aaaa evet bilmeden girdim tabiii:kedi:
çok şükür binkere içeride olmadı:dance:
herkese allah acil şifa versin inşlh.opuyorumnanaktan
amin canım inş bi daha kimsede çıkmaz inş.senin eşinde siğil çıktımı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birleşme gibi olmasa da yaşadım evt. ama canım bi daha çıkarsa doktora git mutlaka onlar çözüm buluyorlar sadec burdan okuyup aklını karıştırma tedavi edilen birşey. mesela ben o yıllarda tek bende oldu sanıştım korkmuştum bu yüzden sözlümden biri ayrıldım. kendimi çok kötü hissettim. ama bir tek bende olmamış şimdi okuyunca anlayabildim.korkma sakın geçmiş olsun canım
izler hiç de geçeceğe benzemiyolarbenimkilerde ikinciden sonra geçeceğe benzio onumuzdeki hafta gidecem yine dondurtayım.bakarsın zamanla sendeki izlerde geçer inşallah.kaybolmadıkça geçmemiş gibileriz kaldığı için sanki hala bulaşıcıymış gibi geliyo psikojik olarak hala inanamıyorum bulaşıcılığı olmadığına
![]()
izler hiç de geçeceğe benzemiyolariz kaldığı için sanki hala bulaşıcıymış gibi geliyo psikojik olarak hala inanamıyorum bulaşıcılığı olmadığına
![]()
ne zman dondurdun??? iz falan yok bende az bir süre olduysa her yara izi gibi geçmesi 1-2 ayı bulabilir bence
amin canım inş bi daha kimsede çıkmaz inş.senin eşinde siğil çıktımı peki
izler hiç de geçeceğe benzemiyolar :( iz kaldığı için sanki hala bulaşıcıymış gibi geliyo psikojik olarak hala inanamıyorum bulaşıcılığı olmadığına :([/QUOTE .!.:haklısın canım bende iyileştimi iyileşmedimi anlayamıorum.salı gunu doktora gideceğim aksilik çıkmazsa.
ne zman dondurdun??? iz falan yok bende az bir süre olduysa her yara izi gibi geçmesi 1-2 ayı bulabilir bence
denizkızı seninki siğildi sanırım bizimkisi molluskum canım.ama dediğin gibi zamanla oda geçer inşallah
Mrb Arkadaşlar başılığı görünce bende paylaşım yapmak ve danışmak adına aranıza yeni katıldım. Sanırım bende varolan şeylerde siğil. Henüz doktora gitmedim ama yüzümde gözümün yan tarafında çıkan beni aldırmak için gittiğimde yüzümde çıkan şeyin siğil olduğunu öğrendim. Acaba makat bölgesindede gittikçe çogalan şey genital siğil mi? Korkuyorum galiba :S haftaya doktora gideceğim. Nasıl bir şey paylaşabilceği bir resim olan varmı aranızda?
denizkızı seninki siğildi sanırım bizimkisi molluskum canım.ama dediğin gibi zamanla oda geçer inşallah
hımm ben siğil olarak düşündüm o nasıl bir şey(
hımm ben siğil olarak düşündüm o nasıl bir şey(
arkadaslar benım kıler gectı yanlız bı tane kaldı hatırlarsanız vajınanın ıcınde acayıp sekılde yayılmıstı ve anus cevresınde de cok vardı allaha sükürler olsun gectı nasılmı 1 kere yaktırdım ve cogaldı sanırım tıpınden ve sımdı bagısıklık sıstemını güclendıren macun kullanıyorum aktardan aldım 2 aydır kullanıyorum cok ıı eldı hatta vajına gırısınde cok buyumustu 1 tane o da zamanla kücülerek yok oldu tavsıye edıyorum lütfen kullanın macunnnnnnn
arkadaslar benım kıler gectı yanlız bı tane kaldı hatırlarsanız vajınanın ıcınde acayıp sekılde yayılmıstı ve anus cevresınde de cok vardı allaha sükürler olsun gectı nasılmı 1 kere yaktırdım ve cogaldı sanırım tıpınden ve sımdı bagısıklık sıstemını güclendıren macun kullanıyorum aktardan aldım 2 aydır kullanıyorum cok ıı eldı hatta vajına gırısınde cok buyumustu 1 tane o da zamanla kücülerek yok oldu tavsıye edıyorum lütfen kullanın macunnnnnnn
merhaba emine gecmisteki yorumlarini okumustum.hamileymissin .bende hamileyim ve bu hastalikla ugrasiyorum,.doktor benimkileri yakmadi.dogumdan sonra yakacak.ama sigilimin teki dustu sirke sayesinde.bende macun kullanmak istiyorum ama hamile oldugum icin korkuyorum sana bir yan etkisi olmadimi macunun?
merhaba emine gecmisteki yorumlarini okumustum.hamileymissin .bende hamileyim ve bu hastalikla ugrasiyorum,.doktor benimkileri yakmadi.dogumdan sonra yakacak.ama sigilimin teki dustu sirke sayesinde.bende macun kullanmak istiyorum ama hamile oldugum icin korkuyorum sana bir yan etkisi olmadimi macunun?
SLM...
bende 1 kere aldırdım arkadaşım ama benimde 1 ay içinde başladılar yine çıkmaya minik minik moralim sıfır oldu tabi.işte şimdi dikkat ediyorum bende yiyeceklerime meyve yiyorum bol yeşillik çörek otundan macun falan.sigarayıda bıraktım inşallah iyi oluruz hepimiz senin gibi.sen bir daha çıktıklarında ne yaptın aldırmadın mı peki kendiliğinden mi geçti seninkiler orasını anlamadım???
içini sıkınca beyaz bir madde gelen et beni görünümünde bulaşıcı bir hastalıkhımm ben siğil olarak düşündüm o nasıl bir şey(
havuz hamam cinsel ilişkiyle bulaşıyo.siğilden farklı olarak molluskumların tedavisi var.başka bir yerden bulaşmadığı sürece tekrarlamıyo
bnim şu son dondurttuğumda pek bi değişme yokhaklısın canım bende iyileştimi iyileşmedimi anlayamıorum.salı gunu doktora gideceğim aksilik çıkmazsa.off sanırım tekrar gidicem doktora
salı günü iyi haberlerini bekliyorummma.s.
bende iki gündür sirkeli pamuk koyuyorum. hatta dün gece o pamukla uyudum. sabah aldım. beyazladılar. ama bu günde adet oldum. yine koyayım dedim. ama bu kez yaktı. dün falan hiç yakmamıştı. artık yalnızca biraz sürüp üzerinde bir iki dakika bekletip çekiyorum. siğillerin olduğu yerler değil ama diğer yerler yanıyor bu da tuhaf. umarım düşerler kısa sürede . bağışıklığın güçlenmesi için olan macun da iyi geliyorsa bu iş düzelecek gibi . CADIARZU