Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar cok kotuyum ozel bolgemde kucuk kizarikliklar vardi ilk basta kasintimda varti bugun cok kasintim oldu sicak bir dus aldim ozel bolgemdeki ic dudak sismis ne yapmaliyim

Hemen diyorsunuz mantar. İç dudak şişmiş diyor, bartholin kisti de olabilir başka bir şey de. İnternetten bakın bakalım bartholine benziyor mu.

Doktora gitmeden hiç bir şey yapamazsınız, yapmayın da zaten. Çok hassas bir bölge.

Ilk basta sisme yoktu kasinti ve kucuk kizariklik vardi sicak dus aldiktan sonra sisti o degil herhalde

canim ne tur bir bakteriydi adi nedir

Hemen mantar demiyoruz yüksek ihtimal mantar dedim. Kaşıntı, kızarıklık, şişlik. Kaşıntı varlığı ilk olarak mantar yada ilerlemiş enfeksiyon düşündürür.

Merhaba, bu 7 yıl süre zarfında her yıl smear aldırdınız mı ve pcr testi ile negatif/pozitif durumuna baktırdınız mı?

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Kolposkopi biyopsi sonucum cin 1 çıktı, hpv 16 olduğu için doktorum kriyoterapi veya leep önerdi normalde cin 1 de leep yapılmaz diye biliyorum kendisine de söyledim 1-2 mm alacagını konizasyon olmadığını ve cerrahi sınır bakmak için daha garanti bir yöntem olduğunu ve rahim ağzımın kısalmayacağını söyledi ama yine de tercih senin dedi, kriyo da leep de tercih edilebilir ancak riskli tip olduğu için kendi kendine gerilemesini bekleyelim dersen o da olur ama evhamlı birisin tedavi ol içimiz rahat etsin dedi.
Arkadaşlar burada hiç kriyo ya da lazer olan var mı cin 1 de?
2 eylüle gün aldım ama kafam karışık yorumlarınızı bekliyorum.

Ben cin 1 de leep olan hiç görmedim. Bence en azından bir doktora daha görünün.

Ben cin 1 de leep olan hiç görmedim. Bence en azından bir doktora daha görünün.
Selam tostosi,
Ketemde bir doktorla daha görüştüm leep sakın olma için rahat edicekse dondur sadece takip et dedi. Hani ona bile gerek yokmuş aslında ama kriyoterapi yaptıracağım heralde onu olan duydunuz mu?

Selam tostosi,
Ketemde bir doktorla daha görüştüm leep sakın olma için rahat edicekse dondur sadece takip et dedi. Hani ona bile gerek yokmuş aslında ama kriyoterapi yaptıracağım heralde onu olan duydunuz mu?
Selam,
Hayır onu olan da duymadım, genelde cin1 ler gerileme eğiliminde olduğundan doktorların izleme kararı aldığını biliyorum. Sizin de rahim ağzınızda yara yoksa bence beklemenizi ve başka bir doktor araştırmanızı tavsiye ederim. Bu konuda deflagyn adlı bir jeli öneriyorlar onu deneyebilirsiniz ayrıca beslenmenize cok dikkat edip, düzenli uyuyup düzenli sporla ve sigara, alkol, cinsellikten uzak durarak bu durumdan kurtulacağınıza inanıyorum. Geçmiş olsun.

Arkadaslar bugun kontrolum var simir vericem cok tedirgin korku icindeyim stresten midem bulaniyor cok kalabalik bakirkoy sadi konuk hijyen nasil sagliyorlar nasil oluxak vazmigecsem bilemedim bekliyorum ama girip girmemekte kararsisizm

Çok haklısınız genelde izleme eğilimindeler burada da ama işte özelde doktorlar garantici davranmak istiyorlar görüşler farklı deflagyni soracağım kendilerine gidip, bakalım ne dicekler size yazarım.

Arkadaslar devlette aletelri kisiden kisye direk kullanmazlar dimi ya hijyeni nasil sagliyorlar psikoljik olarak allak bullak oldum

Çok haklısınız genelde izleme eğilimindeler burada da ama işte özelde doktorlar garantici davranmak istiyorlar görüşler farklı deflagyni soracağım kendilerine gidip, bakalım ne dicekler size yazarım.
Özeldeki doktorlar maddi kaygılardan dolayı da yapıyor olabilirler bunu sonucta cin1 gerileyebilir. Gerilemezse zaten yine leep olabilirsiniz, kontrol altında olduğunuzdan da zaten kötü bir sey yaşama ihtimaliniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…