arkadaslar tekrar merhaba,
yeni haberlerle dondüm iyi mi kotu mu henuz bilemiyorum ama yuregimi ferah tutuyorum hep :)
dun gittim doktora,kadıkoy sifa hastanesi atasehir poliklinigine.Dr Emel Balkan super bir doktor.guleryuzlu ve cok rahatlatıcı.Once baktı sigillere sonra smear testi aldı.dediki 1 hafta icinde belli olucak test.sonra ultrasonda baktı ve yumurtalıklarımda kist cıktı.ikisinde de
2.3 mm ymis ikisi de.ama dediki reglin yaklastıgı icin sismis olabilriler.reglin 4.cu gunu gelde bakalım kuculurlerse sorun yok ama aynılarsa haplarla kuculturuz sıkma canını dedi.tabi ben aglamaya coktan baslamıstım :) sigiller icinde dediki.maalesef kotu haber-yayılmıslar
ama korkma dedi anestezi yapacakmıs sen mısıl mısıl uyurken ben 10 dk da hepsini temizlicem dedi yaralarında 10 gunde iyilesir dedi.sonra da asımı yapacakmıs hicbiseyim kalmıcakmıs :)
sigiller tekrar cıkabilir o zmn aldara vercem dedi sakın panikleme dedi.ama simdi isin civcivli kısmı testin sonucu.eger kanser hucresi cıkarsa uzun suren bi tedavi geciricem
ama kızlar biliyormusunuz,icimde oyle bi his varki sadece enfeksiyon kaptım ben.kanser fln cıkmayacak.beim icime ole doguyor.siz de dua edin lutfen,persembe alıcam sonucları :)
iste kızlar boyle gecti dun.bu arada mantar vardı ya o da gecmis cok sukur eheh