Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

helin, madam çiçek, dün gittim hastaneye doktor baktı durumun çok ii dedi. bi kaç tane küçük var sadece dedi bende çok büyükler vardı dedim sirkeyle düşürdüm dedim güldü, olurmu ööle dedi, koterden sonra tekrar çıkar ve 1 ay sonrada dökülür dedi,neden kabul etmioki doktorlar sirkenin mucizesini:)) neyse işte sonra aldara krem yazdı olan siğillerine 3 günde 1 sürcen dedi, 1 ay sonrada tekrar kontrole gelcen küçük siğillerin bile olsa yakacazki bu kez tekrarlamasını engelleyelim dedi. smear testide yaptırdım pazartesi belli olacakmış. aşıyı sööledim şuan vurulmana gerek yok virüsü zaten kapmışsın dedi, hpv nin en az 50 çeşiti var ve aşı sadece bi kaçına engel dedi, yinede vurulsan ii olur ilerisi için hpvnin başka çeşit virüsünü kapmanı engeller dedi.helin aşı ol deme olcammm:))işte bööle. şimdi krem alcam ne kadarda kabullenmeselerde sirke bi mucize benceee...
bu arada beslenme şekli itamin falan napmam gerek dedim bunun pek onlarla ilgisi yok zaten herzaman kendine bakman gerekki dedi. işte bööle şekerlerimmmm[/Q

YaasAasnnnnn cok sewındımmmmm..... acıkcası bn doktor olsam bende kabul etmezdım cunku bu bılımeee aykırrıııı bırseyyy sırkeyebende ınanamıyordummmm cunkuuu..... ayrıcaaa ASI MUTLAKA OL LUTWENN Ha bır ha ıkı sonuc olarak koruyormuo onenmmmm olan bence buuuuu!!!!!!

wıtamınnnnnnnnnnnn .....yesıllllııı bolll tuketttttttttttttttt ;)

kendim gibi birini buldum sonunda ben de hamileyim cnm sen kaç aylıksın ben de siğil yok şükür bi kere oldu yaktırdım geçti hamileyken çıkmaz inş eşim çok uğraşıo ona üzülüorum yaa onun bağışıklık zayıf heralde moralimizi yüksek tutalım çıkmaz inş sen de sonra tedavini olursun sanırım sezeryan olmamız lazım ama bakacaz geçmiş olsuuun

sezeryan olunması lazımm hamıleelıkteeee gecse bıleee...... asını ol olma sana kalms hamıleyken ası olamıyorsn hamılelık sonrası ol

esının madem bunyesı zayıff esınn we sen gunde bır kapsullll wıtamın alırsanız gnc olsn b12 yada balık yag kapsullerı olabılrı cıkma olasılı cok az gunde bır tane taze meywe suyu ıccccc...... yesılll bol tuketınnnnnnnnnnnnnnnnnn

bendede vajinal sigil rahatsizligi var...daha yeni ogrendim.kendimi cok kotu hissediyorum.ustelik hamileyim...bebegim icin endiseleniyorum.arkadaslar aranizda hamilelik doneminde bu rahatsizligi geciren oldumu?

hamıle ı bır bayn cok saglıklı wee uzun tatlı b cocun olur ınsallah

kendını ıyı bak dıs bolgedkı sıgıl warsa sırkelı su ada dırek sırke surrrr

doktora hamıle odun icın cok gıdyrson dur

sana tawsıyem su anda aktardannn arı sutu polen olann cınsenglı cam balı macunuu almannnnnn

hamılelk bıtımıııı asıı olman

bıdeee dgum sezeryan olmalı kocaman oppptmmmm hıccc korkkmaaa;)

kendim gibi birini buldum sonunda ben de hamileyim cnm sen kaç aylıksın ben de siğil yok şükür bi kere oldu yaktırdım geçti hamileyken çıkmaz inş eşim çok uğraşıo ona üzülüorum yaa onun bağışıklık zayıf heralde moralimizi yüksek tutalım çıkmaz inş sen de sonra tedavini olursun sanırım sezeryan olmamız lazım ama bakacaz geçmiş olsuuun

22.haftamdayim canim.benim surekli gittigim jinekologum kesinlikle sezeryan yapmalisin eger normal dogum yaparsan sigillerin bebegin nefes yoluna yapisma ihtimali var dedi.fakat bugun baska bir dr a gttim.sezeryan yapacaksin diye birsey yok ,dogum kanalinda sigil yoksa normal dogum yapabilirsin dedi.kafam karisti:uhm: internetten edindigim bilgiye gorede sigil olmasa bile daha once bu hastaligi gecirmis kisilerin normal dogum yapmasi risk teskil ettigi icin kesinlikle sezeryan yapilmaliymis...sen bu konuyu gorustunmu doktorunla? bu arada kac haftalik hamilesin?

helincim aldarayı nasıl kullancam 3 günde bir ama sonra yıkamak falan gerekiomu tatlımmm

masalllll ben aldara kremı doktor bana koter sonrası cok etkılı olur dedı ole kullandım bıdeee bence bır gun sırke sur dıyer gun aldara kremı zaten aldara krem20 25 tanemı ne 1.5 2 ay yeter ole kullanısa senı goturur ıse yarar 3 gun cok ccokk uzunnnn.....

hamıle ı bır bayn cok saglıklı wee uzun tatlı b cocun olur ınsallah

kendını ıyı bak dıs bolgedkı sıgıl warsa sırkelı su ada dırek sırke surrrr

doktora hamıle odun icın cok gıdyrson dur

sana tawsıyem su anda aktardannn arı sutu polen olann cınsenglı cam balı macunuu almannnnnn

hamılelk bıtımıııı asıı olman

bıdeee dgum sezeryan olmalı kocaman oppptmmmm hıccc korkkmaaa;)

tavsiyelerin icin sagol canim ama suan her onerilen seyi yapamiyorum hamile oldugum icin.o aktardan alacagim seylerin bir yan etkisi olabilir bebege.sirkede suremem.cunku yakiyor. birde o bolgeyi yaktigi icin hemoroit falan olurum diye korkuyorum.hamilelik doneminde hemoroit cok sik rastlanan bir hastalik zaten birde tetikler diye korkuyorum.hamile olmasaydim muhakkak yapardim.

22.haftamdayim canim.benim surekli gittigim jinekologum kesinlikle sezeryan yapmalisin eger normal dogum yaparsan sigillerin bebegin nefes yoluna yapisma ihtimali var dedi.fakat bugun baska bir dr a gttim.sezeryan yapacaksin diye birsey yok ,dogum kanalinda sigil yoksa normal dogum yapabilirsin dedi.kafam karisti:uhm: internetten edindigim bilgiye gorede sigil olmasa bile daha once bu hastaligi gecirmis kisilerin normal dogum yapmasi risk teskil ettigi icin kesinlikle sezeryan yapilmaliymis...sen bu konuyu gorustunmu doktorunla? bu arada kac haftalik hamilesin?

sıgıl zaman ıcınde ole weya boyle gecıyor cunku ben ewlı olsam yarın bır gun cocuk ypıcammm dogal olarak korunmadan yapcammm we sıgıl korunmadım da olmıcakkkk bendeee .... her ne olursa olsn% 100 sezeryan olmalısınnnn 3 sene sonra bebegınde bacak arasında cıkabılır yada akcıyger enfeksıyonlarııı olabılıyor yane ksacaaa sezeryan ol ne ole ne bole dusunmeeee derımmm sende cocundaaa rahat rahat buyusunnn

tavsiyelerin icin sagol canim ama suan her onerilen seyi yapamiyorum hamile oldugum icin.o aktardan alacagim seylerin bir yan etkisi olabilir bebege.sirkede suremem.cunku yakiyor. birde o bolgeyi yaktigi icin hemoroit falan olurum diye korkuyorum.hamilelik doneminde hemoroit cok sik rastlanan bir hastalik zaten birde tetikler diye korkuyorum.hamile olmasaydim muhakkak yapardim.

ıyıdeee arı sutu we polennn cocuk ıcın cok yararlı selerrr benceee sole yap o zamannnn gıt bır macun al ıcınd neler warmıs gorrrr cunku ankara06 da hamıledı sanırım oda bll kullandı we bebıse bı zararı yokkktuuuu aksıne cok yararlıııı ...ben ılk dırek sırke surdum ama sırkelı we ılık su daha ıyı we yakmıyor

cok gecmis olsun canim..insallah en kisa zamanda tamamen sagligina kavusursun.ben 1-2 yil icinde vucuttan altindigini bilmiyordum.bu cok guzel bir haber.:lepi:
çok teşekkür ederim..sanada geçmiş olsun.internette yazılanlara çok fazla kafa yorma insanın psikolojisini mahvediyo.ben ilk öğrendiğimde ileri vakaydı ve internetten okuduklarımla ne hale geldiğimi unutamıyorum.halbuki doğru tedavi ile bir sene de kurtulan çok vaka var..inşallah iyi haberler yazıcağımız gün de gelicek.10gün sonra smearım var ben ümitliyim 1 seviye daha gerilediğine inanıyorum.

KIZLAR elımden geldınce ssıze yetısmeye calısyıorum bu sıralar cok sık sehır dısına cıkıyormmm ınanırmısınızzz yemek yemege bıle waktım olmuyooo bı vıtamınlerımı aksatmıyormmm .... cok yoruluyorm bıdeeee notbook hep yuanımda acıp bakıym dıyorm mutlaka bı ıs cıkıyooooo :(:(:( bu ıkı ay boleee sanırım gıtceeekkk genede yetısmecem hepınızın yazısını onerılerınızı okuyormmmm kıb

çok teşekkür ederim..sanada geçmiş olsun.internette yazılanlara çok fazla kafa yorma insanın psikolojisini mahvediyo.ben ilk öğrendiğimde ileri vakaydı ve internetten okuduklarımla ne hale geldiğimi unutamıyorum.halbuki doğru tedavi ile bir sene de kurtulan çok vaka var..inşallah iyi haberler yazıcağımız gün de gelicek.10gün sonra smearım var ben ümitliyim 1 seviye daha gerilediğine inanıyorum.

gerilemistir insallah canim.sonuclarini merakla bekliyoruz.ben artik internette yazilanlari okumayi bugun itibariyle biraktim.okumiycam daha fazla.insan kanser olmasa bile kanser edecekler.

ıyıdeee arı sutu we polennn cocuk ıcın cok yararlı selerrr benceee sole yap o zamannnn gıt bır macun al ıcınd neler warmıs gorrrr cunku ankara06 da hamıledı sanırım oda bll kullandı we bebıse bı zararı yokkktuuuu aksıne cok yararlıııı ...ben ılk dırek sırke surdum ama sırkelı we ılık su daha ıyı we yakmıyor

sirkenin sanada faydasi oldumu canim?senin sigilide dusurdumu?

sezeryan olunması lazımm hamıleelıkteeee gecse bıleee...... asını ol olma sana kalms hamıleyken ası olamıyorsn hamılelık sonrası ol

esının madem bunyesı zayıff esınn we sen gunde bır kapsullll wıtamın alırsanız gnc olsn b12 yada balık yag kapsullerı olabılrı cıkma olasılı cok az gunde bır tane taze meywe suyu ıccccc...... yesılll bol tuketınnnnnnnnnnnnnnnnnn

aşımı olmuştum çok şükür zaten aşıyı bekledik bebek için eşime de dok aldara vermiş ama yan etkileri çok gibi araştırdım kızarıklık falan olmaz inş

aşımı olmuştum çok şükür zaten aşıyı bekledik bebek için eşime de dok aldara vermiş ama yan etkileri çok gibi araştırdım kızarıklık falan olmaz inş

aldara ılk basta bıde koter sonrası bence cok etlıkı bır kremmm dıye dusunuyorm bennnn sırke daha etkılııııı

cnm ben 13 haftalık görüştüm konuyu o da lezyon aktifse dedi ama bana soracak zamanı gelince uyaracak mutlaka ben de ufak da olsa riske atmacam inş sezeryan diecem bence sen de öle düşün bebişlerimizi riske atmayalım

sirkenin sanada faydasi oldumu canim?senin sigilide dusurdumu?

bu benım 10 ayımmm hala cok sukur cıkmadı sıgl bendeee cok fazla yesıl tuketıyorm salataaaa asımı koter sonrası hemen oldum bu ay 3 asımda oluyormmmm
b 12 balık yag kapsulu ıcıyormmmm

ogun atlamıorm bıde artık eskısı kadar umursamıyorm saglıklı yasama gbı gelıoo

her banyodan sonra sırkelı su pamuga dokuyorm suruyorm halaaaa

aldara ılk basta bıde koter sonrası bence cok etlıkı bır kremmm dıye dusunuyorm bennnn sırke daha etkılııııı

eveeet size çok teşk sizi takip ediorum ben sürekli kendim değil de eşime kullandırıorum sirkeyi sanki fayda edecek gibi bakacaz

biz o macunu doğa sepeti comdan alalım dedik beceremedik yaa bi ara gene denecez 20 tl olan demi helin o fayda edio mu bayağı ya eşimin bağışıklığı güçlenseeeeee

biz o macunu doğa sepeti comdan alalım dedik beceremedik yaa bi ara gene denecez 20 tl olan demi helin o fayda edio mu bayağı ya eşimin bağışıklığı güçlenseeeeee

doga sepetı com macunlar bolumunde top x camballı cınsenglı macun 20 tl olan ıcınde arı sutu polen we 20 den fazla bıtkııı war gonul rahatlıyla kullan uretıcı adam hsv daaha cok ıyı geldını soledı bana hpv we hsv farklı tıpte wurusler we farklı sekılde cıkıyo bırı ucuk bırı sıgıl ama yapısı aynııı bılmıorm benım aradsıma dedım gbııı 60 sın uzerınde sıgıl wardı we bır hafta o macunu kullandı 3 kes koter oldu oda macuna basldıktan bır hfta sonra doktor bıle ınanamadı nasıl oldu dıye buuu hastalarımı twsıe etcem dıe sordu dıo banadaaa ben de sok oldum ben kullandım bendeık de bıttı we hıc bı yerde bulamıyorm ankarada demt mmetrosunun orda bı aktar yapıo top x 30 40 sayfa oncee yerını we ıcındekı adamın uretıcı fırmanın adresını telını yazdım nseeee ısın ıyısııı asla ama aslaaa wıtamınlerı hıc bırakmadım bennnnn asıya cok ınandım kendıme cok ıyı baktım doktor bde tazeee mywe sebze ye dedı meyw su ıc dedı tzeee BEN meywe suyun cok ıcmıyoruımmmm ama bol meywe we cokk su tuketıyuorummmm bobrekkk bu kadarr seyııı atsın zorlanmasın dıe

bıdeee top x ılla bulamazsan baska bır macun al oleo özellıkte

hepinize GunaydiN arkadaslar...opuyorumnanaktan .. az once biraz gecmisi inceledimde sigillerin gececegine gercekten inanip pozitif dusunce gucu sayesinde sigilleri yok olan arkadaslar olmus...pozitif dusunce gucunu biliyordum ama sigilleri iyilestirecegini ummuyordum.gerci ben ilk gordugumde onemsememistim.ne oldugunu bilmiyordum cunku.uzun bir sure ne buyudu ne cogaldi.taaki ben ciddi birsey oldugunu anlayip kafama takana kadar...sonra birden buyuyp cogaldilar...

Back