gerçelten çözüüme ulaştırıomu ulaştırıosa eğer ne kadar sürede çözüm getirio çünki ben yaktırma işlemine başlıcaktım başlamadan bunu yapsammı :S
bu konuyla ılgılı uzun bır yazım vardı onu bulamadım ama gecen gun bır kız arkadaşım için worde yazdıgım şeyı sızede kopyalıyorum..benım hastalıgıma çare bulamıyorduk hamıleydım ve sureklı çoğalıyordu yaktırmaktan wc ye cıkamıyordum kendı kendıme durdum düşündum arastırdım en etkılı budur dedım bunu uyguladım sonuc verdı 7 aydır sıgılım yok ..olmadıgı halde hala suruyorum bunu evet kopyalıyorum kızlarrrr..........................
1-HASTALIKTAN KURTULACAGINA INANACAKSIN,ÖLUM HARIC HER DERDE DEVA KANTORON YAGI ILE ÇÖREK OTUDUR HZ MUHAMMED DOGRULAMIŞTIR BIR HADISINDE…
2-CINSEL İLİŞKIYI KESECEKSIN ,KANDA OLDUGU İÇİN KASIKTAN BILE BULASIYOR KORUNMA YONTEMLERI ASLA OZELLIKLE SIGILIN VARKEN KARŞIYA GECMESINI ENGELLEMIYOR..
3-TUM İÇ ÇAMAŞIRLARINI ESKI HAVLULARINI ATACAKSIN YENI ÇAMAŞIRLARINI HERKESINKINDEN AYRI YIKAYIP ARALARINI UTULEMEDEN GIYMEYECEKSIN..
4-NAYLON VE DAR SEYLER GIYMEN YASAK
5-BAGISIKLIK SISTEMIN İÇİN SEBZE ,MEYVE,BALIK YIYECEKSIN..
6-HERGUN 1 DEFA LIMONLU YESIL CAY İÇECEKSIN ŞEKERSIZ..
7-HAFTADA 1 KERE BALLA KARIŞTIRIP YEMEK UZERE 1 TATLI KAŞIGI ÇÖREK OTUNU YIYECEKSIN BAGISIKLIK SISTEMIN İÇİN..( CIGNEMEN ZOR OLUR,KARABIBER DEGIRMENINDE ÇEKEBILIR YADA ÇEKIREBILIRSIN)
8-AKTARCIDAN BUYUK BIR OZENLE KIRMIZI RENKTE OLAN KANTORON YAGINI BULACAKSIN SARISINI ALMA KIRMIZISINI AL..
9-SIGILLI BOLGELERE FARKLI KULAK CUBUKLARIYLA AYNI KULAK ÇÖPUNU FARKLI BOLGEYE DEGDIRMEDEN YANI HER SIGIL İÇİN BIR KULAK ÇÖPUNU KANTORON YAGINA BATIRARAK SURECEKSIN..ETRAFINDA GEZDIR O YAGI ,AZCIK EZEREK SUR YANI BASTIRACAKSIN BIRAZ UZERINE..
10-HAFTADA 3 GUN YAPACAKSIN BU İŞLEMI ORNEGIN : PAZARTESI ,ÇARŞAMBA VE CUMA…GECE YATARKEN YAP BOL İÇ ÇAMAŞIRI GIY YADA HIC GIYME..BÖLGEYI ASLA NEMLI TUTMA..SIGIL OLMAYAN YERLEREDE GAZLI BEZ ILE RULO YAPARAK UCUYLA SUREBILIRSIN YANIK IZINIDE GECIRIR…
SIGILLERIN BITSE BILE ÇÖREK OTU VE YAG PANSUMANINA DEVAM EDEBILIRSIN..TEMIZLEYICIDIR…
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
canım nedemek hala ilgileniyorsanız.konunun içine düşüyoruzkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana varsa bir çaresi tabi herkes bilsin canım .
eğer açıklarsan herkesi mutlu edersin emin ol.a.s.
canım bende dün yaktırdım doktorum yakıldıktan sonra aşı yapılırsa daha etkili olacağını söyledi kurtuluş yok bunlardan kimisinde tekrar oluşabiliyor bazılarında ise hiç olmuyor birdaha dedi sadece gözle görülenleri yaktıkları için oluşum içinde olanlara bir etki edemiyorlar doğal olarak varsa böyle bir oluşum yaktırdıktan bir süre sonra tekrar çıkıyorlar oyüzden yakılma sonrasında aşının en kesin çözüm olduğunu söledi bende bir sonraki kontrolumde aşı olacağım...
kaydirigubbakcemile5 sana tamamen katılıyorum canım.
bende aynı dönemde başladım tedaviye.şuan yok çok şükür.
allah tekrar yaşatmasın.kaydirigubbakcemile3
benımde vajına da sıgıllrım vardı toplamm 3 tane ıdı yaktırdım dahada cogaldı hamıle oldugum ıcın bunyem cok zayıflamıstı sanırım ondan. bırbucuk aydır bagısıklık sıstemını güclendıren hucre yenıleyen macun kullanıyorum yavas yavas butun sıgıller gectı hatta vajına gırısınde buyuk vardı fındık kadar o bıle gecmek uzere .doktoruma söyledım macun kullandıgımı cok kzdı ama hamıle oldugum ıcın cocuguna zarar verebılırsın dedı .ama ben ınanıyorum kı ıı gelıyor ıyı gelmese gcermı bence dene her ada bulabılırsın cesıtlı markalrı var ama ıcerıklerı aynı dıyorlar gecmıs olsun arkadalar gercekten tavsıye edıyorum.ben 3 aydır ılıskıye bıle gıemıyodum esımle vajına ıcıne yayılmıstı ve cok acıyordu sımdı ıyı gıbıyım mutlakada asınızı olun bende hamılelıgın bıtmesını beklıorum .tabıkı doktorlarımız gereklı ama altarnetıf tıpta lazım
canım bende dün yaktırdım doktorum yakıldıktan sonra aşı yapılırsa daha etkili olacağını söyledi kurtuluş yok bunlardan kimisinde tekrar oluşabiliyor bazılarında ise hiç olmuyor birdaha dedi sadece gözle görülenleri yaktıkları için oluşum içinde olanlara bir etki edemiyorlar doğal olarak varsa böyle bir oluşum yaktırdıktan bir süre sonra tekrar çıkıyorlar oyüzden yakılma sonrasında aşının en kesin çözüm olduğunu söledi bende bir sonraki kontrolumde aşı olacağım...
canım madem bılıyordunda neden paylaşmadın şimdı burada sankı ben onemlı bırsey yazmamışım gbı konusup ard arda mesaj yazmışsın konuya ..arkadaslar sıze once kendımde sonra defalarca cevremdekı bırcok ınsanın ıyılesmesıne vesıle oldugum kendım arastıra arastıra buldugum reçeteyı yazdım artık sıze kalmıs kafanızı onlarla bunlarla karılştırmayın bu dedıgımı yapın yeterlı...
aşıya gelınce olanı duzeltmez olacagı engeller oda hpv de cok başarılı degıl rahım agzı kanserı aşısıdr gardasıl...kantoron ve corek otu uygulaması oncekı sayfada bakarsınız..sevgıler acıl şifalar
kızlar ii haber:)) oluşan o iki siğilim düştü:)) nasılmı: sirkeyle :)) 2 gün kulak çöpüyle siğillerin üzerine sürdüm 2 gün sonra bide baktım yarktırdığım yara geçmek üzere dayanamadım pamukla sürdüm, hatta ben vajinaya yakın 2 tane görmüştüm ama makatın oradada 2 tane çıkımış ben göremiorum orayı doğal olarak. neyse sirkeyi pamuğa döktüm, yakılan yere sürdüm amamakat tarafına pamuğu koydum gün boyu popomda bi pamuk sirkeli hemde gezdim:)) veeeeeeee sabah bi baktımki siğiller tuvalet kağıdına geldiiiii:)) çokkk sevindiimmmmm, bakalım yine çıkacakmı 2 gün sürmeyeceğim sirke derim biraz tahriş olmuş çünki. bu arada kantoronu deniyeceğimm çörek otuda bugün aktarda çektireyimmm. helin dinleyip smear testini sskda yaptırayım bari.böölece gardasilde olabilirimmm
bence doktor neden ole kızdı anlam weremedım hıc bır hıc bırrrrrrrrrrrrrrrrr kesınlıkleee zararı yok kkk undan adım kadr emınım doktorunaa eyer gıdersen sunu sole fındık - cewız we bal karsıtırdım yıorm de gunluk bakalaım gene aynı seyı dıcekmı cok merak edıorm cunku onerdım cınselklı bal top x balda suzme cıcek balıı arı suru polenn war dedımı yap doktora sor bakalım gene aynı seyı dıcekmıı cok mrak edıormmm ıcın raht olsn emıne ama sıgıleın gecse bıle hanı olurda bulamaszsın bısı olur ınternetten alll bu balı doga sepetı com dan al
canım madem bılıyordunda neden paylaşmadın şimdı burada sankı ben onemlı bırsey yazmamışım gbı konusup ard arda mesaj yazmışsın konuya ..arkadaslar sıze once kendımde sonra defalarca cevremdekı bırcok ınsanın ıyılesmesıne vesıle oldugum kendım arastıra arastıra buldugum reçeteyı yazdım artık sıze kalmıs kafanızı onlarla bunlarla karılştırmayın bu dedıgımı yapın yeterlı...
aşıya gelınce olanı duzeltmez olacagı engeller oda hpv de cok başarılı degıl rahım agzı kanserı aşısıdr gardasıl...kantoron ve corek otu uygulaması oncekı sayfada bakarsınız..sevgıler acıl şifalar
miriana canım, benim 3-4 aydır siğilim yok.
ama hergün burayı mutlaka okurum.eğer soru sorulmuşsa yanıtlamaya
çalışırım.yazılanları okurum.iyi gelen şeyleri paylaşırım.
helinde öyle .sende öyle. helincimde daha önce butarz bilgiler yazdı .
ama senin yazdığın arka sayfalarda kalınca yada onun bazı kişiler hergün okuyamaya biliyor .geçmişede bakmıyor.sürekli tekrarlanması güzel bişey.
açıklamaların tavsiyelerin süper.ben dediğin gibi bornozuma kadar attım ,hatta alıp kullanmasınlar diye makasla parçaladım!!!!
insanlar çok zor durumdalar lütfen bilgilerinizi sıksık buraya yazın.
eğer üşenmezseniz hergün yazın.helin bunu aylardır yapmaya çalışıyor.
sende bilgilerini paylaşmaya devam edersen çok mutlu oluruz.
bu arada kantoron yağının iyi geldiğini bilmiyordum.tşklr canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?