Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aynisini daha bu sabah yasamis bulunmaktayim . Bildigin kivamsiz bulanik su akiyo . Sebebini bende bilmiyorum . Doktora soyledigimde ornisit vermisti fayda etmedi

Canım hemoroid flndır korkma ama ihmal etme git doktora içinde rahat etsin

Aynisini daha bu sabah yasamis bulunmaktayim . Bildigin kivamsiz bulanik su akiyo . Sebebini bende bilmiyorum . Doktora soyledigimde ornisit vermisti fayda etmedi
Aynen bulanik su. Benim yumurtlama donemin acaba ondn olabilir mi diye dusundum. Sizin de o doneminiz mi peki ? Sizde hangi tip var

Arkadaşlar merhaba.. ben de bu illeti 3 ay önce kaptım.. hem de çok kötü bi şekilde 3 tip(biri yüksek riskli) biri siğil yapanı. O kadar moralim bozuk ki .. boğazımdan ara ara kan geliyor tükürükle beraber. İlk başta da boğazım çok ağrımıştı. Boğazımda ya da ağzımda çıkmış mıdır sizce?? Dr. Hakan a gittim ağızda 18 ve 16 dam kork o da sende Yok dedi siğil çıksaydı önce dudağında çıkardı dedi çok korkuyorum.. uzun zamandır beyaz bi tabaka var dilimde bi türlü geçmiyor mantar mı dedim mantar ilacı da kullandım ama geçmiyor.. ne yapacağımı bilemiyorum

Hangi tipleri var sende

Ağızda hpv zor tutunuyormuş.. Beyaz tabaka için ağızını sirkeli suyla çalkalasana sonra da fırçayla fırçayla dilini.. Genelde karaciğerde salgılanan şeyler dil üzerinde beyaz bir tabaka oluşturur.. Şey okumuştum nette dr. Mehmet özün yazısı ; sabah kalktığınız zaman hiçbirşey yemeden önce bir bardak suyun içine tükürün bir süre sonra o tükürük aşağıya doğru sarkıyorsa mantar var demektir yazmıştı sabah bi dene bakalım bunu.

Kokusuzsarı akıntı bendede var artık bende herşeyden korkuyorum

Kokusuzsarı akıntı bendede var artık bende herşeyden korkuyorum
Arkadaşlarıma sormaya başladım akıntınız nasl diye.. Geneli de sarı diyor.. İdrar tahlilimde mikrop vardı ilaç kullandım temizlendim ama akıntı rengi hiç değişmedi.. Dediğim gibi küçüklüğümden beri de öyleydi benim akıntım.. Küçükken iç çamaşırım sarı leke olurdu belli bir yaştan sonra günlük ped kullanıyordum orda da aynı şekilde sarı akıntı adetim yaklaşınca koyulaşıo hatta.. günlük pedi bıraktım mikrop için verilen ilacları kullandm aşırı akıntım geçti idrar tahlilim temiz cıktı ama rengim hala sarı

Canım bendede bekarliktan beri akıntı olurdu ama bu kadar rengini vs incelemiyordum şuan herseyi inceliyorum ondan kafama takıyorum belkide eskiden de sarimsiydi rengi ama şuan daha çok gozume carpiyo

Canım bendede bekarliktan beri akıntı olurdu ama bu kadar rengini vs incelemiyordum şuan herseyi inceliyorum ondan kafama takıyorum belkide eskiden de sarimsiydi rengi ama şuan daha çok gozume carpiyo
Gerçekten anlayabiliyorum sizi.. Bende deri altı sivilce veya irin oluşunca bile aklımdan bintane şey geçiyor acaba siğil mi diye yiyorum kendimi.. Sizin psikolojinizi düşünemiyorum bile.. Gerçekten herşeyi kafa takıyor insan

Canim sen gecmis yazilarinda cloruis mr diye bir ilac yazmissin o ilac tam olaram noluyo faydasini gordubmi gercekten eczanedemi satiloyor yoksa ahcc gibu disardanmi getirilouor

Hangi tipleri var sende
Tip6-31-91 çıktı bende mavi labda yaptırdım. Sonra doktor Hakan'a gittim dışarda siğil yok dedi içeri baktı orda tam 11tanr yaktım dedi orda smear alındı sonuç Ascus çıktı. İzmir'de 1 ay sonra falan yine yaptırdım sonucunda hücre değişikliği falan Yok temiz çıktı dedi doktorum anlamadım valla

Ya dilime onu da denedim denemedğim kalmadı.. fırçayla sürtüyorum sabah kalktığımda yine bembeyaz.. mantar olabilir diye düşündüm mantar için gargara verdi doktor yine geçmiyor.. napcağımı şaşırdım gerçekten korkuyorum.. bazen sabah kalktığımda kan geliyor tükürükle beraber neden bilmiyorum kanser miyim diye bile düşünüyorum ya

Dis eti kanamasi olmasinmi canim bir kbbye gitsen yada mide sorunun varsa oda olabilir yada bir dahiliyeciye gitsen

Canim sen gecmis yazilarinda cloruis mr diye bir ilac yazmissin o ilac tam olaram noluyo faydasini gordubmi gercekten eczanedemi satiloyor yoksa ahcc gibu disardanmi getirilouor
Dısarıdan getiriliyor. 6 ay kullandim. Kullanirken tip 18 negatif olmustu. Ama benim dedigim gibi agrilarim oluyo hafif hafif. Bir de gittigim her doktor ömür boyu vücudunda kalacak dedi. O yuzden bi daha teste gerek gormedim

Haklisın ama ben agır bir alerjik oldugum için kullanmak zorundayım kortizonsuz alerji ilaclari da var onlardan kullanıyorum ozellikle öteki türlu yazı atlatamam

Dısarıdan getiriliyor. 6 ay kullandim. Kullanirken tip 18 negatif olmustu. Ama benim dedigim gibi agrilarim oluyo hafif hafif. Bir de gittigim her doktor ömür boyu vücudunda kalacak dedi. O yuzden bi daha teste gerek gormedim
Ama vücuttan atılıyor diyorlar Vücut aldığın tipine bağışıklık kazanıyor birdaha o tipe bulaş olmuyormuş.. %90 vücuttan atılıyor sende gerekenleri yapıp bağışıklığını güçlü tutarsan atıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…