slm arkadaşlar...
bende yaklaşık 2 aydır HPV ile savaş veriyorum.aslında siğillerin çıkması 5 ay falan oldu herhalde...bende nette araştırırken öğrendim ihmal edilmemesi gereken bir durum olduğunu hemen doktora başvurdum.zaten nette okuduklarımdan sonra psikolojim tamamen çöktü diyebilirim inanılmaz bir korku sardı yerime sığamıyorum hala.neyse doktora gittim koterle aldılar siğillerimi yalnız pap smear testide yaptılar tabiki biliyosunuz HPV nin özellikle bazı tipleri rahim ağzı kanserine sebeb oluyormuş.neyse aldılar rahatladım biraz birkaçgün sonra smear testi sonuçlarım çıktı doktoruma gittim yalnız sonuçlar biraz sorunluydu.yani HPV rahat durmamış içerlere hasar vermişti.hemen o doktorum beni başka bir doktor arkadaşına yönlendirdi çünkü benden biopsi alınmasını uygun görmüşlerdi.25.03.2010 tarinde kolkoskopi oldum 15 gün sonra sonuçları çıkıcak ama doktorum beni önceden uyarmıştı konuyla alakalı sanırım rahim ağzını traşlıycaklar (LEEP yapılacak yani).yalnız bu siğillerden bende yine çıktı sürekli böyle tekrarlıyosa işimiz var insan psikolojik olarak çok etkineniyor.herşeyden soğudum erkek arkadaşımdan bile uzaklaştım sanki cinsel ilişkiye bir daha girmek benim için uzak gibi geliyor sinirlerim bozulmaya başladı iyice insan kanser illetine yakalandım korkusuyla deli oluyor.
Şimdi;
sizlerden ricam kafamı karıştıran bir takım şeyler var başından geçen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
1-Şu dışardan sürülen ilaçlar bir tane krem var bildiğim kadarıyla birde asitik bir ilaç her halde bunlardan fayda görenler varmı
2-HPV için piyasada olan aşılarla ilgi bir sürü detay var anlayamadığım kimisi diyor bu iş 9-26 yaş arası olur kimisi diyor hpv taşınaya yapılmaz bu aşılar yakalanmadan önce olmak lazım kimisi diyor aşı olun siğllerin çıkmasında ve hastalığın bulaşıcılığının engellenmesinde faydası oluyor.
zaten hastalık yüzünden sağlıklı düşünemez hale geldim lütfen arkadaşlar bildiklerinizi benle paylaşırsanız sevinirim.birde Çörek otu karışımı diye birşeylerden bahsediyolar bazı arkadaşlar nasıl hazırlıyorsunuz??? hepinize sağlık dolu günler diliyorum şimdiden teşekkürler
ben sana kısaca ozetlıyımmm
aldara krem koter sonrası cok cok ıse yarıo
padofılm solıyon war asıtlı ama can yakmıyorr. oda haftada bı uygulanı sıgıl bır hafta bı yok oluo sona gelıo dıyorlar onu kullanmadım ıcın fazla bılgı wermeyımmm
1.nsee ılaclar bunye ıcın olumlu seler katan da war faydasını gorende war bu acıda bı kuskun olmasın
2. ası 9 we 50 yasına kadar olabılırsın
asının koruma amacına gelnceeeee cınsel ılıskı dıyor doktorlar geneldeee ama cınsel ılsıkı harıcın de agda sahuna hamam ws ortak kullanım alanları we esyalar olsn bı cok yerden surtunmeyle bıle bakırelerde gorulebılcek bırsey bu ası koruma saglıyor
3. hpv gecıren bırı hpv 6 11 sewıyesıne yakanıyor ıse hpv 11 16 sewıyesınden kanser tıpınden korur kaldıkı 11 16 sewıyesı en azgın tıp dıyorlarrrr cok onemlıııı
ası olsan da koruyor hpv gecırsede koruyor
sadece aynı tıpte sıgıl cıkar bunu unutma
4. sıgıl tekrar cıkıyor ıse sunu sakın unutma vıtamın eksıklınden yesılı az tuketmenden cıkarrr
baslıca sebebııı A WE C witamını eksıklıgırrrrr
5.. yaglı we şekerli ıcınden glıkoz maddesı yogun bulunan seler sıgılı we ozellıklede rahım kanserını tetıklıyorrrr
ben hpv gecırmeme ragman asımı oldum yaklasık 11 ay olcak bu ay sıgıl cıkmıyorr ... yesılı cok tuketıyormmm .ezaneden balık yag kapsulu we butun vıtamınlerın oldu bı vıtamın aldım 90 kapsulluk bırını sabah bırını aksam ıcıorm
aktardan bı tane macun al corek otu al bıraz aktardan doga sepetı com gır macunlar bolumune cınsenglı top x cam ballı macun war ben onu duzenlı tuketıyorm ama pıyasada su an bı turlu bulamıorm onun ozellıklerınde bı macun al aktardannn karıstır sabah aksam yee arkadasımın kac kes koter olmasına ragmen 50 60 uzerındekı sıgılını bır haftada dusurduuu doktor bıle ınanamadı sana tawsıyem kendıne ıyı bak gunluk ozellıkle bol meywe tuketttt bıde kantoran yagı warr kırmızı olanı onu surr
sırkelı su dene once sona pamuga bol sırke sur bakıreysen pamuga dok wajınanın ıcıne fıtıl gbı koy oele yattt ıkı gun dene 2 3 haftada dıs tarafına surrr aralıksız dene ılk zamanlar once su we sırke denıcen ıcın asıtten daha ıyı sırkelı su daha sonada dedım gbı pamuga sırke dok onla yat
ası ıkı tp war gardesıl 4 farklı tıpte
cervılax ıkı farklı tıpte koruma saglıyorrr asını mutlaka olll nettekı sacma salak yazılara bakma zaman kaybetme
asının koruma suresı 5 yıldır
3 doz olursun bırıncı ay ıkıncı ay we 3 dozuda 6 ay sonra toplamda 3 doz olursun .... tek doz fıyatı 255 tl we 280 tl arasında deyısmektedır
ben ılac reprezantıcıs arkadasıma 170 tl getırıdım tek dozunuuu
tek dozda 100 3 dozda 300 tl oynuo onun yerıne gıt vıtamın al derım bırıne doktora fılan rıca et onlara cok gelıo gsk ılac deposundan getırıwersın yada baska bı arkadsın
endıselenme kendıne ıyı bal sırkeyı dene we dıyerlerı