JANIM ÖNCELIKLE YAZILAN CWP SAG ALTTA ALINTI YAP DERSEN O KISIYE DIREK CWP WERIRISIN ....
EGER YANLIS HATIRLAMIYOSAM WAJINAYA NASI BAKIYOLARSA HAMLELERE OLE DE YAKABILIRLER BI PORBLEM OLMUYO DIE BILIYORUM COCUGA BI ETKISI YOKKK KORKMA DAGILMADAN AMA YAPILIRSA DAHA IYI OLURR TEDBIR ELDEN BIRKAMA BOL BOL VITAMIN AL SEN ....
BENDE ILK SIGIL CIKTINDA ASİT KULLANDIM AMA JANIM NASI YANDI ANNATAMAM SURERKEN AGLIYODUM BOLE ASIT KULLANIRKEN
SONA GAZI HASTANESINDE DONDURMA ISLEMI YAPIYOLAR AMA KENDI DOKTORUM OZEL DONDURMA ISLEMINE PEK SAGGLIKLI BAKMIOO BENDE DONDURMADIM (tekrar cıkabılır artı makatta coktu dondurma ıslemı bu bolgeye etkı etmes dedı )
daha sona baska bı doktor aldara krem kullanalım dedı faydası olabılır dedı tabı bu arada zaman ılerlıyo 2 . ay oluyor... ama bende etkı etmeı o sırada ıkı arkadsımda daha sıgıl cıktı onlarda en basta hemen oldu ıcın belırlendı aldara kullandı onlarda gectı ama aldara sole solımmm vajınaın ıcınde pek ıse yaramıo cunku akıntı oolan bı bolge oldu ıcın ıcerıye kadar temas etmıyooo ben pek tawıse etmıyorm
nse en son etlık dogum ewıne gıttım dedım asıt kullandım ( 5 sene oncekı yontem ) daha sonra dondurmadan wzcgectık aldara kullandım yok ışe yaramadı .... en son koter yapılcak artık kaLDIKI ISE YARADI COK SUKUR 9 AYDIR HIC BISI YOK COK SUKUR
YAKTIRDIM... elımde bı kutu aldara wardı yakıldıktan ıkı hafta sona yaralar ılesınce aldarayı kullanmaya basladım ama dıs yuzeye asılll o ıse yaradı BIDE TAmemen ılesınce cervılax asımı oldum :)...........SONRA BOLBOL yesıllık yedım balık yag kapsulu b 12 wıtamını c vıtamaını kullandım bu geldımız aya kadar bugune kadar bugun we her gun genıtal temızleme jeı kllandım bıde aksatmadan yatarken su an bıle batıcon suruyorm alıskanlık yaptım ayda bı kntorle doktora gıdıyorm zorunluluktan dıl hem ış hem zıyaret yane hehehegamyoncuiremsu ....