canım nerdesin , merak ettim seni umarım bir terslik olmamıştır..
canımmm yarın için cildiyeciden randevu aldık bizimkilere bişey diyemiyorum şüpelenmesinler diyeee illaki cildiyeci kadın doğuma sevk edecek. içim çok sıkılıyoo :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nerdesin , merak ettim seni umarım bir terslik olmamıştır..
emine merhaba , büyüklüğü ne kadar bende helinden rica edicem bana da göndersin diye de denemek için bir kutu yeter mi diye soruyorum..
canımmm yarın için cildiyeciden randevu aldık bizimkilere bişey diyemiyorum şüpelenmesinler diyeee illaki cildiyeci kadın doğuma sevk edecek. içim çok sıkılıyoo :gitme:
janım benım batıconuuu bırakmıcannnn yaralar tamamen ılesene kadar kalıdkı bak ben ılestım 10 aya gırıom banyodan sona hala batıcon suruoom dusunnn yara normalde 4 haftafa koter anca ıcesıyı cunku ıslak yer hava almıoo cok normalll ayrıcaaa ole gazlı bezzz koymucan burda bas bas bagrıoozzz hawa alsın dıe koter sonrası pamuk ıc camasırı tercıh edılsın dıe gunluk ped kullanmayın dıe sen bızı dınlemıyorsunnnn alalallalal batıconu surrrr sabah aksam a.s.
canım dr gidiyorumda o zaman çıkmıyor bende dr söylemiyorum diyorum çıkncamı göstereyimeyvahedigeldismile
canımm ben ilişkiye gireli 1,5 yıl oldu ve daha hiç girmedim eski erkek arkadaşımdan yardım istemezdim çünkü o da benim gibi okuyo o kadar parayı ondan istemezdim ve manevi desteğe çok ihtiyacım var o yüzden aileme anlattım durumu.bugün 4 te randevum var annemle gidicem umarım ters bi durum olmazzz....çok teşekkür ederim canım dualarını eksik etmee kaydirigubbakcemile5ama güzelim bişeyler yap tabiki yönlendirecek .. ki tanımadığın dr olduğu için daha zor bir durum çıkabilir ortaya..sen erk ark ınla gidemezmiydin yani maddi yönü açısından illaki ailene ihtiyacın varsa bunu erk ark ın karsılayamazmıydı 5 dk lık bi operasyon bi kahve içmeye cıksan harcayacağın zaman dır bu ailenin haberi de olmayabilir di bu kadar zor bir durumdaysan.. merak ediyorum seni umarım kötü bişey olmaz dua edicem senin için..
opalinina bende dua etcem canım inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatacaksın bu günü bizi habersiz bırkam ama
kızlar sizede birşey sorcam geçen nette dolaşırken gördüm bağırsaklara kadar yayılabılıomus makattaki siğiller benim makatımın etrafında bi iki tane vardı kendi kendine kayboldu ama doktorum hiç bağırsaklardan falan bahsetmedi kontrolde etmedi sizin kontrol edildi mi genel cerraha mı gitmem lazım onun içinde kafama takıldı onu da kontrol ettirmeden rahat edemiyeceğimkafamçokkarıştı
canım tam görüntüsünü tarif etsen molloscum olabilir gerçekten canını sıkma dikkat et kendine molloscumsa korkacak bısey yoksadece bulasma ıhtımalı daha fazla elını falan surme molloscum ele yuzede bulasabılıo ama daha masum bısey sevındım senın adına o yuzden:)
canım ama emin değilim iştee ama gittiğim doktorun prof unvanı vardı ne bilim cilt doktorları da teşhiş koyabiliyolar mı emin olamıyorum
görüntü olarak et benine benziyo vajinamda yok sadece bacağıma yakın kasık kısımlarımda var ve çok nadir kanama yapıyo ağrı , kaşınma yapıyo bazen ucundan beyaz akıntı geliyo bu zamana kadar 1 tanesi kendiliğinden iz bırakmadan kayıp oldu 3 ay içinde hiç çıkmadı olduğu gibi duruyo
canım tam görüntüsünü tarif etsen molloscum olabilir gerçekten canını sıkma dikkat et kendine molloscumsa korkacak bısey yoksadece bulasma ıhtımalı daha fazla elını falan surme molloscum ele yuzede bulasabılıo ama daha masum bısey sevındım senın adına o yuzden:)
helıncım walla ben kontrol ettırmeden rahat edemıcem hangı doktora gıdıım kadın dogum edıo mu normalde kontrol yoksa bıde cerrah mı arıcam
canım ama emin değilim iştee ama gittiğim doktorun prof unvanı vardı ne bilim cilt doktorları da teşhiş koyabiliyolar mı emin olamıyorum
görüntü olarak et benine benziyo vajinamda yok sadece bacağıma yakın kasık kısımlarımda var ve çok nadir kanama yapıyo ağrı , kaşınma yapıyo bazen ucundan beyaz akıntı geliyo bu zamana kadar 1 tanesi kendiliğinden iz bırakmadan kayıp oldu 3 ay içinde hiç çıkmadı olduğu gibi duruyo
janım benım senın annattın genıtal herpessss gbı geldı bna agrı we akıntı olan bendede oledı kasınma fılan wardı bıde sana bahseetım vırosıl kremle ( genıtal herpese )karsı kremle gectııı ıkı haftadaaaaaaaaaaaaa
janım benım senın annattın genıtal herpessss gbı geldı bna agrı we akıntı olan bendede oledı kasınma fılan wardı bıde sana bahseetım vırosıl kremle ( genıtal herpese )karsı kremle gectııı ıkı haftadaaaaaaaaaaaaa
canımm benim ilk gittiğim doktor genitel herpes demişti ve mantar sorunum vardı ilaç kullandım bir sürü ama geçmedi hiç etki etmedi bugünkü cilt doktoru da molluskum dedi kime inanıcam bilmiyorum aileme karşı da bişey diyemiyorum eğer siğilse bu doktorun verdiği potasyumlu krem tahrip eder mi çok korkuyorum ( yani şunu merak ediyorum bir cild doktoru bu tip bi hastalığım oldunu anlayıp teşhiş koyabiliyo mu?
opalinina bende dua etcem canım inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatacaksın bu günü bizi habersiz bırkam ama
kızlar sizede birşey sorcam geçen nette dolaşırken gördüm bağırsaklara kadar yayılabılıomus makattaki siğiller benim makatımın etrafında bi iki tane vardı kendi kendine kayboldu ama doktorum hiç bağırsaklardan falan bahsetmedi kontrolde etmedi sizin kontrol edildi mi genel cerraha mı gitmem lazım onun içinde kafama takıldı onu da kontrol ettirmeden rahat edemiyeceğimkafamçokkarıştı
kızzlar cildiyeciye gittim molluslum dedi kadın doğuma da görün demedi bana eczacıların yapması gereken potasyumlu bi elle yapma bir ilaç verdi 1 ay kullan o ilaç onları yakıcak geçicek dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi.ilk gittiğim jinekolog "genital herpes" dedi ikinci gittiğim jinekolog " genital siğil" dedi bugünkü gittiğim cildiyeci "molluskum contagiosum" dedi bu nasıl bir çelişki ben ne yapıcam şimdi içim içimi yiyoo