Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

helincim yarın alıcam insallah söylediğin otlardan,tesekkür ederim tekrar.5,6 gün sonra regl olucam doktorumada sormadım daha nasıl koruycam reglken orayı mikroptan bi sorun olmaz insallah ya.

nası ne manada korucannn sabah ılık sula yıka sonra batıcon sabah aksam bol bol pamukla yedır sur yane :mymeka:

JANIM ÖNCELIKLE YAZILAN CWP SAG ALTTA ALINTI YAP DERSEN O KISIYE DIREK CWP WERIRISIN ....

EGER YANLIS HATIRLAMIYOSAM WAJINAYA NASI BAKIYOLARSA HAMLELERE OLE DE YAKABILIRLER BI PORBLEM OLMUYO DIE BILIYORUM COCUGA BI ETKISI YOKKK KORKMA DAGILMADAN AMA YAPILIRSA DAHA IYI OLURR TEDBIR ELDEN BIRKAMA BOL BOL VITAMIN AL SEN ....

BENDE ILK SIGIL CIKTINDA ASİT KULLANDIM AMA JANIM NASI YANDI ANNATAMAM SURERKEN AGLIYODUM BOLE ASIT KULLANIRKEN

SONA GAZI HASTANESINDE DONDURMA ISLEMI YAPIYOLAR AMA KENDI DOKTORUM OZEL DONDURMA ISLEMINE PEK SAGGLIKLI BAKMIOO BENDE DONDURMADIM (tekrar cıkabılır artı makatta coktu dondurma ıslemı bu bolgeye etkı etmes dedı )

daha sona baska bı doktor aldara krem kullanalım dedı faydası olabılır dedı tabı bu arada zaman ılerlıyo 2 . ay oluyor... ama bende etkı etmeı o sırada ıkı arkadsımda daha sıgıl cıktı onlarda en basta hemen oldu ıcın belırlendı aldara kullandı onlarda gectı ama aldara sole solımmm vajınaın ıcınde pek ıse yaramıo cunku akıntı oolan bı bolge oldu ıcın ıcerıye kadar temas etmıyooo ben pek tawıse etmıyorm

nse en son etlık dogum ewıne gıttım dedım asıt kullandım ( 5 sene oncekı yontem ) daha sonra dondurmadan wzcgectık aldara kullandım yok ışe yaramadı .... en son koter yapılcak artık kaLDIKI ISE YARADI COK SUKUR 9 AYDIR HIC BISI YOK COK SUKUR

YAKTIRDIM... elımde bı kutu aldara wardı yakıldıktan ıkı hafta sona yaralar ılesınce aldarayı kullanmaya basladım ama dıs yuzeye asılll o ıse yaradı BIDE TAmemen ılesınce cervılax asımı oldum :)...........SONRA BOLBOL yesıllık yedım balık yag kapsulu b 12 wıtamını c vıtamaını kullandım bu geldımız aya kadar bugune kadar bugun we her gun genıtal temızleme jeı kllandım bıde aksatmadan yatarken su an bıle batıcon suruyorm alıskanlık yaptım ayda bı kntorle doktora gıdıyorm zorunluluktan dıl hem ış hem zıyaret yane hehehegamyoncuiremsu ....

canımm cok sagol yardımların ıcın yanlız koter dedıgın yöntem nasıl bısey anlatabılırmısınnnn

sabahtan gıt hastaneye ısmını sana ozelden msj attım doktora saglık karnen we nufus cuzdanınla doktora de asıt kullandım krem kullandım padofılm kullandım artık gecmıo deee yaktırmak ıstıyorm ben deeee oda baktıkı butun hersey denenmıs yakar delikafadulden

benim sorunum yok çok şükür bir kere yaktırdım sadece geçti bi daha çıkmadı yaktırmacam da ben tip öğrenmek istiyoruum özelde de sadece mail adresini gördüm dr ismi yoktu ben mi göremedim aaba:(

canımm cok sagol yardımların ıcın yanlız koter dedıgın yöntem nasıl bısey anlatabılırmısınnnn

0.1 m bı ıgnele bolgesel uyusturyolar sona etten bı parca alıyolar patplojıye gondeıolar o sırada doktor uyustudu bolgeyı derının altına 5 cm kadar elektırık le yakıyolar tabı sen bısı hıssetmıyorsun bebısım ole yane acımıoo :) korkma:ecrin_bebek:

benim sorunum yok çok şükür bir kere yaktırdım sadece geçti bi daha çıkmadı yaktırmacam da ben tip öğrenmek istiyoruum özelde de sadece mail adresini gördüm dr ismi yoktu ben mi göremedim aaba:(

janım sana solemıs oldum doktora gıt sen hem muane olursun hepde testtı ypatırısın kesın bısı demek ıstemıorm sana bebısım optum

nası ne manada korucannn sabah ılık sula yıka sonra batıcon sabah aksam bol bol pamukla yedır sur yane :mymeka:

helincim dr bana su değdirme dedi9gün oldu yaktıralı regl olunca orası devamlı ıslak olucak sonuçta yaralar acık hala die nasıl korucam demiştim canım.son 2gündür idrara çıktığımda inanılmaz yanıyor yaralar,en basta bile böle olmamıstı:) neyse bu hastalık beni hassaslastrdı çok ayrıntı düşünüyorum sanırım insallah yanmalarımda gecer bikaç güne

helincim dr bana su değdirme dedi9gün oldu yaktıralı regl olunca orası devamlı ıslak olucak sonuçta yaralar acık hala die nasıl korucam demiştim canım.son 2gündür idrara çıktığımda inanılmaz yanıyor yaralar,en basta bile böle olmamıstı:) neyse bu hastalık beni hassaslastrdı çok ayrıntı düşünüyorum sanırım insallah yanmalarımda gecer bikaç güne

doktorun bence we sence bıraz abartmış... yakılan bolgeye ılk gun we hadı ıkıncı gun olsun su t
deymememesıs grek 2 gunden sonra sen saba ole aksam kan gelıo ya yaralar yanlıs hatırlamıosam makarrtaydı ...

janım benım de yanıyodu hatta ıdrara cıkmammak ıcın yemek yemıyodum sonra avondan genıtal temızleme jelı aldım once onu suruyodum :kedi: ıdrarımı yapıyodum sonrada duş aldım sıcaklıkta suyla yıkıyordum

sen sımdı hastasın mumkun ldundunca ewe gıdınce havlu pecete kullan ped olarak yane cokkkk pecete gıtcek ama hava alsın bu sıralar akıntın we cok ıslanırsın ılestıkten sonra cunku doktor bana fıtıl werdı bı haftafa gectı cok sukur.

sana tawsıyem dedım gbı hasta olsan bıle genıtal temızleme jelıyle yıka ben arada dalinle yıkıorm dr dedım ph genıtal deyerını bozcan dıo ama yıkıom cunku ne ıle yıkasam yıkayım doktorum bı tek suyla yıka dıo ama o ılesme donemımde ıdrara cıkamıyordm avon genıtal temızleme jelınıe kesfetım ıdara cıkcam saman suruyrdum sonra ıdararı yapıodm sona yıka fılan sona havluuuuu peceeeeeteeee ıle bole ıslaklılını surmeden dokunduurp cekıyodum dokundurup cekılıdm nemlı kamlasın dıe daha sonra o sıyah solısyonuu batıconnu sıgıl cıkan yerlere fılanbol bol yedırıyordum yanlız pamuk her yakılan sıgıl yerı ıcın ayrı pamuk kullanıyodum bı pamu her yere surmuyodm daha sonra kremımı suruydm bepanten katı dısı mavı krem sonada ıste gıyıbıyordum

bu arada ııc camasırlarını makınadan once kaynar suda yıka sole bı ıkı kez hasla kaynar suda sona makınaya at

janım sana solemıs oldum doktora gıt sen hem muane olursun hepde testtı ypatırısın kesın bısı demek ıstemıorm sana bebısım optum

helin sen o hastanede mi çalışıosun ben geldiğimde orada iletişim kurabilir miyiz ben ankara dışında öğretmenim benim sonuçları sen alabilir misin diyecektim

Arkadaşlar bir yandan siğillerden kurtulmaya çalışırken lütfen diğer yandan da aşı olmaya gayret edin.
Size HPV'nin siğile neden olan türü bulaştıysa kansere neden olan türü de bulaşabilir demektir.
Lütfen rahim ağzı kanseri aşısı olarak bu hastalıktan korunmayı ihmal etmeyin.
Üstelik bu aşı birkaç farklı türdeki HPV'ye karşı da koruma sağlıyor.

helin sen o hastanede mi çalışıosun ben geldiğimde orada iletişim kurabilir miyiz ben ankara dışında öğretmenim benim sonuçları sen alabilir misin diyecektim

hayır janım benım ama sole bısı war eyer bu yakınlarda gıdersen tstı yaptır fılan kulak copu gbı bısıle suruolar zaten artı ben 20 25 gun sonra gıttımde soleıyebılırm yada arkadasımı ararım fılan o soyler asıstan arkadslarım war cunku ....

Bu arada tÜm bayanlar aŞı olsunnnn tanıdık doktor weya ılac reprazantıcısı warsa onlara asının tek dozu 250 tl yerıne 170 tl gelıyorrr

ası turunde ıkı marka war gardesıl we cervılax
gardesıl :4 farklı tıp vurusten koruyor
cervılax :2 tıp vurusten korumaktadık

ılk dozu bırıncı ay ıkıncı dozu sonrakı ay 3 dozu 5&6 ay sonunda olmaktasınız

asının amacı sıgıllerın tekrar cıkmaasını engelmekten cok yuksek tıplerden korumaktır kaldıkı dunya saglık orgutude bunu onaylamaktadır.....
Bayanlarrrr 10 15yıl sonra rahım kanserı olmamak ıcın tedbırınızı sımdıden alınnnn .... Optum kocaman :) hııı bıde wıtamın alın :)

0.1 m bı ıgnele bolgesel uyusturyolar sona etten bı parca alıyolar patplojıye gondeıolar o sırada doktor uyustudu bolgeyı derının altına 5 cm kadar elektırık le yakıyolar tabı sen bısı hıssetmıyorsun bebısım ole yane acımıoo :) korkma:ecrin_bebek:

helıncımmmm
ben doktora gıttıgımde oje gıbı sıvı bıseyle yaktı gectı yanı oraya sürdü elektrık falan degıldı acaba yanlıs mı yaptılar cünkü pek anlamıyo gıbıydı sonra tekrarladı tabı

helın bu arada cesıtlı otlardan bahsetmıssın onlar nelerdır acaba

bana doktorum tawsıe ettı 100 gr cıwan percemı 100 gr ada cayı 100 gr papatya bı paket defne al harmanla ıce dedı karıstır her gun bı pardak ıc dedı koter sonrası ılesme daha hızlı oldu hemde koter sonrası olan akıntı yada ıyı geldı ...:olmaz:

hayır janım benım ama sole bısı war eyer bu yakınlarda gıdersen tstı yaptır fılan kulak copu gbı bısıle suruolar zaten artı ben 20 25 gun sonra gıttımde soleıyebılırm yada arkadasımı ararım fılan o soyler asıstan arkadslarım war cunku ....

anladım canım teşekkürler ben sonucu anneme aldırtsam verirler heralde bi de ben cuma çocuklara karne verip geçecem anka acaba öğleden sonra gidersem sorun olur mu muayene olabilir miyim

BU ARA İŞLERİM YOĞUN BİTÜRLÜ YAZAMIYORUM AMA OKUYORUM. CANIM BEN ISLANMASIN DİYE VC DE TUVALET KAĞITLARINI BOŞALAN RULOLARINI BİRİKTİRİP KULLANIYORUM OZAMAN HER TARAFI ISLANMIYOR DENE İSTERSEN. SONRADA ISLANAN AZBİ KISMI GENİTAL TEMİZLİK MENDİLİYLE GÜZELCE SİLİP SONRA KURULUYORUM. ÇOK İŞİME YARADI. GEÇMİŞ OLSUN.:teselli:

selam kızlarr , cumartesi 2. ci koterimi yaptırdım sonunda ama size daha önce söylediğim gibi makata dogru ve içne dogru yayılma vardı.. şu anda çalışıyroum ama popom acıyoo :S tuvalete cıkarken cok fena oluyroum.. Bide isal ilaçları falan alıyorum bu seferde karnımın gurultusundan durmak mümkün değil :) gerçi çok şükür beklediğim kadar sancılı olmadım. zaten bir iki aydır sıkı bir vitamin + meyve kürüne başlamıştım. Şimdiden sonrada kendime dikkat edip bir daha çıkmaması için dua etmek kalıyor geriye.. Ayrıca tip belirleme testine de gönderdik patoloji de de bir hafta sonra sonuclar cıkacakmış . Dua edin benim için ileri seviye çıkmasın :(

BU ARA İŞLERİM YOĞUN BİTÜRLÜ YAZAMIYORUM AMA OKUYORUM. CANIM BEN ISLANMASIN DİYE VC DE TUVALET KAĞITLARINI BOŞALAN RULOLARINI BİRİKTİRİP KULLANIYORUM OZAMAN HER TARAFI ISLANMIYOR DENE İSTERSEN. SONRADA ISLANAN AZBİ KISMI GENİTAL TEMİZLİK MENDİLİYLE GÜZELCE SİLİP SONRA KURULUYORUM. ÇOK İŞİME YARADI. GEÇMİŞ OLSUN.:teselli:

madamçiçeek tuvalet kağıdı rulosunu nasıl kullanıyosun anlamadıımm?

Bu arada tÜm bayanlar aŞı olsunnnn tanıdık doktor weya ılac reprazantıcısı warsa onlara asının tek dozu 250 tl yerıne 170 tl gelıyorrr

ası turunde ıkı marka war gardesıl we cervılax
gardesıl :4 farklı tıp vurusten koruyor
cervılax :2 tıp vurusten korumaktadık

ılk dozu bırıncı ay ıkıncı dozu sonrakı ay 3 dozu 5&6 ay sonunda olmaktasınız

asının amacı sıgıllerın tekrar cıkmaasını engelmekten cok yuksek tıplerden korumaktır kaldıkı dunya saglık orgutude bunu onaylamaktadır.....
Bayanlarrrr 10 15yıl sonra rahım kanserı olmamak ıcın tedbırınızı sımdıden alınnnn .... Optum kocaman :) hııı bıde wıtamın alın :)

Helin cim bişey sorma istiyroum zaten 2.ci koterimi yaptırırken baya bi para ödedim testti bilmem neydi bide benim ki makata yayılmıştı diye ameliyethanede yaptılar .. Bildiğin hemoroid tedavisi gibi ilaçlı suya oturuyorum. Neyse dicem şu ki bu aşının 3 ünü birden mi almam gerekiyor? yoksa aşı oldukca aşı alıp yaptırsam olmuyormu?

Helin cim bişey sorma istiyroum zaten 2.ci koterimi yaptırırken baya bi para ödedim testti bilmem neydi bide benim ki makata yayılmıştı diye ameliyethanede yaptılar .. Bildiğin hemoroid tedavisi gibi ilaçlı suya oturuyorum. Neyse dicem şu ki bu aşının 3 ünü birden mi almam gerekiyor? yoksa aşı oldukca aşı alıp yaptırsam olmuyormu?

yok 2 eger dedım gbı tanıdık o asıyı 170 tl ye getırebılcek bırı warsa ıkı doz al mesela bugun 19ocak subatın 19 bıdaha olucaksın ıkı doz alabılrısın ama 3 dozu alma derım cunku 3 dozu 6 ay sona 19 olman lazım bıde asıyı buzdolaında saklaman lazım ....ben sımdı bı arkadsıma ole yaptımmm bebısım :) bu arada gecmı olsunnn bebısım wc gırcen zaman ben avondan almıs oldum genıtal temızleme jelını kulanıyordum sona yanma olmuyodu sona yıkıyordum bolece acımıyoduuuu

Back