Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bendede sanırım artık siğil kalmadıkaydirigubbakcemile5 umarım bi daha çıkmazlar ya du edin bana:teytey:
yaa kıslar ben bişi sorcam bide. ben geçen hafta smear yaptırmıştım sonuçları aldım. ve cin2 çıktı doktor bişeyin yok dedi. ama nette araştırınca korktum biraz. bi bilgisi olan var mı bu konuda?eyvahedigeldismile:sinifsinif:

BUÜTÜNN BAYANLARRRR HEYYY HERKESSS SIZE BAHSETTIM BIR ARKADSIM WARDI BELKI HATIRLASIRNIZ ONLA BIRLIKTE HATTA SIGIL OLMUSTUM BEN AYNI ZAMNLARDA ARKADASIMIN IHMALINDEN DOLAYI HER YERINI KASIKLARINI SARMIS SIGIL HATTA O BUYUK DOGUMA GIDIYOR ANKARADA DOKTOR DEMIS SEN KENDIEN NIE IŞKENCE YAPIYORSUN DIE HATTA 3 KOTERI BU ONUN CO K COK COK COK COK COK COK CO K
COK
COK
COK ILGINC BISI OLDU YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA INANAAMADIM O KADAR SGIL BIR HAFTADA GECTIII SOK OLDU DOKTORUDA GORUNCEEEEE YARIN HEPINIZEEE BUNUN ISMINI YAZICAAMMM ARKADASIM YANINDA GETIRCEK
ODA AKTARDAN ALMIS KULLANIN MUTLAKA BENDE BILIYORSUNUZ GECTI "10 aydır cımıyor GECSE BILE bu kullanıcanız sey yanı katardan alcam sey bagısıklıgı fecı guclendıren bısı su an olmasa bıle kullancam sızde deneyın bakalım bır haftada sızın de gecer kızlar yarın yacıcammm ...........

nasıl bişeymiş bu yahu yeniliyomu içiliyomu sürülüyomu ne muhteşem bişeyki siğilleri yok etmiş aayyy helliinnn çabuk öğren ve bizede söyleeee..

helincim walla öğren çok makbule gecer onuda içiim yemediim içmediim sey kalmadı zaten:lepi:

KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU

ıSMı: TOPı-X
GıNSENGLı (%0.2) ÇAM BALı
KARISIK BITKISEL
MACUN

GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR

ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....

kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl bişeymiş bu yahu yeniliyomu içiliyomu sürülüyomu ne muhteşem bişeyki siğilleri yok etmiş aayyy helliinnn çabuk öğren ve bizede söyleeee..

yaaa buu eski mailmiş.. ben geç görmüşüm galiba yada kafam karıstıı:S neyse yinedfe öğrenmek istiyorumCADIARZU

KIZLAR MUTLAKA BAKIN DOKTORU BILE SASIRDI ARKADSIMIN INANMADI SOK ICINDE KALDI HATTA DOKTORU HASTALARIMA BENDE TAWSIYE EDIM DEDI BEN BILE HALA INANMAIORM YAAA MUCIZEEE BUUU

ıSMı: TOPı-X
GıNSENGLı (%0.2) ÇAM BALı
KARISIK BITKISEL
MACUN

GUNDE 3 DEFA 1 HATLI KASI YENIR

ARKADSIM ANKARADA KIZILAYDA ESKI GIMA WARYA ILERSINDE TURKERLER MAZASI WAR YANINDA TURKERLERIN KARISINDAKI AKTARDAN 20 TL ALMIS HEMEN my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....

kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....:lepi:

helinnnnn cok sagol canım ya umarım gecırır bızımkınıde hanı ben dıyarbakırdayım demıstım ya sözünü tutup pazartesı ordayım ınsallah hanı sen doktor ısmı vermıstın etlıkte gatanın yanında kadın dogum .... o kısıye gıdecegım sana guvenıyorum umarım burdakı doktorlar gıbı umursamaz cıkmazzz. bıde su ıksırı alacagım dedıgın yerı bılıyorum da hanı sey demıssın topi_x gınsengli(%0.2) çam balı vssss. bunu söyleyınce yapıyorlarmı yoksa hpv ıcın karısım demem de yeterlımı son bısey yaktırmadan denesem olurmu sence

selam arkadaşlar....
Bu forumu okumak insana moral veriyor.... Bende sizlerle bu siğillerle ilgili yaşadıklarımı baştan itibaren paylaşmak istiyorum. Bekarım ve bakireyim... ama tabiki az çok cinsellik yaşıyorum erkek arkadaşımla..

Bundan 1 ay önce benim vagina değil ama anüs(makat) etrafında iki adet minik etcik banyo yaparken farketmemle başladı. Dokundukça kaşındıklarını hissettim.... 3-4 gün sonra baktım 2 tane daha oluşmuş... Hemen internetten araştırmaya başladım.. Tüm sonuçlar Genital Siğil olduğu yoluna çıkıyordu. İşte o zaman Kadınlar Kulübü forumunu okuyarak benim gibi birçok insanın bu sorunu yaşadığını hissettim.
Hemen bir kadın doğum doktorundan randevu alarak gittim. Doktora aslında duyacaklarıma hazırlklı gittim bu forumda okudukların sayesinde. Ve gerçekten de burada okuduklarımı hemen hemen söyledi. (Cinsel yollar bulaşıyor, HPV virüsü vs gibi...) Bana en mantıklı işlem olarak bunları koterle yakmamız gerekir dedi. Acı hissetmeyeceksin hemen işine gidebilirsin dedi. Bende onayladığımda hemen anestezi verilerek şlem yapıldı... Zaten uyumuşum hiçbirşey hissetmedim. Üstelik kimseye söyleyemeden yalnız başıma gittim. Öğlen bire beş kala anstezi verdiler, gözümü açtığımda saat bir olmuştu. Anlayacağınız sadece 5 dakikalık bir işlem.... Koter yapıldıktan sonra yarı saat çıkmama izin vermedi doktor, belki anestezi etkisi ile başım dönebilir diye...Ysaat sonra çıktım ve işime gittim.. Ağrı sızı hiçbirşey olmuyor. Doktorum bir hafta boyunca baticon ile pamuğa döküp silmemi istedi. 1 hafta dolunca da kontrole gel dedi...
1 hafta baticonu günde 2-3 defa her tuvalete gittiğimde kullandım. Daha bir hafta dolmamıştı ki ben inanılmaz kaşınmalar hissettim ve acaba tekrar çıkıyorlar mı diye psikolojik olarak kafama taktım. Tam da kontrol günü gelmişti ve gittim, doktoruma çok kaşındığnı tedirgin olduğumu söyledim. O da kaşınması normaldir , yakılan yerlerin etrafı kaşınıyordur ama yinede bakalım dedi. Yaptığı muayenede gerçekten de yakılan yerlerin etraflarının kaşındığı netleşti... Bana bepantene kremi günde bir yada iki kez baticon sürdükten sonra baticon kuruyunca sür dedi, kaşıntını hafifletir.. GErçeten de kullanıyorum şu an kaşıntı yok gibi... İin özeti ben koter yaptıralı şu an 12 gün falan oldu... marım tekrarlamazlar..
Doktor bana sadece temizliğe dikkat et ve bağışıklık sistemini zayıflatma dedi, herşeyden ye.... Bende bu forumda okudukarımı dikkate alarak sabah ve akşam bir tatlı kaşığı bala çörek tu karıştırarak karnına yiyiyorum...
Umarım artık kurtumuşumdur şu sinir bozucu siğillerden... (Bu arada bir arkadaşım da bundan 3-4 sene evvel vaginada çıkanları bir kere yaktırdı ve bir daha da çıkmadılar...
Çözümü kolay kafanıza takmayın lütfennn

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar mutlaka bakın doktoru bıle sasırdı arkadsımın ınanmadı sok ıcınde kaldı hatta doktoru hastalarıma bende tawsıye edım dedı ben bıle hala ınanmaıorm yaaa mucızeee buuu

ismi: Topi-x
ginsengli (%0.2) çam bali
karısık bıtkısel
macun

gunde 3 defa 1 hatlı kası yenır

arkadsım ankarada kızılayda eskı gıma warya ılersınde turkerler mazası war yanında turkerlerın karısındakı aktardan 20 tl almıs hemen my way caffenın altından bakın gecse bıle ınananın cok ıyı bısı mutlaka kullanın wıtamın daha etkılı bısı budaaa bu ay wıtamınlerım bıtsın buna baslıcam ben hemen alıcammmm .....

kızlar ınanaın ben bole bısı gormedım 120 tane sıgıl den basedıosuz 3 kez yakılmayla gecmeyen bısı bunu bır hafta yedı we gectı ınanamıyorm denedyın eyer uzaklata bırı warsaa cewrenızdekı aktarlara bakınnn bulamassanız ben burdan gondermeye calsıcam optummm....

canım birde vitaminlerim bittikten sonra demişsin ya birlikte kullansak bişey yaparmı acaba? Vitaminmlerimi de bırakmak istemiyorum.. Hem mutı vitamin kullanıyorum hem ımunex

HELİİNN BAKSANA CANIM BUNDAN MI BAHSEDİYOSUN HEMEN NETTEN ALICAM DOĞASEPETİ.COM Ginsengli çam ballı karışık bitkisel macun YAZIYOR İSMİ FİYATIDA SENİND EDĞİNLE AYNI

mrs.. ben çok abartıyorum sanırım durumu öyle panik içindeyim ki elim oraya değse hemen yıkıyorum WC den sonra dakikalarca elim sabunla suyun altında :KK43:( banyo yapmak ise tam bir işkence elimin değmesini hiç istemiyorum geçicek diye korkuyordum elimi ama şimdi sen öyle diyince rahatladım :)) bir an önce koter olmayım ama dediğim gibi ailemden gizli olcak bu iş o yüzden ayarlamaya çalışıyorum.

CANIM BEN ÖĞRENDİĞİM ZAMAN EŞİMİN ELİNE BİLE DOKUNAMADIM.İĞRENDİM. SAKIN BANA ELİNİ BİLE DOKUNMA DEDİM. BOŞANMAYA KALKIŞTIM.
ANLATABİLDİMMİ.YANİ ŞİMDİ GÜLÜYORUM O GÜNLERE.
SAKIN SİTRES OLMA BEN YIKAMAKTAN ELLERİMİN DERİLERİ YÜZÜLDÜĞÜ GÜNLERİ BİLİRİM.
LÜTFEN RELAKS OL. TEDAVİNİ AKSATMA .
HEPSİ GEÇECEK VE DÖNÜP BAKINCA SENDE GÜLECEKSİN.
GEÇMİŞ OLSUN:teselli: opuyorumnanaktan

teşekkür ederim :) bana cinsel ilişkiyle bulaştı fakat ben aileme sorunumu söyledim tek başıma halledemiyorum çünkü.gittiğim doktorlar direk cinsel ilişki olarak bakıyolar fakat ben bunu inkar edicem annemle doktora gittiğimde :KK43:(

bunu annen yemez sanıyroum en azından benimki hiçç yemezdi o yüzden tek başıma hallettim.. ilk söylemiştim bende ama araştırmadı anlamadı sanıyorum çünkü bende bilmiyordum söylerken... öğrenince hep konu açılmasın diye ne taklalar atıyorum..

CANIM BEN ÖĞRENDİĞİM ZAMAN EŞİMİN ELİNE BİLE DOKUNAMADIM.İĞRENDİM. SAKIN BANA ELİNİ BİLE DOKUNMA DEDİM. BOŞANMAYA KALKIŞTIM.
ANLATABİLDİMMİ.YANİ ŞİMDİ GÜLÜYORUM O GÜNLERE.
SAKIN SİTRES OLMA BEN YIKAMAKTAN ELLERİMİN DERİLERİ YÜZÜLDÜĞÜ GÜNLERİ BİLİRİM.
LÜTFEN RELAKS OL. TEDAVİNİ AKSATMA .
HEPSİ GEÇECEK VE DÖNÜP BAKINCA SENDE GÜLECEKSİN.
GEÇMİŞ OLSUN:teselli: opuyorumnanaktan

offf o kadar kötü bişey ki çok sıkıldım artık 3 aydır bu hastalıkla yaşıyorum :KK43: ve bir de ilk gittiğim doktor bana genital herpes dedi bir sürü ilaç ve krem kullandım hiç bir etki görmeyince başka bir doktora gittim bana siğil dedi allak bullak oldum. ve bende 1 tanesi kendiliğinden izi kalmadan kayıp oldu ama 3 ay içinde sadece 1 tane siğil çıktı o da küçücük.dün akşam anneme konuyu açtım hiç önemsemedi beraber doktora gidicez umarım çakmaz konuyu :)) inş en yakın zamanda bende kurtulurum bu illetten..çok tşk ederim sana da geçmiş olsunnnn :KK70:

bunu annen yemez sanıyroum en azından benimki hiçç yemezdi o yüzden tek başıma hallettim.. ilk söylemiştim bende ama araştırmadı anlamadı sanıyorum çünkü bende bilmiyordum söylerken... öğrenince hep konu açılmasın diye ne taklalar atıyorum..

doktorla muayene sırasında konuşmayı düşünüyorum anneme üstü kapalı anlatması için :KK43:
dün akşam sorunumdan bahsettim hiç önemsemedi :KK43: ama ben bu işleri tek başıma halledemem ailemin bilmesi gerekiyo mutlaka :KK43:

helinnnnn cok sagol canım ya umarım gecırır bızımkınıde hanı ben dıyarbakırdayım demıstım ya sözünü tutup pazartesı ordayım ınsallah hanı sen doktor ısmı vermıstın etlıkte gatanın yanında kadın dogum .... o kısıye gıdecegım sana guvenıyorum umarım burdakı doktorlar gıbı umursamaz cıkmazzz. bıde su ıksırı alacagım dedıgın yerı bılıyorum da hanı sey demıssın topi_x gınsengli(%0.2) çam balı vssss. bunu söyleyınce yapıyorlarmı yoksa hpv ıcın karısım demem de yeterlımı son bısey yaktırmadan denesem olurmu sence

helınnnnnnnnnnn

canım birde vitaminlerim bittikten sonra demişsin ya birlikte kullansak bişey yaparmı acaba? Vitaminmlerimi de bırakmak istemiyorum.. Hem mutı vitamin kullanıyorum hem ımunex

bebısım walla wıtamını ıcebılrısın ama bol su tuket eyer dedım gbı aalırsan her hangı problem olmaz onemlı olan suyu eyer ıkısını brılıkte turkertısen bol ıcmen olur yoksa bobrekleını yorar....

ımunex wıtamın yerıne bnce gnc fılan bak derım yada baska daha ıyı bı vıtamın sunset fılan herkeze ıyı geln bı vıtamın dılll ...

helinnnnn cok sagol canım ya umarım gecırır bızımkınıde hanı ben dıyarbakırdayım demıstım ya sözünü tutup pazartesı ordayım ınsallah hanı sen doktor ısmı vermıstın etlıkte gatanın yanında kadın dogum .... O kısıye gıdecegım sana guvenıyorum umarım burdakı doktorlar gıbı umursamaz cıkmazzz. Bıde su ıksırı alacagım dedıgın yerı bılıyorum da hanı sey demıssın topi_x gınsengli(%0.2) çam balı vssss. Bunu söyleyınce yapıyorlarmı yoksa hpv ıcın karısım demem de yeterlımı son bısey yaktırmadan denesem olurmu sence

bebısım sımdı sole bısı warrr sen hamıleydın yanlıs haıtırlamıosam yane senın durmun bıraz farklı gelınce kac gun kalıcan burda oda onemlı yan hıc rıske atma derım gerı gıdıceksen ılesme sonrası onemlı cunku sende

yok sıgıl fılan karıstırma top-x denen sey saten hazır bısı macun top x macun de yeter

HELııNN BAKSANA CANIM BUNDAN MI BAHSEDıYOSUN HEMEN NETTEN ALICAM DOĞASEPETı.COM Ginsengli çam ballı karışık bitkisel macun YAZIYOR ıSMı FıYATIDA SENıND EDĞıNLE AYNI

efet janm benım cam balı olan macun ısteee oooooooooooooooooo yukarda kı lınkte doga sepetı de deneyın kızlar deneyın :lepi:

genital herpes olduğumu öğrendim kızlar.çok kötü durumdayım. bekarım henüz evlendiğim zaman mutsuz olacağımı düşünüyorum.cinsel hayatım bitmiş hissediyorum. evli olan ve bu hastalığa yakalanan varmı? yılda kaç atak geçircem. eşimle ne sıklıkta ilişkiye girebilcem. kafayı yemek üzreyim.ağlamak istiyorum.lütfen bişey söyleyin bana

genital herpes olduğumu öğrendim kızlar.çok kötü durumdayım. bekarım henüz evlendiğim zaman mutsuz olacağımı düşünüyorum.cinsel hayatım bitmiş hissediyorum. evli olan ve bu hastalığa yakalanan varmı? yılda kaç atak geçircem. eşimle ne sıklıkta ilişkiye girebilcem. kafayı yemek üzreyim.ağlamak istiyorum.lütfen bişey söyleyin bana

CANIM sende bizdensin. nolcak bizde herpes liler kulübü kurarızkaydirigubbakcemile5
ya bende yaşadım bunları.tamamdedim boşanıcam bana bu illeti bulaştıran adamdan.eşimden nefret ettim,iğrendim. ellerini çok severim eşimin öp öp doymam. ama ozaman sanki yüzüme dokunsa yüzümden elime dokunsa elimden siğil çıkacak sandım.
bi hır bi gür aldı yürüdü. sağolsun eşim çok idare etti beni.opuyorumnanaktan
şimdimi? alıştım geçti zaten .bir yıl falan cebelleştim.:bbo:
arasıra bi kaşıntı kabartı oluyor hemen bakıyorum icabına. aşımıda oldum.kaydirigubbakcemile2 sakın dert etme sitres yok.valla en alasından cinselliğimiz devam ediyor.önce prezervatif kullandık, şimdi onada gerek kalmadı.
hadi sitresi bırak tedavini ol veeee eşine sarıl yaşa hayatını.olumunekankayizsmile
geçmiş olsun bitanem sabırlı ve relax ol.a.s.

Merhaba,
Ufak bir göz attığımızda konuya bir çok yasağın ihlal edildiğini görüyorum..
Ufak bir hatırlatma yapmamda fayda var.
Büyük harfle yazmak kesinlikle yasaktır.
Adres,telefon,link vermek yasaktır..
Aynı mesajı sürekli olarak yazdığınızda bildirirmenizi rica ediyorum.
ıyi paylaşımlar diliyorum

Merhaba,
Ufak bir göz attığımızda konuya bir çok yasağın ihlal edildiğini görüyorum..
Ufak bir hatırlatma yapmamda fayda var.
Büyük harfle yazmak kesinlikle yasaktır.
Adres,telefon,link vermek yasaktır..
Aynı mesajı sürekli olarak yazdığınızda bildirirmenizi rica ediyorum.
İyi paylaşımlar diliyorum

tşklr. büyük harf uyarısı sanırım bana bilmiyorumkismile bidaha olmaz .dikkat çeksin amacı ile yazmıştım özür.vereliniortak

X