helin, madam çiçek, dün gittim hastaneye doktor baktı durumun çok ii dedi. bi kaç tane küçük var sadece dedi bende çok büyükler vardı dedim sirkeyle düşürdüm dedim güldü, olurmu ööle dedi, koterden sonra tekrar çıkar ve 1 ay sonrada dökülür dedi,neden kabul etmioki doktorlar sirkenin mucizesini:)) neyse işte sonra aldara krem yazdı olan siğillerine 3 günde 1 sürcen dedi, 1 ay sonrada tekrar kontrole gelcen küçük siğillerin bile olsa yakacazki bu kez tekrarlamasını engelleyelim dedi. smear testide yaptırdım pazartesi belli olacakmış. aşıyı sööledim şuan vurulmana gerek yok virüsü zaten kapmışsın dedi, hpv nin en az 50 çeşiti var ve aşı sadece bi kaçına engel dedi, yinede vurulsan ii olur ilerisi için hpvnin başka çeşit virüsünü kapmanı engeller dedi.helin aşı ol deme olcammm:))işte bööle. şimdi krem alcam ne kadarda kabullenmeselerde sirke bi mucize benceee...
bu arada beslenme şekli itamin falan napmam gerek dedim bunun pek onlarla ilgisi yok zaten herzaman kendine bakman gerekki dedi. işte bööle şekerlerimmmm[/Q
YaasAasnnnnn cok sewındımmmmm..... acıkcası bn doktor olsam bende kabul etmezdım cunku bu bılımeee aykırrıııı bırseyyy sırkeyebende ınanamıyordummmm cunkuuu..... ayrıcaaa ASI MUTLAKA OL LUTWENN Ha bır ha ıkı sonuc olarak koruyormuo onenmmmm olan bence buuuuu!!!!!!
wıtamınnnnnnnnnnnn .....yesıllllııı bolll tuketttttttttttttttt