Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

herkese mrb ben kulubünüzün yeni üyesiyim arkadaşlar ve benımde genital siğil sorunum var ve artık psikolojım bozulmuş durumdayım yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle siğil 1 sene önce popomun kenarında çıkmştı bilmediğim için önemsemedim kısa sürede çoğaldı ve doktora gittim aldara krem verdi kullandım ama geçmedi hatta çoğaldı iyce dağıldı tekrar gittim elektrkle yaktılar hiç kalmamıştı ama 1 ay sonra tekrar çıktı bu kez verrutol krem verdi hala kullanıyorum ve hala var dağılmış durumda vajınamın içinde bile var bu solüsyon canımıda çok yakıyo ve geçirmiyo azalıyo kurutuyo tekrar çıkıyo aynı sorun eşimdede var o da verrutol kullanıyo onunkide geçmiyo tekrar çıkıyo artık ben doktorada gitmek istemıyorum çok çaresizim arkadaşlar bu kez podofiln solüsyonu tavsiye ettı eczane sizce denıyımmı?

sewgılı hayal hosgeldın ben dırek asıt kullanmıstım aglıodum surerken hıc zaman kaybetbmeden bence padofılın AL....... ayrıca padofılın butun tıp wuruslerden koruyan bı ılac yane ılla sıgıl dıye dıll aldara ılk asamada we koter sonrası ıŞe yarıo cok etkılı olmuooo acıkcası ama ıste ılac yanı neyssee.... esınde koter yanı yakma sonrası su an cıkıyorsa sureklı bence ılıskınızı bı muddet ara werrın bence .....sanırım ya sende ya da esınde tam ılesme olmadan bırlesme oluyor yane tekrarlaması ıcın ya dr sıgılerın hepsını temızlemıyor ya gosden kacırıyor yada para almak ıcın yada bırınızden bırınde war sız farketmıyo gormuoyosunuz:enbuyukkk:????

cvp verdiğinz için saolun hoşbulduk içim biras rahatladı keşke bu kulübe daha önce üye olsaydım.konuya giriyım ben yaktırdım ama eşim yaktırmadı sadece verrutol kullanıyo onun canıda yanıyo gercekten zor bi durum ozman bu padofilni denıycem eşimde kullansa sorun olmaz sanırım şimdiden tşk edrmmm

cvp verdiğinz için saolun hoşbulduk içim biras rahatladı keşke bu kulübe daha önce üye olsaydım.konuya giriyım ben yaktırdım ama eşim yaktırmadı sadece verrutol kullanıyo onun canıda yanıyo gercekten zor bi durum ozman bu padofilni denıycem eşimde kullansa sorun olmaz sanırım şimdiden tşk edrmmm

yanı sole solıyım bazı dr ve kullanıcılara gore padofılın mucıze bı ılac ama sıze sunu solıyım esınız ılk asama yaktırsa emın olun o daha etkılı olur yaktırmamamsı ıcın bı sebep olup olmadını sormak da bı sakınca warmı ayrıcaa o onemlı bısı yakma daha sonra aldara padofılın daha etkılı....

ben daha önce yaktırdım ve 1 ay sonra tekrar çıktığı için onu ikna edemedim yenıden çıkıyo ne gerek var krem kullanırım diyo biraz sıkılgan utanıyo dr götüremıyorum verrutolu bile benım doktorum verdi ona muayne olmadı bu kez umarım bizdede işe yarar padofilin bütün ümidim sizsiniz artık inanın çaresiz kaldım.

ben daha önce yaktırdım ve 1 ay sonra tekrar çıktığı için onu ikna edemedim yenıden çıkıyo ne gerek var krem kullanırım diyo biraz sıkılgan utanıyo dr götüremıyorum verrutolu bile benım doktorum verdi ona muayne olmadı bu kez umarım bizdede işe yarar padofilin bütün ümidim sizsiniz artık inanın çaresiz kaldım.

janım benım genelde üroonkolojı doktorlarının hepsı erkek nıe neden utanıyokı ona guzel bı dınlle ıkna etmeye calıs o ılesmesse sana gene gecer bıde ıkınızde ası olun en azından yuksek tıplere karsı korunursunuz ama sen su esıne agzından burnundan gır ıkna et sen yaktırmadın ıcın de bu bende de gecmıyor bırınızden bırınde ılesmesse dıyerı ılesse bıle onada bulastırıo onemlı olan bunu gusel bı dılle ıkna etmen

uzulme ılk zamanlar bende morlaım fılan cok kotudu burda bazı ewlı cıftler atlattılar ısallah sızde atlatıcanızı umuyorm esındekı kabarcık seklındemı buyuk k mu nası yane buyuklu we seklı et benı gbımı bırlıkesık sekıldemı ( ayrıca prezerwatıf korumuyor ) onuda solıyım sıgıl warken :umursamaz:

çok çok pardon bu satte aklım daldı bıtanem aldara ılk asamada etkılıo oluyor eyer 20 tane olduysa bence sen padofıne hemennnnn gec ınan o daha etkılı...

canım bu podofilmi eczaneden doktora yazdırmadan da alabiliyor muyuz. benim 5 tane siğilim vardı aldara sürmeye başlayınca yara şeklinde 20 tane falan oldu. yarın gece de aldarayı sürünce biticek. siğiller yara halindeyken üstüne podofilm sürünce sorun olmaz mı?

canım bu podofilmi eczaneden doktora yazdırmadan da alabiliyor muyuz. benim 5 tane siğilim vardı aldara sürmeye başlayınca yara şeklinde 20 tane falan oldu. yarın gece de aldarayı sürünce biticek. siğiller yara halindeyken üstüne podofilm sürünce sorun olmaz mı?

padofilm mi eczaneden alabilirsin reçetesiz. sadece 29 tl .bence mutlaka kullan. haftada bir ve acısız bir yöntem.üçüncü kullanımdan sonra izi bile kalmıyor. eğer görünen yerlerdeyse kendin uygulaya bilirsin .valla ben bu krem sayesinde kurtuldum.helinin yerine cevaplayayım dedim merakını yenmen için.birde biran önce tedavine başla diye.GEÇMİŞ OLSUN.:teselli:

bebısım eee sımdı yara dedın sey ne yarası koter sonrası yakma halınde olan derının yarasımı yoksa sıgıl warken aldara kullandın aldara nın derıyı dokmesı kurutması ya da dedın ne koter sonrası bı hafta batıcan krem kullandım yanı batıcon krem bızım bepanten gbı bısı eger sadece aldara kullandıysan uglulamalı olarak batıcon kulalnmanın bı zararı olmaz dıe dusunmekteyım mumkun oldunca elını fılan cok surme bırde padofılın alırsan kulak copule nokta atısı yappp sıgıle saglam derıye deydırme sakın !!! dıkkat et ona:enbuyukkk:

kızlarrr ben bu arada bugun bırsey yapttım drumu gercı aradım sordum bıraz rahatım ama genede bı sorum bılıosunuz sıgıl warkenn agda kullanmıyouz ya dagıtıo agda ıste ben ıylestım ya sımdı aradın 7 8 ay gectı ya bugun aradım agda yaptırmak ıstıorm jıletle almaktan bırktım dedım ok dedı temız yere gıt mutlaka dedı bıde spatulasına fılan her seyıne bak dedı artı olarakta agda makınasının ıcınde kı kadına sole agdayı kullanmasın dedı bacanı aldı agda ıle ısıtıcaya koyuoda ısıotıo ya uzun seyı makının ıcıne koyuyoda ısınıo ya agda bole kullanımlık kullanımlık onun agzını acsın kullansın dedı.... bnde agdacıma gıttım dedım bana agda makınasına ısıtıcıya yenı bı agda koy we ısınına o ılk adayı makınanın ıcıne koydu warya onu actı onu surdurdum gerıye kalanlarada bacamı aldı .... uzun zaman sonra agda kullannan bole oldumu sızde kızlar bı yardımcı olsanız :)

bebısım eee sımdı yara dedın sey ne yarası koter sonrası yakma halınde olan derının yarasımı yoksa sıgıl warken aldara kullandın aldara nın derıyı dokmesı kurutması ya da dedın ne koter sonrası bı hafta batıcan krem kullandım yanı batıcon krem bızım bepanten gbı bısı eger sadece aldara kullandıysan uglulamalı olarak batıcon kulalnmanın bı zararı olmaz dıe dusunmekteyım mumkun oldunca elını fılan cok surme bırde padofılın alırsan kulak copule nokta atısı yappp sıgıle saglam derıye deydırme sakın !!! dıkkat et ona:enbuyukkk:

cnm benim yaralar aldaranın deride tahribat yapması sonucu oluşan yaralardan. ayrıca görünmeyen ve görünen siğillerin de ortaya çıkıp yara olması durumu mevcut. o zaman ben yaralarım gecene kadar bekliyim ve ondan sonra podofilin mi adını da herkes farklı yazıyo :) ondan kullanmaya başlıyım. inşallah herkese farklı etki yapmıyodur. artık sürekli doktora gitmekten de yoruldum. bunu haftada 1 mi kullanıcaz.

ınsallah ılesırsın padofılınınle ne dım bebeısım kuru yaraya surmende her hangı sorun olmaz yane o yanaklaraysa surmende bı sorun olmaz ama ıc tarakfasa dıkket et haftada bır kullancan ama receteı geene ıyıce oku sen cunku ne kadr ne sekılde oluca daha ayrıntılı yazıyor.

selam helin ne zamandır pv taşıyorsun ve en son yaktırdıktan sonra ne kadar zamandır çıkmıyor???ve kaç kere tekrarladı

cnm benim yaralar aldaranın deride tahribat yapması sonucu oluşan yaralardan. ayrıca görünmeyen ve görünen siğillerin de ortaya çıkıp yara olması durumu mevcut. o zaman ben yaralarım gecene kadar bekliyim ve ondan sonra podofilin mi adını da herkes farklı yazıyo :) ondan kullanmaya başlıyım. inşallah herkese farklı etki yapmıyodur. artık sürekli doktora gitmekten de yoruldum. bunu haftada 1 mi kullanıcaz.

canım benimde aşırı ilaç kullanmaktan cildim çok tahriş olmuştu.dr.önce bunun tedavisi gerekli deyip antibyotik krem verdi.ben okremle bepanten kremi karıştırıp kullandım.3 günde düzeldi. dr bepanten kullandığım için iyi yapmışsın dedi.yani faydası var zararı yok.birde sana kafan karışmasın diye sonra kullanacağın ilacın adını şişeyi okuyarak yazayım akılda yanlış kalıyor olabilir. Podofilm .umarım biran önce iyileşirsin geçmiş olsun.:teselli:

hilincim merhaba nasılsın.valla canım hastalığı geçince birdaha buraya uğramayanlar var(umarım tekrarlayıp dönmek zorunda kalmazlar.) sense canla başla deneyimlerini paylaşıyorsun.konuyu okuyan herkes adına tşk. kocaman öpüyorum seni.zemuszemus

canım sen kullan bakalım bu ilacı. arkadaşlar öneriyolar kullanan memnun kalanlar olmuş ne kadar iyi bişi bu. bende dondurma işleminden geldim. bu sefer acısız oldu. zamanla geçicek. eninde sonunda..
sabırlı davranıp, kontrolleri ihmal etmicez. öpüyorum seni tatlım :1hug:

helincim canım bgn yaktırdım siğilleri izin alamadım malesef o yuzden mecbur bgn gıtmek zorunda kaldım padofılın alcaktım yanlız hıcbı eczane adını bıle bılmıo nerden bulurum bana yardımcı olur musun

selam helin ne zamandır pv taşıyorsun ve en son yaktırdıktan sonra ne kadar zamandır çıkmıyor???ve kaç kere tekrarladı

EEE BITANEMM STANDART SARTLARDA 2 AYDA BIR AY ASIT KULLANDIM BI AY ALDARA KREM BAKTIK OLMADI EN SON ASAMADA IKINCI AYIN SONUNDA DR BANA DEDI YAKIYIORZ YAKTIK KOTER IŞLEMI GERCEKLESTI . SONA DR BANA BATICON VERDI BIZIM KULLANDIMIZ BEPANTEN GBI BI KREM BI HAFTA BATICON KREM VE SOLISYONU KULLANDIM YARALAR GECTI BIR HAFTA SONUNDA ALDARA KULLANDIM BIDE UZERINE COK SUKUR GECTI ODA KOTER COK ISE YARADI BENDE BEN BIDE BEKLEDIM ICIN DAGILDI YANI BENIM SUCUM ... O ZAMAN BIDE PADOFILM DENILEN ILACI BEN BILMIYORDUM NSE DOKTORUM DEDI GNC FILAN EK TAKWIYE VITAMIN KULLAN DEDI BENDE BALIK YAG KAPSULU SABAHLARI ,SONA EK WITAMIN ICTIM BIDE CAY KARISIMI YAPTIM DR TAWSIYESI UZERINE ( DEFNE , CIVAN PERCEMI ,ADA ÇAYI PAPATYA 100 GR DAN AL DEDI DR GUNLUK BIR BARDAK IC DEDI ) ONU YAPTIM BOL BOL ILIK SU ICTIM ILAC WE VITAMIN TUKETINCE ARADAN SOLE BIR AY GECTI HPV ASIMI OLDUM O SIRADA DA HSV DE OLDUM GENITAL UCUK ONUNDA ATLATTIM BIR HAFTADA VITAMIN VE BITKI CAYI BENCE ISE YARADI SIMDI YAKLASIK TOPLAMDA 8 9 AYDIR BISI YOK KOTER YAKMA ISLEMI 7 AY DIR IYIM KISACA BAYANLAR AŞI OLUN TEKRAR CIKABILIR AMA EN AZINDAN 10 15 YIL SONA RAHIM KANSERINDEN KORUNUZ :nazar::hulya: :)

hilincim merhaba nasılsın.valla canım hastalığı geçince birdaha buraya uğramayanlar var(umarım tekrarlayıp dönmek zorunda kalmazlar.) sense canla başla deneyimlerini paylaşıyorsun.konuyu okuyan herkes adına tşk. kocaman öpüyorum seni.zemuszemus

YA EVET BU SIRALAR KIMSE HERALDE BAKMAYA FIRSAT BULAMADINDAN boyle oldunu dusunuyorum gelırler ya :lepi:

helincim canım bgn yaktırdım siğilleri izin alamadım malesef o yuzden mecbur bgn gıtmek zorunda kaldım padofılın alcaktım yanlız hıcbı eczane adını bıle bılmıo nerden bulurum bana yardımcı olur musun

cııdmısın cok sewındım nası oldn senı cok merak ettım ınsallah ıyı olursun benı merkata bırakma haberlerını beklıyorm ona gore ters bısı olmaz kanama fılan olmaz korkma ıdrara cıkarken bıraz yanma olur ondada batıcon krem yada hangı kremı verdıyse doktorun onu duzenlı kullan ''''''padofılm solısyonu '''''' sızın oranın annasmalı yerı fılan warsa ezanesı getırsın en kotu bulamassan bı arastır olmassa bana ulas ben gondertım sana:) hatta ben getırırm olmadı :eek:buyrunnnnnnnnn:nazar:gecmıs olsn a.s.

X