Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Şeniz
benm tam makatta 30 tane wardı heraldee bı fındık gbı bısıdı bole doktor orayı temızledı bole hepsını neşterle uzerınıde yaktııı orası bırazcık ufaldı benım ılk ılıskı sırasısndada her hangı ole bole aman aman bır acı bısı olmadıı
senın kı dagınıksaaa herhangı bı problem weya acı olcanı sanmıyorm ılaclarını we kremlerını duzenlı kullan demın yukarda yanlıs yazdım ama eyer ımkanın war ıse aldara krem alman olur ıkı gunde bır surersen we wıtamın alırsan hemen toplanırsın benm ılk zamanlar bol akıntm oluyo demıstım doktorum bana ada cayı we cıwan percemı gunluk brı pardak kaynat ıc dedı bıde gunluk bır tane taze meywe suyu ıcmeme grektını soledı portakal olursa daha ıyı olurmus we cabukcaık ılestım optum janm

canım benimki vajina ağzına doğru toplanmıştı valla benimkiler sayılabilir türden değildi:)) şimdi doktorun verdiği kremler vardı ya karıştırıp sür demişti isimlerii yazmıştım önceki maillerimde, şimdi btmek üzere acaba yenilerini alsammı diorum, doktorda 1 ay sonra kontrol demişti tereddüt ediorummm kararsız kaldımmm.gerek varmı yoksa fazlası zararmı ? pazartesi doktoru arayayımm:))
hı bide helincim ada çayı ve civan perçemi aldım denedim ve içemiorum midem bulanıo tadı ve kokusundan bende kekik içiorum. akıntım çok azaldı, hepimiz kurtulalımmmmmmm

Şeniz

canım benimki vajina ağzına doğru toplanmıştı valla benimkiler sayılabilir türden değildi:)) şimdi doktorun verdiği kremler vardı ya karıştırıp sür demişti isimlerii yazmıştım önceki maillerimde, şimdi btmek üzere acaba yenilerini alsammı diorum, doktorda 1 ay sonra kontrol demişti tereddüt ediorummm kararsız kaldımmm.gerek varmı yoksa fazlası zararmı ? pazartesi doktoru arayayımm:))
hı bide helincim ada çayı ve civan perçemi aldım denedim ve içemiorum midem bulanıo tadı ve kokusundan bende kekik içiorum. akıntım çok azaldı, hepimiz kurtulalımmmmmmm

benım doktor bana dedım gbııı yaktı sadece sana werdım kremı batıcon solıyonu werdı onu kullan yter dedı
bende aldara krem aldım onu kullandım bır ayyy we cok ıse yaradı arkadsında asımı oldum cok sukur ıyım kendıme ama ıyı bakıorm sen
padofılm meselaaa haftada bır kullanılıo onu kullanmmmmaaaa derım
yada asıttt
eyer kullancaksan sırke kullan derım bıde wıtamın al ası ol bu arada ben ada cayı cıwan percemını lımon sıkıyorm

kızlar merhaba,

ben de 4,5 aylık hamileyim 1 ay önce 3 tane minik kabartı gordum ve doktoruma gosterdim..ne oldugunu anlamadıgını soyledi bekleyelim dedi şimdi kontrol ettiğimde minik toplu iğne başı gibi kabartılar yanyana puturlu bir yuzey oluşurmuş. gerçekten moralim çok bozuldu. bu hafta yine doktora sorucam , bu arada smear testi yapıldı sonuç iyi çıktı...ama bunlar siğil midir ve hamilelikte tedavisi nedir ? lütfen birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

eye yuzeyde gorunurdese hemen yaktır koter ol bebıse bı zararı olmuyo sadece hamılelık sırasında ası olamıyosn o yada cok kucukse doktor padofılm solısyon werebılırrr

kızlar merhaba,

ben de 4,5 aylık hamileyim 1 ay önce 3 tane minik kabartı gordum ve doktoruma gosterdim..ne oldugunu anlamadıgını soyledi bekleyelim dedi şimdi kontrol ettiğimde minik toplu iğne başı gibi kabartılar yanyana puturlu bir yuzey oluşurmuş. gerçekten moralim çok bozuldu. bu hafta yine doktora sorucam , bu arada smear testi yapıldı sonuç iyi çıktı...ama bunlar siğil midir ve hamilelikte tedavisi nedir ? lütfen birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

yane bıde en onmlısı sıgılse sezeryan olmalısın %100 sıgıl warsa ılestıkten sonra sıgıl olmuyooo ya nasıl olsa sıgıl yok dıyıp normall dogum olursan bebege bulası 2 3sene sona bebegın vucudunda sıgıl cıkabılr yada akcıger problemlrı ve o yuzden dktora hemen gıt agdaa kullanma bıdeee sıgılse AĞDA DAGITIR SIGILLERI

merhabalar, gecmiş olsun oncelikle..Ben gecen persembe günü yaktırdım ilk 3,4 gün bişey yoktu ama simdi kasıntıdan ve batmadan dolayı uyuyamıyorum geceleri.Regl oldum 2 gün sürdü cok rahatsızım sizde de idrar yaparken yanma kasıntı ve sonrasında da devam ediyor muydu?

madamçiçek....
canım mesajını aldım ama ben sana yollayamadım. evlisin ve bu genital herpes hastalığı sende de varmış. 2-3 aydır çıkmıyo diyosun ama benim merak ettiğim evliliği ne derece etkiliyor. eşinle aranda problem oluyomu veya cinsel ilişki sırasında falan çok ağrı sancı vs. yapıyormu. ben bundan çok tedirginim. HEL-İN vitamin al diyo hep öyle yapıyorum bendede çıkmıyo şimdi iyi hissediyorum kendimi ama ya çıkarsa tekrar ozaman beni ne bekliyo bunu bilmek istiyorum. evlencem yazın kızlar düğünüm olcak bi düşünsenize. mutlu olmak bebişler yapmak istiyorum.bu hastalık belimi bükmesin. sen evlisin madamçiçek bana bişeyler söyle

CANIM daha bu hastalığı öğrendiğimde miydem bulandı, eşimi çok sevmeme rağmen ondan bile iğrendim.
ellerine bile dokunamadım.uzun zaman birlikte olmadık.
eşim çok anlayışlı davrandı,
zaten öyle olmasa şimdi boşanmış olurduk kesin.
şimdi herşey eskisi gibi,ilişki sırasında canım yanmıyor ayrıca zaten şuan siğilde yok
hiç korkma sadece eğer siğil olursa korunmalısın okadar. gerçi dr prezarvatif kesin çözüm değil dedi
en azından ben korundum ve etkili oldu.
sana tavsiyem: evlenmeden tedavini tam yaptır,sağlığına dikkat et
ve hamile kalınca dr bu rahatsızlığını belirt. sanırım normal doğum önerilmiyor budurumda!!!!!! umarım evlilik hayatında bu konu seni etkilemez. mutluluklar
canım tekrar geçmiş olsun.:teselli:

kızlar merhaba,

hamileyim dediğine göre jinekoloğa gidiyorsun

bence birde cildiyeye git ,bu konu eğer görünür yerdeyse cildiyeyi ilgilendiriyor.
geçmişolsun.opuyorumnanaktan

peki benim merak ettiğim siğil rahatsızlığı olanların kaşıntı problemi yok mu?benim şikayetim hem o küçük et parçası şeklindeki siğilmi ne olduğunu bilmediğim durum hemde kaşıntı hissi.Siğil şikayetlerinde bu belirti var mı acaba?

canım sen enkısa zamanda bi dr git.
böyle tarifle olmaz bu.öyle veya böyle bi sorun var sonuçta.
en azından için rahatlar.kaydirigubbakcemile5

merhabalar, gecmiş olsun oncelikle..Ben gecen persembe günü yaktırdım ilk 3,4 gün bişey yoktu ama simdi kasıntıdan ve batmadan dolayı uyuyamıyorum geceleri.Regl oldum 2 gün sürdü cok rahatsızım sizde de idrar yaparken yanma kasıntı ve sonrasında da devam ediyor muydu?

aynı sorun bende de wardı onuda awonda aldım genıtal temızle jelını kullandım ıdrarı yapmadan once suruyorum sona ıdrarı yapıp yıkıyodummm o dıl agladımı bılıorm o derece bıde benım koter yerlerı buyuktu nseee sen sımdı kanaman durdusa ıyııı akıntın ıcın ada cayı we cıwan percemı al onu kaynat her gun bır bardak ıcıwer ıcıne lımon sıkınca gusel oluo yanma we kasıntı olayına gelınce dedım gbı jelle yıka daha sona doktorun wedı batıcon solıyon olmalı onu kullan bıde gunluk meywe ye ılesme surecınceee 1 ay portkal suyu ıc koterı tedawı etmede ıyı bısı 2 3 hafta daha dayan ılesıkten sona bısı kalmaz benm 9 ay oldu hala genıtal temızleme jelı we her dustan sonra aksamları batıcon suruyorm bıde kapsul vıtamın alıyorm tekrar cıkmaması ıcın tabı bıde ısletıkten bır ay sonra asımı oldum

:kedi:
CANIM daha bu hastalığı öğrendiğimde miydem bulandı, eşimi çok sevmeme rağmen ondan bile iğrendim.
ellerine bile dokunamadım.uzun zaman birlikte olmadık.
eşim çok anlayışlı davrandı,
zaten öyle olmasa şimdi boşanmış olurduk kesin.
şimdi herşey eskisi gibi,ilişki sırasında canım yanmıyor ayrıca zaten şuan siğilde yok
hiç korkma sadece eğer siğil olursa korunmalısın okadar. gerçi dr prezarvatif kesin çözüm değil dedi
en azından ben korundum ve etkili oldu.
sana tavsiyem: evlenmeden tedavini tam yaptır,sağlığına dikkat et
ve hamile kalınca dr bu rahatsızlığını belirt. sanırım normal doğum önerilmiyor budurumda!!!!!! umarım evlilik hayatında bu konu seni etkilemez. mutluluklar
canım tekrar geçmiş olsun.:teselli:

teşekkürler canım ama anlatamıyorum galiba. bende siğil yok. HPV hastası değilim. ben genital herpes yani uçuk hastasıyım. sizdeki gibi bende siğil et parçası çıkmıyor.bendeki uçuk dudaktaki gibi yani. ben onu soruyorum size. bilmiyorumkismile

:kedi:

teşekkürler canım ama anlatamıyorum galiba. bende siğil yok. HPV hastası değilim. ben genital herpes yani uçuk hastasıyım. sizdeki gibi bende siğil et parçası çıkmıyor.bendeki uçuk dudaktaki gibi yani. ben onu soruyorum size. bilmiyorumkismile

canım tamam anladım ama ,benim başıma gelmedi
nedesem yanlış bilgi olur .sen netten herpes diye araştırdınmı peki?

ama kanımca bizden iyi durumdasın.yada umarım öyledir.
tekrar geçmiş olsun.

masumgülcüm bak sitede tedavi olmadan asla
ilişki yok,çok dikkat etmeli,
ayrıca tedavi olmadan gebe kalma ,tedavi olmazsan omur iliğe yerleşir
sıksık çıkar diyor.istersen sen daha geniş oku zaten genital uçuk yazınca
çıkıyor.

benım doktor bana dedım gbııı yaktı sadece sana werdım kremı batıcon solıyonu werdı onu kullan yter dedı
bende aldara krem aldım onu kullandım bır ayyy we cok ıse yaradı arkadsında asımı oldum cok sukur ıyım kendıme ama ıyı bakıorm sen
padofılm meselaaa haftada bır kullanılıo onu kullanmmmmaaaa derım
yada asıttt
eyer kullancaksan sırke kullan derım bıde wıtamın al ası ol bu arada ben ada cayı cıwan percemını lımon sıkıyorm

aldara kremi sen aldın o zaman doktor yazmadı yani öölemi. 19 unda kontrole gitcem aldara gerekiiosa yazarım demişti. sende o yazmadan alayım kullanayımmı. sirkeyi kullancam ama daha yakılan yerler tam geçmedi çok acıtır:((

aldara kremi sen aldın o zaman doktor yazmadı yani öölemi. 19 unda kontrole gitcem aldara gerekiiosa yazarım demişti. sende o yazmadan alayım kullanayımmı. sirkeyi kullancam ama daha yakılan yerler tam geçmedi çok acıtır:((

açık yara varsa sakın sürme sirke. düzelince sür canım
sonra dayanamazsın yani.
ya birde aldarayı sgk ödemiyor.biz ejzaneye siparişle getirttik.
ve parayı ödedik.:teselli:

vajınamda et ben şeklınde bişi var bunn sonradan sığl olduğu sölndı baana ve doktora gıttım fakat bana kızlık zararının et parçaları olduğunu söledı ve bnden sımılasyon aldı ama akıntı kaşntım var bu şeklde yaşadığım ılşkıde hamıle kalabılırmıyım bı arkadaşım bana bu hastalıpın varken hamıle kalamazsın dedı ve çok tedrgınm anne olmk ıstıorm ama bu bılmedğim ne olduğu belırsız şey yuzundende bu şansı kaybetmek ıstemıyorum şuan anne olma ıhtımalım var fakat eğer ters gıden bişiler varsa 1ay sonra regl dönemmde hayal kırıklığına uğramk ıstemıorm lutfen bana yardım edın kafam çok karışık....

Bende de olmuştu bir dönemde. Ufak ufak siğiller ayrıca cok yanmaoluyordu ne yürüyebiliyordum ne tuvalete cıkabiliyordum. Mahvediyordu beni. Kendiliğinden kopuncada kanıyordu. Doktora gittiğimde bana bir fitil ve krem verdi Allahtan gecti.. Allah kımsenin basına vermesin:Saruboceq:

vajınamda et ben şeklınde bişi var bunn sonradan sığl olduğu sölndı baana ve doktora gıttım fakat bana kızlık zararının et parçaları olduğunu söledı ve bnden sımılasyon aldı ama akıntı kaşntım var bu şeklde yaşadığım ılşkıde hamıle kalabılırmıyım bı arkadaşım bana bu hastalıpın varken hamıle kalamazsın dedı ve çok tedrgınm anne olmk ıstıorm ama bu bılmedğim ne olduğu belırsız şey yuzundende bu şansı kaybetmek ıstemıyorum şuan anne olma ıhtımalım var fakat eğer ters gıden bişiler varsa 1ay sonra regl dönemmde hayal kırıklığına uğramk ıstemıorm lutfen bana yardım edın kafam çok karışık....

Canişkom önce bi tedavi ol su beter hastalıktan kurtul ondan sonra anne olmayı düşün bence. İyi bi doktora git tedavisi cok zor değil. Eğer bu hastalıkla hamıle kalırsa bebişede zararı olabilir.Şeniz

geçn hafta salı doktora gıttım perşmbe gubu eşimle beraber oldk sperler dışarı aktı ama bu sıtede okuduğm kdarıyla bı damloa bıle yetrlıymş kafm çok karşık şuanda bu ayın 15ınde yapıln sımılasyon tahlılınn sonucunu alıcam şuan aynı zamnda hamıle kalma olasılığm ne bılmıorm satlerdır ınterntte araştrma yapıorm her baktığm yerde hamıleliğe engel deıl zarrları var ama kalınabılrmış

kız arkadşım bana hamıle kalamzsın dedı oda ınternettn arştırmş ama benım baktıklarımda arkadaşımın söledıklerınn tam aksını söluyo:SSS

Back