• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz,bakırköy kanuniden daha iyiymiş öle duydum ordaki kadınlardan,kürtaj öncesi bile bir gün önce yatış ,yapıp resmen check up yapiolarmis,kanuni insana kurbanlık koyun gibi davranio,doktorda iyi bı kadındı müzik açıp beni sakinleştirdi siz düşünün artık,iyi insanlar hala var ,birgün iyileşip bebek haberlerimizle buraya gelmek nasip olur ins
Ya cok ilginc ben gitigimde aynn kurbanlik koyun gibi davraniyorlar di anlamadin simdi boyle duyunca sasirdim cok kalabalıktı ben gittiğimde ben cikan bir kadin gozleri dolu dolu cikiyodu bende kortktum dedim uyusutmuyomusuniz hayir dedin oo cok kizdi olmak istiyorsan hazırlan istemiyosan cik siradakini alalim dedi ben hemen uzanmadim hatta bana dedi niye hala duruyon dedim kan icinde nasil uzaniyim sonra degisti de yattim yani cok fena bir muamele vardi sasirdim acikcasi acaba sen ordaki ozel profesorler varya o tarz biseye mi gittim canim ya

Kızlar benim derdime de bir çare. Dokor sitesine de sordum, cevap gelmedi. En iyi yaşayan bilir.

Hpv taşıyıcısınız ama siğil yok, vajina bölgenizde yanma oluyor mu?

1,5 ay oldu lazerle yakılalı, mantar, enfeksiyon filan da yok. Ama yanma beni deli ediyor. İlişkide de aynı şekilde. Önceden böyle bir sorun yoktu. İyileşmedi yaralar diyeceğim de 1 nisanda yakılmıştı, 2 ay olacak neredeyse. Doktor yeni siğil de yok diyor. Vallahi deli oldum bu yüzden. :kızgın:
Idrar yolu enfeksiyonundan olabilir

Mrb kizlar bende de genital sigil var yakiyolar mi bilgi verirmisiniz

Ya cok ilginc ben gitigimde aynn kurbanlik koyun gibi davraniyorlar di anlamadin simdi boyle duyunca sasirdim cok kalabalıktı ben gittiğimde ben cikan bir kadin gozleri dolu dolu cikiyodu bende kortktum dedim uyusutmuyomusuniz hayir dedin oo cok kizdi olmak istiyorsan hazırlan istemiyosan cik siradakini alalim dedi ben hemen uzanmadim hatta bana dedi niye hala duruyon dedim kan icinde nasil uzaniyim sonra degisti de yattim yani cok fena bir muamele vardi sasirdim acikcasi acaba sen ordaki ozel profesorler varya o tarz biseye mi gittim canim ya
Yok hayır normal doktordu,şans mı desek,bilmiyorum ki,ağladım hatta görüntüleri görünce,yandaki doktor bile beni sakinleştirmeye çalıştı,bide şu var emin ol en kötü muameleleri gördüm kanunide,iki kere kürtaj oldum ,çektiğimi bı ben biliyorum,aşırı adet kanamam yüzünden acile gittim yüzüme bile bakmadan eve gönderdiler ,ki ev çok uzak oraya,biraz sabırlı olmak gerekiyo,Allah'a emanet gidiyoruz işte,hatta kolposkopide iğne görünce korktum bak iğneyi çıkarıyorum korkma dedi,Allah razı olsun ne diyim,sonuçlar güzel olsun da muamele yi fazla sorun etme ,mecburuz

Mrb kizlar bende de genital sigil var yakiyolar mi bilgi verirmisiniz
Hoşgeldin aramıza😅
Tipleme ve smear testlerini yaptırıp kriyoterapi yaptırmanı öneririm eğer yaptırılacak bi yerdeyse iz bırakmaz cildiye yapar. Smear ve tipleme testini kadın hastalıkları yapıyor. Gecmis olsun

Görmedim yazilanlari
Emin ol korkulucak bişey yok,masada gorduklerin seni korkutmasin,zaten özel bı solusyonla eğer parça gerekiyorsa uyusturuyolar,iğne yapmiolar solüsyon sürüyorlar,bildiğin muayene gibi,10 dk surmuyo bile,kasma kendini ,rahat geçecektir acı yok ,,,

Kizlarrrr 15 gun once sigilleri koterle yaktirmistim fakat bugun bide ne göriimm 3 tane yeni çıkmış ahcc de kullaniyorum sporda yapiyorum daha napaydim bilmiyorum bu lanet gecmeyecek sanirim
Aldara krem kullanın kesinlikle bende çok fazla vardi ve 3 tüp kullandim hepsi gecti bir daha çikmadi.

Emin ol korkulucak bişey yok,masada gorduklerin seni korkutmasin,zaten özel bı solusyonla eğer parça gerekiyorsa uyusturuyolar,iğne yapmiolar solüsyon sürüyorlar,bildiğin muayene gibi,10 dk surmuyo bile,kasma kendini ,rahat geçecektir acı yok ,,,
Çok korkuyorum o çatala yatmaktan sizin paylasiminiz biraz icimi rahatlatti cok tesekkur ederim.

Söylediğen tarzda hpv ile ilgili bir fitil daha önce hiç duymadm.. Hpv vücuttan bağışıklık sayesinde atılıyor ve bağışıklığı destekleyici takviyeler oluyor genelde..Hpv yok siğil var gibi brşy hiç duymadm daha önce.. Hpv tedavisi aldysa eşnz nasl siğili var ki merak ettm.. Atladığınız brşy olduğunu düşünüyorum eşnzn doktora gitmesi daha iyi olur zannımca .. 🤗
Yok canım yazmıştım zaten mikrop da çıkmıştı ondan tedavi olduk. Kocam yaktırdı siğilleri yeniden çıkıyor ya kendisi de doktora sor neden bu siğiller yine çıkıyor diyor. Yaktırınca hep tekrarlıyacakmı kızlar? Yani kesin çözüm nedir ben anlamıyorum ki? Bunun bi tedavisi yokmu?

Yok canım yazmıştım zaten mikrop da çıkmıştı ondan tedavi olduk. Kocam yaktırdı siğilleri yeniden çıkıyor ya kendisi de doktora sor neden bu siğiller yine çıkıyor diyor. Yaktırınca hep tekrarlıyacakmı kızlar? Yani kesin çözüm nedir ben anlamıyorum ki? Bunun bi tedavisi yokmu?
Siğiller bazı kişilerde tekrarlıyormuşş. Bağışıklığı.güçlendirmek virüsü atmak için en önemli faktörmüş.. Burda bağışıklığı güçlendirmek için ek takviye alanlar ahcc kullananlar var sizde bi bakarsınız isterseniz.. sigara alkol yok düzenli dengeli stresten uzak bir hayat lazım bide siğil varken sanırım ilişki önerilmiyorr.. siğil varken bulaş oluyormuş daha çok ..

Siğiller bazı kişilerde tekrarlıyormuşş. Bağışıklığı.güçlendirmek virüsü atmak için en önemli faktörmüş.. Burda bağışıklığı güçlendirmek için ek takviye alanlar ahcc kullananlar var sizde bi bakarsınız isterseniz.. sigara alkol yok düzenli dengeli stresten uzak bir hayat lazım bide siğil varken sanırım ilişki önerilmiyorr.. siğil varken bulaş oluyormuş daha çok ..
Canım ahcc ne demek? Ben çocuk istiyorum. 4 yıldır evliyim.tüplerimi yeni açtırdım daha kapalıymış. O zaman 3-4 ay once ogrenmiştim hpv olduğumu. İlk once ben kendimde fark ettim, ben tedaviye başlayıp yaktırdıktan sonra eşimde de çıktı.testler yaptırdık smear testleri riskli hpv cıkmadı. 3 aydır birlikte olmuyorduk, bağışıklık güçlendirici vitamin ve mikroplar için fitil ve ilaçları kullandı eşim bitti, ama siğiller duruyordu ben de eşim de bıktık artık beklemekten ve prezervatifle birlikte olmaya başladık. Bu ay prezervatifin uç kısmını yırtarak birlikte olmaya başladık 2 kez oldu. Cocuk istiyorum ve dayanamıyorum diye 😔 ikimiz de cok yıprandık çünkü. Şimdi eşim siğillerden kurtulmak istiyor bir kez yaktırmıştı yeniden çıktı. Şimdi verrutol ve aldara krem hakkında okudum etki ediyormuş, acaba onu kullansa mı? Bilmiyorum. Ahcc ne onu da anlatırsan sevinirim canım

Back