Diş eti kanaması da olabilir.. Dil üsttndeki beyazlık içen kulak burun boğaz veya dahiliyeye gideblrsn..Ya dilime onu da denedim denemedğim kalmadı.. fırçayla sürtüyorum sabah kalktığımda yine bembeyaz.. mantar olabilir diye düşündüm mantar için gargara verdi doktor yine geçmiyor.. napcağımı şaşırdım gerçektenkorkuyorum.. bazen sabah kalktığımda kan geliyor tükürükle beraber neden bilmiyorum kanser miyim diye bile düşünüyorum ya
Bende anlamadim doktolarin ne dedigini inanki bendede 16 var gittigim dooktolar bitanesi haric cok urkutucu konustu bana medipol hastanesindeydi digerleride vucuttan atiliyor bagisiklik icin sunu bunu kullan dikkat et diye bile.bisey demediler onemsiz gibi davrandılarDısarıdan getiriliyor. 6 ay kullandim. Kullanirken tip 18 negatif olmustu. Ama benim dedigim gibi agrilarim oluyo hafif hafif. Bir de gittigim her doktor ömür boyu vücudunda kalacak dedi. O yuzden bi daha teste gerek gormedim
Bir doktora gidin ama onlar sigil degil muhtamelen bende sigil sandim oranin yapisi dedi doktorYa kizlar bunu daha oncede yazmistim ama kafami kemirip duruyo lutfen yardimci olun . Idrar deliginin etrafi hep et parcasi katman katman hemde sizde de oyle mi yoksa bende mi anormallik eger bunlar sigilse cok cok buyumus demekdir bende
Sizin nasildi benim anlattigim gibimi ust uste et parcalari seklindemiBir doktora gidin ama onlar sigil degil muhtamelen bende sigil sandim oranin yapisi dedi doktor
Gittim kbb ye b12 eksik ondan olabilir dedi ama vuruldum iğneleri hala var gene gitçem doktora en sonunda :/Dis eti kanamasi olmasinmi canim bir kbbye gitsen yada mide sorunun varsa oda olabilir yada bir dahiliyeciye gitsen
Aa kortizonsuz alerji ilaçları derken mesela hangisi canım?Haklisın ama ben agır bir alerjik oldugum için kullanmak zorundayım kortizonsuz alerji ilaclari da var onlardan kullanıyorum ozellikle öteki türlu yazı atlatamam
Ic dudagin icinde et parcalari vardi boyle sigil saniyordum degilmisSizin nasildi benim anlattigim gibimi ust uste et parcalari seklindemi
Anladim canim tesekkur ederimIc dudagin icinde et parcalari vardi boyle sigil saniyordum degilmis
Merhaba melek, sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım. Dr hakan beyden memnun kaldın mı acaba? Bu konuda hastalar ikiye ayrılmış durumda malesef ve bu da bizi düşündürüyor. Hakan bey muayenesi sırasında mercek veya kamera tarzı bir alet kullanıyor mu acaba?Gittim kbb ye b12 eksik ondan olabilir dedi ama vuruldum iğneleri hala var gene gitçem doktora en sonunda :/
Canım o dedigin yakinlastiran kamera işte kolposkopi cihazı. Bir sıvı sürülüp inceleniyor yakından çoğu doktor yapıyorMerhaba melek, sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım. Dr hakan beyden memnun kaldın mı acaba? Bu konuda hastalar ikiye ayrılmış durumda malesef ve bu da bizi düşündürüyor. Hakan bey muayenesi sırasında mercek veya kamera tarzı bir alet kullanıyor mu acaba?
Canım dışardaki siğilleri de öyle kontrol ediyor mu yani o aletle? Cünkü bir hasta özellikle mercek ya da kamerayla incelemesini istemiş küçük küçük gözden kacan siğiller olmaması adına ama doktor bey tüm ısrarına rağmen sadece gözle muayene etmiş siğilleri.Canım o dedigin yakinlastiran kamera işte kolposkopi cihazı. Bir sıvı sürülüp inceleniyor yakından çoğu doktor yapıyor
Canım kolposkopi rahim ağzını inceleyen bir alet. Disardaki siğilleri zaten dr lar gözle muayene ediyorlar çoğu doktor mercekle bakmaz yani bunu demeni bile tuhaf karşılarlarCanım dışardaki siğilleri de öyle kontrol ediyor mu yani o aletle? Cünkü bir hasta özellikle mercek ya da kamerayla incelemesini istemiş küçük küçük gözden kacan siğiller olmaması adına ama doktor bey tüm ısrarına rağmen sadece gözle muayene etmiş siğilleri.
Malesef şu an bu konuda bilinen en iyi doktorlar Siğilleri, görüntüyü 100 kata kadar büyüten cihazlarla inceleyip küçücük siğilleri dahi gözden kaçırmadan temizliyorlar. Özellikle de vajina içindeki gözle görülmesi neredeyse imkansız kısımları. Örneğin dr. engin süleyman akhan, ancak kendisinin işlem ücreti 1 siğilin dahi olsa 1000 liradan başlıyor. Yani tuhaf karsılanacak bir şey değil canım merak etmeCanım kolposkopi rahim ağzını inceleyen bir alet. Disardaki siğilleri zaten dr lar gözle muayene ediyorlar çoğu doktor mercekle bakmaz yani bunu demeni bile tuhaf karşılarlarbenim dr um iki küçük sivilimi yakmamıştı bile bagisikliga yüklen bunlar geçecek dedi ve allaha şükür öyle oldu
Valla canım doktor bana biaxten diye bir ilaç yazmıştı bunda kortizon yok dedi. Gerçekten uyku yapmayan ve acıktırmayan bir ilaç gündüz bile rahat rahat içebiliyorum. Etken maddesi farklıymış çok detaylı araştırmasını yapmadım ama internetten içeriğini okuduğumda kortizon göremedim bendeAa kortizonsuz alerji ilaçları derken mesela hangisi canım?
Çok teşekkür ederim. Doktoruma sorayım ben de bu ilacıValla canım doktor bana biaxten diye bir ilaç yazmıştı bunda kortizon yok dedi. Gerçekten uyku yapmayan ve acıktırmayan bir ilaç gündüz bile rahat rahat içebiliyorum. Etken maddesi farklıymış çok detaylı araştırmasını yapmadım ama internetten içeriğini okuduğumda kortizon göremedim bende
Kızlar bisey takıldı aklıma şimdi benim dünden beri berbat oldu her şey zaten.. Şimdi doktor benim siğillerimi ilac dökerek yaktığı için ordaki derim çok inceldi ve hassaslaştı zaten siğillerim makat bölgemde. Uzun zamandır yüzelselde olsa bir şey yasamıyordum ama dün yüzeysel bir ilişki yasandı maalesef ve of en kötüsü tam ilişki yok ama afedersiniz erkek arkadasım biraz sert davranıp kalcalarımı sıkınca derim gerildi ve yırtıldı makatımda baya kanadı sonra kontrol ettim yırtılmış derim.. Şimdi orası ister istemez yara oldu siğillerimde tekrarlamıyordu ne güzel.. Orda yara olduğu için tekrar tekrar siğil mi çıkacak şimdi orda of.. Şu an ne bende ne de erkek arkadaşımda aktif lezyon yok. Çok canım sıkıldı bu furuma.. Birazda açık oldu kusura bakmayın
Haklısın.. Ama birde şey takıliyor aklima doktora da gidemiyorum ancak 1 ay sonra gidicem. Bu makat derisi hep böyle ince mi kalacak çunku ilişki olmasa bile afedersin tuvalete cıkarken bile yırtılabiliyor derim gerçekten çok canım yanım birde. Nasıl olacak bilmiyorumAktif siğilin olmadığı için şanslısın. Ben cok sıkıntı olacagını sanmıyorum. Ama yine de bundan sonra daha dikkatli ol canım.
Derin bir süre sonra kendini yenileyecektir diye düşüyorum hep öyle kalmaz. Ama bu sürecte makat bölgesinde yırtılma iyi bir şey değil tabi. Beslenmene fln da dikkat et tuvalette yırtılmaması adına.Haklısın.. Ama birde şey takıliyor aklima doktora da gidemiyorum ancak 1 ay sonra gidicem. Bu makat derisi hep böyle ince mi kalacak çunku ilişki olmasa bile afedersin tuvalete cıkarken bile yırtılabiliyor derim gerçekten çok canım yanım birde. Nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?