herkese mrb ben kulubünüzün yeni üyesiyim arkadaşlar ve benımde genital siğil sorunum var ve artık psikolojım bozulmuş durumdayım yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle siğil 1 sene önce popomun kenarında çıkmştı bilmediğim için önemsemedim kısa sürede çoğaldı ve doktora gittim aldara krem verdi kullandım ama geçmedi hatta çoğaldı iyce dağıldı tekrar gittim elektrkle yaktılar hiç kalmamıştı ama 1 ay sonra tekrar çıktı bu kez verrutol krem verdi hala kullanıyorum ve hala var dağılmış durumda vajınamın içinde bile var bu solüsyon canımıda çok yakıyo ve geçirmiyo azalıyo kurutuyo tekrar çıkıyo aynı sorun eşimdede var o da verrutol kullanıyo onunkide geçmiyo tekrar çıkıyo artık ben doktorada gitmek istemıyorum çok çaresizim arkadaşlar bu kez podofiln solüsyonu tavsiye ettı eczane sizce denıyımmı?
sewgılı hayal hosgeldın ben dırek asıt kullanmıstım aglıodum surerken hıc zaman kaybetbmeden bence padofılın AL....... ayrıca padofılın butun tıp wuruslerden koruyan bı ılac yane ılla sıgıl dıye dıll aldara ılk asamada we koter sonrası ıŞe yarıo cok etkılı olmuooo acıkcası ama ıste ılac yanı neyssee.... esınde koter yanı yakma sonrası su an cıkıyorsa sureklı bence ılıskınızı bı muddet ara werrın bence .....sanırım ya sende ya da esınde tam ılesme olmadan bırlesme oluyor yane tekrarlaması ıcın ya dr sıgılerın hepsını temızlemıyor ya gosden kacırıyor yada para almak ıcın yada bırınızden bırınde war sız farketmıyo gormuoyosunuz:enbuyukkk:????