Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

helincim ben de iyi ve guvenilir bi aktardan bi macun aldim yaklasik 2 haftadir kullaniorm..faydasi warmi yokmu cok anlamadm ama iceriginde cicek bali, polen, ari sutu, propolis, corek otu, keten tohumu vs. war ama sennkinden farki pekmez ve ginseng yok.. acaba macunda kullanilan hangi seler sana iyi gelmistirr ki..

boshayallersmile

bu arada yazdm ama kimse cvp yazmamisti sanirim..koterimi oldm..15 tane rahim agzi vs. dahil yakilmis..doktor hicbisi wermedi krem dahil..persembe kontrolm var, gelismeleri yazarm..umarmm gittikleri gibi geri gelmezler..kötükedihüso

canım geçmişolsun.

yok yok o söz -geldikleri gibi giderlerdi kaydirigubbakcemile3

dikkat et canım sık sık incele ve gördüğün ufacık şeyi araştır.
benim busayede çoğalmadığı gibi
tekrarlamadıda.:dance:

inşallah seninkilerde geri gelmezler.
ben macun kullanmadım hiç.bulup alacak zamanım olmadı.
sadece tatlı yemedim.sanırım tatlıyı çok seviyor bu şeyler.
tekrar geçmişolsun a.s.

cnm ben de sana katılıorum gerçekten çok doğru söylüyosun nasıl bulaştığı değil neler yapabileceğimiz önemli ayrıca yazan arkadaş ne kadar da emin yazmış sanki doktor başımıza hayret

tşklr canım sağol.
yani bende araştırdım netten.benim kızım 4-5 yaşında
buna yakın bişey geçirdi.
bu arkadaş sanırım bu tarz şeyleride hesaba katıyordur.
geçmişolsun canımkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar !!!!!!!!!!!

buraya bu hastalığı kimden nasıl
kaptı diye sorgulamaya gelmiyoruz.fisfisfis
amacımız nasıl iyi oluruz.yada iyi olanların neler uyguladığı.
en iyi ve ucuz yöntemler neler bizim için çözüm bu.
kimse burda yokşundan bulaştı ,yok bundan bulaştı derdinde değil artık.
birileri rahatlasın diye ben iyi tamam sadece cinsel birleşmeden bulaşır diyemiyeceğim.:umursamaz:

bu konuyu ısrarla tartışmak isteyen kendine bir topik açsın
isteyen gitsin yorum yapsın.
bukonuyla kimseyi meşgul etmesin burda çok rica ediyorum.:olmaz:

helincim ,masalcım sakın artık butarz kişilere cevap vermeyelim.
sonuçta herkes herşeyi biliyor bizler aptal değiliz.:enbuyukkk:

bende katiliyorum biz hepimiz kendi derdimize dusmusuz .zaten insan ister istemez canini sıkıyor birde nasil bulastigini kafama takip turlu turlu senaryolarla ugrasamiycam.
madamcicek buarada senin sigillerin suanda tamamen kayboldumu sigillerin?

evet canım hala bulaşıcı malesef :( gözden kaybolduğu zaman bulaşıcılık da kayıp oluyo :) ilk dondurttuktan 2 hafta sonra çağırdı.sen ne zaman gidiceksin?

aynı canım benide 2 hafta sonra çağırdı perşembe gunu 2 hafta olucak en uygun vaktimde gideceğim.ikinci dondurma gerekecek banada sanırım aman yapsın yeterki kurtulayım:)

merhaba arkadaşlar
dün banyodan sonra elma sirkesini pamukla siğil olan bölgeye koydum 10/15dk beklettim ama çok canım yandı görünürde 1 tane et beni şeklinde ve minicik ama beni rahatsız etmeye yetiyo :)
dayanamadım sonra pamuğu aldım ve siğilin üzeri bembeyaz olmustu
simdi bu devam edersem geçeceği anlamına mı geliyo
açıkçası telaslandım:(
bilgisi olan varmı ?

helincim aldara kutuda 12 paket var. dün bi tanesini kullandım.siğilim 4 tane ve küçük ama farklı yerlerde dün kremi sürdüm sabah 1 tanesi düşmüştü.ama bişi deyimmi sirke koysaydım dün gece eminin hepsi düşmüştü:)) krem çok pahalıymış ya 1 ay 3 günde bir kullancakmışım soora kontrole gitcem, eğer çok küçük 1 siğil bile varsada yakacakmış bidaha çıkmaması için. sanırım durumum bayağı düzeldi helin kendimi kurttuluomuşum gibi hissediorum :)) inşallah tabi semearda yaptırdım pazartesi yada salı giderim sonucu yazcam tatlımmm

evet aldara krem pahalı bıraz 130 tl dı en son yazın aldım da bence masalcım nap bılıyormusun SIRKELI WE ILIK SUYLA SOLE BI DEYDIR ACITMIO OLE SONA PAMUGA SIRKE DOKKK HATTA SAC KURUTMA MAKINASILAAA SOGUK UFLESIN ONCE OLE SURRR YELPAZE gorevı gorur sona sırke pamuga ddokkkk bolca bole pamuk ıslak olcun geceee yattttt bı ole denesene bır haftaaaaa

yaa kizlar moralim tam duzelmisti.az once bir sigil daha farkettin.elimle tutabiliorum.bir kac gun oncesine kadar yoktu yeni buyumus:( sirke kullanmiycam diyordum ama az once dayanamdim sirkeli pamukla temizledim sigilleri.gecirmese bile insallah buyumesini onler

bence sen sırkıyı bır ıkı hafta dene normal sartlarda adara krem ıkı gunde bır weya gunluk yada padofılm solıyonu bıle bır hafta arala suruyorzzzz benceee sırkeyı her gun yatarken pamuga bas onla yattt derımmm once yakıo onun ıcın su we sırke sur sonra ayrı bır pamuga sırke dokkk onla yat

arkadslarrrr vucut dırencınızı dusurmeyınnnnn !!!! genıtal sıgıl ne olursa olsn manewı weya duala tabıkı bı tatmın rahatlama ama baslıcaa ılesmeme tekrar cıkma sebebııı vucuttakı C we A vitamini eksikliğidirrr...... ben vıtamın alıyorm gnc ürünlerı, balık yağ, we ozellıkle bol yeşillll tüketiyorummmmm
uzmanlar rahım kanserıne sebebın a we c vıtamını eksıklı oldunu solemekteee

ası olayanına gelınceee
pıyasada ıkı tıp kansere karsı ası war we kanser tıperınden tespıtınden sonraaa caresı bulunabılcekkk tek kanser tıpı rahım kanserı asısıdır

bu asıyı mutlaka hpv bulasmadan once olunnn
cervılax : ıkı tıp koruma saglıyor asya yukarı fıyatı tek doz 255 tl cıwarında
gardesıl : 4 farklı tıp vurıs vurusten korumaktadır. 270 280 tl cıwarındadır odaaaa

eyer doktor weya ılac reprezantıcı tanıdınız war ıse ası sıze gelıs fıyatına 170 tl ye gelıyorrr rıca edın ıste aldırın derım arada 300 tl oynuo 3 dozda onun yerıne gıdın 2 senelık vıtamın ıhtıyacını karısılıyor.....

bende katiliyorum biz hepimiz kendi derdimize dusmusuz .zaten insan ister istemez canini sıkıyor birde nasil bulastigini kafama takip turlu turlu senaryolarla ugrasamiycam.
madamcicek buarada senin sigillerin suanda tamamen kayboldumu sigillerin?

bende ilk defada tamamen bitti.birdahada
çıkmadı çok şükür.ama ben nevar ne yok asitle yaktım.
nokta bişey görsen asit sürdüm ozoman.
paronayak olmuştum.bayağı yara oldu heryerim ama değdi
çok şükür iyiyim şimdi.
darısı sizlere inşallah kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar
dün banyodan sonra elma sirkesini pamukla siğil olan bölgeye koydum 10/15dk beklettim ama çok canım yandı görünürde 1 tane et beni şeklinde ve minicik ama beni rahatsız etmeye yetiyo :)
bilgisi olan varmı ?

asit sürüncede beyazlıyorya onun gibi bence devam et
geçince bile her duşta kullan yani duştançıkınca pamuğa döküp
heryerime sürüyorum ben.belki tekrarlamamasının bir nedenide budur.
azcık canımız acısın artık çaresiz katlanacağız:1no2:

çok şükür iyiyim şimdi.

bence asıt yerıneee sırke surmenı tawıse ederım
asıtın dayanılmaz bır acısı war sıstıkr asıt we saf asıt etı yara yapıooo

en azından sırkeye pamuga doktunce ıcıne fıtıl gbı koydundaaa surayı burayı yara yapmıooo dusurme sansı daha yukseekkk

KIZLARR ASIT TEDEWASI 5 SENE ONCE UYGULANAN TEDAWI YONETMIIIIII ..... ASIT YERINE PADOFIL DAHA ETKILI AMA DEDIM GBI ODA BIR HAFTADA BIR SURULUYOR bence en ıyısı sirkeeee ama su an cok sewındım ılestıneeee oda ayrı bı konuuuuu
:)

bence sen sırkıyı bır ıkı hafta dene normal sartlarda adara krem ıkı gunde bır weya gunluk yada padofılm solıyonu bıle bır hafta arala suruyorzzzz benceee sırkeyı her gun yatarken pamuga bas onla yattt derımmm once yakıo onun ıcın su we sırke sur sonra ayrı bır pamuga sırke dokkk onla yat

helincim evelsi gun aksam sirkeli pamukla yattim.benim anus bolgemde 3 tane vardi disarda.2 tanesi mercimek buyuklugunde,bir tanesi de biraz daha kucuktu.hatta evelsi gun farkettim onu ilk defa ve uzerlerine sirkeli pamuk surup yattim.dunde gunduz 3-4 defa sirkeli pamukla uzerlerini sildim.cunku birgun onceden gece sirkeli pamukla yattigim icin tahris olmustu sigillerin etrafi ve canim yaniyordu.herneyse bugun tekrar kontrol ettim ne durumdalar diye ve kucuk sigilim elime geldi:) cok sevendim sigilin koptugu bolgeyide hemen sirkeyle temizledim.diger iki sigilimde biraz kurumus gibi ve beyazlamislar.eskiden cildimin rengindeydi.sanirim kisa sure sonunda onlarda dusecek.cok tesekkur ederim yardimlariniz icin arkadaslar.bu sirke cok iyi geldi vallaha:) moralim duzeldi bugun.:dance:

çok şükür iyiyim şimdi.

cok sevindim madamcicek darisi basimiza insallah hepimiz kurtulacagiz bu dertten.ama benim anusumun kenarlarida sismis tam bir sigil gorunumunde degil acaba anusun icindede sigil olabilirmi?

merhaba arkadaşlar
bilgisi olan varmı ?

benimkide once beyazladi sonra dustu.hemde 2 gunde..hala hayretler icersindeyim.bukadar kisa surede dusecegini tahmin etmemistim.boyutu kucuktu belkide oyuzden 2 gunde dustu.darisi diger sigillerimin basina.
ben bugün öğlenden sonra gideceğim kalanları dondutucam inşallah bu son gidişim olurrr :))

birdaha hic cikmazlar insallah canim.:Saruboceq:

arkadaslar bu arada vajina girisindede benim bir kactane minicik sigil var nokta gibi.ben orayida sirkeli pamukla siliyorum.orasi islak bir bolge ya acaba yinede sirkeyle silmemin sigillere bir faydasi olurmu?siz ne dusunuyorsunuz?

helincim evelsi gun aksam sirkeli pamukla yattim.benim anus bolgemde 3 tane vardi disarda.2 tanesi mercimek buyuklugunde,bir tanesi de biraz daha kucuktu.hatta evelsi gun farkettim onu ilk defa ve uzerlerine sirkeli pamuk surup yattim.dunde gunduz 3-4 defa sirkeli pamukla uzerlerini sildim.cunku birgun onceden gece sirkeli pamukla yattigim icin tahris olmustu sigillerin etrafi ve canim yaniyordu.herneyse bugun tekrar kontrol ettim ne durumdalar diye ve kucuk sigilim elime geldi:) cok sevendim sigilin koptugu bolgeyide hemen sirkeyle temizledim.diger iki sigilimde biraz kurumus gibi ve beyazlamislar.eskiden cildimin rengindeydi.sanirim kisa sure sonunda onlarda dusecek.cok tesekkur ederim yardimlariniz icin arkadaslar.bu sirke cok iyi geldi vallaha:) moralim duzeldi bugun.:dance:

bunu 3 4 hafta dene bole duznelı sırkeyı emın olana kadr o sırada kendıne ıyı bak ası ol

inşallah canım inşalla:Saruboceq:h
canımmm doktora gittim ve atlattığımı söyledi :) gözden kaçanlar olmuş onları dondurdu ve artık bulaştırıcılığım geçmiş bir de iyileştikten sonra bu virüsü başka bi yerden tekrar kapmadığım sürece molluscumlar tekrarlamazmışhihoyyyt bundan sonra daha dikkatli olmak gerek.inş seninkiler de en kısa zamanda iyileşecekler kaydirigubbakcemile5

canım geçmişolsun.

yok yok o söz -geldikleri gibi giderlerdi kaydirigubbakcemile3

dikkat et canım sık sık incele ve gördüğün ufacık şeyi araştır.
benim busayede çoğalmadığı gibi
tekrarlamadıda.:dance:

inşallah seninkilerde geri gelmezler.
ben macun kullanmadım hiç.bulup alacak zamanım olmadı.
sadece tatlı yemedim.sanırım tatlıyı çok seviyor bu şeyler.
tekrar geçmişolsun a.s.

saol canimm benm..solediklerini yapiorm saten..walla neler yiip iciorm bilemessn :)

canımmm doktora gittim ve atlattığımı söyledi :) gözden kaçanlar olmuş onları dondurdu ve artık bulaştırıcılığım geçmiş bir de iyileştikten sonra bu virüsü başka bi yerden tekrar kapmadığım sürece molluscumlar tekrarlamazmışhihoyyyt bundan sonra daha dikkatli olmak gerek.inş seninkiler de en kısa zamanda iyileşecekler kaydirigubbakcemile5

:nazar: ohhhh sabah sabah bu guzel haber icimi acti vallaha:teytey: Arkadaslar sizin sigilleriniz gectikce bende burdan seviniyorum...hep kotu hikayelerle karsilasinca insan daha da paranoyak oluyor.ama arada boyle guzel haberler okumak da insana iyi geliyor ve psikolojisini duzeltiyor.insallah en kisa zamanda hepimiz bu mujdeli haberi veririz...:Saruboceq: tekrar gecmis olsun Icprscn Allah birdaha yasatmasin insallah:Saruboceq:

benimkide once beyazladi sonra dustu.hemde 2 gunde..hala hayretler icersindeyim.bukadar kisa surede dusecegini tahmin etmemistim.boyutu kucuktu belkide oyuzden 2 gunde dustu.darisi diger sigillerimin basina.
birdaha hic cikmazlar insallah canim.:Saruboceq:

arkadaslar bu arada vajina girisindede benim bir kactane minicik sigil var nokta gibi.ben orayida sirkeli pamukla siliyorum.orasi islak bir bolge ya acaba yinede sirkeyle silmemin sigillere bir faydasi olurmu?siz ne dusunuyorsunuz?

canım vajina girişi riskli biyer çabuk tedavi edilmeli
yoksa içine yayılır allah korusun biranönce yaktır bencea.s

Back