- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık olayım ben hiç öyle birşey olduğunu zannetmiyorum.. atanlar nasl atıyor ? Farklı tipler vardır onlar uykusundan uyanıyordur olan tipte negatif oluyordur bazı mal doktorlar da tip değiştiriyor diyordur.. o tipi almak için bulaş olması gerekir diye düşünüyorum..Tip degistiryormu haketen ya ozaman herkeste var surekli tip degsiip durur bu
3 gram derken 1 tanesi 600 mg bendeki hapın ben anlamadımGünlük doz 3 gram
1 tanesi 600mg ise onu 5le carpın 3000mg yani 3 gram yapar. Yani bu durumda günde 5 adet içmeniz gerekiyor. Benimki de tanesi 500mg günde 6 tane içiyorum. Time healt markanın günlük dozu bu şekilde en azından.3 gram derken 1 tanesi 600 mg bendeki hapın ben anlamadım
Bende aynisini dusunuyorum.canim yani oyle olsa bunu sonu olmaski bitanesini yendin tam baska tip mi.olucak surejkliAçık olayım ben hiç öyle birşey olduğunu zannetmiyorum.. atanlar nasl atıyor ? Farklı tipler vardır onlar uykusundan uyanıyordur olan tipte negatif oluyordur bazı mal doktorlar da tip değiştiriyor diyordur.. o tipi almak için bulaş olması gerekir diye düşünüyorum..
Tip değiştirebiliyor muymuş şaşırdımBu arada neler dediğini de tek tek yazayım aklımda kaldığı kadarıyla.
1.haftada muhakkak 2 kere bezelye ye
2.muhakkak ıspanak, nane, roka haftada bikaç kez.
3.yer fıstığı tüket
4.gardasil aşı yaptır
5.ahcc kullan
6. Tek siğilin dahi olsa tedavini aksatma
7. Siğillerin artık bitti diyene kadar cinsellik yok
8. Spor yap
9. Hpv nin esiri olma
10. Altı ayda bir muhakkak smear yaptır cünkü malesef hpv tip değiştirebiliyormusş o nedenle aşı önemliymiş.
Bana biraz saçma geldi inşaALLAH doğru değildir tip değiştriyor diyen doktorlar yanılıyordurBende aynisini dusunuyorum.canim yani oyle olsa bunu sonu olmaski bitanesini yendin tam baska tip mi.olucak surejkli
Doktor sitesinde de baktım hpv tip değiştirmez daha önceden olan tipler ortaya çıkmıştır yazmış sorulan doktor..Bende aynisini dusunuyorum.canim yani oyle olsa bunu sonu olmaski bitanesini yendin tam baska tip mi.olucak surejkli
Benim doktrkumda bunu yenersem tekrarlami dedim hayir bu tekrarlamaz partenerinizde baska tip varsa o bulsir dediDoktor sitesinde de baktım hpv tip değiştirmez daha önceden olan tipler ortaya çıkmıştır yazmış sorulan doktor..
Cok gecmis olsun negatifmi su an hpv sizdeUzuuuun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba.
Bu geçen 3,5 yılda ne durumdayım sizinle paylaşmak istedim. Daha önce de yazdığım gibi Tip 51-54 ile başlayan bir HPV sürprizim oldu. Benim kendiliğinden geçti ama biyopsi, kolposkopi vs hepsini yaşadım.
Bu süreçte yurtdışına taşındım. 2 ay önce spiral taktırmak için buradaki kadın doğum kliniğine geldim. Hikayemi anlattım ve doktorun bana cevabı, bende de var, hangimizde yok ki? oldu.
Neredeyse %90'ı geçiriyor bazen farkında bile olmuyor dedi. Ölümcül bir durum yok anlayacağınız. Önlemlerinizi aldıktan sonra sorun çıkarmıyor.
İnanın yaşadığımız şeyde utanılacak bi durum yok. Hayatımı eskiden olduğu gibi yaşıyorum, uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Cinsel hayatımda bir değişiklik yok. Psikolojik olarak rahatım. İlk öğrendiğimde günlerce ağladım ama şimdi dönüp bakıyorum, boşuna akıtmışım o gözyaşlarını.
Düzenli kontrol ve bilinçli olmakla her şey düzeliyor inanın.
Baya çokmuş demek bir paket 12 gün gidiyor..1 tanesi 600mg ise onu 5le carpın 3000mg yani 3 gram yapar. Yani bu durumda günde 5 adet içmeniz gerekiyor. Benimki de tanesi 500mg günde 6 tane içiyorum. Time healt markanın günlük dozu bu şekilde en azından.
Çok geçmiş olsun kurtulmuşsunuz.. insan duyunca umut doluyo.. banada doktorum dikkat ettiğin sürece 2 senede en geç vücuttan atıldığını söyledi.. inşallah bizde kurtulup buraya yazarız..Uzuuuun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba.
Bu geçen 3,5 yılda ne durumdayım sizinle paylaşmak istedim. Daha önce de yazdığım gibi Tip 51-54 ile başlayan bir HPV sürprizim oldu. Benim kendiliğinden geçti ama biyopsi, kolposkopi vs hepsini yaşadım.
Bu süreçte yurtdışına taşındım. 2 ay önce spiral taktırmak için buradaki kadın doğum kliniğine geldim. Hikayemi anlattım ve doktorun bana cevabı, bende de var, hangimizde yok ki? oldu.
Neredeyse %90'ı geçiriyor bazen farkında bile olmuyor dedi. Ölümcül bir durum yok anlayacağınız. Önlemlerinizi aldıktan sonra sorun çıkarmıyor.
İnanın yaşadığımız şeyde utanılacak bi durum yok. Hayatımı eskiden olduğu gibi yaşıyorum, uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Cinsel hayatımda bir değişiklik yok. Psikolojik olarak rahatım. İlk öğrendiğimde günlerce ağladım ama şimdi dönüp bakıyorum, boşuna akıtmışım o gözyaşlarını.
Teşekkür ederiz girip yazdığınız sizin acaba siğil yapan tür mü bu tipler pek bilgim yokta ne güzel atlatmılsınız maşallahUzuuuun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba.
Bende siğil yoktu ama olan arkadaşım vardı. Yaktırdı, bir daha tekrar çıkmadı. Ama kendi adıma bişey söyleyemem siğil konusunda.Teşekkür ederiz girip yazdığınız sizin acaba siğil yapan tür mü bu tipler pek bilgim yokta ne güzel atlatmılsınız maşallah
Evet son bakıldığında negatifti.Cok gecmis olsun negatifmi su an hpv sizde
Peki aşı oldunuz muBende siğil yoktu ama olan arkadaşım vardı. Yaktırdı, bir daha tekrar çıkmadı. Ama kendi adıma bişey söyleyemem siğil konusunda.
Hayır olmadım. Açıkçası uzun zamandır bir beraberliğim var ve olan oldu diyip olmadım. Eşim yabancı onun aşısı var, onlarda lisede zorunluymuş.Peki aşı oldunuz mu