Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

OEMLI OLAN BUNDAN SONRASI benceee kendıne ıyı bakmandan gecıyorrr cunku

haklısın tabiii

tek şey düşünce gücünden çok,kafana takarsan
sıkıntıdan bağışıklık sistemini çökertir,hastalığın ilerlemesine sebep olursun.
gıdana ve huzuruna önem verdiğin sürece daha çabuk düzelirsin.
bayanssulusmile

arkadaslar o bolgenin temizligini nasil yapcaz peki? agda da jilette cogaltiyormus

cinsel iliskiyle ilgili de dr hic birsey soylemedi.size birsey dedimi?

bence tedavi süresince ilişki olmamalı çünki ,dr hiçbir yöntem yüzde yüz koruyucu değil dedi.birinden birine sürekli bulaşmaması için
tedavi bitene kadar beklenebilir.
ben lazer yaptırdığım için temizdi oyüzden bilemiyorum .gerçekten karışık, olsa neyapardım bilmiyorum:uhm:

sence
ciddi bi rakam olabilir ama doktorlarıın uzmanların söylediği bu.baskasının esyasından falan bulaşmaz.
bakirelerde de olabilir evet,sürtünme yolla birlikte olduğunuzda olur.
gökden zembille inmiyor..Doktor sitelerine gir ve buraya kopyala bakalım.nasıl bulasıyormuş...

arkadaslar o bolgenin temizligini nasil yapcaz peki? agda da jilette cogaltiyormus

walla ben jıletle aldımmmm ama en ıyısı eldıwenmıs onu sonra ogrendım :) 10 aydan sonra daha gecen ay ılk kez agda yaptım cok korktum saten jıletle alıyordum nseee ıste sımdı lazer yaptırcam bakalım ıste bı wakıt bulabılsemmm

ama benm arkadsım hpv dı oda eldıwenle alıyor amelyat eldıvenı

walla bole bı durumda acıkcası ne dedı nettekı DOKTORLRIN hıc umrumda dılll bakırelerde de gozukuyomuuuu .... surtunmeleylede oluyormuuu..... ortak kullanım alanları ws havlu...... olsnn ws hamam ,sahunadan bu bulasıo ne kadr bılgın oldunu ben bılemem ama sonuc olarakkk buuuu ....
gokten zembılle ındını soleyen de yok satennnn .... sonuc olarak bulasma yoluuu buuu doktorlar genel anlamda cınsel ılıskı dıyooo cok sık eş deyıtırenler olsn butun doktorlar bırsey dıo 8 doktora gıttım hepsı farklı bısı we farklı yontem dedııııııı......

kısaca nettekı selerden bısıler okuyuptaaa bence burda bunu dememelıydın dıye dusunuyorum nacızane gorusum bu benım hepsı o......

nette dekı fotolar tıplememler olsn farklı bı tedawı ..... we hastalık suresı gosterıyorlar lutwen bunlara bakıpta moral bozmayın nettekı fotolar yuksek kanser tıpemesı olan tıpte sıgıl turlerııı

yaa kizlar moralim tam duzelmisti.az once bir sigil daha farkettin.elimle tutabiliorum.bir kac gun oncesine kadar yoktu yeni buyumus sirke kullanmiycam diyordum ama az once dayanamdim sirkeli pamukla temizledim sigilleri.gecirmese bile insallah buyumesini onler

ben uzmanlara da sordum.sorun sorması bedava.
doktorlar yanlıs bilgi vermez kitaplarda heryerde bu yazıyor..saunadan bulasamaz.CYBH sınıfında olan ciddi bi hastalık olan bu inanın saunadan bulaşmaz.diyorum uzmanlara sorun,onların kitaplarını okuyun,sitelerden kopyalama yapın..yöntemden önce sebebi kökten çözülmeli.zaten kesin tedavisi yok.
allah yardım etsin.

hel-incim sen gecengun yazmistin ya emine06 adli arkadasta hamileydi diye gecmisi okurken yorumlarini gordum.ama uzun zamndir yazmamis.yalniz son yorumunda senin soyledigin macun sayesinde bayaga bi duzeldigini yazmis..ben hala korkuyorum macun kullanmaya ama baktim iyice buyurse ki buyuyolar( kullanmaya basliycam.yardimlarin icin cok sagol.birde sirkeli pamuk koydum bugun sigillerin uzerine cok yakti en fazla 15 dk durabildim.sizinki yanmiyormu arkadaslar? gunde birkac sefer sirkeli pamukla silsem yinede sigilleri dusururmu acaba?

helincim aldara kutuda 12 paket var. dün bi tanesini kullandım.siğilim 4 tane ve küçük ama farklı yerlerde dün kremi sürdüm sabah 1 tanesi düşmüştü.ama bişi deyimmi sirke koysaydım dün gece eminin hepsi düşmüştü:)) krem çok pahalıymış ya 1 ay 3 günde bir kullancakmışım soora kontrole gitcem, eğer çok küçük 1 siğil bile varsada yakacakmış bidaha çıkmaması için. sanırım durumum bayağı düzeldi helin kendimi kurttuluomuşum gibi hissediorum :)) inşallah tabi semearda yaptırdım pazartesi yada salı giderim sonucu yazcam tatlımmm

arkadaşlar !!!!!!!!!!!

buraya bu hastalığı kimden nasıl
kaptı diye sorgulamaya gelmiyoruz.fisfisfis
amacımız nasıl iyi oluruz.yada iyi olanların neler uyguladığı.
en iyi ve ucuz yöntemler neler bizim için çözüm bu.
kimse burda yokşundan bulaştı ,yok bundan bulaştı derdinde değil artık.
birileri rahatlasın diye ben iyi tamam sadece cinsel birleşmeden bulaşır diyemiyeceğim.:umursamaz:

bu konuyu ısrarla tartışmak isteyen kendine bir topik açsın
isteyen gitsin yorum yapsın.
bukonuyla kimseyi meşgul etmesin burda çok rica ediyorum.lmaz:

helincim ,masalcım sakın artık butarz kişilere cevap vermeyelim.
sonuçta herkes herşeyi biliyor bizler aptal değiliz.:enbuyukkk:

cnm ben de sana katılıorum gerçekten çok doğru söylüyosun nasıl bulaştığı değil neler yapabileceğimiz önemli ayrıca yazan arkadaş ne kadar da emin yazmış sanki doktor başımıza hayret

helincim ben de iyi ve guvenilir bi aktardan bi macun aldim yaklasik 2 haftadir kullaniorm..faydasi warmi yokmu cok anlamadm ama iceriginde cicek bali, polen, ari sutu, propolis, corek otu, keten tohumu vs. war ama sennkinden farki pekmez ve ginseng yok.. acaba macunda kullanilan hangi seler sana iyi gelmistirr ki..

boshayallersmile

bu arada yazdm ama kimse cvp yazmamisti sanirim..koterimi oldm..15 tane rahim agzi vs. dahil yakilmis..doktor hicbisi wermedi krem dahil..persembe kontrolm var, gelismeleri yazarm..umarmm gittikleri gibi geri gelmezler..kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…