kız arkadşım bana hamıle kalamzsın dedı oda ınternettn arştırmş ama benım baktıklarımda arkadaşımın söledıklerınn tam aksını söluyo:SSS
şuan ılaçları kullnmya başlamadım daha en kötu ynıda bu zatn tam kulçka dönemmde beraber oldk ben nasılsa bısı yoktur dedım doktra gösterdm ve bana kızlık zarı kalıntısı dedı ama herkes öle bişi olamaz dıyo bencede olmaz aradan 4yıl geçtıkten sonra neden olsn kı ayrıca sıglmı deılmı bılmıorm mınık et ben gıbı vajına dısında ıltahap sık sık oluyo bende eğer böle bı dönemde hamıle kalırsam naparım bılmem ve aldrmakta ıstemem doğrusu bu hatyı bır kez yaptım acısı çok buyuk oluyo((
kızlar canımçok sıkkın sanırım yine siğil çıktı 4 tane gördüm yine aynı yerde vajina giriinde siğil olduğundan emin değilim ama içim içimi yiyoooo( doktoru aradım kremlerim bitti alayımmı dedim gerek yok dedi, 4 kabarcık gördüm siğil olmasından korkuorum dedim muayeneyi verdiğim tarihte gel çünkü yaraların geçmesi lazım dediiiii.napacağımı bilmiorummm bıktımmm yaaa. aldara doktor yazmadan alsammı yaram henüz geçmedi sürersem bi zararı olurmu, aldarayı sigortada karşılamıomuş ne diye beklimki doktoru sankiiii üfffffffffffff helinnnnnnnnnnnn, madamçiçekkkkkkkk napçammmmmm ya siğilse. yaram iyileşince smear testi ve aşı yaptıracaktım aldarayıda o zaman alcaktımmm kızlar bana bi akıl verin yara tam kapanmadı ve doktorda ayın 19 unda gel dediii (
kızlar canımçok sıkkın sanırım yine siğil çıktı 4 tane gördüm yine aynı yerde vajina giriinde siğil olduğundan emin değilim ama içim içimi yiyoooo( doktoru aradım kremlerim bitti alayımmı dedim gerek yok dedi, 4 kabarcık gördüm siğil olmasından korkuorum dedim muayeneyi verdiğim tarihte gel çünkü yaraların geçmesi lazım dediiiii.napacağımı bilmiorummm bıktımmm yaaa. aldara doktor yazmadan alsammı yaram henüz geçmedi sürersem bi zararı olurmu, aldarayı sigortada karşılamıomuş ne diye beklimki doktoru sankiiii üfffffffffffff helinnnnnnnnnnnn, madamçiçekkkkkkkk napçammmmmm ya siğilse. yaram iyileşince smear testi ve aşı yaptıracaktım aldarayıda o zaman alcaktımmm kızlar bana bi akıl verin yara tam kapanmadı ve doktorda ayın 19 unda gel dediii (
bencede ayın 19 unu beklemelisin yaraların henüz iyileşmediyse krem yakabilir cildin tahriş olabilir.. ayrıca yeni yaktırdıysan kabartılar henüz duruyor olabilir biraz zaman gerekli hem dr a gidene kadar ozamanı da atlatmış olursun canını sıkma derim..
:kedi:
teşekkürler canım ama anlatamıyorum galiba. bende siğil yok. HPV hastası değilim. ben genital herpes yani uçuk hastasıyım. sizdeki gibi bende siğil et parçası çıkmıyor.bendeki uçuk dudaktaki gibi yani. ben onu soruyorum size. bilmiyorumkismile
vajınamda et ben şeklınde bişi var bunn sonradan sığl olduğu sölndı baana ve doktora gıttım fakat bana kızlık zararının et parçaları olduğunu söledı ve bnden sımılasyon aldı ama akıntı kaşntım var bu şeklde yaşadığım ılşkıde hamıle kalabılırmıyım bı arkadaşım bana bu hastalıpın varken hamıle kalamazsın dedı ve çok tedrgınm anne olmk ıstıorm ama bu bılmedğim ne olduğu belırsız şey yuzundende bu şansı kaybetmek ıstemıyorum şuan anne olma ıhtımalım var fakat eğer ters gıden bişiler varsa 1ay sonra regl dönemmde hayal kırıklığına uğramk ıstemıorm lutfen bana yardım edın kafam çok karışık....
teşkkr edrım ama çevremdekı kımseden net cvp almadm her kafadn bı ses çıktı ıltıhap varsa hamıle kalamazsn yok snde kesn yara var cart curt kansersn hiç kafamı rahtlatıcak şeyler sölnmıo
genital sigil denen hpv bendede vardı ve tek çaresi aşı olmak gidin ve bir jinekologla konuşun ben çok güvendiğim doktorumuza gittim bu siğillerin yakmakla sadece geçici olarak yok edileceğini ve aşı olmakla ilerde rahim agzı kanserine karşı korunmam için bunun şart olduğunu söyledi 3 aşamalı bu iğneden sonra inanınki birdaha asla çıkmadı ve bir ay içinde tamamen yok oldular ve aşıyla diğer hastalıklara karşıda korunmuş oldum en azından bir hekimle konuşup detaylı bilgi alın derim ben aşı oldum memnunum
ayrıca bu virüs sadece cinsel ilişkiyle değil ortak kullanılan tuvaletlerden geçmekte taharet aldığımız musluklardanmafoldumben yani ben daha evli değilim cinsel ilişkim olmadı ama bu benimde başıma geldi bunuda belirtmek istedim herkese acil şifalar diliyorum
janm onceee hamıle dılsen hemen ası olll
eyer sıgıl warsa hamıleysen koter ol ası olma
hamıle kalırısın onla bı alkası yok arkadsın sacmalamıs kendıne ıyı bak sen sen
helın meraba benı hatırladın dımı ankaraya gelecektım hem tedavı ıcın hemde annemlerın yanına senın tavsıye ettıgın etlıktekı ... doktordan memnun kalmadım acıkcası bana hıc yardımcı olmadı sanıırım gecıstırmeye calıstı bende arkadaslarım sayesınde bır doktor buldum sagolsun yardımcı oldum ama hpv nın cınsını anlamama grek olmadıgnı bu sadece senın moralınnı bozaar dedı .smear testıde yaptırmıstım 3 ay önceolumsu z bırsey cıkmadı hamılelıgım bıtınce sıgıllerı yakalım dedı.sana bırde mujdem var sıgıllerım gecıyor. buda senın sayende hanı tavsıye ettıgın topik karısımını kullandım benmkı 1 haftada gecmedı sanırım hamıleyım bırde bagısıklıgım kötü ama 250 gr 3 sıgıl gecırdı sonra tekr
ar almak ıstedım ama bulamadım bende ballı kırmızı gıngsnglı macundan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?