Eğer şikayetleri devam ediyorsa kullansın bence.O kremden yan komşuma da vermiş doktor. 2 gün kullanmış ama ilişki yasak kullanırken demiş doktor. Devam etmedim dedi. Sorunu hala devam ediyormuş. Şimdi sizden duyunca demek ki devam etseydi o da rahatlayacaktı. İnanmamış o ilacın iyi geleceğine. Üzüldüm şimdi.
Evet söyleyeceğim bugün devam etmesini. Çok muzdarip bu konudan.Eğer şikayetleri devam ediyorsa kullansın bence.
Merhaba kızlar hpv li olup doğum yapan varmı aranızda ben 35 haftalık gebeyim!! Şuanda sezeryanmı normalmi düşünüp kafayı yiyorum!! Aktif siğil yoksa normal doğum diyor doktor ama benim geçmişte 31 59 tip vardı bayağıda siğil yaktırmıştım vajina kanalında da filan gebe kaldığım ilk ay iki tane çıktı uzun Bi aradan sonra şimdi ise göbekten zaten göremiyorum doktorada gitmiyorum siğil varmı yokmu diye ama şuan yok sezeryan şartmı? Normal doğuran varmı aranızda bebeğe geçiyormu
geçmiş olsun. ben de hamileyim ve 1 ay kadar önce siğil çıktı.(1,5 yıl aradan sonra. ama gebelik ne yazık ki bağışıklığı düşürdüğü için tetikliyormuş siğilleri) 2 tane doktorun fikrini aldım ikisi de sezeryan dedi. benim doktorum gebelikte çıkan siğillerin genelde 6 hafta içinde kendiliğinden geçtiğini söyledi. bu da bir umut en azından. internette düşük risk dese de bebek için göze alınmaz bence. ayrıca normal doğumda kesi ve dikiş gerektiren durumlarda kanama çok oluyormuş siğilde.Merhaba kızlar hpv li olup doğum yapan varmı aranızda ben 35 haftalık gebeyim!! Şuanda sezeryanmı normalmi düşünüp kafayı yiyorum!! Aktif siğil yoksa normal doğum diyor doktor ama benim geçmişte 31 59 tip vardı bayağıda siğil yaktırmıştım vajina kanalında da filan gebe kaldığım ilk ay iki tane çıktı uzun Bi aradan sonra şimdi ise göbekten zaten göremiyorum doktorada gitmiyorum siğil varmı yokmu diye ama şuan yok sezeryan şartmı? Normal doğuran varmı aranızda bebeğe geçiyormu
Benim gebelikte siğillerim vardı. Hamileliğin sonuna doğru döküldü. Ama siğil varken gittiğim devlet hastanesinde çok tatlı bir Doktorum vardı. Beni bu konuda çok bilgilendirmşti. Hatta doğumda ona denk gelmezsem diye bir not düşmüştü hem bilgisayara hem bana yazarak vermişti. Doğum başladığı gün gittiğimde onun nöbeti değildi. Ama nöbetçi doktor kabul etmedi notu. O onun tercihi siğillerin dökülmüş normal doğum için hazırsın demişti. Ama bilgilendirilirken siğil dökülse bile 2 sene normal doğum yapmamam gerektiğiydi. Öyle söylemişti meslektaşı. Kabul etmedim. İmza karşılığı eşim hastaneden sancılı bir şekilde çıkarttı beni. Çok anlayışlı iyi niyetli bir doktor tanımıştım gebeliğin başında ama muayene ücretleri yüksek diye devam edemeyip devlete başlamıştım. Bu durumla karşılaşınca tekrar onu aradım gel hemen dedi. Gittim durumu anlattım muayene oldum hemen sezaryene alalım hiç etik değil normal doğuma zorlamak bebeğinin boğazında siğiller çakınca hatasını kabul edecek mi acaba demişti çok kızmıştı. Hemen o akşam doğuma girdim.ol şükür kızımda bir sorun çıkmadı. Şimdi bende de hpv negatif çıkmış. O zorlayan doktor hakkında da 1 senedir süren bir davam var. Peşini Bırakmadı eşim.Merhaba kızlar hpv li olup doğum yapan varmı aranızda ben 35 haftalık gebeyim!! Şuanda sezeryanmı normalmi düşünüp kafayı yiyorum!! Aktif siğil yoksa normal doğum diyor doktor ama benim geçmişte 31 59 tip vardı bayağıda siğil yaktırmıştım vajina kanalında da filan gebe kaldığım ilk ay iki tane çıktı uzun Bi aradan sonra şimdi ise göbekten zaten göremiyorum doktorada gitmiyorum siğil varmı yokmu diye ama şuan yok sezeryan şartmı? Normal doğuran varmı aranızda bebeğe geçiyormu
Şimdi kızınız kaç yaşında Allah bağışlasın benimde siğilleri mi yaktırdım şükür 7 Ay oldu tekrarlanmadı şimdi hamilelik istiyorum başlarda çok kafayı yedim düşünmekten bebiş olursa nolur diye ama artık daha rahatım sezeryan olursa risk olmuyor değil mi doğru mu biliyrm insan en güzel zamanında bunları düşününce çok üzülüyor ama şimdi hamile kalırsam zisezeryan olurum diyorm bir de mesela siz kendi oturduğunuz klozete fln çocuklar oturdu muBenim gebelikte siğillerim vardı. Hamileliğin sonuna doğru döküldü. Ama siğil varken gittiğim devlet hastanesinde çok tatlı bir Doktorum vardı. Beni bu konuda çok bilgilendirmşti. Hatta doğumda ona denk gelmezsem diye bir not düşmüştü hem bilgisayara hem bana yazarak vermişti. Doğum başladığı gün gittiğimde onun nöbeti değildi. Ama nöbetçi doktor kabul etmedi notu. O onun tercihi siğillerin dökülmüş normal doğum için hazırsın demişti. Ama bilgilendirilirken siğil dökülse bile 2 sene normal doğum yapmamam gerektiğiydi. Öyle söylemişti meslektaşı. Kabul etmedim. İmza karşılığı eşim hastaneden sancılı bir şekilde çıkarttı beni. Çok anlayışlı iyi niyetli bir doktor tanımıştım gebeliğin başında ama muayene ücretleri yüksek diye devam edemeyip devlete başlamıştım. Bu durumla karşılaşınca tekrar onu aradım gel hemen dedi. Gittim durumu anlattım muayene oldum hemen sezaryene alalım hiç etik değil normal doğuma zorlamak bebeğinin boğazında siğiller çakınca hatasını kabul edecek mi acaba demişti çok kızmıştı. Hemen o akşam doğuma girdim.ol şükür kızımda bir sorun çıkmadı. Şimdi bende de hpv negatif çıkmış. O zorlayan doktor hakkında da 1 senedir süren bir davam var. Peşini Bırakmadı eşim.
Öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursunuz. Ben kendi oturduğum tuvaleti günde 2 kere temizliyorum şu an negatif olsa bile. Ama kızımı aynı tuvalete oturtmuyorum. Ona ayrı bir tuvalet aldım otursa da negatif olduğu için bir sakıncası olmayacağını düşünüyorum temiz tutulduğu taktirde. Evet sezaryen olduğunuz zaman bebeğiniz hiç bir şekilde zarar görmüyor. Yalnız sizi siğiliniz yok diye normal doğuma zorlayan bir doktor olursa lütfen bu konuda ısrarcı olun. Siğil olmasa negatife dönsek bile 2 sene boyunca normal doğum gerçekten risk. Doğum suyunun vajina kanalına değmesi ve bebeğe temas etmesi boğazında bu siğillerin çIkmasına neden oluyormuş. Konuştuğum 5 doktor oldu bu süreç içerisinde. Hepsi sezaryen olursa sorun yok dedi ama devlet sezaryen konusunda kısıtlama getirdiği için riskleri hiçe sayıp siğil yok normal olabilirsin diyorlar. Doğumdan sonra bebeğin başına gelecekler onları ilgilendirmiyor çünkü. Bu konuya dikkat ederseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Kızım şu an 2.5 yaşında.Şimdi kızınız kaç yaşında Allah bağışlasın benimde siğilleri mi yaktırdım şükür 7 Ay oldu tekrarlanmadı şimdi hamilelik istiyorum başlarda çok kafayı yedim düşünmekten bebiş olursa nolur diye ama artık daha rahatım sezeryan olursa risk olmuyor değil mi doğru mu biliyrm insan en güzel zamanında bunları düşününce çok üzülüyor ama şimdi hamile kalırsam zisezeryan olurum diyorm bir de mesela siz kendi oturduğunuz klozete fln çocuklar oturdu mu
o doktora da bağlı sanırım. ben de özel hastane maddi olarak zorlayacağından devlet hastanesine gidiyorum. devlet hastanesinde görüştüğüm her iki doktor da bana sezeryan dedi. kesinlikle normal doğum tavsiye etmiyoruz dediler. ya da 2.5 sene içerisinde devlet hastanelerinde de hpvli doğum politikası konusunda gelişme var.Öncelikle geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursunuz. Ben kendi oturduğum tuvaleti günde 2 kere temizliyorum şu an negatif olsa bile. Ama kızımı aynı tuvalete oturtmuyorum. Ona ayrı bir tuvalet aldım otursa da negatif olduğu için bir sakıncası olmayacağını düşünüyorum temiz tutulduğu taktirde. Evet sezaryen olduğunuz zaman bebeğiniz hiç bir şekilde zarar görmüyor. Yalnız sizi siğiliniz yok diye normal doğuma zorlayan bir doktor olursa lütfen bu konuda ısrarcı olun. Siğil olmasa negatife dönsek bile 2 sene boyunca normal doğum gerçekten risk. Doğum suyunun vajina kanalına değmesi ve bebeğe temas etmesi boğazında bu siğillerin çIkmasına neden oluyormuş. Konuştuğum 5 doktor oldu bu süreç içerisinde. Hepsi sezaryen olursa sorun yok dedi ama devlet sezaryen konusunda kısıtlama getirdiği için riskleri hiçe sayıp siğil yok normal olabilirsin diyorlar. Doğumdan sonra bebeğin başına gelecekler onları ilgilendirmiyor çünkü. Bu konuya dikkat ederseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Kızım şu an 2.5 yaşında.
benden sonra bir şeyler değişti mi bilmiyorum takip etmedim ihtiyaç duymadığım için ama ben bunu Ankara’nın en büyük hatta dünyada haberleri ünü yayılmış bir hastanede yaşadım. Şu an hala yasal süreç devam ediyor ve bu kişi 2 kez konuyu başhekim ve sağlık başkanlığına açıklamak üzere ifade verdi. Süreç işliyor peşini de bırakmaya niyeti yok eşimin. Çünkü ben 4 santim açıklık varken o hastaneden imza karşılığı çıktım. Çok acı ki başımıza ne geleceğini bilmeden (ilk doğum süreci ilk defa yaşıyoruz bilinçsizin) eşime kendi el yazısıyla eşimin ve bebeğimin ölürse ölümünden ben sorumluyum yazdırdılar :) o şekilde çıktığım için. Biz baya olaylı bir doğum yaşadık bu hpv yüzünden. Benden sonra bir şeyler iyileştirildiyse çok sevindim.o doktora da bağlı sanırım. ben de özel hastane maddi olarak zorlayacağından devlet hastanesine gidiyorum. devlet hastanesinde görüştüğüm her iki doktor da bana sezeryan dedi. kesinlikle normal doğum tavsiye etmiyoruz dediler. ya da 2.5 sene içerisinde devlet hastanelerinde de hpvli doğum politikası konusunda gelişme var.
Oyy maşallah sizinle mutlu daha nice yılları olsun çok teşekkür ederim sizede bir de çok afedersiniz bunu bilmeden oral flnda yaşamış olduk evli olduğumuzdan çok şükür bir şey çıkmadı ağızda fln ama mesela çocuktur bu yeri gelir annenin kaşığını pat alır ya da aynı tabaktan yeriz bunlar beni çok korkutuyor ve doktorlara sorduğumda hiç bu konulara çok takıyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuzÖncelikle geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursunuz. Ben kendi oturduğum tuvaleti günde 2 kere temizliyorum şu an negatif olsa bile. Ama kızımı aynı tuvalete oturtmuyorum. Ona ayrı bir tuvalet aldım otursa da negatif olduğu için bir sakıncası olmayacağını düşünüyorum temiz tutulduğu taktirde. Evet sezaryen olduğunuz zaman bebeğiniz hiç bir şekilde zarar görmüyor. Yalnız sizi siğiliniz yok diye normal doğuma zorlayan bir doktor olursa lütfen bu konuda ısrarcı olun. Siğil olmasa negatife dönsek bile 2 sene boyunca normal doğum gerçekten risk. Doğum suyunun vajina kanalına değmesi ve bebeğe temas etmesi boğazında bu siğillerin çIkmasına neden oluyormuş. Konuştuğum 5 doktor oldu bu süreç içerisinde. Hepsi sezaryen olursa sorun yok dedi ama devlet sezaryen konusunda kısıtlama getirdiği için riskleri hiçe sayıp siğil yok normal olabilirsin diyorlar. Doğumdan sonra bebeğin başına gelecekler onları ilgilendirmiyor çünkü. Bu konuya dikkat ederseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Kızım şu an 2.5 yaşında.
Ağız salyası ağzınızda yoksa etkili değil. Önemli olan varsa siğillere dokunmamak. Dokunduğunuz elinizi çocuğa yıkamadan değmemek. Yani sizde bulaşıcı bir hastalık yok aslında siğillere dokunmadığınız sürece bulaştırma şansınız yok. Cinsel yol hariç. Bağışıklığınız düşmediği sürece siğil çıkmıyor. Hamilelikte çıkmasının sebebi de bu zaten siğillerin. Hamilelikte bağışıklık düşüyor ve siğiller ortaya çıkıyor.Oyy maşallah sizinle mutlu daha nice yılları olsun çok teşekkür ederim sizede bir de çok afedersiniz bunu bilmeden oral flnda yaşamış olduk evli olduğumuzdan çok şükür bir şey çıkmadı ağızda fln ama mesela çocuktur bu yeri gelir annenin kaşığını pat alır ya da aynı tabaktan yeriz bunlar beni çok korkutuyor ve doktorlara sorduğumda hiç bu konulara çok takıyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz
Çok teşekkür ederim ya rahatladım yine de tabaktı bardakta çocuk nasıl büyücrk derken aslında çok takıyoruzAğız salyası ağzınızda yoksa etkili değil. Önemli olan varsa siğillere dokunmamak. Dokunduğunuz elinizi çocuğa yıkamadan değmemek. Yani sizde bulaşıcı bir hastalık yok aslında siğillere dokunmadığınız sürece bulaştırma şansınız yok. Cinsel yol hariç. Bağışıklığınız düşmediği sürece siğil çıkmıyor. Hamilelikte çıkmasının sebebi de bu zaten siğillerin. Hamilelikte bağışıklık düşüyor ve siğiller ortaya çıkıyor.
Temkinli davranın temiz ve titiz olun ama çok da takılmayın. Çocukların bağışıklığı kolay kolay düşmüyor.Çok teşekkür ederim ya rahatladım yine de tabaktı bardakta çocuk nasıl büyücrk derken aslında çok takıyoruz
2016 nisanda siğil çıktı 2018 başlarına kadar hem pozitiftim hem siğillerim vardı yaktıra yaktıra siğiller bitti pozitiflik dewamdı benim hem vajen içi dışı hem makat içi dışı siğilliydi.. 2018 den sonra hiç doktora gitmedim siğil çıkmadığı için 2019 nisandada gebe kaldım 2 tane çıkmış gittim yaktırdım o gün bugündürde gitmiyorum görünürde yok bişiÇok geçmiş olsun,gebelikle alakalı olan kısmı gebelik geçiren arkadaşlar cevaplayacaktır mutlaka. ❤ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sıkıntı yaşamadan dileğim bu yönde. Bir şey sormak istiyorum uzun aradan sonra tekrar çıktı dediniz,ne kadar süredir pozitifsiniz? ne kadar süreyle tekrarladı ve yaktırdınız?
Benim gebelikte siğillerim vardı. Hamileliğin sonuna doğru döküldü. Ama siğil varken gittiğim devlet hastanesinde çok tatlı bir Doktorum vardı. Beni bu konuda çok bilgilendirmşti. Hatta doğumda ona denk gelmezsem diye bir not düşmüştü hem bilgisayara hem bana yazarak vermişti. Doğum başladığı gün gittiğimde onun nöbeti değildi. Ama nöbetçi doktor kabul etmedi notu. O onun tercihi siğillerin dökülmüş normal doğum için hazırsın demişti. Ama bilgilendirilirken siğil dökülse bile 2 sene normal doğum yapmamam gerektiğiydi. Öyle söylemişti meslektaşı. Kabul etmedim. İmza karşılığı eşim hastaneden sancılı bir şekilde çıkarttı beni. Çok anlayışlı iyi niyetli bir doktor tanımıştım gebeliğin başında ama muayene ücretleri yüksek diye devam edemeyip devlete başlamıştım. Bu durumla karşılaşınca tekrar onu aradım gel hemen dedi. Gittim durumu anlattım muayene oldum hemen sezaryene alalım hiç etik değil normal doğuma zorlamak bebeğinin boğazında siğiller çakınca hatasını kabul edecek mi acaba demişti çok kızmıştı. Hemen o akşam doğuma girdim.ol şükür kızımda bir sorun çıkmadı. Şimdi bende de hpv negatif çıkmış. O zorlayan doktor hakkında da 1 senedir süren bir davam var. Peşini Bırakmadı eşim.
[/QUOTE sezeryan olcam anlaşıldı bende riskli oldugunu düşünüyorum doktoruma ısrar ediyorum ama hiç oralı olmuyor doğum ne zaman olcak filan sezeryan olursa diyorum oda bilemeyiz tarih veremem Aralık 20 sinde de gelir bebek 30 nda da dedi yalnız ilk gebelik oldugu için 39 haftayı doldurmam gerekiyormuş sezeryan da olsa.. Kontrole gidicem bilmiyorum bu işlemler nasıl yürüyor ne zaman doğurtuyorlar sezeryanlı.. Özele gidiyorum devleti göze alamadım Çünki evet önemsemiyor devlet hastaneleri normal doğum yaptırırlar diye düşündüğümden herşey
Erkeklerde üroloji ve cildiye bakıyor kadınlarda kadın doğum ilgileniyor. Siğil yaktırma konusunda bilgim yok.Merhaba arkadaşlar vajinal siğilleriniz için nereye gittiniz ? Cildiye mi kadın hastalıklarımı ?
Bir de özelde siğillerin tanesini kaça alıyorlar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?