bende bu hastalık ile ilgili yasadıklarımı anlatayım..
yaklasık 2 ay once makat ile vajina arasındaki bolgede bi tane et beni seklinde bisi cıktı.bende mrk ettm agdacıma bu ne dedim cunku agdadan sonra cıkmıstı.o da etbeni dedi.sasırdım etbeni sonra cıkmaz ki diye dusundum.anneme sordum agdadan tahris olmustur sivilcedir dedi.sonra tuvaletimi yaparken acıtmaya basladı bende korktum doktora gittim.arkadaslar ozel bir hastaneye gittim ve kadın bana oyle kotu davrandıki anlatamam.bakire olmadıgım icin resmen kotu kadın muamelesi yaptı ve ben 23 yasında bir kadınım o kadar sinirim bozulduki anlatamam.onun beni rahatlatması yerine boyle davranması bi d euzerinde bu hastalık cinsellikten bulasır erkek arkadasınla bida gorusme fln demeye basladı.ben boyle bisi olmadıgına eminim cunku uzun zamandır birlikteyiz ve birbirimizi seviyoruz benim ona guvenim tam.bu agda salonunda gecti biliyorum cunku son yaptıgı agdada baska bi odaya aldı orda yaptı dedim burası pis yok dedi yeni temizledik fln ama icim rahat etmedi acelem oldugu icin diger odayıda bekleyemedim.simdi cok pismanım cunku bu rahatsızlık o odadan sonra cogaldı of.sonra ozel hastanedeki kadın yrn gel uzman doktr yaksın dedi.ben aglaya aglaya bi hal oldum.ertesi gun uzman doktora gittim.o kadın beni biraz daha rahatlattı ama surekli para lafını yapması moralimi bozdu.su sukadar sunuda yapıcaz bu da bu kadar.yani parasında degiliz ama once neler yapabilecegimizi soyle.bu hastalık nedir ne degildir bi anlat dimi?o gun bana ilac verdi 3 gun sonra gel yakalım dedi.monodoks antibiyotik ve vajinal fitil verdi.ya isin kotusu ben bunu ysamadan once bunu hic bilmiodum.ki okuyan bir insanım ama ilk kez duydum bu hastalıgı ve asısını cok uzuldum nasil bilmem diye
sonra arkadasımın bi arkadası bu hastalıgın aynısını gecirmis ve kadıkoy sifa hastanesinin uzman doktoru ona cok yardımcı olmus.yaktırma islemi ve kremlerle gecirmis su an kız turp gibi.ve kadın adeta bi melekmis.bana telefonunu verdi ve aradım.anlattım aynı size anlattıgım gibi.bana once ilaclar bitsin bittikten 4 gun sonr agel test yapalım ona gore tdavi yolu izleriz dedi.onceki doktor bana 3 gun sonra gel demisti.ancak simir testiin yapılabilmesi icin antibiyotik bitiminden 4 gun egcmesi gerekliymis.anlayacagınız kaıdn para kazanmak icin beni harcayacaktı.neyseki simdi emin ellerdeyim.bu kadının bircok kadını bu hastalıktan kurtardıgını bilioum.bu arada corek otu karısımını kullanıoum sayenizde dun absladım insallah iyi gelir :)
persembe gunu doktora gidiyorum bana sans dileyin kızlar,ayrıca moral verici konusmalarınızda cok iyi geldi.bu hastalıgı hepimiz yenecegiz unutmayın sonunda ölüm yok.bunu bir servise girme olarak dusunun.arabamızı nasil arada bi servise goturuyoruz en degerli organımızı da arada bir doktora goturmek lazım dimi?
opuyorum kızlar,yuzunuz hic asılmasın tamam mı?