Teşekkür ederim. Baya bi dr dolaştım, hatta nisantasinda iyi bi kbb ye gittim, muayene 600 kıydım, sağlık bu deyip, adam devlet hastanesinden emekli, ayni zamanda mikrobiyoloji uzmaniymis, 50 yaslarinda. Dilum beyaz diye dolanıyordum, bir şey kaptım diye, hiv miv bile baktirdim, 4 kez surelerinde. Dilimin kenari da minik bir cikinti, ne zaman cikti bilmiyorum, var miydi bilmiyorum, dr normal dedi, kamerayla ses tellerime kadar bakti bir sey yok dedi, o zaman siğil çıkmamıştı, sadece beyazdı. Geçen hafta bademciklerimde birkaç tane bişi gördüm, çok cnm sıkıldı, korktum, üzüldüm. Önceki akşam 20 lik disimin yanindaki sert damakta, arka duvara digru seffaf bisi cikti, sirkeye kulak pamugu batirio bastim, kirmizi veya siyah oldu, veya kan oldu. Sabah yine cikmisti ayni, sonra gece, alt dudagimin icinde seffaf bir minik kabarcik bir de küçük dilimin yan tarafında minicik bi kabarcik, hareket ettirdigimde hissediyorum. Başka yere değmemesi ağız icinde mümkün değil, hareket ettikce değiyor
örneğimi burda birilerinin şişlide bahsettikleri karı koca dr lar var, oraya gittim. Şişli caminin karsi caprazinda, garanti bankasi üstü. Dr ismi yasakmiş, ozelden yazarsaniz yazarim.