- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
Canim simdi ciktim hem hpv hem simir yapicaz dedi aletler tek kullanimlik diğerlerinede kondom takiyoruz rahat ol dedi birde bilginiz vardir belki tostosti arkadasim ben hpv ilk ciktiginda daha cin 1 sonucu gelmeden once hpv ciktigi icin ben bilgi amacli kadin doguma gittim medipolde bir dr gittim bana ozaaman ultrason da bakio alttan muayanede ufak bir lezyom gorunuyor demisti ondan on gun sonrada cin1 cikti devlette sonucum simdi yine ultrasonla muayenede etti dedim 6 au once baktirmstim ozelde kucuk bir lezyon var demisti gorunuyormu su an diye bana hic bir sey gorunmuyor dedi dr acaba cin1 mi gecti anlayamadim bu arada 1 au sonra sonuc cikcak umarim hpv olmasa bile cini atmisimdirHadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah☺ Smearde zaten yeni alet acıyorlar dikkat et yine de.
Bu çok güzel bir haberCanim simdi ciktim hem hpv hem simir yapicaz dedi aletler tek kullanimlik diğerlerinede kondom takiyoruz rahat ol dedi birde bilginiz vardir belki tostosti arkadasim ben hpv ilk ciktiginda daha cin 1 sonucu gelmeden once hpv ciktigi icin ben bilgi amacli kadin doguma gittim medipolde bir dr gittim bana ozaaman ultrason da bakio alttan muayanede ufak bir lezyom gorunuyor demisti ondan on gun sonrada cin1 cikti devlette sonucum simdi yine ultrasonla muayenede etti dedim 6 au once baktirmstim ozelde kucuk bir lezyon var demisti gorunuyormu su an diye bana hic bir sey gorunmuyor dedi dr acaba cin1 mi gecti anlayamadim bu arada 1 au sonra sonuc cikcak umarim hpv olmasa bile cini atmisimdir
Insallah canim 1 ay sonra bakalim tsk ederim destsgin icim 1 ay sonra hayirli haberle burdkilerede motive olur insallahBu çok güzel bir haber☺ Lezyonun gitmiş olması bence cok iyiye işaret ve muhtemelen cin1 geriledi. İnşallah hpv de negatif gelir ve bu başlığa bir daha hiç uğramak zorunda kalmazsın, nasıl yendiğini anlatarak insanlara moral vermek dısında☺
İnşallahInsallah canim 1 ay sonra bakalim tsk ederim destsgin icim 1 ay sonra hayirli haberle burdkilerede motive olur insallah
Hpv testi ayrı evet. 30 yaşından büyükseniz aile hekimliğinizde yaptırabilirsiniz. Ya da yaş sınırı olmadan araştırma hastanelerinde yaptırabilirsiniz.kızlar bişey sorucam smear testi yaptırınca genital siğil olup olmadığı da çıkıyor mu? smear yaptırdım hersey temiz dedi doktorum. Siğil için ayrıca test mi oluyor yoksa?
Sorunuz var ıse yardımcı elbette olablırımCanimmm tavsiyelerine ihtiyacımız var nerelerdesin
Burcis sonucunu bekliyorum inş.hemen çıkar.kolposkopi tekrar yapacaklarmi birşey dédilermiArkadaslar devlette aletelri kisiden kisye direk kullanmazlar dimi ya hijyeni nasil sagliyorlar psikoljik olarak allak bullak oldum
Cin 1 den asla islem yaptirma pisman olursun..cin 1 geriliyor neden islem yaptirasin ki .gerilemezse dusunursun.suleyman engin akhan 18 ay bekliyormus cin 1 e leep yapmak için. Eger 18 ayda gerilemezse yapiliyormys.bndede cin 1 var hpv 6 16 51 var deflagyn kullandim doktor beklemeye aldi ve gecen gittiğimde gerilicek dedi.yinede sen bilirsinArkadaşlar iyi akşamlar.
Kolposkopi biyopsi sonucum cin 1 çıktı, hpv 16 olduğu için doktorum kriyoterapi veya leep önerdi normalde cin 1 de leep yapılmaz diye biliyorum kendisine de söyledim 1-2 mm alacagını konizasyon olmadığını ve cerrahi sınır bakmak için daha garanti bir yöntem olduğunu ve rahim ağzımın kısalmayacağını söyledi ama yine de tercih senin dedi, kriyo da leep de tercih edilebilir ancak riskli tip olduğu için kendi kendine gerilemesini bekleyelim dersen o da olur ama evhamlı birisin tedavi ol içimiz rahat etsin dedi.
Arkadaşlar burada hiç kriyo ya da lazer olan var mı cin 1 de?
2 eylüle gün aldım ama kafam karışık yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba :)Cin 1 den asla islem yaptirma pisman olursun..cin 1 geriliyor neden islem yaptirasin ki .gerilemezse dusunursun.suleyman engin akhan 18 ay bekliyormus cin 1 e leep yapmak için. Eger 18 ayda gerilemezse yapiliyormys.bndede cin 1 var hpv 6 16 51 var deflagyn kullandim doktor beklemeye aldi ve gecen gittiğimde gerilicek dedi.yinede sen bilirsin
Siğillerinden kurtulmuş olmana cok sevindim. Bu cok iyi bir gelişme. Umarım bir daha siğillerle karsılasmassın. Peki arkadasların nasıl kurtuldu tip 16dan.Arkadaslar merhaba uzun suredir girmiyordum ..biliyorsunuz genital sigillerim vardi ve ustelik 6 16 ve 51 tipleri vardi ayrica cin 1 de var.deflagyn kullandim bitti eylulde kolposkopim var ..genital sigil icin kriyo yaptiriodum cozum olmadi..aldara kullandım gecmedi.ama 50 ye yakin sigilim kemal kukrer elma sirkesiyle yok oldu...makyaj pamuguna sirke dokup bir saat kadar beklettim döküldüler ve umarim cikmazlar..denemek isteyen deneyebilir..kolposkopi sonucumuda bilgilendirmek icin yazacam buraya..ayrica 2 tanidigim hpv tip 16 dan negatif oldu..bu zorlu sureci atlatacagimiza emin olabilirsiniz..bu arada spor yapip yesil cay icip beta glukan kullaniyorum
Benim eylul 15 kolposkopi var istersen biraz bekle eger benim cin1 gerilemezse alma bosa 1600 para vermistim ben gerilerse bir deneMerhaba :)
Yorumun için teşekkür ederim. Leep yaptırmıyorum cidden gereksiz bir işlem olacak.deflagyn konusunda ise doktorla konuşacağım bu ilacı inanın izmirde bilen doktor yok delireceğim
Ayy inşallah gerilerBenim eylul 15 kolposkopi var istersen biraz bekle eger benim cin1 gerilemezse alma bosa 1600 para vermistim ben gerilerse bir dene
Yuksek tip doktorum bana riskli demisti ama lezyon vs olusmamissa takma bnceBenim Hpv51 çıktı, endişelenmeli miyim
Lezyon var mı bilmiyorum, 2 kez baktı alttan, birinde polip aldı, 2.cide hala enfeksiyonun va ilaç devam edicez dedi... Ama ilaç bitince tekrar gelmene gerek yok dedi.... Lezyon görünümü başka bir şey mi ki... Olsa derdi sanırım.. BilemedimYuksek tip doktorum bana riskli demisti ama lezyon vs olusmamissa takma bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?