- 11 Kasım 2009
- 335
- 2
sideyla merhaba bende yeni ve korkanlardanım.. ilk yaktırğımda bile çok araştırmamıştım dr işini bilir diye.. şimdi tekrar cıkıncadaha da bilinçlendim ve artık çok daha fazla korkuyroum. Moral önemli dyor herkes ama ben bu durumda moralimi düzgün tutamıyroum ki.. Birde bişey sorucam hpv varsa kesin smear da kötümü çıkıyo . Benimkilerde makata dogru yayılmış durumda tehlikei yerde dedi dr um.En yakın zaman da yakıcaz onları da. Ayrıca erkek arkadasımda görünecek onda da vara temizlenecek ikimizde temizlendikten sora yine çıkarmı? VCe son olarak dr bana hiç bahsetmedi aşıdan ben mi hatırlatsan ne yapsam banada bişyler söyleyin (
Seni yaniltmak istemem.Ama bildigim kadariyla smear testi kotu cikiyor.Buda bu viriusun sende ne kadar yayilmis olmasiyla ilgili olcude tabii.Benim smear testim cok kotu degildi cin1 ama -isin icini desince tam tabiriyle- kotuledi.Asi olmak kesin cozum degil..yani bu virusun bir cok cesidi var;ve varolan asida bu cesitlerden birkaci icin gecerli.Sen eger bunlarin disinda ki bir hpv virusunu kaptiysan yaptirabilirsin;bu durumda digeri sana bulasmaz.Ama asinin icerdigi virus cesidiyse bir anlami yok.Ben bu hafta bu asilari baslatacagim.
Moral durumuna gelince;aklinin orda olduguna eminim.Ama gercekten moralini yuksek tut.