- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
Valla ne olursa olsun yurtılıyor incecik kaldı çünku.. Bazı yerleri şiş mesela ama siğil degil şiş sadece. Dikkat ediyorum aslında zorlanma olmasın diye ama 1 ay daha bekleyeceğim sanırım.. Yaklaşık 1.5 aydır falan ama siğillerim tekrarlamadı sadece 1 kere yakıldı ve bir daha çikmadı. Ama işte düsene kadar 3 kere ilaç sürdüğümüz için derim mahvoldu ama derim duzelmedi çok mutsuzum...Derin bir süre sonra kendini yenileyecektir diye düşüyorum hep öyle kalmaz. Ama bu sürecte makat bölgesinde yırtılma iyi bir şey değil tabi. Beslenmene fln da dikkat et tuvalette yırtılmaması adına.
Canim.duzelir o deri daha taze yara dusun elimiz ufak yer kesilsr zaman aliyor duzelmesi sen sadecr kati gidalar yememryr ozen goster tuvalette zorlanmamak adınaValla ne olursa olsun yurtılıyor incecik kaldı çünku.. Bazı yerleri şiş mesela ama siğil degil şiş sadece. Dikkat ediyorum aslında zorlanma olmasın diye ama 1 ay daha bekleyeceğim sanırım.. Yaklaşık 1.5 aydır falan ama siğillerim tekrarlamadı sadece 1 kere yakıldı ve bir daha çikmadı. Ama işte düsene kadar 3 kere ilaç sürdüğümüz için derim mahvoldu ama derim duzelmedi çok mutsuzum...
Valla bilmiyorum korkuyorum ama. Zorlamamak adına tuvalete çiktıgımda da tam olarak çikamıyorum. Öyle olunca da karnım ağrıyor bu seferde of bagırsaklarıma bişey mi oldu ki diye kendi kendimi yiyorum.. Şu anda da öyleyim mesela sabahtan beri yarım yamalak 2 kere tubalete çiktım yine karın agrisı cekiyorum be korkuyorum. Siğiller içeri geçti de içerde değişikliğe mi sebep oldu diye. Of çok zor..Canim.duzelir o deri daha taze yara dusun elimiz ufak yer kesilsr zaman aliyor duzelmesi sen sadecr kati gidalar yememryr ozen goster tuvalette zorlanmamak adına
Yaa kuzum bende zuzu dam duymuştum ve kendi doktoruma iki kez sordum gerek yok dedi sonra başka bir dr a daha sordum çok garipsedi ondan böyle bi tümevarım yaptımMalesef şu an bu konuda bilinen en iyi doktorlar Siğilleri, görüntüyü 100 kata kadar büyüten cihazlarla inceleyip küçücük siğilleri dahi gözden kaçırmadan temizliyorlar. Özellikle de vajina içindeki gözle görülmesi neredeyse imkansız kısımları. Örneğin dr. engin süleyman akhan, ancak kendisinin işlem ücreti 1 siğilin dahi olsa 1000 liradan başlıyor. Yani tuhaf karsılanacak bir şey değil canım merak etmehakan hocanın da öyle incelediğini yazmıs zuzu arkadasımız ama bir baska kullanıcı özel aletle bakmamasından sikayetci olmus ben de ondan emin olup gitmek istedim☺
Evet evet bi tane mikroskop gibi bişeyle bakıyor kendin de görüyorsun ekrandan içeriyiMerhaba melek, sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım. Dr hakan beyden memnun kaldın mı acaba? Bu konuda hastalar ikiye ayrılmış durumda malesef ve bu da bizi düşündürüyor. Hakan bey muayenesi sırasında mercek veya kamera tarzı bir alet kullanıyor mu acaba?
Benim dışarıyı da kamerayla kontrol ettiCanım dışardaki siğilleri de öyle kontrol ediyor mu yani o aletle? Cünkü bir hasta özellikle mercek ya da kamerayla incelemesini istemiş küçük küçük gözden kacan siğiller olmaması adına ama doktor bey tüm ısrarına rağmen sadece gözle muayene etmiş siğilleri.
Ben deEskiden hic bisey takmiyan ben simdi vucudumu dinliyorum bildigin acaba soylmi boylemi diye
Cok teşekkür ederim canım. Emin olmak istemiştim. Persembe günü benim de randevum hakan beye. Doktorla ilgili görüşlerimi burada paylaşacağım sizinle de.Evet evet bi tane mikroskop gibi bişeyle bakıyor kendin de görüyorsun ekrandan içeriyi
Cok teşekkür ederim canım. Emin olmak istemiştim. Persembe günü benim de randevum hakan beye. Doktorla ilgili görüşlerimi burada paylaşacağım sizinle de.
[/QUOTEBİ
hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruzCok teşekkür ederim canım. Emin olmak istemiştim. Persembe günü benim de randevum hakan beye. Doktorla ilgili görüşlerimi burada paylaşacağım sizinle de.
Canım derin için krem falan kullanıyor musun yenileyici bariyer oluşturucu tarzda madecessol gibi yada fito krem de iyidir bu konuda yada cinkolu sudocrem bebek kremi de çok iyidir doktoruna danışıp kullan bence çünkü sürekli yirtilirsa hem canım acır hemde enfeksiyon kaparValla ne olursa olsun yurtılıyor incecik kaldı çünku.. Bazı yerleri şiş mesela ama siğil degil şiş sadece. Dikkat ediyorum aslında zorlanma olmasın diye ama 1 ay daha bekleyeceğim sanırım.. Yaklaşık 1.5 aydır falan ama siğillerim tekrarlamadı sadece 1 kere yakıldı ve bir daha çikmadı. Ama işte düsene kadar 3 kere ilaç sürdüğümüz için derim mahvoldu ama derim duzelmedi çok mutsuzum...
Yok valla doktorum hiçbir şey söylemiyor zaten konuşan bir adam da değil konuşunca sadeve tersliyor.. Bir sey soruyorum hemen hpvlisin sen falan diyorCanım derin için krem falan kullanıyor musun yenileyici bariyer oluşturucu tarzda madecessol gibi yada fito krem de iyidir bu konuda yada cinkolu sudocrem bebek kremi de çok iyidir doktoruna danışıp kullan bence çünkü sürekli yirtilirsa hem canım acır hemde enfeksiyon kapar
Nye aşşağılıyorsun sende bigün hpvli olursan anlarsn beni diyeydin.. ya da nerden bilion sende hpv yok diyeydin korkutaydn doktorunuYok valla doktorum hiçbir şey söylemiyor zaten konuşan bir adam da değil konuşunca sadeve tersliyor.. Bir sey soruyorum hemen hpvlisin sen falan diyorÇok memnun olduğum bir doktor değil ama başka da seçeneğim yokmuş gibi duruyor maalesef. Krem kullanayım diye sormuştum zamanında suratıma bir kaç saniye bakıp çıkabilirsin demisti Anlayacağın sadece ilaç sürüp yolluyor beni bende acısıyla geziyorum ortalıkta
Özelde hpv testi yapiloyormu tiplemeHoşgeldin aramıza
Tipleme ve smear testlerini yaptırıp kriyoterapi yaptırmanı öneririm eğer yaptırılacak bi yerdeyse iz bırakmaz cildiye yapar. Smear ve tipleme testini kadın hastalıkları yapıyor. Gecmis olsun
Medipol hastanesinde gittiğiniz doktor kim acabaBende anlamadim doktolarin ne dedigini inanki bendede 16 var gittigim dooktolar bitanesi haric cok urkutucu konustu bana medipol hastanesindeydi digerleride vucuttan atiliyor bagisiklik icin sunu bunu kullan dikkat et diye bile.bisey demediler onemsiz gibi davrandılar
Canim ben black ismimi degistim medipolde gittigim doktor buluyum yazarim ama hic mennun kalmadim soyluyim canim okadar tuhaf davrandiki anlatamam oysaki okadar iyi yorumlar var nette ona bakarak gittim aa hpv 16 dedi bagisiklik atiyomus dedim oyle bisey yok gibisinden davrandi anlamadim vallaha hocam kadinalrda yuzde 90.varmis olurmuoyle bisey dedi ciktim bidaha gitmedimMedipol hastanesinde gittiğiniz doktor kim acaba
Hangi doktor ve nerede ?Benim dışarıyı da kamerayla kontrol etti
Sacma doktor.. boğardım onu herhaldeCanim ben black ismimi degistim medipolde gittigim doktor buluyum yazarim ama hic mennun kalmadim soyluyim canim okadar tuhaf davrandiki anlatamam oysaki okadar iyi yorumlar var nette ona bakarak gittim aa hpv 16 dedi bagisiklik atiyomus dedim oyle bisey yok gibisinden davrandi anlamadim vallaha hocam kadinalrda yuzde 90.varmis olurmuoyle bisey dedi ciktim bidaha gitmedim
Sorma canim anlamadim.bendeSacma doktor.. boğardım onu herhaldedoktorların %90 ı atıyor vücut bağışıklık kazanıyorsun o tipe diyor.. diğer tiplere açksn ama diyor.. bu bilgisiz doktorlar nalaka yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?