- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
Valla hayatimda ilk kez başima geliyor.. 1 haftadır ahcc kullanmıyorum aslında ama yeni alerji ilacım bağırsaklarimı bozuyor zaten bi afedersin ishal oluyorum bi kabız sinir bozucu karnımı da ağrıtıyor dün cok zorladım diye herhalde. 1-2 gün bekleyecegim devam ederse koşa koşa doktoraCanim bu bagisiklik guclendiriciler kabizlik yapabiliryo zorlnamissimdir ondan dolayi kanama olmustur bendede oluyor o tarz tuavalete cikamiyorum bikac gun ozellikle bagikilik guclendiriciye agirlik verdiğimden beri zorlaniyorum sonra belki hemorosid memecikleri olusmustur onlar zorlannamda kanama yapar korkma lutfen kyisi ye kati seyler tuketmemeye ozen goster salata bagirsak calistiran seyelr tuket
Bence zorlanmedan dolayı yırtlma olmuştur o yüzden kan gelmiştir.. kabızlık buna neden oluyor ne yazk ki.. Aylar önce aynı durum benim başıma geldi umursamadm ilerledi geçen ay doktora gittim birkaç küçük hemoroidim olduğunu öğrendm şmdi her zorlanmamda acı çekyorm.. eğer yırtlma olduysa kabzlığında ilerleyp hemoroid olmadan doktora git sonradan her zorlanmenda acı çekersnOf kızlar çok kötüyüm nolur bilgisi olan ya da bu durumu yaşayan biri beni aydınlatabilir mi
. Dün böyle afedersiniz tuvalete çıkmakta çok zorlandım çok karın ağrısı falan çektim sonrasında 3 kere falan zar zor tuvalete çıktım. Bugün iş yerinde yemekten sonra normal yine tuvalete çıktım zorlanmadan bi de ne göreyim tuvaletin içi afedersiniz komple kan.. ay aklımı yitireceğim sandım. Bu neden olur ki sadece tuvalete çikınca geliyor.. Benim siğillerimde makat bölgemde ay acayip korktum kansere falan dönmemiştir dimi bu?
Zaten korkudan denedim sadece ıkınınca kan geliyor tuvalete çıkmakla alakası yok. Boş vaktimde hemen gideyim olmadıBence zorlanmedan dolayı yırtlma olmuştur o yüzden kan gelmiştir.. kabızlık buna neden oluyor ne yazk ki.. Aylar önce aynı durum benim başıma geldi umursamadm ilerledi geçen ay doktora gittim birkaç küçük hemoroidim olduğunu öğrendm şmdi her zorlanmamda acı çekyorm.. eğer yırtlma olduysa kabzlığında ilerleyp hemoroid olmadan doktora git sonradan her zorlanmenda acı çekersn
Peki ıkınınca çok mu kan geliyor ? Azıcık geliyorsa yırtılma veya hemoroid olabilir..Aynısını yaşadım tuvaletten sonrada birkaç gün çıtlağım duruyor ve peçeteyle silince hafif kan geliyordu.. Kötü birşey değildir Allahın izniyle.. Kabızlıktan ve zorlanmadan kaynaklıdır inşaALLAH..Zaten korkudan denedim sadece ıkınınca kan geliyor tuvalete çıkmakla alakası yok. Boş vaktimde hemen gideyim olmadı
Canım neden ahcc yi bıraktın? Alerji ilacı niye kullanıyorsun?Zaten korkudan denedim sadece ıkınınca kan geliyor tuvalete çıkmakla alakası yok. Boş vaktimde hemen gideyim olmadı
Hangi doktora gittiniz acaba??Bugün kbb uzmanina gittim kadın yardımcı doccentti ağzıma ışıkla baktı sonrada burnuma kamera sokup baktı ben kötü bişey göremiyorum dedi. Dilinin üzerindeki papillalar sismis alerjik buyuk ihtimalle yan taraftaki çok sismiş onu siğil sanmış olabilirsin dedi ama siğile benzemiyor çok büyürse gel yine dedi. Genital bölgede ne zaman çıktiğını sordu 2 ay oldu dedim. Bu zamana kadar ağzında da çıkardı o zaman hiç korkma vücudun artık bu virüsü tanıyor dedi yemin ederim içim rahatladı
Bende duydum bunu sanırım hücreye zarar verdiıi için kapma ihtimali daha kolay oluyor ama hpv olduğu için diğer bulaşıcı hastalkları taşıyan brisini de hiç okumadm burda.. o yüzden tek eşlilik öneriliyor bundan sonra daha çok sanırım..Arkadaslar bisey yazdim psikilojim bozuldu hpvyi kapan gercektem diger butun enfeksyinlara acik musaitmi oluyir cabuk kapabilme gibi
Canim bir kisi yazmis ki hpv olan kisi hiv hepatit klimdya gibi baskada aklima gelmiuo bunlari daha rahat kapabilirmiş diye yazmisBende duydum bunu sanırım hücreye zarar verdiıi için kapma ihtimali daha kolay oluyor ama hpv olduğu için diğer bulaşıcı hastalkları taşıyan brisini de hiç okumadm burda.. o yüzden tek eşlilik öneriliyor bundan sonra daha çok sanırım..
O sayılanların hepsi cinsel yolla bulaşyor zaten sadici hiv kan yoluyla da bulaşıyor.. bunları taşıyan birisiyle birlikte olunursa hpv olmadan da bulaşır .. Eğer öyle bir durum veya tehlikeli birşey yoksa korkma bence..Canim bir kisi yazmis ki hpv olan kisi hiv hepatit klimdya gibi baskada aklima gelmiuo bunlari daha rahat kapabilirmiş diye yazmis
Dogru soyluyosun canimO sayılanların hepsi cinsel yolla bulaşyor zaten sadici hiv kan yoluyla da bulaşıyor.. bunları taşıyan birisiyle birlikte olunursa hpv olmadan da bulaşır .. Eğer öyle bir durum veya tehlikeli birşey yoksa korkma bence..
Bir kac günluğüne şehir değistirdim yanıma almayı unutmuşumCanım neden ahcc yi bıraktın? Alerji ilacı niye kullanıyorsun?
Valla istanbulda Ersoy hastanesine gittim ancak herhangibir kbb uzmanıda kamera ile kontrolünü sağlar diye düşünüyorumHangi doktora gittiniz acaba??
Valla eve gelince korkudan denedim sadece ıkınınca peçete 1-2 damla taze kan oldu o kadar sanırım dediniz gibi bir şey ne korktum ama görünce..Peki ıkınınca çok mu kan geliyor ? Azıcık geliyorsa yırtılma veya hemoroid olabilir..Aynısını yaşadım tuvaletten sonrada birkaç gün çıtlağım duruyor ve peçeteyle silince hafif kan geliyordu.. Kötü birşey değildir Allahın izniyle.. Kabızlıktan ve zorlanmadan kaynaklıdır inşaALLAH..
Benim kendimi bildem bileli sarı akntım..Kızlar ara sira akintisi su gibi hafif sarimtrak olan var mi hic?. Bildiginiz uzayan kivamda degilde su geliyor camasirima kirli si dokulmus gibi iz birakiyor iki sabahtir. Smearlar temiz ama ara sira niye oluyor bu anlamis degilim. Tip 18 vardi bende. En son doktor yilda bir smear vermen yeterli demisti.
Bende de var canim anlamadim bu gunlerde hpv 16 var cin 1 yoktu boyle adetren sonra yogunlasti sen atlattinmi canim ya artik temizmi herseyKızlar ara sira akintisi su gibi hafif sarimtrak olan var mi hic?. Bildiginiz uzayan kivamda degilde su geliyor camasirima kirli si dokulmus gibi iz birakiyor iki sabahtir. Smearlar temiz ama ara sira niye oluyor bu anlamis degilim. Tip 18 vardi bende. En son doktor yilda bir smear vermen yeterli demisti.
Oyle sari leke degil o normal. bu dedigim sari su dökülmüş gibi oluyor camasirim ve baya ıslaklık olusuyor hissediyorum.Benim kendimi bildem bileli sarı akntım..ilaçta kullandm rengi hiç değişmedi koku yok ama bu sarı akntı normal değil mi ya ? Bazen benimde çamaşrma bulaşyor sarmsı leke oluyor.. Ben mi korkmalym yoksa sizler mi herşeyi takmaya başladnz anlamadm
Hpv test tekrari yaptirmadim. Smearlarim 2 yildir temiz geliyor ama benim agrimin olmasi ve bu su gelmesi canimi sıkıyor iyi bir hastane bulup gitmeyi dusunuyorumBende de var canim anlamadim bu gunlerde hpv 16 var cin 1 yoktu boyle adetren sonra yogunlasti sen atlattinmi canim ya artik temizmi hersey
Canım benim de öyle özellikle 3 haftadır sürekli kabartı kasıntı olusuyor cildimde. Ama kullanmamaya calısıyorum yine de alerji ilaçlarını. Cünkü kortizon hpv iyileşmesini yavaslatıyor bağısıklık baskıladığından.Bir kac günluğüne şehir değistirdim yanıma almayı unutmuşumBunyem genel olarak çok alerjik olduğu için düzenli alerji ilacı kullanıyorum zaten ahcc kaynaklı bir sorunum yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?