Şeniz
canım benimki vajina ağzına doğru toplanmıştı valla benimkiler sayılabilir türden değildi:)) şimdi doktorun verdiği kremler vardı ya karıştırıp sür demişti isimlerii yazmıştım önceki maillerimde, şimdi btmek üzere acaba yenilerini alsammı diorum, doktorda 1 ay sonra kontrol demişti tereddüt ediorummm kararsız kaldımmm.gerek varmı yoksa fazlası zararmı ? pazartesi doktoru arayayımm:))
hı bide helincim ada çayı ve civan perçemi aldım denedim ve içemiorum midem bulanıo tadı ve kokusundan bende kekik içiorum. akıntım çok azaldı, hepimiz kurtulalımmmmmmm
benm tam makatta 30 tane wardı heraldee bı fındık gbı bısıdı bole doktor orayı temızledı bole hepsını neşterle uzerınıde yaktııı orası bırazcık ufaldı benım ılk ılıskı sırasısndada her hangı ole bole aman aman bır acı bısı olmadıı
senın kı dagınıksaaa herhangı bı problem weya acı olcanı sanmıyorm ılaclarını we kremlerını duzenlı kullan demın yukarda yanlıs yazdım ama eyer ımkanın war ıse aldara krem alman olur ıkı gunde bır surersen we wıtamın alırsan hemen toplanırsın benm ılk zamanlar bol akıntm oluyo demıstım doktorum bana ada cayı we cıwan percemı gunluk brı pardak kaynat ıc dedı bıde gunluk bır tane taze meywe suyu ıcmeme grektını soledı portakal olursa daha ıyı olurmus we cabukcaık ılestım optum janm
canım benimki vajina ağzına doğru toplanmıştı valla benimkiler sayılabilir türden değildi:)) şimdi doktorun verdiği kremler vardı ya karıştırıp sür demişti isimlerii yazmıştım önceki maillerimde, şimdi btmek üzere acaba yenilerini alsammı diorum, doktorda 1 ay sonra kontrol demişti tereddüt ediorummm kararsız kaldımmm.gerek varmı yoksa fazlası zararmı ? pazartesi doktoru arayayımm:))
hı bide helincim ada çayı ve civan perçemi aldım denedim ve içemiorum midem bulanıo tadı ve kokusundan bende kekik içiorum. akıntım çok azaldı, hepimiz kurtulalımmmmmmm