madamçiçek....
canım mesajını aldım ama ben sana yollayamadım. evlisin ve bu genital herpes hastalığı sende de varmış. 2-3 aydır çıkmıyo diyosun ama benim merak ettiğim evliliği ne derece etkiliyor. eşinle aranda problem oluyomu veya cinsel ilişki sırasında falan çok ağrı sancı vs. yapıyormu. ben bundan çok tedirginim. HEL-İN vitamin al diyo hep öyle yapıyorum bendede çıkmıyo şimdi iyi hissediyorum kendimi ama ya çıkarsa tekrar ozaman beni ne bekliyo bunu bilmek istiyorum. evlencem yazın kızlar düğünüm olcak bi düşünsenize. mutlu olmak bebişler yapmak istiyorum.bu hastalık belimi bükmesin. sen evlisin madamçiçek bana bişeyler söyle
janım cıkması ıcın wıtamın eksıklı olması grek bıde ucuk uzulunce korkunca cıkar derler sen kendıne ıyı bak gerısını boswer
ucuk normal sartlarda 2 hafta suruo gecmesı dedım gbı ole bısı olursa hemen vırosıl krem al kullan
eyer ucuk cıkarsa cınsel ılıskı olmamalıdır hepsı o ınce bı batma hıssı weırıo karsı tarafada gecerrr yane sole solım kısaca
dudan da ucuk cıktı aman dokunma etme patlatma dagılır derler aynen ole bır ıkı haftada gecer gıder hepsı o bunları dıl kendıne vıtamın al sen onu dusun ewını nası planlıcanı dusun optum janm