Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaslar kusura bakmayın bıraz gec okudum yazılarınızı. evt sımdı 5 aylık oldu bebısım ve 2 lı 3lü tarama yaptırdık ve buda yetmedı karnımdan su aldırdım allahıma sukurler olsun bebek ıyı saglıklı dedı doktor.arkadaslar doktoruma danıstım zaten sezeryanla dogum yapmam lazım böylelıkle bebege bulasma oranı cock cok düsük hatta yok dıyorlar.sımdı bende hamılelıkten önce anuste 3 tane falan vardı hatta bırı cok buyuktu ve hamıle kalınca cu cogaldı ve hatta vajnamnım taaaa ıclerıne kadar yayıldı okadar cok akıntım vardıkı tuvaletten cıkmıyodum ve bunalımdaydım.sonra helın topıx dıye bır macundan bahsettı hemen onu aldı 1 haftada hepsı gecmedı ama 1 tane yada hatırlamıyorum 2 tanesının gectıgını farkettım o arada macun bıttı vetekrar bulamadım brnd aynı özellıklere sahıp baska marka aldım 2 tane oda bıttı sımdı gıngseng arı sütü bal polen karısımı power vıtal adında macun kullanıyorum sabah aksam yemeklerden önce ama arkadaslar ssımdı benım hıc kalmadı vajına ıcını yokluyorum yok gıbı bakın bu macunun adı önemlı degıl aktara gıdın benım bagısıklık sıstemım cok kötü süreklı hasta oluyorum deyın ya sıze karısım hazırlasın yada baska marka alın bende ılk basta güvenemedım ama 3 ayrı marka kullandım 3 de ıı geldı bırde doktora söyledım benım sıgıller coktu ve bu macun gecırdı dedım cok kızdı bebege zararı olabılır dedı amaa zararlı olsaydı benım bu sıgıllerı gecırmezdı dgılmı altarnetıf tıbba cogu doktor karsıdır bılıyorsunuz bebekte ıı bırseyı yok.bence deneyın ama 1 haftada gecmıosa 1 ayda belkı 2 ayda ama sakın yemeyı ıhmal etmeyın ben süreklı kullanıyourm.bırde komsumda aynı haslıga yakalanmıs bunuda yenı ögrendım ve onun 3 yasında kızı var ve cok saglıklı masallah.hepımıze gecmıs olsun

lütfennn okuyunnnnn

benim sadece vajina girişinde kalmış bi tane . toplu iğne tepesi kadar . ama eminim o da geçer. ama şimdi adet oldum koyamıyorum. bağışıklığı artırıcı karışımda yaptırdım. bu işin peşini uzun süre bırakmam artık. tedaviye devam. sirkeye şimdilik ara verdim. bi kaç gün sonra yine koycam . çıkcak olan varsada çıkmasın. ben sadece sirke sürmüştüm. normal deriyi biraz tahriş etti. ama tahrişi önlemek için başka krem aldım. çünkü şimdi ped bile tahriş etmeye yetiyor. ama içim rahat artık. düzelicek. hem benimki . hem sizinkiler . herkesin geçicek. içimiz ferah olsun.

janm senınkı mollusccummm mus sırke fılan surmuyosn dımı o co farklı genıtal sıgılle alakası yokkkkkkkkkkkkkk
sirke kullanmadım ama daha önceden potasyum hidroksit çözeltisi sürmüştüm o hep yaktı.molluscumlarım geçti ama izleri kaldı.senin bahsettiğin kantoran yağını ben izlere sürsem acaba rengi eski haline döner mi bir fikrin var mı bu konuda?

hepimiz kurtulcaz birgun bu dertten ve Allahin izniyle diger arkadaslarimiz gibi bizde paylasicaz guzel haberlerimizi...haklisin canim :emir_bebek: bebegimide uzuyorum strese girerek.ama iyiki sizler varsiniz destekleriniz sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum...duzelecek sagligimiz hersey yoluna girecek insallah...yeterki Allah baska dert vermesin.beterin beteri var...halimize sukredecegimize birde kendimizi perisan ediyoruz.bazen kiziyorum kendime ama iste herzamanda pozitif dusunemio insan..insaniz iste sonucta...

canım benim işte böyle birbirimizi idare edicez motive edicez dün bir arkadaşımla konuştum o çok aklı verdi saolsun ya dedi bilim adamları kendilerini yırtıyolar pozitif enerjinin gücüyle alakalı bir dünya araştırmalar var kendine gel dedi ne oldun yahu ölmüş gibi konuşuyosun dedi sen inanmazsan iyi olacam diye biz istediğimiz kadar sana konuşalım bir halta yaramaz dedi.o yüzden rahat olmayı dene haberleri manyakça dizi ve filmleri izleme kendine vakit ayır bol bol yürüyüşler yap müzik dinle falan kendinle ilgilen dedi.
şimdi aynı şeyleri sende yapmaya çalış arkadaşım hemde dediğim gibi 2 kere daha fazla yap bebişin için.bizler burdayız sıkıldıkça yaz birimizden birimiz mutlaka cevap verir yanında olur hem bak kendin de demişsin beterin beteri var allah başka dertler vermesin dermansız hastalıklarda korusun hepimizi. hepimiz iyi olucaz inanıyorum tüm kalbimle...opuyorumnanaktan

canım benim işte böyle birbirimizi idare edicez motive edicez dün bir arkadaşımla konuştum o çok aklı verdi saolsun ya dedi bilim adamları kendilerini yırtıyolar pozitif enerjinin gücüyle alakalı bir dünya araştırmalar var kendine gel dedi ne oldun yahu ölmüş gibi konuşuyosun dedi sen inanmazsan iyi olacam diye biz istediğimiz kadar sana konuşalım bir halta yaramaz dedi.o yüzden rahat olmayı dene haberleri manyakça dizi ve filmleri izleme kendine vakit ayır bol bol yürüyüşler yap müzik dinle falan kendinle ilgilen dedi.
şimdi aynı şeyleri sende yapmaya çalış arkadaşım hemde dediğim gibi 2 kere daha fazla yap bebişin için.bizler burdayız sıkıldıkça yaz birimizden birimiz mutlaka cevap verir yanında olur hem bak kendin de demişsin beterin beteri var allah başka dertler vermesin dermansız hastalıklarda korusun hepimizi. hepimiz iyi olucaz inanıyorum tüm kalbimle...opuyorumnanaktan

bende inaniyorum avaloncum.:1hug: hersey guzel olacak.buarada benim popomdaki 2 tane buyuk sigilim kuculmus.az once farkettim.dusmesi yakindir.kaydirigubbakcemile2

bende inaniyorum avaloncum.:1hug: hersey guzel olacak.buarada benim popomdaki 2 tane buyuk sigilim kuculmus.az once farkettim.dusmesi yakindir.kaydirigubbakcemile2

ooooh maşallaaaah çok sevindim benimde vajina girişindekilerden biri resmen erimiş gibiydi dün akşam pamuğa geldi beyaz beyaz diğeride baya bir küçülmüştü sirke iyi gelicek inanıyorum bende iyi olcaz iyiiii tabi doktor kontrollerimiz aksatmıycaz bombaaa gibi olcaz bombaaaaaa olumunekankayizsmile

ooooh maşallaaaah çok sevindim benimde vajina girişindekilerden biri resmen erimiş gibiydi dün akşam pamuğa geldi beyaz beyaz diğeride baya bir küçülmüştü sirke iyi gelicek inanıyorum bende iyi olcaz iyiiii tabi doktor kontrollerimiz aksatmıycaz bombaaa gibi olcaz bombaaaaaa olumunekankayizsmile

Vallaha canim bende vajina girisindekinin duzeliyor olmasina coook sevindim.:lepi: biliyorsun o bolgenin sirkeyle duzelecegini pek sanmiyorduk.demekki orayada faydasi oluyor..:dance:

1 .kantoran yagını aktardan teymın edebılrınsın kırmızı olanını 5 tl sıgıllerın ozellıkle ızlerını kullanır san yok edebılıoryuoorrrr
sıgıllerın uzerıne surrrr kulak copule dırek hıc korkma dıorm ya kasıntsını we ızlerı alıo
2.once yıka ıılık suyla sonraa sırke sonra kantoran surebılrısın hıc endıselenme
bepanten yerıne kantoran daha ıyıdır oda tartısılmaz bısı tabı
3.bence son ıkı gune kadr sırkeyı bırakma derım janm benımmm eyer bı deyısıklık hucrelerde warsaaa sırkedendır saten ama yoksaaa yktur bence bırakma sırkeyıııııı
son ıkı gune kadr
4. bepantenın katı olanı saetn koter sonrası kullanılıo sen hafıf kan gldı dıncee rahatltır dıe dedım ama kontoran yagını kullanırsan daha ıyı tabıkı bepanten onarıcı bı kremdır

valla arkadaşım saol ya sen iyi geliyosun banaaa bin tane soru sordum sıkılmadan cvp yazdın çoook teşekkür ederim sana motive oluyorum sayende.dün akşam baya annem sürdü saolsun yardım ettin vajina girişindekilerden biri erimiş gibiydi beyaz beyaz pamuğa geldi resmen diğeride baya bir küçülmüştü.dışarda olanlarda da değişiklikler var yalnızzzzzzz adet oldum ben 8 gün önce neden böle bilmiyorum 3 aydır hep böle erken olmaya başladım 4-5 gün önceydi şimdi daha bir erken oldum umarım kötü birşeylerin işareti değildir bu erken adetler gerçi ben baya bir ağır ilaçlar falan kullandım bu aralar sağlam antibiyotikler aldım yani sabah-akşam 1500 mg toplam 3000 mg antibiyotik aldım midem rahatsız birde onun için trio diye bir ilaç onlardan olurmu acaba??? neyse çok kızdırırsa benimki aldırırız olur biter ne yapalım dimi allah başka dert vermesin opuyorumnanaktan

Vallaha canim bende vajina girisindekinin duzeliyor olmasina coook sevindim.:lepi: biliyorsun o bolgenin sirkeyle duzelecegini pek sanmiyorduk.demekki orayada faydasi oluyor..:dance:

valla ayne öyle ben pek ümitli değildim senin gibi ama olucak sanırım çok şükür ne yapalım bekliycez sabredicez.hem baksana bir sürü insan var neler okuyorum öyle zırt diye atlatan 1 ayda iyi olan kimse göremedim ben daha iyileşme süresi biraz uzun süren bir hastalık kendimize iyi bakıcaz ki bünyemiz sağlamlaşsın atlatıcaz allahın izniyel hep böyle pozitif ol yenisi falanda çıkar olur yaa sakın takma kafana bozma moralini onlarıda hallederiz biz bu azimle arkadaşım...

şimdi elini karnına kooooy bebişine teyzesinden slm olduğunu söyle ve allah vaktinde zamanında sağlıklı bir şekilde gözlerini açmasını nasip etsin diye dua ediyormuş senin için de güzel bebişine :Saruboceq:

valla ayne öyle ben pek ümitli değildim senin gibi ama olucak sanırım çok şükür ne yapalım bekliycez sabredicez.hem baksana bir sürü insan var neler okuyorum öyle zırt diye atlatan 1 ayda iyi olan kimse göremedim ben daha iyileşme süresi biraz uzun süren bir hastalık kendimize iyi bakıcaz ki bünyemiz sağlamlaşsın atlatıcaz allahın izniyel hep böyle pozitif ol yenisi falanda çıkar olur yaa sakın takma kafana bozma moralini onlarıda hallederiz biz bu azimle arkadaşım...

şimdi elini karnına kooooy bebişine teyzesinden slm olduğunu söyle ve allah vaktinde zamanında sağlıklı bir şekilde gözlerini açmasını nasip etsin diye dua ediyormuş senin için de güzel bebişine :Saruboceq:

ayy canim benim cok tesekkur ederiz.cok duygulandim gercekten..hamilelik doneminde iyice hassaslastim zaten...seninde cocugun varmis galiba.profilinde okumustum yanlis hatirlamiyorsam.senin evladinada Allah uzun saglicakla omurler versin insallah:Saruboceq:

[/COLOR]

ayy canim benim cok tesekkur ederiz.cok duygulandim gercekten..hamilelik doneminde iyice hassaslastim zaten...seninde cocugun varmis galiba.profilinde okumustum yanlis hatirlamiyorsam.senin evladinada Allah uzun saglicakla omurler versin insallah:Saruboceq:

aay canim benim öyle olur tabi duygusallık çöker anne adaylarının üstüne.evet benimde var bir evladım allah hepsine uzun ömürler versin inşallah acılarını göstermesin bize kendine bebişine çook ii bak arkadaşım opuyorumnanaktan

kizlar 1 hafta once rahim agzindaki vs. yerlerdeki sigillerim icin koter olmustum (hpv 6-11-45)..dun kontrole gittim..ilaç, krem hiç bişi wermedi doktor..en ufak biside buraya geliceksin dedi..saten bazı ucuk sigillere ellememek lazim, kendisi gecer dedi..bagisiklk sistemi vs. icin de sordm extra biseye hic gerek yok dedi..hatta dedim smear testi fln yapicakmisinz 1-2 ay sora fln, ona da gerek yok ama yaparis dedi..sanrim o kdr korulcak bi durumu yok bu hastaliinn???

hemsire kıza sirkeyi sordm, sakın surme ph dengesini bozarsin dedi??! helincim sen banyodan cıktıktan sora sirkeli fitil yapip icine koyuorm demistin, hatta ne olur ne olmaz onlem olsun die yapiodn..ama bi yerde de sigil olmayan yerlere sirkeyi surmeyin demissin?? simdi ben onlem olsn die sirkeyi surmei dusunuorm..kasintilarm da oluo, sanirim kucuk sigiller war..

bir de gardasil asisi uçuk virusune(herpes) de iyi geliomss..benm dudaklardan eksik olmaz ucuklar, umarm onlarda gecer..

sirke kullanmadım ama daha önceden potasyum hidroksit çözeltisi sürmüştüm o hep yaktı.molluscumlarım geçti ama izleri kaldı.senin bahsettiğin kantoran yağını ben izlere sürsem acaba rengi eski haline döner mi bir fikrin var mı bu konuda?

KANTORON KIRMIZI OLANI YAGI ızlerı kasıntısını we hemen ıylestırıo haberın olsn

valla arkadaşım saol ya sen iyi geliyosun banaaa bin tane soru sordum sıkılmadan cvp yazdın çoook teşekkür ederim sana motive oluyorum sayende.dün akşam baya annem sürdü saolsun yardım ettin vajina girişindekilerden biri erimiş gibiydi beyaz beyaz pamuğa geldi resmen diğeride baya bir küçülmüştü.dışarda olanlarda da değişiklikler var yalnızzzzzzz adet oldum ben 8 gün önce neden böle bilmiyorum 3 aydır hep böle erken olmaya başladım 4-5 gün önceydi şimdi daha bir erken oldum umarım kötü birşeylerin işareti değildir bu erken adetler gerçi ben baya bir ağır ilaçlar falan kullandım bu aralar sağlam antibiyotikler aldım yani sabah-akşam 1500 mg toplam 3000 mg antibiyotik aldım midem rahatsız birde onun için trio diye bir ilaç onlardan olurmu acaba??? neyse çok kızdırırsa benimki aldırırız olur biter ne yapalım dimi allah başka dert vermesin opuyorumnanaktan

sıgıl bazen ara kanama bıle yapar yada yapmaz adet duzenını deyıtırbılır cok nrmal korkmaaaaa
kaltıkı antıboyotıkler banaya yuksekmısss bence ıcme daha ıyı amaaa ıcıosan a bol su tukettttt

sıgıl bazen ara kanama bıle yapar yada yapmaz adet duzenını deyıtırbılır cok nrmal korkmaaaaa
kaltıkı antıboyotıkler banaya yuksekmısss bence ıcme daha ıyı amaaa ıcıosan a bol su tukettttt

bildiğin adet kanaması yaaw erken olduk yine bu ay sanırım ilaçlardan oldu...bu arada kantaron yağını buldum vajina girişinde ki sirkeden tahriş olan verlere falan sürdüm dışarıyada sürdüm tabiii valla dediğin gibi baya acısını aldı rahat ettim yaahu süper bişeymiş herksese tavsiye ederimmmm buyrunnnnnnnnn iyi geceler hepinizeee

ilk işim aktara gidip bu yağı almak olucak.ters bir etki yapmaz değil mi ? molluscumları tetiklemez değil mi tekrar çıkması konusunda :(

KANTORONN

Faydaları ve Kullanım Alanları

• Yaraların iyileşme sürecini hızlandırabilir
• Hafif ve orta şiddetteki depresyonlarda rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi vardır.
• Korku, endişe, kaygı, umutsuzluk ve çaresizlik duygularının giderilmesinde yardımcıdır.
• Siyatik, eklem iltihabı (artrit) ve pre-menstural kramplar (Adet öncesi ağrı ve sıkıntılar) giderilmesinde faydalıdır.
• Safra salgısını uygun yönde etkileyerek sindirim sistemini rahatlatabilir.
• Kronik yorgunluk sendromunda, uykusuzluk, menopoz dönemindeki sıkıntı, stres ve gerginliklerin giderilmesinde etkili olabilir.

.Her derde deva olduğundan bahsedilir.özellikle mide ağrılarına birebir geldiğini bizzat gözlemlenmiştir. Ayrıca zeytinyağına ufalanarak merhem haline

getirildikten sonra açık yaralara sürüldüğünde ,yaraların çok çabuk iyileşmesini sağlar.

Hastalar üzerindeki gözlemlerimize dayanarak ifade ediyoruz ki doğru Kantaron kullanımı ve düzenli içildiği takdirde kanser hücreleri üzerinde temizleyici bir etki görülmektedir.

Back