helın koter dedıgın ne oluyor acaba yakma ıslemımı? eger yakma ıslemıyse ben bunları yaktırmadan kullanabılırmıyım söyledıgın otları bırde su var ben suanda ankarada degılım dogudayım esımın ısınden dolayı burdakı doktorlar bıseyden anlamıyor tabıkı tedavımde gecıkıyor okadar cok yayıldılarkı vajınama korkuyorum 1 ay sonra ankaradayım ınsalllah o zaman caresıne baktırcam
hımmmmmm koter ıslemı yakma ıslemı oluyor ... bulundun yer neresı eyer ünüversıte hastanesı ıse hemen oraya gıt askereı bırlıkteee asker doktorlar cok ıyıdır ...
bu arada bahsettım otlar koter yanı yakma ıslemınden sonra bol bı akıntın oluyor onun ıcın cok ıyı gelmekteee ama su anda kullanbılrısın bı zaararaı yok cunku bana doktor tawıse ettı hemde yaralarımı cabuk gecırdı su an bıle her gun ıcmekteyım
o doktora bıdaha gıtmeee lutwen ısını bılmeyen ınsanlarrr yaparsa bı halta yaramıyorrr bı tane bıle sıgıl kalmamalıı cunkuu
genıtal temızleyıcı awaondan aldım ben 250 ml dısı seffaf gorurunen bısı alıcak 8 tl bak al onu sabah aksam kullan ben yaktırmadan once onu kullanıyordum
bıde ıyı bı doktora gorun ıce bı arastır hangı sehırdesın onuda yazarmısın