Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum daha doğrusu sizinle durumumu paylaşamıyorum. canlarım çok canım sıkkın ne yapacağımı bilemiyorum herkese herşeye tabiri caizse saldırır oldum doktorlar bana sende hpv yok diyorlar ama bu siğiller bitmek bilmiyor çıldırmak üzereyim nolur yardımcı olun bana siğillerim çok ama çok küçük burada bahsedildiği gibi benim yanma ya da kaşınma gibi problemlerim de yok yani bakmasam hiçbir şikayetim yok padafilin die bi ilaçtan sözediliyor zararını gören var mı ben bir kere yaktırdım dr şu anda yakmaya gerek myok diyor çok çaresizim görüyorum ki burada herkes birbirine yardım etmek için elinden geleni yapıyor hepinize çok teşekkür ederim:teselli:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum daha doğrusu sizinle durumumu paylaşamıyorum. canlarım çok canım sıkkın ne yapacağımı bilemiyorum herkese herşeye tabiri caizse saldırır oldum doktorlar bana sende hpv yok diyorlar ama bu siğiller bitmek bilmiyor çıldırmak üzereyim nolur yardımcı olun bana siğillerim çok ama çok küçük burada bahsedildiği gibi benim yanma ya da kaşınma gibi problemlerim de yok yani bakmasam hiçbir şikayetim yok padafilin die bi ilaçtan sözediliyor zararını gören var mı ben bir kere yaktırdım dr şu anda yakmaya gerek myok diyor çok çaresizim görüyorum ki burada herkes birbirine yardım etmek için elinden geleni yapıyor hepinize çok teşekkür ederim:teselli:

Çok ilginç ya... Siğil var ama hpv yok diyorlar öylemi? Cidden çok garip. O zaman onlar siğil değildir be güzelim. Molloscum gibi birşeymi acaba... Bilemedim şimdi ben...

selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,benimde genital siğillerim var,geçtiğimiz çarşamba yaktırdım,ama hala çok fazla akıntı ve azıcık kanamam oluyor,her saat günlük ped değiştiriyorum.normalmi bu durum?
birde dr hpv aşısı yaptır diyor ama araştırdım vazgeçtim,daha 5yıllık aşı ne kadar denenmiş olabilirki,napcam bilemiyorum.
hepinize geçmiş olsun...

özellikle gardasil adlı aşı bazı ciddi sorunlar yaratmış,cervarexmiydi neydi dr.um bana onu yapacakmış,daha az yan etkisi varmış napsam arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

hg arkadaşım geçmiş olsun ben de cervaix oldum çok şükür kafam rahatladı tavsiye ederim daha önce de yazdım bekarken ayağımda olan siğiller bile geçti az da olsa tedavi edici olduğunu okumuştum inanmaya da başladım eşimde tekrar etmesine rağmen bana bulaşmadı çok şükür tekrardan sadece bir defa yaktırdım böyle kararı kendin ver sonra pişman olma yapman gerekenleri yap derim ben:)

ha bu arada ankaralıysan zekai tahir de tip taraması yapıolar yaptırabilirsin türkiye de sayılı yapan yerlerden birisi ben yaptırdım aşının etkisinden dolayı hpv yok dediler bir ay sonra tekrar yaptıracm inş

yaniii şimdi bende şunu anlayamadım daha once yakılmıs .... okkk sımdı kasıntı ws bu sıkayatların yoksa eyer kabarıklık yoksa bence senın kı psıkolojık olabılır bebısımmm ....cunku sıgıl bole belllı olur et benı sonuctaaa yaneeeeboshayallersmile

selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,benimde genital siğillerim var,geçtiğimiz çarşamba yaktırdım,ama hala çok fazla akıntı ve azıcık kanamam oluyor,her saat günlük ped değiştiriyorum.normalmi bu durum?
birde dr hpv aşısı yaptır diyor ama araştırdım vazgeçtim,daha 5yıllık aşı ne kadar denenmiş olabilirki,napcam bilemiyorum.
hepinize geçmiş olsun...

janım benım gecmıs olsun onecelıkle daha gecen carsamba yaktırmısın 3 haftada hemen hemen anca gecıyo tabı buyuklugu we dagınıklıda onemlı aşya yukarı dıyerlımmm ....kanama yaktırma ıslemınden sonra bole yogun bı kanama olmazz

SANA TAVSIYEM GUNLUK PED KULLANMAYI KESINLIKLE KESSSSSS SAKIN KULLANMA ILESENE KADARRRR AKINTIN OLMASI COK NORMALLL ... BEN DEDE AKINTI COKTU BEN HAVLU PECETEYI HER SAAT IKI KAT KULLANIP DEYISITIYORDUMMM CALISTIM ICIN PEDDEN HIC HAWAALMIYO CUNKU...... asıya gelınce asını ol derımmmm meywe zebze c wıtamını we b12 kapsulu ek besın olarak kullan ben vıtamın hapı kulanıyordum________ aşı olucaksanda tanıdık bı doktor weya ılaccı reprazancı bul 250 tl yrıne 170 tl gelıyor onlara......:lepi: ıkı tıp ası war cervılax 2 tıp wurusten gardesıl 4 tıp vurusten we yuksek tıplerden koruyooo asının amacı zaten tekrar cıkmasından cok hpv yuksek tıpelrınden korunmak korunma suresı de 5 yılhihoyyyt

hepinize geçmiş olsun...

bu arada ası ıcın yardımcı olabılırm bılgın olsn optummmlülülülülülü

yaniii şimdi bende şunu anlayamadım daha once yakılmıs .... okkk sımdı kasıntı ws bu sıkayatların yoksa eyer kabarıklık yoksa bence senın kı psıkolojık olabılır bebısımmm ....cunku sıgıl bole belllı olur et benı sonuctaaa yaneeeeboshayallersmile

yok canım psikolojik değil ben siğil yok demedim siğillerim var ama akıntı yanma vs gibi şikayetlerim yok çok küçükler 5 kere smear aldırdım dna testide yapıldı hepside temiz çıkıyor ama tekrarlıyor bu hafta tekrar dr a gidicem yine smear falan alınacak bakalımsana da çok geçmiş olsun yani bir tek ben mi böyleyim anlayamadım Çok üzgünüm çoook

ıyıde sıgıl olunca ılla bu sıkayetler olması grekmıyorkıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii janım benımmmmm sen burdakılere bakmıcannnn kendıne bakk genelı dılll senı konusuyoruzzz cunku sıgıl olunca yanma aıntı ws ılla olucak dıe bısı yokkk sen kendıne ıyı bak wıtamın al cıkmasın tkerarlamsın onemlı olsn o yaneee temız cıkması gusel _________ tekrarlıyosa sebebı basta wıtamın eksıklı kapsul wıtamın al yuksek tıplere karsıda ası olman

canım geçmiş olsun başıma gelmediği için bilmiyorum kusura bakma kendin mi yakıyosun anlamadım
bana mı yazdın

merhaba arkadaslar ben yenı üye oldum sıze ulastıgım ıcın cok mutluyum
bn 3 aylık hamıleyım ve yanlız anus cevremde et parcaları vardı yanlız ben de ne zaman cıktı tam hatırlamıyorum cunku hemoraıd sıkıntım var ve bunları da hemoraıd sandım sanırım uzun zaman oldu .2 ay önce doktora gıttım ve bunların hpv oldugunu yakması gerektıgını soyladı ve yaktı yanlız test falan yapmadı yazek hepımızın durudıgı ılacları kullanmadım cunku hamıle oldugumu ogrendım 3 hafta sonra bunlar vajınamın ıcınde cogalmıs bır vazıyette cıktılar acayıp cogalmıslar sımdıde anüs cevremdede var .doktorum pek anlamıyor sızler tecrübelısınız ankarada ıyı bır doktor arıyorum para düsünmeyecek anlarsınz hepımızın durumu malummm.bırde hamıleyken yakılırmı ve dondurulur mu tam bılmıyorum sorularım tam karsılıgını bulmuyor .lütfen yardım edınnnn. ankarada ıyı bır doktor hastane arıyorum tesekkurlerrrrrr.

canım aynı dertten muzdaribim.geçmiş olsun.sanırım ankarada sorun var.ist.ve izmirdeki arkadaslara smear ve dna testi yapmışlar ben yaktrdm gecen hafta ,hçbirsey yapmadan direk yaktı gönderdi,özel ulus hastanesine gittim.yarında akropole gitmeyi düşünüyorum canım iyi diye duydum ,mesa çok iyiymiş ama sgk ile anlaşmalı değil.

canım tesekkür ederim yarın kontrole gtcem.çok korkuyorum çünkü bu defada vajinamın girişinde yani tam alt duvarının üstünde(alt derken makata doğru olan taraf)2tane şişlik var canım çıldırcam.psikolajim bozuldu:KK43:

malies ve heline yazmıştım ama sanırım yanlş yere yazmısım:KK43:yeni katıldığım için kusura bakmayın..

bana mı yazdın

merhaba arkadaslar ben yenı üye oldum sıze ulastıgım ıcın cok mutluyum
bn 3 aylık hamıleyım ve yanlız anus cevremde et parcaları vardı yanlız ben de ne zaman cıktı tam hatırlamıyorum cunku hemoraıd sıkıntım var ve bunları da hemoraıd sandım sanırım uzun zaman oldu .2 ay önce doktora gıttım ve bunların hpv oldugunu yakması gerektıgını soyladı ve yaktı yanlız test falan yapmadı yazek hepımızın durudıgı ılacları kullanmadım cunku hamıle oldugumu ogrendım 3 hafta sonra bunlar vajınamın ıcınde cogalmıs bır vazıyette cıktılar acayıp cogalmıslar sımdıde anüs cevremdede var .doktorum pek anlamıyor sızler tecrübelısınız ankarada ıyı bır doktor arıyorum para düsünmeyecek anlarsınz hepımızın durumu malummm.bırde hamıleyken yakılırmı ve dondurulur mu tam bılmıyorum sorularım tam karsılıgını bulmuyor .lütfen yardım edınnnn. ankarada ıyı bır doktor hastane arıyorum tesekkurlerrrrrr.

janım benım kullanıcı adı we sıfrenın oldu yerde mesaj kutusu war oradan sana msj atıyorum benım doktoruma gıt sana yardımcı olucaktır saten bu durumda sezeryan dogum olmak zorundasınn nse hamılelıkte gecse bıle her halukarda sezaryan olmak zorundasın .... umarım saglık karnen wardır yem yaktırırsın bı ılaclarına para odersın doktorum ank cok ıyı doktorlardan bırıdıdr vereliniortakoptum ...

canım aynı dertten muzdaribim.geçmiş olsun.sanırım ankarada sorun var.ist.ve izmirdeki arkadaslara smear ve dna testi yapmışlar ben yaktrdm gecen hafta ,hçbirsey yapmadan direk yaktı gönderdi,özel ulus hastanesine gittim.yarında akropole gitmeyi düşünüyorum canım iyi diye duydum ,mesa çok iyiymiş ama sgk ile anlaşmalı değil.

ben sana etlık kadın DOGUM HASTANESINI TAWISYE EDERIM TIP TETSLERI SMIEAR FILAN HEPSINI YAPIOOO DOKTORLARA SOLERSEN EYER BEN SMAER WE TIP TESTI YAPTIRMAK ISTIORM DIE 10 - 15 GUNDE HEMEN CIKIOO

canım tesekkür ederim yarın kontrole gtcem.çok korkuyorum çünkü bu defada vajinamın girişinde yani tam alt duvarının üstünde(alt derken makata doğru olan taraf)2tane şişlik var canım çıldırcam.psikolajim bozuldu:KK43:

jnım ben tek bı yrde anus de 3 4 tane makatta sadece 30 tane ama bı tane wardı dusun yane hpsı tek bı yerde cıktı yakılması hemen kolay olduuu. ıcerde olmadı ıcın benceeee sanslısın doktor muane etsın ıcıne baksınnn dagılmadan gıt yaktır ayrıca ozel hastaneye bosuna para kaptırmaaa drerım dedım gıbı etlık dogum ewı cok ıyı sosyal guwencen var ıse

selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyodum ama yazdıklarınızı okudum yeni katılan arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursunuz:KK43: en son yazdığımda medikal ozon tedavisine başlamıştım bağışıklığımı güçlendirmek için ve inanın bir mucize olduuna inanmaya başladım:) yaktırdıktan sonra kaşıntı ve akıntı çok oldu bende daha sonra yavaş yavaş bir iki derken tekrar çıkmaya başladı yaralarım çok kötü durumda olduğu için bi daha yaktırmaya gitmeyede korktum açıkçası çünkü inanın yanmadık bir bölgesi çok az kalmıştı ve fecii durumdaydı:KK43: bende siğilleri takmayıp bağışıklıımı kuvvetlendirmek için ozon terapisine gittim ve inanın siğiller yok oldu kendimi çok iyi hissediyorum:lepi: ama bende kesinlikle ilk önce yaktırılmasından yanayım. yaralarım tamamen yok oldu bu terapiden sonraiz bile kalmadıki küçücük bir sivilce izim bile geömez normalde. bu tedavi yöntemi alternatif olarak virüslerin bakterilerin öldürülmesi kanserli hücrelerin tedavisinde ve daha birçok hastalıkta kullanılıo özellikle hsv hepatit gibi virütik hastalıklarda bu güne kadar kanıtlanmış çok iyi sonuçları var. bana doktor arkadaşım önerdi araştırdım ve denedim geröekten işe yarıo seans sayısı virütik hastalıkların tedavisinde biraz fazla olduu için tuzlu bi yöntem gibi görünüo ama sürekli tekrarlayıp yaktıran kişilerin döktüü paraları düşününce verilebilir. imkanı olan varsa geröekten bağışıklık ve virüsün etkisiz hale gelmesi için mucizevi bi yöntem hatta tamamen virüsü yok edebileceini bile söylüyor doktorlar tavsiye ederim arkadaşlar. ankarada gazi üniversitesi kanser tedavisinde kullanmaya başlamış bu yöntemi sgk ödeme kapsamına alınması içinde çalışmalar var şuanda. hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinizeopuyorumnanaktan

X