canım ben olayı farkettiğimde dışarda vardı siğillerim tabi içerde olanları farketmek zor dediğim gibi birde insan kendini bişeyler ters gittiğinde incelemeye başlıyor neyse ben gördüm bunları hep hemoroid yani bağsur sanıyodum nette araştırırken öğrendim gittim hemen 2 gün sonra koterle aldılar yani yaktılar hiçç bişey duymadım ve inan sonrasında da öle çok rahatsızlık olmadı bende temiz baktım yaralara.sonra smear testi yapılmıştı sonun sonucunda ''hafif displazi'' çıktı ve biopsi istediler onuda geçen hafta oldum oda gayet basit bişeydi canım yanmadı yani şimdi biopsi sonucuna göre büyük ihtimalle o bölgeyi LEEP dedikleri bir yöntemle temizliycekler oda basit bir işlemmiş.tabi benim siğiller çıktı yine o başka bir dert zaten onlar olmasa bari insan daha bir iyi hissediyor kendini ama sana tavsiyem sakın korkma ve mutlaka doktora git olması gereken testlerin hepsini ol daha sonradan başına bir dert gelmesin ne gerek var korkulu rüya görmeye....
birde sana tavsiyem kendine iyi bak iyi beslen sebze ağırlıklı bağışıklık sistemini sağlam tut olmadı dışardan vitaminlerle falan destek al...