- 25 Ekim 2018
- 2.780
- 2.777
- 133
Yok tatlım bayramdan sonra gitcemCanım sen dr gidecektin gitmedinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım bayramdan sonra gitcemCanım sen dr gidecektin gitmedinmi
Yani adet oldugunda koku olusuyo yikasam da o adet kokusu gecmiyo cunku kan kokusu tarzi bi sey . Ama adet olduktan sonra banyo yaptigimda o koku gidiyo . Kokulu akinti kasinti varsa doktora basvurmanda fayda varArkadaslar sizde adetten once sonra koku olusuyomu yani asiri degil ama hafiif var normalmi bu ya
Kokulu akintim cok yokta adetenn once az koku olusuyor bide adetim bitmek uzere lekelenme tarzinda geliyor ya hafif ozaman hissediyorumYani adet oldugunda koku olusuyo yikasam da o adet kokusu gecmiyo cunku kan kokusu tarzi bi sey . Ama adet olduktan sonra banyo yaptigimda o koku gidiyo . Kokulu akinti kasinti varsa doktora basvurmanda fayda var
Bir dönem çok fazla oluyordu.hemde aşırı çok şükür bikac aydır fazla olmuyor .Yani adet oldugunda koku olusuyo yikasam da o adet kokusu gecmiyo cunku kan kokusu tarzi bi sey . Ama adet olduktan sonra banyo yaptigimda o koku gidiyo . Kokulu akinti kasinti varsa doktora basvurmanda fayda var
Fazlalasirsa doktora git bence . Kokulu akinti cunku mantar belirtisi yada baska bi enfeksiyon belirtisi olabiliyor.Bir dönem çok fazla oluyordu.hemde aşırı çok şükür bikac aydır fazla olmuyor .
Canım mantar vardı zaten 8 ay çektim ilaç çözüm olmadi .içiyordum 1 hafta sonra tekrarlıyordu.cozumu kendim buldum 3 aydır şeker den uzağım ve düzeldim.cok şükür bol suda içerek tabiFazlalasirsa doktora git bence . Kokulu akinti cunku mantar belirtisi yada baska bi enfeksiyon belirtisi olabiliyor.
Mantarsa sevin canım yaa enfeksiyon mikrop daha kötü inan. Mantarın tedavisi daha kolay. Fitille bile düzelebiliyor. Otekiler korkunç ve zahmetli olan.Bendede yanma ve koku var adetten sonra hala gecmedi iki gundur anlaamdim ya cin1 mi ilerliryor bu mantarmi oluyor arkadaslar off
Canim bende 16 cin1 varda adetim biteli iki gun oldu yanma ve koku var biraz yani nede oldu oliyo normalmi yoksa bilememdim cin1den mi kaynaklaniyo acaba dedimMantarsa sevin canım yaa enfeksiyon mikrop daha kötü inan. Mantarın tedavisi daha kolay. Fitille bile düzelebiliyor. Otekiler korkunç ve zahmetli olan.
Canım cin1 ne bilmiyorum ki Azerbaycanlıyım ben. Hpv 16mı diyorsun?Canim bende 16 cin1 varda adetim biteli iki gun oldu yanma ve koku var biraz yani nede oldu oliyo normalmi yoksa bilememdim cin1den mi kaynaklaniyo acaba dedim
Evet hpv 16 var bendeCanım cin1 ne bilmiyorum ki Azerbaycanlıyım ben. Hpv 16mı diyorsun?
Sizde hpv 16 varmis galiba gectimi atlattinizmiYarın dr dayım Hpv vardı cin 1 de ama hiç siğil görmemiştim bugün telefon ışığıyla baktım beze gibi iç kısmında var bişeyler yarın zaten dr a gidecektim çocuk olsun diye bu dediklerini alırım bakıyım
Geçmiş olsun canım. Neden cin1 deniyor kiEvet hpv 16 var bende
Hpv enfeksyonu ikituru var ya bir sigil yapan turu dis yuzeyde sigil.olusturan birde hpvnin neden oldugu rahim icinde hucre bozulmasi canim buda asamalar halinde cin1 cin 2 cin3 diye ilerliyor cin1de genel.olarak kendiginden geriliyor yani iylesiyor diyorlar cin2 ve cin3 tede leep yada traslama yöntemiyle bozulan yer temizlemiyor daha sonra 3 ay yada 6 aya arayla.simir testi oneriyolar sigil yapan turu yapmayan a gore daha tehlikesiz canimGeçmiş olsun canım. Neden cin1 deniyor ki
Hıı anladım canıım detaylı anlattığın için çok teşekkür ederim. Çok çok geçmiş olsunHpv enfeksyonu ikituru var ya bir sigil yapan turu dis yuzeyde sigil.olusturan birde hpvnin neden oldugu rahim icinde hucre bozulmasi canim buda asamalar halinde cin1 cin 2 cin3 diye ilerliyor cin1de genel.olarak kendiginden geriliyor yani iylesiyor diyorlar cin2 ve cin3 tede leep yada traslama yöntemiyle bozulan yer temizlemiyor daha sonra 3 ay yada 6 aya arayla.simir testi oneriyolar sigil yapan turu yapmayan a gore daha tehlikesiz canim
Tsk ederim canim sagolHıı anladım canıım detaylı anlattığın için çok teşekkür ederim. Çok çok geçmiş olsun ❤
Canim bu bagisiklik guclendiriciler kabizlik yapabiliryo zorlnamissimdir ondan dolayi kanama olmustur bendede oluyor o tarz tuavalete cikamiyorum bikac gun ozellikle bagikilik guclendiriciye agirlik verdiğimden beri zorlaniyorum sonra belki hemorosid memecikleri olusmustur onlar zorlannamda kanama yapar korkma lutfen kyisi ye kati seyler tuketmemeye ozen goster salata bagirsak calistiran seyelr tuketOf kızlar çok kötüyüm nolur bilgisi olan ya da bu durumu yaşayan biri beni aydınlatabilir mi
. Dün böyle afedersiniz tuvalete çıkmakta çok zorlandım çok karın ağrısı falan çektim sonrasında 3 kere falan zar zor tuvalete çıktım. Bugün iş yerinde yemekten sonra normal yine tuvalete çıktım zorlanmadan bi de ne göreyim tuvaletin içi afedersiniz komple kan.. ay aklımı yitireceğim sandım. Bu neden olur ki sadece tuvalete çikınca geliyor.. Benim siğillerimde makat bölgemde ay acayip korktum kansere falan dönmemiştir dimi bu?