Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

BU ARA İŞLERİM YOĞUN BİTÜRLÜ YAZAMIYORUM AMA OKUYORUM. CANIM BEN ISLANMASIN DİYE VC DE TUVALET KAĞITLARINI BOŞALAN RULOLARINI BİRİKTİRİP KULLANIYORUM OZAMAN HER TARAFI ISLANMIYOR DENE İSTERSEN. SONRADA ISLANAN AZBİ KISMI GENİTAL TEMİZLİK MENDİLİYLE GÜZELCE SİLİP SONRA KURULUYORUM. ÇOK İŞİME YARADI. GEÇMİŞ OLSUN.:teselli:

Jnım benım benceeeee yapmaaaaaa dırek mıkroppp alırsın mıkrop yerıne ıdrarın yanması en azından daha mantıklı gene sen bılrısın ama sana tawsıeyem jel kullan ıdrarını ole yapman olur bu sekılde tekrar hastalanemen ıcın sen resmen pisi pisi dıyorsun

orn:prezervatıf nasıl sıgıl warken ıse yaramıorsa sen ıstedın kadar mendıl kullan oda ole ıse yaramaz optum kusum olumunekankayizsmile

helıncımmmm
ben doktora gıttıgımde oje gıbı sıvı bıseyle yaktı gectı yanı oraya sürdü elektrık falan degıldı acaba yanlıs mı yaptılar cünkü pek anlamıyo gıbıydı sonra tekrarladı tabı

bebeısım acaba sana dondurma ıslemımı yaptırlar ya da asıt mı durduler ya da padofılm ınsan bı sorar doktor ne yapcan dıe ohaoldumsmile

Dün dişçimin bekleme odasında Hello dergisinin bir sayısını okuyordum.
Ünlü doktor Tekzen Bey ile sayfalar dolusu röportaj yapmışlardı, tek konu rahim ağzı kanseriydi. Dergide çıkan o yazıyı internette bulabilseydim buraya yapıştıracaktım ama yok.
Eğer okuma ihtimaliniz varsa derginin o sayısını bulup okuyun hanımlar. Çok yararlı bilgiler var.

yok 2 eger dedım gbı tanıdık o asıyı 170 tl ye getırebılcek bırı warsa ıkı doz al mesela bugun 19ocak subatın 19 bıdaha olucaksın ıkı doz alabılrısın ama 3 dozu alma derım cunku 3 dozu 6 ay sona 19 olman lazım bıde asıyı buzdolaında saklaman lazım ....ben sımdı bı arkadsıma ole yaptımmm bebısım :) bu arada gecmı olsunnn bebısım wc gırcen zaman ben avondan almıs oldum genıtal temızleme jelını kulanıyordum sona yanma olmuyodu sona yıkıyordum bolece acımıyoduuuu

bende hem mendil hem jel aldım dısarda mendili kullanmak durumunda kalıyorum. Bide yanıklar deriden ayrılıyor sanırım bugün 3.cü günüm mendile siyah sarı parcalar geldi. temizledikçe otururken bile yan oturuyorum :S aşı içinde hemen alamıcam sanırım.. Ama en kısa zamanda yaptırıcam ..

Helin cim bişey sorma istiyroum zaten 2.ci koterimi yaptırırken baya bi para ödedim testti bilmem neydi bide benim ki makata yayılmıştı diye ameliyethanede yaptılar .. Bildiğin hemoroid tedavisi gibi ilaçlı suya oturuyorum. Neyse dicem şu ki bu aşının 3 ünü birden mi almam gerekiyor? yoksa aşı oldukca aşı alıp yaptırsam olmuyormu?

bbeımmm bugun 19 ayın bugun asını oldun dyer ayı 19 2 .asını olcan ya ıkı aylık asını al .. 3 asıyı alma beklemesın ası zaten buzdolabında koruman gerekıyo asıyı

pıyasada saten ası sıkıntısı ılac derdı war umarım bulursunuzzz hı bıde tanıdık yerden doktordan yada ılac reprezantıcından al 260 tl yerıne tek dozu 170 tl gelıo optum bebım

bende hem mendil hem jel aldım dısarda mendili kullanmak durumunda kalıyorum. Bide yanıklar deriden ayrılıyor sanırım bugün 3.cü günüm mendile siyah sarı parcalar geldi. temizledikçe otururken bile yan oturuyorum :S aşı içinde hemen alamıcam sanırım.. Ama en kısa zamanda yaptırıcam ..

bebegım dokrotun sana vermıs oldu batıcon o kırmızı renkte solısyon wardı onu cok bol bol sabah genıtal yerı yıkadıktan sonra bol bol pamukla surrr aksam sona uzerıneee wermıs oldu yara ıcın kremlerı sur yatarkende sıyahlıklar dusunceee ılesle surecın baslıcak ınsallahh sıyahlar noktalar bır haftada dusuo gunluk yıka temız we ılık suyla 3 haftada ılese suresı saten bu aradaaa mandalına we portakal suyu tuket gozunun onune koy cok onemlı ılesme donemınde we sonrasındaaa ..... ezaneden kapsul vıtamın al 50lık balık yag kapsulu fılan al

ılesme suren boyuncaa sarı beyaz renkte bol bol akıntın olcakkk bakıreysen doktor sana fıtıl werır deyılsende agız yoluyla bı fıtıl gbı bı ılac war onu werır ... akıntın cok oluca ıcın gunluk ped kullanma sakın sakın sakın ben hawlu pecete kullanıyordum bolece her yarım weya 1 saat basınd deysıtıyorm oranın hawa alması azım ona goreee .....

sana tawsıeyem ılesme suresını we ozellıkle akıntın ıcın olursa sayet 100 gr cıwan percemı 100 gr ada cayı defne we papatya cayı al aktardan ama sallama cay olmasın aktardan al ona gor karsırtır harmanla her gun bır kupaa ıc ıcıne bıraz lımon sık ....

ası olayına gelınce walla ben ayın basında oter yapıldıysa ay sonunda asımı oldummm eyer hala 9 aydır bende cıkmıyosa tekrar
gunluk bol su tuketmem
bıtkı cayımı ıcmem
wıtamın almam
balık yag kapsulumu kullanmam
su an 9 aya geldımız su gun bıle her gun batıcon surmem
meywe bol yemem
we ası olmamdandır cok sukur yane sende 3 hafta sonra fılan ol bebısım kendıne ıyı bak unutma wucut dırencı dustu an tekrar cıkar olumunekankayizsmile

bebegım dokrotun sana vermıs oldu batıcon o kırmızı renkte solısyon wardı onu cok bol bol sabah genıtal yerı yıkadıktan sonra bol bol pamukla surrr aksam sona uzerıneee wermıs oldu yara ıcın kremlerı sur yatarkende sıyahlıklar dusunceee ılesle surecın baslıcak ınsallahh sıyahlar noktalar bır haftada dusuo gunluk yıka temız we ılık suyla 3 haftada ılese suresı saten bu aradaaa mandalına we portakal suyu tuket gozunun onune koy cok onemlı ılesme donemınde we sonrasındaaa ..... ezaneden kapsul vıtamın al 50lık balık yag kapsulu fılan al

ılesme suren boyuncaa sarı beyaz renkte bol bol akıntın olcakkk bakıreysen doktor sana fıtıl werır deyılsende agız yoluyla bı fıtıl gbı bı ılac war onu werır ... akıntın cok oluca ıcın gunluk ped kullanma sakın sakın sakın ben hawlu pecete kullanıyordum bolece her yarım weya 1 saat basınd deysıtıyorm oranın hawa alması azım ona goreee .....

sana tawsıeyem ılesme suresını we ozellıkle akıntın ıcın olursa sayet 100 gr cıwan percemı 100 gr ada cayı defne we papatya cayı al aktardan ama sallama cay olmasın aktardan al ona gor karsırtır harmanla her gun bır kupaa ıc ıcıne bıraz lımon sık ....

ası olayına gelınce walla ben ayın basında oter yapıldıysa ay sonunda asımı oldummm eyer hala 9 aydır bende cıkmıyosa tekrar
gunluk bol su tuketmem
bıtkı cayımı ıcmem
wıtamın almam
balık yag kapsulumu kullanmam
su an 9 aya geldımız su gun bıle her gun batıcon surmem
meywe bol yemem
we ası olmamdandır cok sukur yane sende 3 hafta sonra fılan ol bebısım kendıne ıyı bak unutma wucut dırencı dustu an tekrar cıkar olumunekankayizsmile

canım benim ya bi sürü ilaç diyosun ya işte onların hiç birini vermedi bana dr :( kremle falan sulandırmadan kuru bir şekilde iyileşmesini istiyroum dedi.. Baticonuda ben söyledim onada gerek yok dedi ..( daha önce sana yazdıgım hemeroid yakıldıktan sonra kullanılan sarı bi toz var suya karıstırıp içinde 20 dk oturuyosun onu yaptım..) baskada bişey sürme diyo bana ama ben baticonu da kullanmak istiyroum işe yarayacağından eminim ama dr sürme diyince de etkisinde kaldım .. ne yapsam ki?? bunun dısında ımunex i hala kullanıyroum çeşit çeşit bitki çayları içiorum meyve sebze hiç yemiceklerimi bile yiyorum bi eksik aşım kaldı para ayarlamam lazım:S yaa tekrar söylüyorum ama batıcon u kullansammı bol bol da almıstım koterden sora sürücem diye dr sürdürmediii :(

anladım canım teşekkürler ben sonucu anneme aldırtsam verirler heralde bi de ben cuma çocuklara karne verip geçecem anka acaba öğleden sonra gidersem sorun olur mu muayene olabilir miyim

bebeısım doktor sabah saat 8le oglen 2 kadar calsıyorlarrrr ona goreee op dr oldu ıcın erken cıkıooo asıstanları war yane sabah 8 oglen 2 ona gore gıt sonuca gelınce annen alabılır ama anende bı tane barbot olması lazım ona wer yapıskandan ole ckıo sonuc optum

canım benim ya bi sürü ilaç diyosun ya işte onların hiç birini vermedi bana dr :( kremle falan sulandırmadan kuru bir şekilde iyileşmesini istiyroum dedi.. Baticonuda ben söyledim onada gerek yok dedi ..( daha önce sana yazdıgım hemeroid yakıldıktan sonra kullanılan sarı bi toz var suya karıstırıp içinde 20 dk oturuyosun onu yaptım..) baskada bişey sürme diyo bana ama ben baticonu da kullanmak istiyroum işe yarayacağından eminim ama dr sürme diyince de etkisinde kaldım .. ne yapsam ki?? bunun dısında ımunex i hala kullanıyroum çeşit çeşit bitki çayları içiorum meyve sebze hiç yemiceklerimi bile yiyorum bi eksik aşım kaldı para ayarlamam lazım:S yaa tekrar söylüyorum ama batıcon u kullansammı bol bol da almıstım koterden sora sürücem diye dr sürdürmediii :(

bebemmm batıcondan korma sabah aksa sur mıkrobu alılıooo hepsı o surebılrısın su an bı tanede bepanten dısı mavı sert krem alll onu surrr ...kormaaaa cesıt cesıt bıtkı cayına gerek yokkkk ayrıca sana solemıs olduklarım ısını gorur kıı
ayrıca kendıne neden ezıyet edıyorsun anlamıyormmm her seyden az ye ama oz ye zorla yemıceksen yeme yaglı we tuzlu seylerden asırısından kacın su ılesme donemınde hepsı o ben hala yemıorm pırasa bamya fılan ama brokolı haslıyorm mantarla yıyorum onemlı olan mandalına yemen gunluk taze portakal tuketmen bıde ek vıtamın alman

bebemmm batıcondan korma sabah aksa sur mıkrobu alılıooo hepsı o surebılrısın su an bı tanede bepanten dısı mavı sert krem alll onu surrr ...kormaaaa cesıt cesıt bıtkı cayına gerek yokkkk ayrıca sana solemıs olduklarım ısını gorur kıı
ayrıca kendıne neden ezıyet edıyorsun anlamıyormmm her seyden az ye ama oz ye zorla yemıceksen yeme yaglı we tuzlu seylerden asırısından kacın su ılesme donemınde hepsı o ben hala yemıorm pırasa bamya fılan ama brokolı haslıyorm mantarla yıyorum onemlı olan mandalına yemen gunluk taze portakal tuketmen bıde ek vıtamın alman

saool canım benim içimi rahatlattın en azından dezenfekte olur. mikrop kapmam .. akşam koşa koşa gidip sürcem evde çok teşekkürlerr..

saool canım benim içimi rahatlattın en azından dezenfekte olur. mikrop kapmam .. akşam koşa koşa gidip sürcem evde çok teşekkürlerr..[/Q

rıca edırım janm benm bol bol kullan batıconu uzerne dok pamuk fazla kullanma en azında aynı pamukla baska yere koter yapılan yre deydırme byby

bıde sıgara ıcıosan 10 tane 3 tane ıc alkolde ole tabe

madamçiçeek tuvalet kağıdı rulosunu nasıl kullanıyosun anlamadıımm?

BAYANLARIN AYAKTA ÇİŞ YAPABİLMELERİ İÇİN ÜRETİLEN HUNİ ŞEKLİNDE ŞEYLER VAR TEK KULLANIMLIK.ASLINDA ÇOK SÜPER BİŞEY UMUMİ VC İÇİN .AMA BEN EVDE ORAMA BURAMA YANİ YARA YERLERİME(ŞÜKÜR ŞİMDİ BOMBA GİBİYİM DE.)ÇİŞ DEĞİP ACIMASIN DIYE RULOYU ELİME ELDİVEN GEÇİRİP UYGUN ŞEKİLDE TUTUP ÖYLE KULLANDIM.DEDİĞİM GİBİ SÜPER İŞİME YARADI. BEN 8 AYDA ATLATTIM UMARIM HERKES BİR AN EVVEL HUZURA ERER. guclubacismile

Jnım benım benceeeee yapmaaaaaa dırek mıkroppp alırsın mıkrop yerıne ıdrarın yanması en azından daha mantıklı gene sen bılrısın ama sana tawsıeyem jel kullan ıdrarını ole yapman olur bu sekılde tekrar hastalanemen ıcın sen resmen pisi pisi dıyorsun

orn:prezervatıf nasıl sıgıl warken ıse yaramıorsa sen ıstedın kadar mendıl kullan oda ole ıse yaramaz optum kusum olumunekankayizsmile

HELİNCİM TABİKİ YIKAYA BİLEN YIKASIN .BENİM ASIL DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİM RULOLARDI. ETRAFA BULAŞMADAN NEFİS Bİ KURTULUŞ BENCE. BU ARADA SEN NASILSIN CANIM. ÖPÜYORUM ÇOKCAopuyorumnanaktan

evet bu huni piyasaya yeni cıktı sayılır tanıtımı yapılıyordu ben hiç denemedim ama umimi wcler için uygun olabilir :S

evet bu huni piyasaya yeni cıktı sayılır tanıtımı yapılıyordu ben hiç denemedim ama umimi wcler için uygun olabilir :S

BENİM HUNİ DEDİĞİM ASLINDA TUVALET KAĞIDININ BOŞALANI.YARA OLAN YERLERE BULAŞMASIN DİYE ONU KULLANDIM OZAMANLAR. HUNİLER MİKROP KAPMAMAK İÇİN SÜPER. DÜŞÜNSENE BENDE GENİTAL SİĞİL VAR BENLE AYNI TUVALETİ KULLANANA YAZIK DEĞİLMİkafamçokkarıştı

BEN ISRARLA HERKES PODOFİLM'İ DENESİN DERİM UCUZ ACISIZ.
NEDENSE DOKTORLAR PEK BAHSETMİYOR.bilmiyorumkismile SANIRIM DİĞERLERİ DAHAÇOK GELİR GETİREN YÖNTEM.BEN O İLAÇTAN SONRA TEKRARINI YAŞAMADIM:dance:

bana doktorum tawsıe ettı 100 gr cıwan percemı 100 gr ada cayı 100 gr papatya bı paket defne al harmanla ıce dedı karıstır her gun bı pardak ıc dedı koter sonrası ılesme daha hızlı oldu hemde koter sonrası olan akıntı yada ıyı geldı ...:olmaz:

helın koter dedıgın ne oluyor acaba yakma ıslemımı? eger yakma ıslemıyse ben bunları yaktırmadan kullanabılırmıyım söyledıgın otları bırde su var ben suanda ankarada degılım dogudayım esımın ısınden dolayı burdakı doktorlar bıseyden anlamıyor tabıkı tedavımde gecıkıyor okadar cok yayıldılarkı vajınama korkuyorum 1 ay sonra ankaradayım ınsalllah o zaman caresıne baktırcam

arkadaslar bu genıtal temızleyıcıcıyı nasıl kullanıyosunuz kıııı

bebeısım acaba sana dondurma ıslemımı yaptırlar ya da asıt mı durduler ya da padofılm ınsan bı sorar doktor ne yapcan dıe ohaoldumsmile

kadın doktordu ve o kadar cahıldıkı kocan senı aldatıyo gıbı sacmalıklarda bulundu.sanırım asıtle yaktı demekkı yakma yada dondurma ıslemı bu degıl yanlıs yöntem kullandııı

Back