Arkadaşlar merhaba.. aramıza katılan yeni arkadaşlar olmuş, hepinize geçmiş olsun. Yaklaşık 1 yıldır bu virüsü taşıdığımın farkındayım. Yüksek riskli tip taşıdığımıda biliyorsunuz çoğunuz zaten. Bir kaç şey söyleyeceğim...
Elma sirkesinin siğilleri düşürmeye yardım ettiğini bir çok yerde okudum. Bunu deneyip yorum yapan arkadaşlarla tanıştım. Çok fazla inanmamama rağmen, geçenlerde minik bir siğil çıkması sonucu denedim. Ama bu vajina içine değil dışına uygulanan birşey. En son doktora gittiğimde doktoruma sordum. Böyle birşey duymadıgını ama sirkenin içindeki doğal asitlerin siğilleri yakabileceğini yani olabileceğini söyledi. En azından zararı yok yani. İşte aylardır siğilsiz durduktan sonra geçenlerde bir tane minik bir siğil çıktı. Doktora gidip hemen krio yaptıracaktım. Sirkeyi denemek istedim. Eğerki faydası olmazsa gidip krio yaptırayım dedim. Denedim. Akşamdan ufak bir pamuga elma sirkesi döktüm. Siğilin üstüne koydum. Onun üstüne böyle pamuk gibi yada bez gibi birşey koydum biraz büyükçe ve çamaşırımı giydim. Yatarken yaptıgım için çok oynamadı yerinden birde çamaşırlar sıkı oluyor nasılsa. O yüzden bantla sabitlemedim. Sabaha kadar durdu. Sabah aldım pamugu ve suyla yıkadım. O gün değil ama ertesi gün siğilin yeri pembemsi bir görünüm olmuştu. Yani minik siğilim düşmüştü :))) Büyük siğillerde etki edermi bilmiyorum ama bende etkili oldu. Tabiki bu tedavi değil uzun süreli. Ama ufak siğiller için sürekli krio kotere gitmektense en azından geçici bir çözüm. Benim şuan tek tedavim sağlıklı beslenmek, ımunex 10 mg, ve bir vitamin daha alıyorum günde bir tane Bu kadar. 1 haftadır da sirkeli ballı su içiyorum sabah akşam aç karnına. Bağışıklıgıma bununda faydalı olacagını sanıyorum. (tabi ben bunu kilo vermek için içiyorum, çünki iyi beslenme diye diye 6 kilo aldımda söylemesi ayıp :) ) Vel hasıl böyle arkadaşlar. Ufak tefek siğillerde deneyin derim. Tabi yara felan olmasın bölgede değilse çok yakar. Belki bir faydası olur diye yazdım. Sevgiyle kalın....