Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bence evet öyleyim biz çok kalabalığız hepimiz muayeneye geliriz görürsün deseydin

Yaa inanamiyorum canım bence değiştir doktorunu hangi ildesin bilmiyorum ama şuan tedavini eksik yapıyor sen bu acıyı çekmek zorunda misin en kötü dr bile siğil yakıldıktan sonra çabuk iyileşmesi için kremler verir kontrol eder komplikasyon oluştu mu mikrop kaptı mi diye imkanın varsa bi an önce baska dr gorun tatlım o bölgede sürekli kanama vs olması bagisikligini düşürüp siğil tekrarı yaşatabilir derini sağlam tutmalısın.. dr lar bosuna demiyor ağda jilet vs bile kulanmayın o bile bölgenin bagisikligini düşürüyorken yara ve kanamadaha kötü ki aldara krem de bagisiklik yükseltir bölgesel ama onu kullanma tabibu donemde

Nye aşşağılıyorsun sende bigün hpvli olursan anlarsn beni diyeydin.. ya da nerden bilion sende hpv yok diyeydin korkutaydn doktorunu
Ahahaha valla demedim bir sey zar zor buldum eb azından siğilleri tedavi ediyor. Bisey soramıyorum ama aklıma takılanıda burda danısıyorum artık

Baķalim şu an vaktim yok doktora gitmeye tekrar kontrol için başka bir doktoru tercih ederim olmadı ama devlet hastaneleri hep böyle..

Kızlar dr. Hakan topalismailoğluna geldik eşimle. Kendisi mümemmel bir insan her şeyden önce yani insanlığı asla ölmemiş tavrıyla yaklasımıyla mükemmel biri. Her seyi anlattı her seyle tek tek ilgilendi. Bu sürecte bu kadar yıpranmışken böyle bir insanla karsılaşmak mükemmel bir şans oldu bize. En fazla 3 yılda gecmeyecek iyileşmeyecek tek bir hasta yok eğer tedavisine dikkat ederse dedi kendisi de. Tedavi kısmına gelecek olursak kendisi hem asit testi yapıyor hem de görüntüyü 100 kata kadar büyüten bir kamera kullanıyor ve görüntüyü de ekrandan siz de görüyorsunuz. Ben 2 tane siğilim var sanıyordum ama minik minik 6 tane siğilim varmış. En cok sevindiğim şey ise vajinamın içinde hiçbir sey olmaması oldu. Onları lazerle yaktı ve işlem 3 dk fln sürmüştür. Eşime de işlem uygulandı ve şu an inanılmaz huzurluyum. Aklımdaki tüüüm soruları cevapladı. Allahım böyle vicdanlı işini iyi yapan doktorlarla karşılastırsın hep.

Bu arada neler dediğini de tek tek yazayım aklımda kaldığı kadarıyla.

1.haftada muhakkak 2 kere bezelye ye
2.muhakkak ıspanak, nane, roka haftada bikaç kez.
3.yer fıstığı tüket
4.gardasil aşı yaptır
5.ahcc kullan
6. Tek siğilin dahi olsa tedavini aksatma
7. Siğillerin artık bitti diyene kadar cinsellik yok
8. Spor yap
9. Hpv nin esiri olma
10. Altı ayda bir muhakkak smear yaptır cünkü malesef hpv tip değiştirebiliyormusş o nedenle aşı önemliymiş.

Hpv nasl tip değiştiriyor yaa birden fazla hpv mevcut ise uykudaysa sonradan ortaya çkmıyor mu bu melet

Kendiginden iylesmemi gostermis dedin bitkisel tedavide napiyosun aclik orucu ne canim cok merak ettim
Bir bölgede cin2 yi geçmişsin cin3 demek istedi sanırım alınan parça tamamen cin2 biraz daha derine inmek gerekli saat 12 yönünde dedi
Açlık orucu Aidin Salih kitabından öğrendim ilk olarak 36 saat açlık yaptım sahur ve iftarda su içtim sebze ve meyve ile beslenip 5 gün sonrada 3 günlük su oruçu tuttum

Hpv tip degsiisiuosa bunun sonh olmazki ama benim doktorjmda tip degismez sen de olmayan tipi alirsin partnerinde varsa dedi

Belki soylmeisiaindir canim ama kusura bakma soriyorjm kacirmis olabilrim sende hangi tipler vardi

Kızlar ben de hep öyle düşünüp öyle inanmak istiyordum ama son yapılan çalışmalarda tip değiştirdiği görüldü dedi doktor ama bu bağışıklığını yükseltmeyen siğillerini tedavi ettirmeyip hpv ile savaşmayanlar için gecerli bir durum anladığım kadarıyla. Aynı şekilde hpv ile mücadele iyiyse tip düşebiliyor da.

Canım bende düşük riskli tip var. Ben aşı yaptırdım zaten simdi eşim de yaptıracak. Aslında tip değiştirme olayını başka bir doktor söylese inanmazdım ama sürekli bu konuda çalısmaları takip eden uzmanlık alanı hpv olan kongrelerden kongrelere giden bir doktor olmasaydı inanmazdım

Sende sigil yaoan tip var ozaman dimi canim ben digerleri saniyodum

Kızlar birde simdi bisey sorucam. Hpv bana erkek arkadasımdan bulasmış bu kesinlesti artık cünkü aylardır doktora gidip gostermesine ragmen özel bölgesindeki büyük siğiline butun doktorlar et beni dediği için biz onu et beni saniyorduk zaten çok uzun yıllardırda ordaymış. Ama geçen gün kendi kendine kayboldu bunca yıldan sonra hicbir tedavi yapilmadan. Şimdi yani virüsü vücudundan atmış mi oluyor? Ben anlamadım yıllarca gecmedi de bu niye bir anda geçip gidiverdi hiçbir şey anlamadım valla. Vırus gitmiş midir?

Gördüğüm bütün et benlerinii siğil sanmaya başladım artk.. birinin yüzünde bile görsem siğil sanıyorum paronayak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…