Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Derin bir süre sonra kendini yenileyecektir diye düşüyorum hep öyle kalmaz. Ama bu sürecte makat bölgesinde yırtılma iyi bir şey değil tabi. Beslenmene fln da dikkat et tuvalette yırtılmaması adına.
Valla ne olursa olsun yurtılıyor incecik kaldı çünku.. Bazı yerleri şiş mesela ama siğil degil şiş sadece. Dikkat ediyorum aslında zorlanma olmasın diye ama 1 ay daha bekleyeceğim sanırım.. Yaklaşık 1.5 aydır falan ama siğillerim tekrarlamadı sadece 1 kere yakıldı ve bir daha çikmadı. Ama işte düsene kadar 3 kere ilaç sürdüğümüz için derim mahvoldu ama derim duzelmedi çok mutsuzum...

Canim.duzelir o deri daha taze yara dusun elimiz ufak yer kesilsr zaman aliyor duzelmesi sen sadecr kati gidalar yememryr ozen goster tuvalette zorlanmamak adına

Canim.duzelir o deri daha taze yara dusun elimiz ufak yer kesilsr zaman aliyor duzelmesi sen sadecr kati gidalar yememryr ozen goster tuvalette zorlanmamak adına
Valla bilmiyorum korkuyorum ama. Zorlamamak adına tuvalete çiktıgımda da tam olarak çikamıyorum. Öyle olunca da karnım ağrıyor bu seferde of bagırsaklarıma bişey mi oldu ki diye kendi kendimi yiyorum.. Şu anda da öyleyim mesela sabahtan beri yarım yamalak 2 kere tubalete çiktım yine karın agrisı cekiyorum be korkuyorum. Siğiller içeri geçti de içerde değişikliğe mi sebep oldu diye. Of çok zor..

Yaa kuzum bende zuzu dam duymuştum ve kendi doktoruma iki kez sordum gerek yok dedi sonra başka bir dr a daha sordum çok garipsedi ondan böyle bi tümevarım yaptım benim doktorum da pahalı bir doktor malesef bu sefer soracağım yine senelik kontrolumde genel kontrolüm 2000 tl ye maloluyor her sene bide minik siğil var mı işine girersem iflas edeceğim ayrıca hpv dna yaptircam temmuzda negatif olmus muyumdiye oda 600 tl test.. neyse sağlık olsun umarım sonuç iyi çıkar az az yaptıracağız artık herşeyi

Arkadaslar ben boyle bir iyi oluyorum birkotu bazen hic bisey aklima gelmiyor bazen de aklimdan çıkmıyor ufacik bir yerde bisey oolsa hep hpv aklima geliyo sizde de oylemi acana sonra düşünüyorum diyorlar geriler haberin olmadan atar vucut ama ozaman cin 2 cin3 asamasina gelen niye atmadi vucut yada bagisiklik yeniyosa bukadar kadindami bagiisiklik dustu de hpv oldu yada bagisiklik yeniyor deniyorsa yani kucuk lezyon var mesela bende bu kendiligindenmi gecicek iliski o lezyona zarar vermezmi duzgun bilgu almakta mumkun degil doktorunda herhangi uyarida bulundugu biseyde yok bagisikla alakali bagisiklik yener diyorlar ama sunu bunu kullan demediler bisey yapmana gerek yok dediler gittiğim doktorlar anlama dim yani cok kafama takmiyorum ama ara ara baska seylere takiliyorum sanki heryerden mikrop kapicam kendi aileme bile dokunamaz oldum erkek arkadsim uzun suredir birlkteyiz ona bile tuhafim sizde oylemissiniz (((((

Evet evet bi tane mikroskop gibi bişeyle bakıyor kendin de görüyorsun ekrandan içeriyi

Benim dışarıyı da kamerayla kontrol etti

Canım derin için krem falan kullanıyor musun yenileyici bariyer oluşturucu tarzda madecessol gibi yada fito krem de iyidir bu konuda yada cinkolu sudocrem bebek kremi de çok iyidir doktoruna danışıp kullan bence çünkü sürekli yirtilirsa hem canım acır hemde enfeksiyon kapar

Yok valla doktorum hiçbir şey söylemiyor zaten konuşan bir adam da değil konuşunca sadeve tersliyor.. Bir sey soruyorum hemen hpvlisin sen falan diyor Çok memnun olduğum bir doktor değil ama başka da seçeneğim yokmuş gibi duruyor maalesef. Krem kullanayım diye sormuştum zamanında suratıma bir kaç saniye bakıp çıkabilirsin demisti Anlayacağın sadece ilaç sürüp yolluyor beni bende acısıyla geziyorum ortalıkta

Nye aşşağılıyorsun sende bigün hpvli olursan anlarsn beni diyeydin.. ya da nerden bilion sende hpv yok diyeydin korkutaydn doktorunu

Medipol hastanesinde gittiğiniz doktor kim acaba

Medipol hastanesinde gittiğiniz doktor kim acaba
Canim ben black ismimi degistim medipolde gittigim doktor buluyum yazarim ama hic mennun kalmadim soyluyim canim okadar tuhaf davrandiki anlatamam oysaki okadar iyi yorumlar var nette ona bakarak gittim aa hpv 16 dedi bagisiklik atiyomus dedim oyle bisey yok gibisinden davrandi anlamadim vallaha hocam kadinalrda yuzde 90.varmis olurmuoyle bisey dedi ciktim bidaha gitmedim

Sacma doktor.. boğardım onu herhalde doktorların %90 ı atıyor vücut bağışıklık kazanıyorsun o tipe diyor.. diğer tiplere açksn ama diyor.. bu bilgisiz doktorlar nalaka yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…