Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canımmm yarın için cildiyeciden randevu aldık bizimkilere bişey diyemiyorum şüpelenmesinler diyeee :KK43: illaki cildiyeci kadın doğuma sevk edecek. içim çok sıkılıyoo :gitme:

ama güzelim bişeyler yap tabiki yönlendirecek .. ki tanımadığın dr olduğu için daha zor bir durum çıkabilir ortaya..sen erk ark ınla gidemezmiydin yani maddi yönü açısından illaki ailene ihtiyacın varsa bunu erk ark ın karsılayamazmıydı 5 dk lık bi operasyon bi kahve içmeye cıksan harcayacağın zaman dır bu ailenin haberi de olmayabilir di bu kadar zor bir durumdaysan.. merak ediyorum seni umarım kötü bişey olmaz dua edicem senin için..

janım benım batıconuuu bırakmıcannnn yaralar tamamen ılesene kadar kalıdkı bak ben ılestım 10 aya gırıom banyodan sona hala batıcon suruoom dusunnn yara normalde 4 haftafa koter anca ıcesıyı cunku ıslak yer hava almıoo cok normalll ayrıcaaa ole gazlı bezzz koymucan burda bas bas bagrıoozzz hawa alsın dıe koter sonrası pamuk ıc camasırı tercıh edılsın dıe gunluk ped kullanmayın dıe sen bızı dınlemıyorsunnnn alalallalal batıconu surrrr sabah aksam a.s.

canım bende aynen bişey koymuyordum da baktım sıvı gibi bişeyler oldu cildimin üzerinde onu kurutur diye koymstum tamam koymıcam :KK43:( batıconuda her tuvalete girdiğimda jelle yıkadıktan sora sürüyorum günde 3-4 kez ama haftaya da regl olucam yara iyileşmeden olursam da enfeksiyon kapar diye korkuyroum..acaba regl im uzasın bir hafta diye ilaçmı kullansam bu arada iyileşirim????

canım dr gidiyorumda o zaman çıkmıyor bende dr söylemiyorum diyorum çıkncamı göstereyimeyvahedigeldismile

korkun sadece göstermek olsun canım yaa ... insan can havliyle sokakta ac deseler acacak duruma geliyo korkudan benim piskolojim cok bozulmustu.. İlk dr a gittiğimde dizlerim titriyodu dr çok sasırmıstı bu kadar mı korkup utanıyosun diye ama şimdi nerde dr var iyimiymiş bi gidip görüniyim diyorum.

bence dr sormadan sen herseyi anlat her yerini de iyice kontrol ettir. sonra ah vah işe yaramıyo:KK43:kaydirigubbakcemile

ama güzelim bişeyler yap tabiki yönlendirecek .. ki tanımadığın dr olduğu için daha zor bir durum çıkabilir ortaya..sen erk ark ınla gidemezmiydin yani maddi yönü açısından illaki ailene ihtiyacın varsa bunu erk ark ın karsılayamazmıydı 5 dk lık bi operasyon bi kahve içmeye cıksan harcayacağın zaman dır bu ailenin haberi de olmayabilir di bu kadar zor bir durumdaysan.. merak ediyorum seni umarım kötü bişey olmaz dua edicem senin için..
canımm ben ilişkiye gireli 1,5 yıl oldu ve daha hiç girmedim eski erkek arkadaşımdan yardım istemezdim çünkü o da benim gibi okuyo o kadar parayı ondan istemezdim ve manevi desteğe çok ihtiyacım var o yüzden aileme anlattım durumu.bugün 4 te randevum var annemle gidicem umarım ters bi durum olmazzz....çok teşekkür ederim canım dualarını eksik etmee kaydirigubbakcemile5

opalinina bende dua etcem canım inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatacaksın bu günü bizi habersiz bırkam ama :KK43:

kızlar sizede birşey sorcam geçen nette dolaşırken gördüm bağırsaklara kadar yayılabılıomus makattaki siğiller benim makatımın etrafında bi iki tane vardı kendi kendine kayboldu ama doktorum hiç bağırsaklardan falan bahsetmedi kontrolde etmedi sizin kontrol edildi mi genel cerraha mı gitmem lazım onun içinde kafama takıldı onu da kontrol ettirmeden rahat edemiyeceğimkafamçokkarıştı

opalinina bende dua etcem canım inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatacaksın bu günü bizi habersiz bırkam ama :KK43:

kızlar sizede birşey sorcam geçen nette dolaşırken gördüm bağırsaklara kadar yayılabılıomus makattaki siğiller benim makatımın etrafında bi iki tane vardı kendi kendine kayboldu ama doktorum hiç bağırsaklardan falan bahsetmedi kontrolde etmedi sizin kontrol edildi mi genel cerraha mı gitmem lazım onun içinde kafama takıldı onu da kontrol ettirmeden rahat edemiyeceğimkafamçokkarıştı

janım sole bırsey war eyer benım arkadsım kendısı bıraz mallll olurr cok ozurr ama doru dagılıo eyer onn gbı 3 ay erteleyıppp de gıdıosan yayılıo bagırsak bırak heryerıne yayılır kendınıe ıyı bakarsan bısede olmazzzz korkmaaa vıtamınlerını al keyfıne bak

kızzlar cildiyeciye gittim molluslum dedi kadın doğuma da görün demedi :KK43: bana eczacıların yapması gereken potasyumlu bi elle yapma bir ilaç verdi 1 ay kullan o ilaç onları yakıcak geçicek dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi.ilk gittiğim jinekolog "genital herpes" dedi ikinci gittiğim jinekolog " genital siğil" dedi bugünkü gittiğim cildiyeci "molluskum contagiosum" dedi bu nasıl bir çelişki ben ne yapıcam şimdi içim içimi yiyoo :KK43:

canım tam görüntüsünü tarif etsen molloscum olabilir gerçekten canını sıkma dikkat et kendine molloscumsa korkacak bısey yoksadece bulasma ıhtımalı daha fazla elını falan surme molloscum ele yuzede bulasabılıo ama daha masum bısey sevındım senın adına o yuzden:)

helıncım walla ben kontrol ettırmeden rahat edemıcem hangı doktora gıdıım kadın dogum edıo mu normalde kontrol yoksa bıde cerrah mı arıcam:KK70:

canım tam görüntüsünü tarif etsen molloscum olabilir gerçekten canını sıkma dikkat et kendine molloscumsa korkacak bısey yoksadece bulasma ıhtımalı daha fazla elını falan surme molloscum ele yuzede bulasabılıo ama daha masum bısey sevındım senın adına o yuzden:)
canım ama emin değilim iştee ama gittiğim doktorun prof unvanı vardı ne bilim cilt doktorları da teşhiş koyabiliyolar mı emin olamıyorum :KK43:
görüntü olarak et benine benziyo vajinamda yok sadece bacağıma yakın kasık kısımlarımda var ve çok nadir kanama yapıyo ağrı , kaşınma yapıyo bazen ucundan beyaz akıntı geliyo bu zamana kadar 1 tanesi kendiliğinden iz bırakmadan kayıp oldu 3 ay içinde hiç çıkmadı olduğu gibi duruyo

canım içinden beyaz bişey akıosa molloscum o zaten korkma çok ciddi bişey deil yani ama dediim gibi ele yüze falanda bulaşabilio o o yüzden çok dikkatli ol yıkarken falan eldıven kullan geçer yani merak etme korkmada artık normal siğilde o beyaz akıntı olmuo çünkseninki tehlikesiz küçük çocuklarda bile olabılen bir siğil türü:)

helıncım walla ben kontrol ettırmeden rahat edemıcem hangı doktora gıdıım kadın dogum edıo mu normalde kontrol yoksa bıde cerrah mı arıcam:KK70:

yanı janım benım b tabıkı kontorotllere gıt mutlaka onmelı sana kalmıs fıkrımı soledım sen deweyı kaza bagla da onemlı olan o ama ııcnenıde freh tutu yane

canım ama emin değilim iştee ama gittiğim doktorun prof unvanı vardı ne bilim cilt doktorları da teşhiş koyabiliyolar mı emin olamıyorum :KK43:
görüntü olarak et benine benziyo vajinamda yok sadece bacağıma yakın kasık kısımlarımda var ve çok nadir kanama yapıyo ağrı , kaşınma yapıyo bazen ucundan beyaz akıntı geliyo bu zamana kadar 1 tanesi kendiliğinden iz bırakmadan kayıp oldu 3 ay içinde hiç çıkmadı olduğu gibi duruyo

janım benım senın annattın genıtal herpessss gbı geldı bna agrı we akıntı olan bendede oledı kasınma fılan wardı bıde sana bahseetım vırosıl kremle ( genıtal herpese )karsı kremle gectııı ıkı haftadaaaaaaaaaaaaa

janım benım senın annattın genıtal herpessss gbı geldı bna agrı we akıntı olan bendede oledı kasınma fılan wardı bıde sana bahseetım vırosıl kremle ( genıtal herpese )karsı kremle gectııı ıkı haftadaaaaaaaaaaaaa

canımm benim ilk gittiğim doktor genitel herpes demişti ve mantar sorunum vardı ilaç kullandım bir sürü ama geçmedi hiç etki etmedi :KK43: bugünkü cilt doktoru da molluskum dedi kime inanıcam bilmiyorum aileme karşı da bişey diyemiyorum eğer siğilse bu doktorun verdiği potasyumlu krem tahrip eder mi çok korkuyorum :KK43:( yani şunu merak ediyorum bir cild doktoru bu tip bi hastalığım oldunu anlayıp teşhiş koyabiliyo mu?

canım cilt doktoruda koyuyor teşhisi ama senin dediin içinden beyaz sıvı akan şey genital siğil deil herpes midir bilmiorum ama moloscumda içinde o kabarcıkların içinden sıkınca veya sıkmadan beyaz sıvı akması lazım yani büyük ihtimalle senin sorunun bu kullan ilacı bi iki gün bakalım nolcak bu kadar korkmana gerek yok sıkma canını gecicek bak en azından genıtal sıgıl deıl bunu anlamıs oldun

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maılgÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

benimde makat etrafında çoğaldıgı için bu kaar sıkıntı cekiyorum zaten :KK43: ameliyathanede oldum o yüzden koteri ki bayıldıktan sonra ordaki kaslar gevsesin içeriye dogru bakabilsinler diye :S allahtan çok ilerlememiş sınırını rahat görmüş dr.. temizledim inş. tekrarlamaz dedi ama bilemiyorum tabi riski hala var.. gittiğim baska bir dr da bu riskten bahetmişti bana

kızzlar cildiyeciye gittim molluslum dedi kadın doğuma da görün demedi :KK43: bana eczacıların yapması gereken potasyumlu bi elle yapma bir ilaç verdi 1 ay kullan o ilaç onları yakıcak geçicek dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi.ilk gittiğim jinekolog "genital herpes" dedi ikinci gittiğim jinekolog " genital siğil" dedi bugünkü gittiğim cildiyeci "molluskum contagiosum" dedi bu nasıl bir çelişki ben ne yapıcam şimdi içim içimi yiyoo :KK43:

aaaa aslında bu baya bi güzel habere benziyo umarım son dr un dediği dogrudur ama test e de göndermeden emin olamazsınkii.. en iyisi bi kullan bakalım ne olucak o ilaçları ... bu durumda sorunda olmamıs kötü konularda acılmamıs anladıgım kadarıyla hihoyyyt

X