Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Tip degistiryormu haketen ya ozaman herkeste var surekli tip degsiip durur bu
Açık olayım ben hiç öyle birşey olduğunu zannetmiyorum.. atanlar nasl atıyor ? Farklı tipler vardır onlar uykusundan uyanıyordur olan tipte negatif oluyordur bazı mal doktorlar da tip değiştiriyor diyordur.. o tipi almak için bulaş olması gerekir diye düşünüyorum..

Bende aynisini dusunuyorum.canim yani oyle olsa bunu sonu olmaski bitanesini yendin tam baska tip mi.olucak surejkli

Tip değiştirebiliyor muymuş şaşırdım

Bende aynisini dusunuyorum.canim yani oyle olsa bunu sonu olmaski bitanesini yendin tam baska tip mi.olucak surejkli
Bana biraz saçma geldi inşaALLAH doğru değildir tip değiştriyor diyen doktorlar yanılıyordur

Doktor sitesinde de baktım hpv tip değiştirmez daha önceden olan tipler ortaya çıkmıştır yazmış sorulan doktor..

Uzuuuun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba.
Bu geçen 3,5 yılda ne durumdayım sizinle paylaşmak istedim. Daha önce de yazdığım gibi Tip 51-54 ile başlayan bir HPV sürprizim oldu. Benim kendiliğinden geçti ama biyopsi, kolposkopi vs hepsini yaşadım.
Bu süreçte yurtdışına taşındım. 2 ay önce spiral taktırmak için buradaki kadın doğum kliniğine geldim. Hikayemi anlattım ve doktorun bana cevabı, bende de var, hangimizde yok ki? oldu.
Neredeyse %90'ı geçiriyor bazen farkında bile olmuyor dedi. Ölümcül bir durum yok anlayacağınız. Önlemlerinizi aldıktan sonra sorun çıkarmıyor.
İnanın yaşadığımız şeyde utanılacak bi durum yok. Hayatımı eskiden olduğu gibi yaşıyorum, uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Cinsel hayatımda bir değişiklik yok. Psikolojik olarak rahatım. İlk öğrendiğimde günlerce ağladım ama şimdi dönüp bakıyorum, boşuna akıtmışım o gözyaşlarını.
Düzenli kontrol ve bilinçli olmakla her şey düzeliyor inanın.

Cok gecmis olsun negatifmi su an hpv sizde

Çok geçmiş olsun kurtulmuşsunuz.. insan duyunca umut doluyo.. banada doktorum dikkat ettiğin sürece 2 senede en geç vücuttan atıldığını söyledi.. inşallah bizde kurtulup buraya yazarız..

Teşekkür ederiz girip yazdığınız sizin acaba siğil yapan tür mü bu tipler pek bilgim yokta ne güzel atlatmılsınız maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…