Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sirkeden benimde cildim tahris olmaya basladi.sigilin olmadigi yerler kizardi ve cok yaniyor...uzun sure sirkeli pamuk koyamiyorum artik..

yaaa aynı benimde berbat acıyo vallahi az önce koydum bende ama pamuk böyle damla damla kan olmuştu siğillerden çok normal olan yerler acımaya başladı benimde.bende ne tersim yahu milletin dökülüyo sirkeyle bizimki yara olur hey allahımmmm...armı versek yoksa üstlerini silmek yeterli olumu ??? ne dersin...

valla yaa milletin dökülüyor. bizim duruyor daha. kaç günde dökülür ki bu siğiller bi fikrin varmı senin.

arkadaşlar bişey sorucam vajina girişinin olduğu yer et parçası olan yer dümdüzmü sizin yoksa üstü kesik gibi ufak et görünümündemi?bişey daha merak ediyorum kızlık zarı yırtılınca nasıl bi görüntü alıyor.sanki benim sağ tarafında bi parçaya ayrılmış gibi.offf bıktım yaa sürekli kafama bişeyler takılıo

herkese günaydın . işe gitmeden yazıyım istedim. içinize su serpilsin diye. ben sabah itibari ile kurtuldum siğillerden. adet oldum sanmıştım. belki de olacağım bilmiyorum. ama biraz önce tuvalete gittim ve yine kaşındığ için peçeteyi bastırdım biraz oraya . peçeteye kan geldi. ama bulanık bi kan. sonra bi kaç defa daha bastırdım. oraya baktığımda güzel şeyler görmeyi umut ederek aynayı elime aldım ve siğiller yok olmuşlardı. hemde hepsi. darısı başınıza. ama tedaviye devam etcem, yine çıkmalarını istemiyorum. hepinizi öpüyorum. hihoyyyt

Mrb Arkadaşlar başılığı görünce bende paylaşım yapmak ve danışmak adına aranıza yeni katıldım. Sanırım bende varolan şeylerde siğil. Henüz doktora gitmedim ama yüzümde gözümün yan tarafında çıkan beni aldırmak için gittiğimde yüzümde çıkan şeyin siğil olduğunu öğrendim. Acaba makat bölgesindede gittikçe çogalan şey genital siğil mi? Korkuyorum galiba :S haftaya doktora gideceğim. Nasıl bir şey paylaşabilceği bir resim olan varmı aranızda?

google den genital siğil yazar görsellere girersen
istemeyeceğin kadar çok resim görürsün canım.
ama bence bunun yerine dr git ve siğil mi değilmi öğren.
umarım değildir ama eğer öyleyse tedavini ol biran evvel.
o resimleri gördükçe insanın deli olası geliyor çünki sempatiksalakcinni

geçmişolsun zeyyalcım bu topikten çok güzel tedavi
yöntemleri öğreneceksin emin ol. opuyorumnanaktan

Mrb Arkadaşlar başılığı görünce bende paylaşım yapmak ve danışmak adına aranıza yeni katıldım. Sanırım bende varolan şeylerde siğil. Henüz doktora gitmedim ama yüzümde gözümün yan tarafında çıkan beni aldırmak için gittiğimde yüzümde çıkan şeyin siğil olduğunu öğrendim. Acaba makat bölgesindede gittikçe çogalan şey genital siğil mi? Korkuyorum galiba :S haftaya doktora gideceğim. Nasıl bir şey paylaşabilceği bir resim olan varmı aranızda?

bence haftaya dıl ogleden sonra ızın al hemen cıldıye ye we dermatoluga gıt we mumkunsee sakın agda deymesın bellı bı sureee cıldıneeeeee

saoool arkadaşım...opuyorumnanaktan

çalıştığım için gün içinde yapma şansım yok anca akşamları ve sanah erken kalkıp yapabiliyorum zaten 1 saat tuttum bembeyaz oldular hemen.dıştakiler sorun değilde vajina girişinde(iç dudakta) olanlar orası daha ıslak ve hassas bir zemin ya onlar yandı baya bii..hatta siğil olmayan yerler bile buruştu hemen akannehir amaaan napalım sıkıcaz dişimizi olcak artık o kadar da.

böyle sirkeyle kaç günde düşüyor aşşağı yukarı onu sölermisin bilmiyorumkismile

yara oldusaaa ılgıncc
pekı sen benım dedım gbı once pamuk sırke su suruyosn dımı
daha sonra sırke dokuosn pamugaaaaa ole surrcen eyer sabah aksam 10 15 dk beklet ben her banyodan sonra suruormmmmmmmmmmmmmmmm sılıorm sonaaa yatıorm ıkı gunde bır yane

arkadaslar benım kıler gectı yanlız bı tane kaldı hatırlarsanız vajınanın ıcınde acayıp sekılde yayılmıstı ve anus cevresınde de cok vardı allaha sükürler olsun gectı nasılmı 1 kere yaktırdım ve cogaldı sanırım tıpınden ve sımdı bagısıklık sıstemını güclendıren macun kullanıyorum aktardan aldım 2 aydır kullanıyorum cok ıı eldı hatta vajına gırısınde cok buyumustu 1 tane o da zamanla kücülerek yok oldu tavsıye edıyorum lütfen kullanın macunnnnnnn

o dıl macunu ben buldummmm sımdı hıc bı yerde bulamıyormmmmmm canım cok sıkıldıııı puffff :(

[COLOR="Navy"]bende korkuyorum iliskiden.sigillerim iyice cogalir vajina icinede yayilir diye..:çok üzgünüm: zaten tedavide edilemiyorum senağlama aman tek sigiller sarmasinda heryerimi ...napalim aylarca iliskiyede girmeyiz..:çok üzgünüm::[/COLOR]

sıgıller warken ılıskıye gırmıcennn o yane hayat boyu sonucta bu senle yasamıcaakkkk ama kendıne ıyı bakarsan tabeeeee o yzuden korkma endıselenmeeeee sıgıl warken bı sure ılıskıye gırmeee bıde ılesme sonrası korunun bır sureee

yaaa aynı benimde berbat acıyo vallahi az önce koydum bende ama pamuk böyle damla damla kan olmuştu siğillerden çok normal olan yerler acımaya başladı benimde.bende ne tersim yahu milletin dökülüyo sirkeyle bizimki yara olur hey allahımmmm...armı versek yoksa üstlerini silmek yeterli olumu ??? ne dersin...

benim daha bir yerim kanamadi ama biraz daha koyarsam kanayacak:çok üzgünüm: dun sanki popom pisik olmus gibi aciyordu.oyuzden dun gece yatarken koymadim 1-2 gun ara vercem.ama yinede sirkeli suyla temizlerim.sadece pamuk koymycam.sonra tekrar baslarim diye dusunuyorum. hel-in sirkeyle suyu karistirip pamugu koyun yazmis.ben birkere oyle yaptim yanmadi.ama daha sonra minik sigilim dusunce gaza geldim biran evvel diger iki sigilimde dussun diye direk sirkeli pamuk koydum.oyuzden bukadar tahris oldu belkide...yaa vajina girisimizde olmasa sorun degil artik takmycam kafaya.cunku diger bolgelere sirke gercekten iyi geliyor ve zamanla dusureceginden eminim.ama vajina bolgesi biraz zor gibi sirkeyle...:çok üzgünüm:

herkese günaydın . işe gitmeden yazıyım istedim. içinize su serpilsin diye. ben sabah itibari ile kurtuldum siğillerden. adet oldum sanmıştım. belki de olacağım bilmiyorum. ama biraz önce tuvalete gittim ve yine kaşındığ için peçeteyi bastırdım biraz oraya . peçeteye kan geldi. ama bulanık bi kan. sonra bi kaç defa daha bastırdım. oraya baktığımda güzel şeyler görmeyi umut ederek aynayı elime aldım ve siğiller yok olmuşlardı. hemde hepsi. darısı başınıza. ama tedaviye devam etcem, yine çıkmalarını istemiyorum. hepinizi öpüyorum. hihoyyyt

eyer gercekten gectınden emınsenn bı sure sırke sur derım ne olur olmazzz dıeee ıcınde kalmasın sadece belllı aralıklarla surrrr 2 3 gunde bır fılan

valla yaa milletin dökülüyor. bizim duruyor daha. kaç günde dökülür ki bu siğiller bi fikrin varmı senin.

cilekcim gozun aydiiinn!!!kaydirigubbakcemile2 cok sevindim...aman yinede dikkat et de birdaha cikmasinlar.suan gorunurde baska kalmadi dimi sigilin? insallah bizimkilerde tez zamanda gecer..:Saruboceq:

sıgıller warken ılıskıye gırmıcennn o yane hayat boyu sonucta bu senle yasamıcaakkkk ama kendıne ıyı bakarsan tabeeeee o yzuden korkma endıselenmeeeee sıgıl warken bı sure ılıskıye gırmeee bıde ılesme sonrası korunun bır sureee

tamam canim tavsiyelerini dinlycem.ama benim daha en az 6 ayim var:(

o dıl macunu ben buldummmm sımdı hıc bı yerde bulamıyormmmmmm canım cok sıkıldıııı puffff :(

tuhh canim yaa insallah bulursun .bu bulamadigin macun topix mi?

yara oldusaaa ılgıncc
pekı sen benım dedım gbı once pamuk sırke su suruyosn dımı
daha sonra sırke dokuosn pamugaaaaa ole surrcen eyer sabah aksam 10 15 dk beklet ben her banyodan sonra suruormmmmmmmmmmmmmmmm sılıorm sonaaa yatıorm ıkı gunde bır yane

yok ölee çok yara gibi değil ama nasıl diyim vajina girişi acıyo baya dün akşamda dedimmm yansıınnnn lanet şey sürdüm yine 1 saat beklettim.sanırım kavrulduuuuuu benim ki amaaaaa bir tane minik vardı popoma yakın onu düşürmüşüm dün akşam.zaten dışardakilere sürünce sorun değil ki vajina girişi yanıyo benim sadece bilmiyorumkismile

bir şey daha soracam sana şimdi ben yaktırdım tekrar çıkanlar o aldırdıklarım gibi tam olmadı bunlar daha yeni yeni tam böle kabarık değiller yüzeyden mesela popomdaki öle idi ben gibi olmuştu o düştü vajina girişinde olanlarla dudak kısmında olan o yeni olmaya başlayan daha çok kabarmamış olanları dökermi acaba sirke yoksa onların tam olmasınamı engel olur???

Son düzenleme:
yok ölee çok yara gibi değil ama nasıl diyim vajina girişi acıyo baya dün akşamda dedimmm yansıınnnn lanet şey sürdüm yine 1 saat beklettim.sanırım kavrulduuuuuu benim ki amaaaaa bir tane minik vardı popoma yakın onu düşürmüşüm dün akşam.zaten dışardakilere sürünce sorun değil ki vajina girişi yanıyo benim sadece bilmiyorumkismile

ohh neguzel dusurmussun canim 1 tanede olsahihoyyyt..popo bolgesinde olanlar cabuk dusuyor zaten.ama vajinada girisindekileri napcaz bilmiyorum.senin cokmu vajina girisinde.benim 1 tane topli igne basi kadar var.4-5 tanede minik minik.nokta gibi:çok üzgünüm:

benim daha bir yerim kanamadi ama biraz daha koyarsam kanayacak:çok üzgünüm: dun sanki popom pisik olmus gibi aciyordu.oyuzden dun gece yatarken koymadim 1-2 gun ara vercem.ama yinede sirkeli suyla temizlerim.sadece pamuk koymycam.sonra tekrar baslarim diye dusunuyorum. hel-in sirkeyle suyu karistirip pamugu koyun yazmis.ben birkere oyle yaptim yanmadi.ama daha sonra minik sigilim dusunce gaza geldim biran evvel diger iki sigilimde dussun diye direk sirkeli pamuk koydum.oyuzden bukadar tahris oldu belkide...yaa vajina girisimizde olmasa sorun degil artik takmycam kafaya.cunku diger bolgelere sirke gercekten iyi geliyor ve zamanla dusureceginden eminim.ama vajina bolgesi biraz zor gibi sirkeyle...:çok üzgünüm:

benim bir kaç tane var zaten farklı yerlerde hemen pıt diye düşmezler bunlar bence dün akşam bi tane düştü minikti zaten.ama seninde dediğin gibi vajina girişindeki sirkeyle banada zor gibi geliyor.çünkü vajina girişindekiler dışardaki gibi çokda kabarık değiller benim hani yüzeyden çok çıkıntılı değil dışarda olanlar gibi.
aslında bilenlerler sormak lazım şimdi dışarda olanlar tam böyle kabarık kabarık oluyolar et beni gibi ama bazıları mesela yeni olanlar var öle çok belirgin değiller ötekiler gibi sirke yinede bunlara bir etki edermi acaba????

12435251 .!.:
bnim şu son dondurttuğumda pek bi değişme yok :( off sanırım tekrar gidicem doktora :( salı günü iyi haberlerini bekliyorummma.s.

canım daha yeni dondurttun hemen geçmediğini biliosun ama geçmezse belli bi sure git tabi tekrar.ben ne yapacam bilmiorum eşim gitme doktora dio gebe olabilirim die onumuzdeki hafta belli olur ancak ondan sonra gidecem sanırım benimde kafam karıştı.donduracağımya soğuk gaz zarar verirse die endişelenioruz.kafamçokkarıştı

ohh neguzel dusurmussun canim 1 tanede olsahihoyyyt..popo bolgesinde olanlar cabuk dusuyor zaten.ama vajinada girisindekileri napcaz bilmiyorum.senin cokmu vajina girisinde.benim 1 tane topli igne basi kadar var.4-5 tanede minik minik.nokta gibi:çok üzgünüm:

zemuszemus darısı senin başına hayatım...benim vajina girişinde pirinç tanesi kadar var 1 tane solda 2 tane sağda...birde dudak dediğimiz yerrin hemen dibinde 3-4 tane yine pirinç tanesi kadar..ama işte tam olmuş gibi değiller yani tam kabarık halleri var ya öle değiller acaba sirke onlarada iyi gelirmi???ben vajina girişindekilere sürüyorum kabarıyolar bembeyaz oluyolar ama öle bir düşme belirtisi yok onlarda diyorum ya zaten düşecek kadarda çıkıntılı değilki bunlar dışarda olanlar kadar kafam karıştı iyiceeeee bilmiyorumkismile

benim bir kaç tane var zaten farklı yerlerde hemen pıt diye düşmezler bunlar bence dün akşam bi tane düştü minikti zaten.ama seninde dediğin gibi vajina girişindeki sirkeyle banada zor gibi geliyor.çünkü vajina girişindekiler dışardaki gibi çokda kabarık değiller benim hani yüzeyden çok çıkıntılı değil dışarda olanlar gibi.
aslında bilenlerler sormak lazım şimdi dışarda olanlar tam böyle kabarık kabarık oluyolar et beni gibi ama bazıları mesela yeni olanlar var öle çok belirgin değiller ötekiler gibi sirke yinede bunlara bir etki edermi acaba????

evet canim benim vajina girimdekilerde oyle kabarik degil.zaten buyuk 1 tane var simdilik o da yayvan duruyor.digerleride anca cok dikkatli bakilirsa anlasiliyor.sirke surunce hepsi belli oluyor ama..ben daha burdaki yorumlarda vajina girisindekilerin sirkeyle dustugunu hic okumadim.ama yinede ara ara temizleyelim sirkeyle .enazaindan cogalip buyumesini onler diye dusunuyorum.vajinadakilerin macunla kuculdugunu ve kaboldugunu okudum.yanlis hatrlamiyorsam sen macun kullaniyorsun.insallah macunla gecer seninki.ama ben simdilik macun kullanmiyorum hamile oldugum icin.

Back