merhaba alya benim başıma böyle bir durum gelmedi ama kuzenimin başına gelmişti .onunla konuştuklarımızdan kalan bilgileri sunayım.oda eşiyle ilişki yaşadıktan sonra böyle siğiller çıkmış düzcede bir doktora gitti bir ilaç vermiş hatta o an yokmuş yurtdışından doktor getirtmiş 1 hafta beklemiş ilaç için oda leğende suda bekleyerek bazı ilaçlarıda uygulamış. ama sonuç aldı.şu an hiç bişe yok siğil namına .şuna dikkat etmem gerek bu siğller geçse bile aynı uçuk gibi düşün insan vücüdunda kalan bir virus yada mikrop her neyse kalırmış tekrar hijyen tehlikeli ilişki gibi bir durumla tekrarlama olasılığı varmış diye biliyorum.eşinde doktora görünmeli. internette detaylı araştırmaları yaprasan benzer bilgiler var .ama kuzenimde olmadı mesela .bi tandığımda ameliyatla aldırdı onun baya ilerlemişti artık ilaçta yaramıyodu şimdi gayet normalmiş çocuğu bile oldu. kafana takma canım allah dermansız dert vermesin kadın olmak zor her derdi biz çekiyoz bende 3 yıldır mantar sorunum var geçmedi bi türlü sbırla herşeyı deniyorum.çok geçmiş olsun
Son düzenleme: