- 7 Mart 2015
- 51
- 8
- 86
- 30
Ben 350vermıstımarkadaslar ozelde kriyo ya da koter ucretlerini bilen var mi? ya da devlet hastanesi onerebilicek biri?
Hpvliyiz sitesinde oyle yaziyordu. Gunde 3 gr alinmasi gerekiyor. O yuzden 6 tane yaziyodu. O siteye guvenebilirmiyim bende bilmiuorumYok canım o ne öyle 6abartmıs
Cünkü o sitedeki ahcc markasıyla eczanelerde satılan ahcc markadı farklı. Gramajları da farklı dolayısıyla.Hpvliyiz sitesinde oyle yaziyordu. Gunde 3 gr alinmasi gerekiyor. O yuzden 6 tane yaziyodu. O siteye guvenebilirmiyim bende bilmiuorum
Gecmis olsun hpv negatif yapmak icin takviye filan almiyor musunuz? Ahcc yada propolis gibi.Ben rakamsal olarak kacim bilmiyorum ama benim ki kansere ceviren turunden.gecen yillarda cin 3 ile konizasyon oldum.6 ayda 1 smear yaptirdim hep bu sure zarfinda temiz cikti.simdi ki 6 aylik aralikta tekrar cin2 ye kadar ilerlemis.sigil olan turunu bilmiyorum ama kansere ceviren hpv vucudtan gitmiyor sinsice bekliyor sanirim
Bana doktor yazdı gunde 3dedı oyle kullandım 2ay ama dedıgım gıbı pahalı ılac sukur sonra cıkmadıHpvliyiz sitesinde oyle yaziyordu. Gunde 3 gr alinmasi gerekiyor. O yuzden 6 tane yaziyodu. O siteye guvenebilirmiyim bende bilmiuorum
Hangisine guvenebiliriz acaba . Bir rczanye sordum haberleri bile yokdu ne oldugundanCünkü o sitedeki ahcc markasıyla eczanelerde satılan ahcc markadı farklı. Gramajları da farklı dolayısıyla.
Ben de çok emin olmamakla beraber yurtdışında da çok kullanıldığından ve ingiltereden ithal edildiğinden o sitedekini tercih ettim.Hangisine guvenebiliriz acaba . Bir rczanye sordum haberleri bile yokdu ne oldugundan
siz gunde 6 tane iciyor musunuzBen de time health ahcc kullaniyorum ahcc kullanip negatif olan bircok kisi var yabanci sitelerde de cok arastirdim ben acikcasi en az 6 ay kullanmayi dusunuyorum insallah iyi gelecegine inaniyorum.
Evet 3 grama tekabul ediyor. Herkes bu sekilde iciyor.siz gunde 6 tane iciyor musunuz
Yapmaz canımBirde su soru aklima takiliyor . 6 ay ahcc kullanip negatif olduk diyelim. Ahcc yi birakdigimizda bagisikligimiz birden dusermi . Yani vucut ahcc ye bagimlilik yapar mi ? Dusuk bir ihtimal gibi ama kafami kurcaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?