- 10 Ağustos 2016
- 612
- 69
- 98
İlk anaskopla açıyor kamerayla giriyor monitörden gösteriyordu u bana akıntı olmaması çok önemli tabi akıntı kapatıyor o beyaz siğil beyaziçerde olduğunu anlamak için neyle baktı dokyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk anaskopla açıyor kamerayla giriyor monitörden gösteriyordu u bana akıntı olmaması çok önemli tabi akıntı kapatıyor o beyaz siğil beyaziçerde olduğunu anlamak için neyle baktı dokyor
Yıllar önce çıban için kara merhem demişti ler onu kullanmıştım baya temizlemişti ama hamileler için nasıl bilmiyorum bir araştır bulursan ve sakıncası yoksa çok rahatlarsınYa kızlar hpv tatlı tatkı kaşındırıyordu ne güzel gebelik ne zor ya vajen üstte sivilce çıkmıştı 2 ayda zor geçti en azından gözle görülür yerdeydi kalçada çıban çıkması nedir ya sürtünmeyle canımı alıyor bide kabarmış kaba etim nasıl kurtulurum oturamıyorum hormonlardan oluyor heralde Bi önerisi olanlar varmı bide doğumum yaklaştı ben hangisinin acısına dayanıyım
Yani demek istediğim hpv si aktif olan bir bayanın normal doğumu düşünmesi riskli (benim şahsi görüşüm) bu nedenden ben olsam normal doğumu her ihtimale karşı redderdim tabiki kişinin fikri beni enterese etmez.Kişi kendi kendine evde doğum yaparsa riske atmış olur başka türlü nasıl riske atacak kendini merak ettiğimden soruyorum. R ruzgareseri
Diyelimki hpv pozitif ama siğil yok denildi. Bu durum için bile ben olsam güvenip normal doğum yapmazdım. Oldu ya Dr gözünden kaçtı her türlüsü aklıma gelirdi. O nedenle riske atma malı diye düşünüyorum yoksa bende aktif siğil olupta normal doğum yap diyen doktor olamaz diye düşünüyorumKişi kendi kendine evde doğum yaparsa riske atmış olur başka türlü nasıl riske atacak kendini merak ettiğimden soruyorum. R ruzgareseri
Ondan aldım bugün şimdi korkarak sürdüm ama çok kötüyüm dayanılacak bi acı değil allahım kimseye vermesinYıllar önce çıban için kara merhem demişti ler onu kullanmıştım baya temizlemişti ama hamileler için nasıl bilmiyorum bir araştır bulursan ve sakıncası yoksa çok rahatlarsın
Var var öyle doktorlar var. Bana denk geldi kaçarak uzaklaştım.Diyelimki hpv pozitif ama siğil yok denildi. Bu durum için bile ben olsam güvenip normal doğum yapmazdım. Oldu ya Dr gözünden kaçtı her türlüsü aklıma gelirdi. O nedenle riske atma malı diye düşünüyorum yoksa bende aktif siğil olupta normal doğum yap diyen doktor olamaz diye düşünüyorum
Benimde hpv tip 56 ascus cikti persembe gunu kanunde randevum var beni ne bekliyor ne yapacaklar direk kolposkopimi yaparlar yoksa simirmi alirlar cok stresliyimHerkese iyinaksamlar.hpv16iyinaksamlar.hpv16 cin1 kanunide takipliyim.mart ayinda smear verdim temizdi.6 ay sonrs yine gel dediler bugun gittim smear almayacaz smear yilda bir alinir dedi doktor.kontrol yapicaz dedi.bende hpv testi tekrar yaptirmak gerekirmi diye sordum evet dedi yilda birkez smear +hpv yaptirmalisin dedi.yine pozitif cikarsa kolposkopi yapilirmis cikmazsa negatife donmusse gerek kalmaz dedi.devlet hastaneleri hpv yi yapmiyormus orada yapilmiyormus.haseki de varmis artik bakirkoyde yapmiyormus.oyle soyledi
Ascus olduğu için kolposkopi iste zaten, cin durumunu öğrenirsin... Sonra leep veya gerek duymaz belki kontrol altında tutarlar... Merak etme korkacak bir şeyin yok...Benimde hpv tip 56 ascus cikti persembe gunu kanunde randevum var beni ne bekliyor ne yapacaklar direk kolposkopimi yaparlar yoksa simirmi alirlar cok stresliyim
Tesekur ederim testi saglik ocaginda yaptim saglik ocagindaki test hpvenin butun tiplerinemi bakiyorlar acaba sormayi unuttum. Bide ascus oldugu icin kesin like bi cin durumu olacak oylemiAscus olduğu için kolposkopi iste zaten, cin durumunu öğrenirsin... Sonra leep veya gerek duymaz belki kontrol altında tutarlar... Merak etme korkacak bir şeyin yok...
Gecmis olsun canim saglik ocaginda butun yuksek tiplere bakiyorlar evet ama ascus mutlaka hpvye bagli olarak ta cikmiyabiliyor enfeksiyom tarzi durumlardada ascus cikabiliyor ascus cikto diye mutalka cin cikicak diye bir durum yokTesekur ederim testi saglik ocaginda yaptim saglik ocagindaki test hpvenin butun tiplerinemi bakiyorlar acaba sormayi unuttum. Bide ascus oldugu icin kesin like bi cin durumu olacak oylemi
Gecmis olsun canim saglik ocaginda butun yuksek tiplere bakiyorlar evet ama ascus mutlaka hpvye bagli olarak ta cikmiyabiliyor enfeksiyom tarzi durumlardada ascus cikabiliyor ascus cikto diye mutalka cin cikicak diye bir durum yok belki cikmayabilride tedirgin olma hemen hemen tum bayanalrda olan bir durum kolposkopiye yonlendirmislerdir mutlaka seni ondan sonra bagisiklilga dikkat edersin sorun olmz
Cok saolun Biraz olsun rahatladim. Evet benim normalde akintim iltihabim var bakalim persembe gunu neler olacakGecmis olsun canim saglik ocaginda butun yuksek tiplere bakiyorlar evet ama ascus mutlaka hpvye bagli olarak ta cikmiyabiliyor enfeksiyom tarzi durumlardada ascus cikabiliyor ascus cikto diye mutalka cin cikicak diye bir durum yok
Üroloji gidip anlatmalı, Dr yönlendirirBide esimde siğil yok esim nasil tedavi olacak bunun bi testi varmi erkeler icin
Benim arkadasimda da sigil vardi saglik ocaklarinda dusuk risklere bakilmadigi icin hpv testi negatifti ama simir ascustu drda ascus enfeksiyom ve iltihapa bagli olarakta cikar demisti canimCok saolun Biraz olsun rahatladim. Evet benim normalde akintim iltihabim var bakalim persembe gunu neler olacak