Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızllaarrr sosyete pazarımı ne öyle bi yerden aldım sonunda macunumu hel in cim çok teşekkürler seni yormama gerek kalmadı.. hemen baslıyroum şimdi.. tok karnınaydı bu dimii :)

benimde makat etrafında çoğaldıgı için bu kaar sıkıntı cekiyorum zaten :( ameliyathanede oldum o yüzden koteri ki bayıldıktan sonra ordaki kaslar gevsesin içeriye dogru bakabilsinler diye :S allahtan çok ilerlememiş sınırını rahat görmüş dr.. temizledim inş. tekrarlamaz dedi ama bilemiyorum tabi riski hala var.. gittiğim baska bir dr da bu riskten bahetmişti bana

canım sen kadın doğum doktoruna gitmiştin di mi yani kendi doktoruma gitsem onlarda bakabiliolar mı? bende genel anesteziyle olmuştum koteri ama baktıını hiç sanmıorum bahsetmedi çünkü böle bişeyden şimdide bi rahatsızlıım yok görünürde siğilde yok ama paronaya işte göstermeden doktor yok demeden rahat edemicem galibasositososito

aaaa aslında bu baya bi güzel habere benziyo umarım son dr un dediği dogrudur ama test e de göndermeden emin olamazsınkii.. en iyisi bi kullan bakalım ne olucak o ilaçları ... bu durumda sorunda olmamıs kötü konularda acılmamıs anladıgım kadarıyla hihoyyyt

eğer molluskumsa benim açımdan çok iyi oldu ama inanasım gelmiyo :( kan tahlili falan yaptı bana.bugün kulllanmaya başlayacağım ilacı.ayy evet yaaa kötü konular açılcak diye çok sıkıntı yapıyodum ama doktor sadece molluskum var sende dedi irdelemedi daha yupppbiiiiii delikafadulden

canım sen kadın doğum doktoruna gitmiştin di mi yani kendi doktoruma gitsem onlarda bakabiliolar mı? bende genel anesteziyle olmuştum koteri ama baktıını hiç sanmıorum bahsetmedi çünkü böle bişeyden şimdide bi rahatsızlıım yok görünürde siğilde yok ama paronaya işte göstermeden doktor yok demeden rahat edemicem galibasositososito

evet canım ben kadın dogum dr na gösterdim hemde iki ayrı dr a ikiside riskli yerlerde cıkmış makatta içeri dogru sarabilir dediler.. son koter yaptırdıgım dr da bayıltmadan muayne sırasında biraz zorlayarak işeri dogru bakmaya calıstı sınırını bu şekilde bile görebiliyorum koter sırasında uyutucamız için kaslar rahatlar orayıda iyice temizleriz dedi.. Koterden sonrada anlattı biraz temizledik diye iyii ameliyathanede yapmısız dedi temiz oldu en azından .. ama tekrar içerde çıkıpta sararmı bagırsaklarımı bilmiyorum umarım öyle bişey olmaz .. korkunçç olur böyle bişey..

eğer molluskumsa benim açımdan çok iyi oldu ama inanasım gelmiyo :( kan tahlili falan yaptı bana.bugün kulllanmaya başlayacağım ilacı.ayy evet yaaa kötü konular açılcak diye çok sıkıntı yapıyodum ama doktor sadece molluskum var sende dedi irdelemedi daha yupppbiiiiii delikafadulden

eee annen yanındamıydı vu sırada? o nedir demedimi neden olduğunu falan sormadımı yani?

yanı janım benım b tabıkı kontorotllere gıt mutlaka onmelı sana kalmıs fıkrımı soledım sen deweyı kaza bagla da onemlı olan o ama ııcnenıde freh tutu yane

helınnnn
bu top-x karısımını 3 gündür kullanıyorum ama halen bır etkısı yok sence ıyı gelırmı

helınnnn
bu top-x karısımını 3 gündür kullanıyorum ama halen bır etkısı yok sence ıyı gelırmı

janım sen onu kullan bunyenıde guclendırır ...... ama doktorada gıt senıjn durumun farklı sonucta:tomato: yarın bı gun gıtcen koter yaptırabılrısın her seyı dusunebılım cunku

kızllaarrr sosyete pazarımı ne öyle bi yerden aldım sonunda macunumu hel in cim çok teşekkürler seni yormama gerek kalmadı.. hemen baslıyroum şimdi.. tok karnınaydı bu dimii :)

pazarda ne arıyormus yaw macunn cok ıglıcnccc nseee mrs sen kullan o macunu bak gorr bıtır ama sıgıl yoksa su an ıse yarar ayrıca bubnyenınde cok cok cok guclu tutatrrrrrrr

canım senin adına sevindim.amaaaaa!!!!! bundansonra sanırım daha dikkatli olursun
umarım.gördün başına geleni.neyseki ucuz atlattın inşallah.
hadi yeniden hayata ama daha dikkatli.opuyorumnanaktan

herkese uzun bı aradan sonra tekrar merhaba...bende 1 sene once bu sıgıller yuzunden cok zor zamanlar gecırdım...4 aylık bı tedavı sonunda 1 senedır tekrarlamamıstı ama bı ay once makat cevremde bı tane cıktı henuz doktora gıtmedım....benımde asıl korkum makat cevresınden ıcerıye yayılması bunu bı kac kere doktoruma sordum bana oyle bısey olma ıhtımalının pek olmadıgını sıgıllerın daha cok vajen ve makat cevresını sevdıgını soyledı...ama ıcım rahat etmedı en son gastroentolojıye gtııtm bagırsaklarım ıcın ve durumu onada anlattım bana bagırsagın ıcınde sıgıllerın tutunamıcanı soyledı acıkcası ne kadar dogru bılmıyorum ama hala ıcımde bı sıkıntı var ama bı taraftanda oyle bısey olsa 1 senedır ıllakı bı belırtı verırdı dıyorum.. off ne bılım yıne sınırlerım bozuldu tekrar gıdıp doktorla gorusucem.Allah herkese acıl sıfalar versın.

bıde su sırke ıcın bı kac bısey soylım...bana hamıleyken doktorum kasıntılarım ıcın tavsıye etmıstı zaman zamanda oyle bı sıkayetım oldugunda yapıyodum. gecenlerde aklıma geldı acaba dedım sıgıllere bı faydası olurmu dıye gercı ıkı kere yaptım ama cıkan sıgılım hıc buyumedı..ben uzum sırkesını 1 cay bardagı suya yarım cay bardagı sırke olarak hazırlıyodum..sız elma sırkesımı denedınız ?

:D:D kız öyle pazar değil, internettee sağlık kozmetik sitesi gibi bişey..

helıncım bılıyorum benım durumum farklı ben hamıleyım ve arastırdıgıma göre hamılelerın bagıısıklık sıstemı cok zayıf oluyormus ve bu dönemde sıgıller cogalıyormus ama gercektende böyle oldu cogaldı.helın ben cok korkuyorum ve doktora gıtmedende rahatlıyamıcam. ınsalllah kötü huylu degıldır ve ıcıme dogru yayılmamıstır .baktıgıma göre herkesın anüs cevrsınde cıkıyor vajına ıcınde cıkan yokmu.benım acayıp akıntım oluyor pecete yetıstıremıyorum
tesekkurler

bıde su sırke ıcın bı kac bısey soylım...bana hamıleyken doktorum kasıntılarım ıcın tavsıye etmıstı zaman zamanda oyle bı sıkayetım oldugunda yapıyodum. gecenlerde aklıma geldı acaba dedım sıgıllere bı faydası olurmu dıye gercı ıkı kere yaptım ama cıkan sıgılım hıc buyumedı..ben uzum sırkesını 1 cay bardagı suya yarım cay bardagı sırke olarak hazırlıyodum..sız elma sırkesımı denedınız ?

dolunay merhaba hamıleyken sanırım sende bu rahatsızlık vardı .pekı cogalmadımı ve nerelerınde cıktı.bende hamıleyım ve vajına ıcıme yayıldı sırkeyı tualetten sonra mı kullanıyosun temızlık acısından

herkese uzun bı aradan sonra tekrar merhaba...bende 1 sene once bu sıgıller yuzunden cok zor zamanlar gecırdım...4 aylık bı tedavı sonunda 1 senedır tekrarlamamıstı ama bı ay once makat cevremde bı tane cıktı henuz doktora gıtmedım....benımde asıl korkum makat cevresınden ıcerıye yayılması bunu bı kac kere doktoruma sordum bana oyle bısey olma ıhtımalının pek olmadıgını sıgıllerın daha cok vajen ve makat cevresını sevdıgını soyledı...ama ıcım rahat etmedı en son gastroentolojıye gtııtm bagırsaklarım ıcın ve durumu onada anlattım bana bagırsagın ıcınde sıgıllerın tutunamıcanı soyledı acıkcası ne kadar dogru bılmıyorum ama hala ıcımde bı sıkıntı var ama bı taraftanda oyle bısey olsa 1 senedır ıllakı bı belırtı verırdı dıyorum.. off ne bılım yıne sınırlerım bozuldu tekrar gıdıp doktorla gorusucem.Allah herkese acıl sıfalar versın.

anladığım kadarıyla sen sadece durumu anlattın ve dr dan yorum aldın öylemi?? acaba baska bi yolu varmdıır bunu öğrenmek için diye düşünüyorum.. Bende çok korkuyorum cünkü böyle bişey olamsından. benimkiler makatın cevresinde üzerinde ve içeri dogruda olmustu daha da ilerlermi bilemiyroum yanii. yeni koter oldun yarın 3 hafta olcak ve hala tuvalete cıkarken acı cekiyroum:(

yaktırıp aşısınıda olabılırsın.ben oldum aşı buyuk oranda hatta bırçok zararlı turunden koruyor hpv nın

Arkadaşlar merhaba.. aramıza katılan yeni arkadaşlar olmuş, hepinize geçmiş olsun. Yaklaşık 1 yıldır bu virüsü taşıdığımın farkındayım. Yüksek riskli tip taşıdığımıda biliyorsunuz çoğunuz zaten. Bir kaç şey söyleyeceğim...
Elma sirkesinin siğilleri düşürmeye yardım ettiğini bir çok yerde okudum. Bunu deneyip yorum yapan arkadaşlarla tanıştım. Çok fazla inanmamama rağmen, geçenlerde minik bir siğil çıkması sonucu denedim. Ama bu vajina içine değil dışına uygulanan birşey. En son doktora gittiğimde doktoruma sordum. Böyle birşey duymadıgını ama sirkenin içindeki doğal asitlerin siğilleri yakabileceğini yani olabileceğini söyledi. En azından zararı yok yani. ışte aylardır siğilsiz durduktan sonra geçenlerde bir tane minik bir siğil çıktı. Doktora gidip hemen krio yaptıracaktım. Sirkeyi denemek istedim. Eğerki faydası olmazsa gidip krio yaptırayım dedim. Denedim. Akşamdan ufak bir pamuga elma sirkesi döktüm. Siğilin üstüne koydum. Onun üstüne böyle pamuk gibi yada bez gibi birşey koydum biraz büyükçe ve çamaşırımı giydim. Yatarken yaptıgım için çok oynamadı yerinden birde çamaşırlar sıkı oluyor nasılsa. O yüzden bantla sabitlemedim. Sabaha kadar durdu. Sabah aldım pamugu ve suyla yıkadım. O gün değil ama ertesi gün siğilin yeri pembemsi bir görünüm olmuştu. Yani minik siğilim düşmüştü :))) Büyük siğillerde etki edermi bilmiyorum ama bende etkili oldu. Tabiki bu tedavi değil uzun süreli. Ama ufak siğiller için sürekli krio kotere gitmektense en azından geçici bir çözüm. Benim şuan tek tedavim sağlıklı beslenmek, ımunex 10 mg, ve bir vitamin daha alıyorum günde bir tane Bu kadar. 1 haftadır da sirkeli ballı su içiyorum sabah akşam aç karnına. Bağışıklıgıma bununda faydalı olacagını sanıyorum. (tabi ben bunu kilo vermek için içiyorum, çünki iyi beslenme diye diye 6 kilo aldımda söylemesi ayıp :) ) Vel hasıl böyle arkadaşlar. Ufak tefek siğillerde deneyin derim. Tabi yara felan olmasın bölgede değilse çok yakar. Belki bir faydası olur diye yazdım. Sevgiyle kalın....

Arkadaşlar merhaba.. aramıza katılan yeni arkadaşlar olmuş, hepinize geçmiş olsun. Yaklaşık 1 yıldır bu virüsü taşıdığımın farkındayım. Yüksek riskli tip taşıdığımıda biliyorsunuz çoğunuz zaten. Bir kaç şey söyleyeceğim...
Elma sirkesinin siğilleri düşürmeye yardım ettiğini bir çok yerde okudum. Bunu deneyip yorum yapan arkadaşlarla tanıştım. Çok fazla inanmamama rağmen, geçenlerde minik bir siğil çıkması sonucu denedim. Ama bu vajina içine değil dışına uygulanan birşey. En son doktora gittiğimde doktoruma sordum. Böyle birşey duymadıgını ama sirkenin içindeki doğal asitlerin siğilleri yakabileceğini yani olabileceğini söyledi. En azından zararı yok yani. İşte aylardır siğilsiz durduktan sonra geçenlerde bir tane minik bir siğil çıktı. Doktora gidip hemen krio yaptıracaktım. Sirkeyi denemek istedim. Eğerki faydası olmazsa gidip krio yaptırayım dedim. Denedim. Akşamdan ufak bir pamuga elma sirkesi döktüm. Siğilin üstüne koydum. Onun üstüne böyle pamuk gibi yada bez gibi birşey koydum biraz büyükçe ve çamaşırımı giydim. Yatarken yaptıgım için çok oynamadı yerinden birde çamaşırlar sıkı oluyor nasılsa. O yüzden bantla sabitlemedim. Sabaha kadar durdu. Sabah aldım pamugu ve suyla yıkadım. O gün değil ama ertesi gün siğilin yeri pembemsi bir görünüm olmuştu. Yani minik siğilim düşmüştü :))) Büyük siğillerde etki edermi bilmiyorum ama bende etkili oldu. Tabiki bu tedavi değil uzun süreli. Ama ufak siğiller için sürekli krio kotere gitmektense en azından geçici bir çözüm. Benim şuan tek tedavim sağlıklı beslenmek, ımunex 10 mg, ve bir vitamin daha alıyorum günde bir tane Bu kadar. 1 haftadır da sirkeli ballı su içiyorum sabah akşam aç karnına. Bağışıklıgıma bununda faydalı olacagını sanıyorum. (tabi ben bunu kilo vermek için içiyorum, çünki iyi beslenme diye diye 6 kilo aldımda söylemesi ayıp :) ) Vel hasıl böyle arkadaşlar. Ufak tefek siğillerde deneyin derim. Tabi yara felan olmasın bölgede değilse çok yakar. Belki bir faydası olur diye yazdım. Sevgiyle kalın....

kızlarrr sıdelyanın dedıklerıne kulak werın aramızdaa ennnnnnnnnnnn tecrubelısıdırrrrr..... sırkelı su dıl ama saf sırkeyııı bende de haftada bır arada suruyorummmmm kaydirigubbakcemile5 su an olmasa bıle pamugun uzerıne dokun sırkeyı surunnnnn tawsıe ettım macunu kullanın bu arada sırkeyı surunce sankı ora beyazlıoo yane ben asıt kullandım da bı bole oluoduuu ben oncelerı katılmıyordum bu sırke olayına ama sımdı sanırım doru gbı gelıor bana

Back