için kullanıyım dedim ve sonuç mükemmel :) 8-10 tane siğil vardı makat bögemde şimdi ise sadece 1 tane kaldı. Kalan bir tanede diğerlerinden çok büyüktü ama şimdi oda küçülmeye başlamış. Çook teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz,tavsiyeniz,önerileriniz ve yardımlarınız için. Bu arada --suur-- arkadaşıma çoook büyük geçmiş olsun. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka.

Son düzenleme:
yardımmmm lütfen küçük dudakların alt tarafında vajina girişini kapatan artık dudaklarmı diyeyim böle bakınca iki yanındada yağ bezesi şeklinde gibi küçük küçük noktalar var sizinde böylemi yapısımı böyle acaba.sizinki düz pürüzsüz et gibimi duruyor offf... umarım anlatabilmişimdir.bu vardı kendime problem çıkarıcam ya (

arkadaşlar yağ bezesi dedim ama öle büyük değil hani minicik birde orası birbirine değdiği için yapısıda öyle olabilir.elle dokunulduğu zaman farkediliyor pütür pütür geliyor sizinde öylemi (

geçmişolsun canım.tabi burdaki öneriler denenmiş
ve sonucu alınmış şeyler.iyiki kullanmışsın.benimkilerin çoktan geçmişolmasına
rağmen hala duş sonrası sirke temizliği yapıyorum.kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar yağ bezesi dedim ama öle büyük değil hani minicik birde orası birbirine değdiği için yapısıda öyle olabilir.elle dokunulduğu zaman farkediliyor pütür pütür geliyor sizinde öylemi (

peki canım eski halini hatırlamıyormusun bilmiyorumkismile

uzun zamandan beri öyleydi ama cok evhamlıyım.bugün bakarken işte şeytan dürttüo pütürlü şeyler acaba siğilmi dedim.üst dudakları açınca vajina içine doğru bakarken cevreleyen kısım var ya umarım anlatabildim alt dudağın alt tarafına doğru pütürlü sizinde öylemi

şu aralar doktora gidemeyeceğim için sizlerden yardım almaya çalışıyorum.gerçi çok normal bi pütürük.çünkü o bölge birbirine yapıştığı için ama şu bendeki evham yokmu (

ya birde orda gördüğüm her bi ufak kabartı olsun çok alakasız bile olsa acaba siğilmi diyorum offf

arkadaşlar siğil için kendimizce ürettiğimiz çözümlerin hepsi geçici
kesinlikle koruyucu aşı olmalı ve 6ayda bir Pap Smear Testi yaptırmak zorundasınız.
ben de 1sene mücadele ettim iyileştim ama hamilelikten dolayı tekrarladı.
simdi hiç denemediğim şeyi yaptım ve sirke tedavisi uyguladım...1tane kaldı ama yine doktora gidicem mecburen düzenli kontrol yaptırmak en mantıklısı...
eğer dr unuzdan memnun değilseniz önerebilirim kendi doktorumu
hepinize şifalar en acilinden inş.

ya birde orda gördüğüm her bi ufak kabartı olsun çok alakasız bile olsa acaba siğilmi diyorum offf

bu korku hepimizde var tabi . bende senin tarif
ettiğin gibi şeyler yok.ama herkesin bir yapısı var sonuçta
yinede sen bir dr git mutlaka canım geçmişolsun.

tesekkür zeyyal arkadasim, böylesi hayirmis...
bende eve gidince hemen deneyecegim ...umarim iyi gelir :sm_confused:
iyi gelirse yazarim size yerimseniben

avaloncum ben senin sonuclarin bugun cikacak diye hatirliyordum.birsey yazmismsin bugun diye baktim goremeyince gecmise baktim yarin ogrenecekmissin.insallah sonucun temiz cikacak..ama yinede bizi haberdar et olurmu canim? sevgiler:1hug:

mutlaka canım kontroller aksatılmamalı.ama birde siğilin tipiyle alakalı birşey kimi tipleri zararsız ve kimilerinin bağışıklık sistemi kuvvetli olduğu için bir kere işlem yaptırdıktan sonra kurtulabiliyor.inş herkes bu siğilciklerden kurtulur.

ya arkadaşlar yardım bekliyorum.vajina girişinin hemen yan tatafında yani küçük dudakların alt tarafında derinize dokununca elinize dümdüz bi deri değildi böyle pütürlü bi yapı geliyormu.özelliklede kuru olunca daha çok hissediliyor.ıslakken belli olmuyor merak ediyorum (

bu korku hepimizde var tabi . bende senin tarif
ettiğin gibi şeyler yok.ama herkesin bir yapısı var sonuçta
yinede sen bir dr git mutlaka canım geçmişolsun.

teşekkür ederim canım ama tam tarif edemiyorum sanırım küçük dudakların alt kısmı vajinayı kapatan kısım kenarlar böle hafif dokununca pütürlü gibi senin dümdüz mü özellikle kuru olunca ve sürekli dokununca oraya kuruyo o zaman daha cok hissediliyor.yani öle dokunduğun zaman kabarık bişey geldiği yok elime.ayyyy deliricem

yaa canim sana yardimci olmayi cok isterim ama tam olarak nasil birsey sordugunu anlayamadim..ama o bolgeyle ilgili benimde suphelerim var...eskiden sigilimiz olmadigi icin durup dururken o bolgeyi incelemiyorduk.simdi sigiller yuzunden hergun gore gore vajinamizi tanima firsatimiz oldu...bende acaba su normalmi? bu normalmi??? diye dusunuyorum ama nasi tarif edecegimide bilmiyorum...benimde senden bir farkim yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…