Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

madamçiçek....
canım mesajını aldım ama ben sana yollayamadım. evlisin ve bu genital herpes hastalığı sende de varmış. 2-3 aydır çıkmıyo diyosun ama benim merak ettiğim evliliği ne derece etkiliyor. eşinle aranda problem oluyomu veya cinsel ilişki sırasında falan çok ağrı sancı vs. yapıyormu. ben bundan çok tedirginim. HEL-İN vitamin al diyo hep öyle yapıyorum bendede çıkmıyo şimdi iyi hissediyorum kendimi ama ya çıkarsa tekrar ozaman beni ne bekliyo bunu bilmek istiyorum. evlencem yazın kızlar düğünüm olcak bi düşünsenize. mutlu olmak bebişler yapmak istiyorum.bu hastalık belimi bükmesin. sen evlisin madamçiçek bana bişeyler söyle

janım cıkması ıcın wıtamın eksıklı olması grek bıde ucuk uzulunce korkunca cıkar derler sen kendıne ıyı bak gerısını boswer
ucuk normal sartlarda 2 hafta suruo gecmesı dedım gbı ole bısı olursa hemen vırosıl krem al kullan

eyer ucuk cıkarsa cınsel ılıskı olmamalıdır hepsı o ınce bı batma hıssı weırıo karsı tarafada gecerrr yane sole solım kısaca
dudan da ucuk cıktı aman dokunma etme patlatma dagılır derler aynen ole bır ıkı haftada gecer gıder hepsı o bunları dıl kendıne vıtamın al sen onu dusun ewını nası planlıcanı dusun optum janm

slm kızlar siğilleri yaktıralı 1 hafta oldu bugünnnn. siğiller kabuk bağlayıpdöküldü. şimdide yeni deri çıkacak herhün kremlerimi kullanıorum. umarım tekrar çıkmaz çok sinir bozucu çünkü. yaktırdıktan sonra 1 ay ilişki yasak edi doktor, arkadaşlar benim tam vajina etrafında ve rahim ağzındaydı, 1 ay sonra ilişki sırasında canım yanarmıı? madam çiçekcim sende benim gibi evlisin ve yaktırdında bana bi cevap verirmisinnnnnnn

benm tam makatta 30 tane wardı heraldee bı fındık gbı bısıdı bole doktor orayı temızledı bole hepsını neşterle uzerınıde yaktııı orası bırazcık ufaldı benım ılk ılıskı sırasısndada her hangı ole bole aman aman bır acı bısı olmadıı
senın kı dagınıksaaa herhangı bı problem weya acı olcanı sanmıyorm ılaclarını we kremlerını duzenlı kullan demın yukarda yanlıs yazdım ama eyer ımkanın war ıse aldara krem alman olur ıkı gunde bır surersen we wıtamın alırsan hemen toplanırsın benm ılk zamanlar bol akıntm oluyo demıstım doktorum bana ada cayı we cıwan percemı gunluk brı pardak kaynat ıc dedı bıde gunluk bır tane taze meywe suyu ıcmeme grektını soledı portakal olursa daha ıyı olurmus we cabukcaık ılestım optum janm

ben bu sirkeyi sanırım BOCUK tan duymuştum .ogünden beri sıksık
tuvalet ve banyo sonrası pamuğa sürüp özel bölgeme ve arka kısmıma sürüyorum.
inanın çok faydası oldu. tekrarlamadı en azından.
tşklr BOCUK cümopuyorumnanaktan

kullanmanın hiç zararı yok maddiyatta yok.
tavsiye ederim.:lepi:

canım biraz geç oldu cevabım ama ne demek bende öpüyorum çok umarım herkes iyidir ben ikinci aşımıda oldum ama aşı beni biraz sarsıyor böle bi kaç gün çok halsiz oluorum aşıdan sonra şimdi onu atlatmaya çalışıyorum:Saruboceq:

canım biraz geç oldu cevabım ama ne demek bende öpüyorum çok umarım herkes iyidir ben ikinci aşımıda oldum ama aşı beni biraz sarsıyor böle bi kaç gün çok halsiz oluorum aşıdan sonra şimdi onu atlatmaya çalışıyorum:Saruboceq:

ah bocuk gorende her hafta ası oluosn sancakkk :) bısı olmazzz ılesssde bı an once onemlı olan oooo dıe dusunuyorm ben yaaa ben bısı sorcam sana ozon terapısı nası gıdıyor dıcektım bıde tam olarak amacı nedır hastanede gıttın de ucretı ssk karsılıyormu yoksa bız mı oduyoruz bıde hangı hastane o terapı warrr kaydirigubbakcemile

kızlar sonunda siğili dr söyledim muayene etti.ilk önce utandım ama sonunda muayene oldum.benimki önemli birşey değilmiş korkacak bişey yok dedi.hep burada yazdıklarınızı aklıma getirdim dr bir cesaretle söyledim yapabilirim dedim ve yaptım.opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,siğil mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum fakat dün farkettim ve farkettiğimden beride canım baya sıkıldı.Vajinanın iç kısmında rahim ağzının iki yanında sağda solda olmak üzere birer tane et parçası gibi.O bölgedeki dokuda sanki tahriş olmuş gibi.Yani düz bir deri gibi değil.Netten araştırıyorum aynı sorunu yaşayanlarda sanırım kaşıntı problemi yok fakat bende kaşıntı mevcut.Çok sıkıntı veren bir durum.Sizce ne olabilir?Doktora görünücem bu hafta fakat hangi uzmana görüneyim bilemiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

siğilmi bilmiyorum hafif pembemsi tahriş olmuş çok küçük bi et parçası iki yanda iç dudaklarında iç kısmında yani

Birden biremi oluştu. yani belirtileri neden oluştuğu konusunda hiç bi fikrin yokmu..

peki benim merak ettiğim siğil rahatsızlığı olanların kaşıntı problemi yok mu?benim şikayetim hem o küçük et parçası şeklindeki siğilmi ne olduğunu bilmediğim durum hemde kaşıntı hissi.Siğil şikayetlerinde bu belirti var mı acaba?

benimki mantardı canım.. tahriş vardı biraz siğili tam olarak bende bilmiyorum.

evet oluyor ama daha çok kaşınma hissi,sizede geçmiş olsun gerçi mantar siğilden daha tehlikesiz sanırım.

evet siğili ayrıntılı olarak bilmiyorum ama tehlikeli olduğunu duymştum. İnşallah siğil değildir.

merhaba arkadaşlar,siğil mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum fakat dün farkettim ve farkettiğimden beride canım baya sıkıldı.Vajinanın iç kısmında rahim ağzının iki yanında sağda solda olmak üzere birer tane et parçası gibi.O bölgedeki dokuda sanki tahriş olmuş gibi.Yani düz bir deri gibi değil.Netten araştırıyorum aynı sorunu yaşayanlarda sanırım kaşıntı problemi yok fakat bende kaşıntı mevcut.Çok sıkıntı veren bir durum.Sizce ne olabilir?Doktora görünücem bu hafta fakat hangi uzmana görüneyim bilemiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

sıgıl ılk asamada derı rengnde olan ıkı hafta boyunca oledır derının rengınde kasınma hıısııyleee baslıyorrr sen kasındıkca dokundukcada karnıbahadr gbı renk deyıtırıo mınık mınık toplu ıgne gbıııı bırıkıoo yan yana yapısık weya ayrı ayrı hemen doktora gıt pazartesı ıkı taneyse we tam agızdaysa ıcerde de warsa hemen kurtulabılrısın kormanada grek yok sıkıntılı bı durum dıl rahat ol onceeee ılk basta gıdersen doktara ılk mudale onemlıdır unutmaa oraya ıslem yapar en azından ıcerde warmı ona bakmalııı

kızlar sonunda siğili dr söyledim muayene etti.ilk önce utandım ama sonunda muayene oldum.benimki önemli birşey değilmiş korkacak bişey yok dedi.hep burada yazdıklarınızı aklıma getirdim dr bir cesaretle söyledim yapabilirim dedim ve yaptım.opuyorumnanaktan

aaaa cok sewndım bak sımdı sıgıl dılse neymıs o zaman :

kızlar merhaba,

ben de 4,5 aylık hamileyim 1 ay önce 3 tane minik kabartı gordum ve doktoruma gosterdim..ne oldugunu anlamadıgını soyledi bekleyelim dedi şimdi kontrol ettiğimde minik toplu iğne başı gibi kabartılar yanyana puturlu bir yuzey oluşurmuş. gerçekten moralim çok bozuldu. bu hafta yine doktora sorucam , bu arada smear testi yapıldı sonuç iyi çıktı...ama bunlar siğil midir ve hamilelikte tedavisi nedir ? lütfen birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

Back