Doktorunuz kim?Cin1 de leep gereksiz benim doktorum 3seans kriyoterapi yaparak tedavi etmisti.Ikinci bir gorus alin derim.leep o kadar zararsiz bir islem degil sonucta rahim agzinin bir bolumunu aliyor.
Çoğu kişide var canım onlarmerhaba bayanlar vestibular Papila diye bir şey var Google’da bakarsanız bende bunlardan mevcut çok minik siğil değil dedi doktor ama endişeliyim aynı soruna sahip biri var mı gerçekten doğal bir oluşum mu çünkü uzun süredir var
Teşekkür ederim cevabınız için internetten okuduğuma göre çoğu zaman siğille karıştırılıyormuş umarım gerçekten öyledir kendi yapısıdırÇoğu kişide var canım onlar
Bende ilk evlendigim zaman esimden bana gecti sigillerimi yaktim ondan sonra Dort çoçuk dogurdum ama sezeryanla gecen hpv. Testi yaptim tip 56 pozitifim hala. Sen hic korkma allahin izniyle Cocugunuz olacalOluyor ama sezeryanla diye biliyorum
Kaç yıldır pozitifsiniz?Bende ilk evlendigim zaman esimden bana gecti sigillerimi yaktim ondan sonra Dort çoçuk dogurdum ama sezeryanla gecen hpv. Testi yaptim tip 56 pozitifim hala. Sen hic korkma allahin izniyle Cocugunuz olacal
Hic bilmiyorum sekiz sene once sigillerimi yaktim doktor bana o zaman hicbirsey demedi bu konuda hicbirsey hpvnin tehlikeli oldugunu bilmiyordum. Ilk defa hpv testi yaptim pozitifim yuksek tiplerden 56Kaç yıldır pozitifsiniz?
Eşiniz tedavi oldu mu belki cinselliğe devam ettiğiniz için kalıcı olarak kalmıştır ya da iç kısma baktırdınız mı tedaviniz tam mı yapıldı?Hic bilmiyorum sekiz sene once sigillerimi yaktim doktor bana o zaman hicbirsey demedi bu konuda hicbirsey hpvnin tehlikeli oldugunu bilmiyordum. Ilk defa hpv testi yaptim pozitifim yuksek tiplerden 56
benimde aynı şekilde 6-7 sene önce siğil çıkmıştı kadın doğum doktoruna gittim ilaç verdi geçti hiç söylemedi hpv falan diye tamamen tesadüf eseri ketemde smear verince daha yeni öğrendim hpv 31 pozitif olduğumu ve dünyam yıkıldı resmen smearla takip oluyordum bu ayki kontrolde smear da sıkıntı çıkınca kolposkopi ve biyopsi oldum onda da cin1 çıktı ama yaşayan ölüye döndüm resmen rabbim hepimize şifa versin İNŞAALLAHHic bilmiyorum sekiz sene once sigillerimi yaktim doktor bana o zaman hicbirsey demedi bu konuda hicbirsey hpvnin tehlikeli oldugunu bilmiyordum. Ilk defa hpv testi yaptim pozitifim yuksek tiplerden 56
Kavacik ta doktorum.forumdan yazmak yasak diye biliyorum.talep edersniz mesajla iletebilirim.2008 den beri ayni doktorum ve ben cok memnunumDoktorunuz kim?
Eşiniz tedavi oldu mu belki cinselliğe devam ettiğiniz için kalıcı olarak kalmıştır ya da iç kısma baktırdınız mı tedaviniz tam mı yapıldı?
Esim tedavi olmadi diyorum ya olayin cidiyetini yeni ogrendik sigillerimi yaktirdigim hastane ozeldi amma bana bu konuda hic bilgi verilmedi bende sans eseri test yaptim kolposkopi oldum ama rahim içinde kanama varmis birsey de goremedi biyopsi aldi kolposkopi yapan insanliktan nasip Almamis doktor sende birsey var diyip durdu Ben ne yapacagimi ne diyecegimi sastim kaldim hersey bi anda olduEşiniz tedavi oldu mu belki cinselliğe devam ettiğiniz için kalıcı olarak kalmıştır ya da iç kısma baktırdınız mı tedaviniz tam mı yapıldı?
Amin canim hikayelrimiz benziyor bende biyopsi sonucumu bekliyorum bunca yil kotu birsey olmusmu diye korkuyorum ama daha 9ay once dogum yaptim dorduncu sezeryanimdi diye devamli takip halindeydim Kafama takilan şey rahim icindeki kanama Neyin nesi yanlis giden birsey olsaydi kadin dogum doktorum bunu faketmezmiydi kafamdaki sorular bitmiyorbenimde aynı şekilde 6-7 sene önce siğil çıkmıştı kadın doğum doktoruna gittim ilaç verdi geçti hiç söylemedi hpv falan diye tamamen tesadüf eseri ketemde smear verince daha yeni öğrendim hpv 31 pozitif olduğumu ve dünyam yıkıldı resmen smearla takip oluyordum bu ayki kontrolde smear da sıkıntı çıkınca kolposkopi ve biyopsi oldum onda da cin1 çıktı ama yaşayan ölüye döndüm resmen rabbim hepimize şifa versin İNŞAALLAH
O deli sorular hiç bitmiyor canım artarakta çoğalıyor sizde şuan siğil varmıAmin
Amin canim hikayelrimiz benziyor bende biyopsi sonucumu bekliyorum bunca yil kotu birsey olmusmu diye korkuyorum ama daha 9ay once dogum yaptim dorduncu sezeryanimdi diye devamli takip halindeydim Kafama takilan şey rahim icindeki kanama Neyin nesi yanlis giden birsey olsaydi kadin dogum doktorum bunu faketmezmiydi kafamdaki sorular bitmiyor
Umarım en kısa sürede atlatır temiz sonuç alırsınız. Kendinize dikkat edin lütfen bu süreçte. Geçmiş olsunE
Esim tedavi olmadi diyorum ya olayin cidiyetini yeni ogrendik sigillerimi yaktirdigim hastane ozeldi amma bana bu konuda hic bilgi verilmedi bende sans eseri test yaptim kolposkopi oldum ama rahim içinde kanama varmis birsey de goremedi biyopsi aldi kolposkopi yapan insanliktan nasip Almamis doktor sende birsey var diyip durdu Ben ne yapacagimi ne diyecegimi sastim kaldim hersey bi anda oldu
Inslalah saolunUmarım en kısa sürede atlatır temiz sonuç alırsınız. Kendinize dikkat edin lütfen bu süreçte. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?