hel_in şuan sende siğiller çıkmıyor deme?birde senin sadece dış genital bölgedemi vardı ?
selam helincim ...Verdigin bilgi icin cok tesekkürler))en dogrusu dr a gidip ne oldugunu ögrenmek olacak sanirim.yerimseniben
tesekkürler)hayir canim iltihap yok aynadan görebildigim kadar ..o kisimla ayni renk gibi..
Arkadaşlar aslında sirkenin çok fazla etkili olacağını düşünmediğim için denememiştim 1hafta önce aklıma geldi ve öylesine bi denemek için kullanıyım dedim ve sonuç mükemmel :) 8-10 tane siğil vardı makat bögemde şimdi ise sadece 1 tane kaldı. Kalan bir tanede diğerlerinden çok büyüktü ama şimdi oda küçülmeye başlamış. Çook teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz,tavsiyeniz,önerileriniz ve yardımlarınız için. Bu arada --suur-- arkadaşıma çoook büyük geçmiş olsun. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka.
arkadaşlar yağ bezesi dedim ama öle büyük değil hani minicik birde orası birbirine değdiği için yapısıda öyle olabilir.elle dokunulduğu zaman farkediliyor pütür pütür geliyor sizinde öylemi(
geçmişolsun canım.tabi burdaki öneriler denenmiş
ve sonucu alınmış şeyler.iyiki kullanmışsın.benimkilerin çoktan geçmişolmasına
rağmen hala duş sonrası sirke temizliği yapıyorum.kaydirigubbakcemile5
peki canım eski halini hatırlamıyormusun bilmiyorumkismile
ya birde orda gördüğüm her bi ufak kabartı olsun çok alakasız bile olsa acaba siğilmi diyorum offf
suurrr sırke dok pamuga kullann sana sadece sıvılce war weya sıgıl war dedın bolgeyeeeeee bu hafta doktora gıdene kadr
Arkadaşlar aslında sirkenin çok fazla etkili olacağını düşünmediğim için denememiştim 1hafta önce aklıma geldi ve öylesine bi denemek için kullanıyım dedim ve sonuç mükemmel :) 8-10 tane siğil vardı makat bögemde şimdi ise sadece 1 tane kaldı. Kalan bir tanede diğerlerinden çok büyüktü ama şimdi oda küçülmeye başlamış. Çook teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz,tavsiyeniz,önerileriniz ve yardımlarınız için. Bu arada --suur-- arkadaşıma çoook büyük geçmiş olsun. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka.
arkadaşım ben siğillerim için gittiğimde smear testide yapmışlardı onun sonuçları iyi çıkmadı hafif displazi görünüyordu bundan biopsi almaya karar verdiler ve kolkoskopi oldum sonuçları çıkıcak bu ayın 15 inde ona göre tedavi uygulayacaklar.LEEP diye bir yöntemle rahim ağzını traşlıyolarmış.kısacası ben ihmal etmeyin smear testlerinizi yaptırın derim en azından iş işten geçmeden tedavi şansı oluyor zaten bu öyle 2 günde kanser oldum falan gibi birşey değil baya bir zamanda ilerliyor hastalık ondan ihmale gelmez düzenli kontrol olun arkadaşım
arkadaşlar siğil için kendimizce ürettiğimiz çözümlerin hepsi geçici
kesinlikle koruyucu aşı olmalı ve 6ayda bir Pap Smear Testi yaptırmak zorundasınız.
ben de 1sene mücadele ettim iyileştim ama hamilelikten dolayı tekrarladı.
simdi hiç denemediğim şeyi yaptım ve sirke tedavisi uyguladım...1tane kaldı ama yine doktora gidicem mecburen düzenli kontrol yaptırmak en mantıklısı...
eğer dr unuzdan memnun değilseniz önerebilirim kendi doktorumu
hepinize şifalar en acilinden inş.
bu korku hepimizde var tabi . bende senin tarif
ettiğin gibi şeyler yok.ama herkesin bir yapısı var sonuçta
yinede sen bir dr git mutlaka canım geçmişolsun.
ya arkadaşlar yardım bekliyorum.vajina girişinin hemen yan tatafında yani küçük dudakların alt tarafında derinize dokununca elinize dümdüz bi deri değildi böyle pütürlü bi yapı geliyormu.özelliklede kuru olunca daha çok hissediliyor.ıslakken belli olmuyor merak ediyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?